Huig Plug – Hoofd Kantoor Justitie, Extra Beveiligd, vrijdag 24 maart 2023 + Premier Rutte zoekt Contact tijdens Op Gelegd Contact Verbod + Verzoek aan Minister Franck Weerwind

Haagse Turfmarkt ten Hoogte van Hoofd Kantoor Justitie, Extra Beveiligd op vrijdag 24 maart 2023

In première gegaan op 24 mrt 2023

Huig Plug

Toen ik vrijdag middag omstreeks 13.25 uur uit Den Haag CS liep schoot ik in de Lach bij het Zien van Politie Pasje en, zei .dat hij van DV&O was Dienst Vervoer & Ondersteuning van DJI | J&V. Hij vroeg Waarom ik Foto’s Maakte. Ik maakte een Praatje en vervolgde mijn Weg naar het Binnenhof. De Minister Raad was Echter Al Af Gelopen.

#DVenO #DJI

Reacties
https://youtu.be/DstCkjULgJY

Breaking Premier Rutte zoekt Contact met Klokken Luider Huig Plug tijdens Op Gelegd Contact Verbod

In première gegaan op 25 mrt 2023

Huig Plug

Opmerkelijk! Tot en met november 2023 mag ik Geen Direct of Indirect Contact Op Nemen met Premier Rutte, maar Af Gelopen Week nam hij Wel Contact met mij op ()

#uitlokking #ZaakApeldoorn #NCTv

Reacties
https://youtu.be/p1MiJuIKt3k

De Getuigen Verhoren in de Zaak Coldenhove (1) Verzoek van Huig Plug aan Minister Franck Weerwind

In première gegaan op 25 maart 2023

Huig Plug

Een AnoniemeRechter Commissaris heeft Klokken Luider Huig Plug Op Geroepen voor een Getuigen Verhoor in “De Zaak Coldenhove (…)” Huig is in deze Zaak Echter Al Twee Keer in de Gevangenis Geplaatst op Basis van Valse Aan Giftesvan 10 (Top) Ambtenaren van Minister Weerwind. Weerwind heeft Zelf Ook Al2 x Gelogen in zijn Antwoorden op KamerVragen van Wybren van Haga. Bekijk de Link naar de Tweede Kamer.