Lijsje Snijder – Wet Onzichtbare Overheid, Gemeente Onwaardig! 

Wet Onzichtbare Overheid, Gemeente Onwaardig

Het is net een slecht Plot van een eindeloos lang Kafkaiaans Verhaal, waar bij ieder één op de hoogte is, dat het Wapen al die tijd achter de Bank ligt, maar het wordt simpel weg genegeerd en niemand mag het noemen of zien, waar door de Vals Beschuldigde Onterecht Levens Lang krijgt.

Uiter mate betreurens waardig is het, dat de Gemeente Den Helder sinds ze het Pand aan Tuin gunde, tot op de dag van vandaag Geen Openheid van Zaken geeft over de Verkoop Voor Waarden, die er in de ‘GeheimeAllonges bij het Koop Contract zijn gemaakt met de heer Tuin.

Voor ons, de Familie Scholte is deze Informatie van Cruciaal Belang voor het verdere verloop van de Renvooi Procedure en onze Toe Komst.

De Gunning van het Pand door de Gemeente aan Tuin gebeurde zo goed als op het moment, dat ze de Koop Onder Handelingen over het zelfde Pand met Rob Scholte voerde, maar voor tijdig af braken. Hier over heeft de Recht Bank later geoordeeld, dat de Gemeente de Onder Handelingen met Rob niet had mogen Af Breken en daar om Verantwoordelijk is voor de Daar Uit Voort Vloeiende Schade.

Dit was Onrechtmatig. De Schade is enorm.

Na vele eerdere vergeefse Pogingen, van uit verschillende Hoeken, om Openheid van Zaken over de Verkoop van het Gebouw te Krijgen, verzochten we de voor deze Procedure aan gewezen Rechter Commissaris nog maals om In Zage te krijgen in deze Stukken.

De Reactie hierop was dat we een Kort Geding moesten aan spannen om de WOO Verzoeken te laten openen.

Later bood een Advocate Mieke Komen aan om dit voor ons te doen. Ze werkt op Toe Voeging, had weinig tijd om zich helemaal in te lezen in de enorme hoe veelheid gebeurtenissen van tien jaar Recht Zaken.

Ik was Gemachtigd door Rob om namens hem te spreken in de WOO Zaak, bij gestaan door de nieuwe Advocate.
Rob heeft Gezworen Nimmer Meer een Voet over de Drempel van een Recht Bank te zetten, of hij zou in Hand Boeien moeten worden op gebracht, van wege alle door hem Er Varen Onrechtvaardigheid en onder gane Vernederingen sinds de Bom Aan Slag in 1994.

Ik ken alle Details, zij de Wet. Samen waren we sterk. Toen we de Recht Zaal binnen kwamen, werd Robs Machtiging om mij namens hem te laten spreken door de Rechter genegeerd en ik moest op de Tribune zitten. Deze gebeurtenis is niet eens opgenomen in het Proces Verslag.

Dit gaf de voor malige Stad Advocaat van de Gemeente Alle Vrijheid om van alles te beweren, zonder dat ik haar op iets kon verbeteren.

Onze net nieuwe Advocate had geen idee wat er alle maal wel of niet klopte van wat de Ex Stads Advocaat zei.

Wel tien keer werd er door de Gemeente Advocaat her haald, dat het slechts een ‘Fishing Expedition‘ was.

Deze door haar, tot in den treure toe herhaalde Term is dan ook netjes door de Rechter in het Vonnis over genomen als reden voor het niet hoeven openen van onze WOO Verzoeken.

Dus om dat we, op aan raden van de Recht Bank, vragen om In Zage in de Bewijzen te krijgen, zijn we op een Fishing Expedition?
Hoe durft ze dat te beweren!

Zij weet als geen ander, waar om ze de Koop Onder Handelingen Onrechtmatig hebben af gebroken, met welke achter liggende reden en voor al voor wie.

Zij weet Exact wat er alle maal voor Geheime Af Spraken in de Geheime Allonge staat.

Zij was bij de Geheime Door Onder Handelingen tussen Tuin en de Gemeente, ter aan vulling op de, voor de Bühne, Al Lang Af Gesloten Koop Contract met Tuin, een Façade van een Getekend Contract, dat als Reden werd gebruikt waar om wij er Met Spoed moesten worden Uit Gezet.

Zij weet zelf Heel Goed op welke Punten ze Aantoonbaar en Bewijsbaar Gelogen heeft en Informatie achter hield in de Recht Bank om ons mooie Gezin met Harde Hand uit het Gebouw te kunnen gooien.

Zij weet precies welke Af  Spraken ze met BVA heeft gemaakt over Extra Op Slag Kosten en zogenaamde Verzekering Kosten, die ze alle maal bij Rob denken te kunnen claimen in de Zitting, die BVA tegen de Gemeente had aan gespannen, maar door haar zelfs voor Politiek Den Helder Geheim werd gehouden.  Zelfs na Raad Vragen over deze Spook Zitting weigerde ze Eerlijke Openheid van Zaken te geven.

Onze Levens zijn totaal vernietigd door toe doen van de Gemeente Den Helder en de Leugen Fabriek van hun Ex Stad Advocaat.

Hoe kan het eigenlijk, dat zij nog steeds op onze Zaak zit, ter wijl er in middels al lang een Nieuwe Stad Advocaat is aan gesteld?

Oh ja, dat is ook zo, deze man kan natuurlijk niet tegen Rob Scholte Procederen, want deze AKD Advocaat heeft in deze Zaak namens Rob, al eens Aan Gifte bij de Politie gedaan tegen de Gemeente Den Helder, tegen respectievelijk Burgemeester Koen Schuiling, de Deur Waarder en deze Stad Advocate, wegens Huis Vrede Breuk en Dief Stal! Officieel mag hij de Gemeente zonder Wel Bevinden van Rob niet eens vertegenwoordigen als Stad Advocaat!

Hoe kan dit dan toch bestaan?

Wat een Zootje Ongeregeld. Net als je denkt, dat het niet gekker kan, kan het toch weer bizarder in dit Treur Spel.

Door het Onrecht Matig Af Breken door de Gemeente Den Helder van de Koop Onder Handelingen met Rob Scholte en het Gunnen van het Pand aan Tuin, waar op de Traumatiserende Ontruiming en Ontmanteling van het Museum volgde, Beslag op Alle Kunst werd gelegd, waar na door de Jaren Lange Toren Hoge Op Slag Kosten voor onze Rekening, de Alles Vernietigende Veilingen volgden. Gefeliciteerd allen, het is jullie dan toch gelukt.

Door dit On Rechtmatig Af Breken van de Koop, moeten we in middels al Zes Jaar onder Erbarmelijke Om Standigheden, zonder enige In Komsten of Eigen Woning, zien te Over Leven.

Nu Robs Moeder is Over Leden mogen we Nog Even Blijven, voor dat we ook dit Huis moeten verlaten, zo dat het Verkocht kan worden.

We zijn Financieel, Fysiek en Emotioneel Uit Geput. Onze Opties zijn op. We kunnen nergens meer naar toe, behalve de Dak Lozen Op Vang.

Onze Wens is om het Huis te Kopen en Niet Meer Weg te Hoeven.

Met de Schade Claims, die nu bij de Recht Bank liggen gaat dat absoluut mogelijk zijn, ware het niet, dat we het Huis eerder moeten verlaten, dan dat de Gemeente onze Schade zal vergoeden.

Ik vrees, dat de Gemeente Den Helder weer liever weg kijkt als we Weer op Straat belanden en het Huis voor onze Neus aan een Ander Verkocht wordt, te Trots om Gezicht Verlies te leiden. Dit zal voor ons weder om enorme Schade veroorzaken, die Nu nog door de Gemeente voor komen kan worden.

Den Helder moet zich eens goed gaan af vragen, wie er door het openen van de Documenten nou werkelijk Gezicht Verlies zal lijden.

Iedereen weet, dat de Hoofd Aan Stichter achter de Oneerbare Verwoesting van ons Leven zit, Nu Zelf Persoonlijk door de Mand aan het Vallen is.

Onder zijn Angst Bewind heeft dit alle maal kunnen gebeuren.

Het wordt tijd, dat Politiek Den Helder stopt met het Af Dekken van zijn Mis Daden, waar Heel Den Helder nu nog onder lijdt.

Dit is hét Moment Om Ons Alle Maal te Bevrijden uit de Klauwen van zijn Vieze Tentakels, want hoe lang men ook zijn best doet om de Waarheid over de reden van de Onrecht Matig Af Gebroken Koop Onder Handelingen tegen houdt.

Het zal hoe dan ook uit komen!

Wij zijn Over Tuigd, dat hier in de Ware Reden staat waar om het Pand Niet Verkocht is aan Rob Scholte en Waar Om het Rob Scholte Museum ondanks de Grote Steun van uit de Gemeenschap, Koste wat Kost Vernietigd moest worden. Bewijs Maar, dat het Niet zo is!

Allemaal in het Voor Deel van deze Enkeling, ten Na Dele van Rob en zijn Gezin, het Volk en de Stad Den Helder.

Zo lang deze stukken niet Ongecensureerd Leesbaar zijn, dus zonder de reeds ‘Openbare‘, Compleet Zwart Gemaakte Pagina’s In Zichtelijk te maken voor Publiek, is er Geen Kans op Eerlijke Recht Spraak en is er Geen Recht gesproken.

Daar om waar schuw ik U.

Een Ieder van U, Werk Zaam bij deze Gemeente, die er Tot op dit Moment Nog Steeds aan Mee Werkt om de Ware Toe Dracht achter te houden, is Persoonlijk Mede Plichtig en Aan Sprakelijk voor de Onmenselijke Mis Daden die ons zijn Aan Gedaan en Dagelijks Nog Steeds worden Aan Gedaan.

Wij weigeren dan ook de Rekening van 2.000 Euro te betalen voor de Advocaat Kosten voor de Recht Zaak, die we verloren hebben over de WOO Verzoeken, waar in Rob Geen Stem heeft gehad en de Ex Stad Advocate Zeer Kwetsend en Ongestoord kon Raas Kallen over onze ‘Fishing Expedition‘.

Fishy is het zeker!

Wij hoeven als Burger Niet Nog Meer Gestraft en Vernederd te worden, om dat de Gemeente, Ten Koste van ons, de Waarheid blijft achter houden.

Publieke Overheid noemt zich dat?

Daar voor gaan wij U Niet Betalen, maar U ons wel.

Recht Bank Noord Holland, Zitting Plaats Alkmaar, Civiel Recht – Vonnis in Kort Geding, Scholte tegen Gemeente Den Helder, 26 september 2024

Recht Bank Gelderland – Geschil over Gerechtelijke Bewaring van Kunst Collectie RSMuseum tussen Gemeente Den Helder en BVA Auctions in Af Wachting van Executie Veiling, 6 oktober 2022

Regio Noordkop | Stijn Vos – Nieuwe Huis Advocaat Gemeente Den Helder vertegenwoordigde Eerst Rob Scholte

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Koen+van+der+Meer
https://robscholtemuseum.nl/?s=Van+der+Meer+Incasso+en+Gerechts+Deur+Waarders
https://robscholtemuseum.nl/?s=Marcel+de+Heer
https://robscholtemuseum.nl/?s=Van+der+Meer+Philipsen+Gerechts+Deur+Waarders
https://robscholtemuseum.nl/?s=Gerechtshof+Amsterdam
https://robscholtemuseum.nl/?s=Rechtbank+Alkmaar
https://robscholtemuseum.nl/?s=Linda+Reijerkerk
https://robscholtemuseum.nl/?s=Mediation
https://robscholtemuseum.nl/?s=Gemeente+Den+Helder
https://robscholtemuseum.nl/?s=Municipality+Den+Helder
https://robscholtemuseum.nl/?s=Ilse+van+der+Poel
https://robscholtemuseum.nl/?s=Schenkeveld+Advocaten
https://robscholtemuseum.nl/?s=Ina+Molenaar
https://robscholtemuseum.nl/?s=Caroline+Tonningen
https://robscholtemuseum.nl/?s=XS+Justitia
https://robscholtemuseum.nl/?s=XS+Justitia+Advocatuur
https://robscholtemuseum.nl/?s=Friedberg+&+Mahn
https://robscholtemuseum.nl/?s=Imming+Logistics
https://robscholtemuseum.nl/?s=BVA+Auctions
https://robscholtemuseum.nl/?s=Experts+BVA+Auctions
https://robscholtemuseum.nl/?s=Lot++Art
https://robscholtemuseum.nl/?s=Drouot
https://robscholtemuseum.nl/?s=Veiling
https://robscholtemuseum.nl/?s=Openbare+Verkoop
https://robscholtemuseum.nl/?s=Executie+Verkoop
https://robscholtemuseum.nl/?s=Collectie+Rob+Scholte
https://robscholtemuseum.nl/?s=Collectie+Rob+Scholte+Museum
https://robscholtemuseum.nl/?s=Waarde
https://robscholtemuseum.nl/?s=Meer+Waarde
https://robscholtemuseum.nl/?s=Executie+Waarde
https://robscholtemuseum.nl/?s=Schuld
https://robscholtemuseum.nl/?s=Schulden+Last
https://robscholtemuseum.nl/?s=Mieke+Komen
https://robscholtemuseum.nl/?s=WOB
https://robscholtemuseum.nl/?s=WOB+Verzoek
https://robscholtemuseum.nl/?s=WOO
https://robscholtemuseum.nl/?s=WOO+Verzoek
https://robscholtemuseum.nl/?s=Fishing+Expedition
https://robscholtemuseum.nl/?s=Frits+Schneider
https://robscholtemuseum.nl/?s=Advocaten+Kantoor+AKD
https://robscholtemuseum.nl/?s=Onrechtmatig
https://robscholtemuseum.nl/?s=Kunstroof
https://robscholtemuseum.nl/?s=Diefstal
https://robscholtemuseum.nl/?s=Heling

https://robscholtemuseum.nl/?s=Koen+Schuiling
https://robscholtemuseum.nl/?s=Burgemeester+Den+Helder
https://robscholtemuseum.nl/?s=Burgemeester+Groningen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Veiligheidsregio+Groningen
https://robscholtemuseum.nl/anoniem-brief-aan-koen-schuiling-en-de-fractieleiders-van-de-politieke-partijen-in-de-helderse-gemeenteraad-zomer-2015/
https://robscholtemuseum.nl/dick-berts-mail-aan-gemeente-den-helder-16-augustus-2015-maarten-hanegraaf-managementassistent-mail-aan-berts-18-augustus-2015-dick-berts-brief-aan-burgemeester-mr-k-f-schuiling-18-aug/
https://robscholtemuseum.nl/dick-berts-mail-aan-de-rijksrecherche-18-augustus-2015/
https://robscholtemuseum.nl/gemeente-den-helder-ontvangstbevestiging-van-wob-verzoek-van-dick-berts-19-augustus-2015-koen-schuiling-burgemeester-brief-aan-dick-berts-over-zijn-wob-verzoek-25-augustus-2015/
https://robscholtemuseum.nl/rijksrecherche-brief-aan-dick-berts-betreft-verzoek-tot-instellen-rijksrecherche-onderzoek-24-augustus-2015/
https://robscholtemuseum.nl/dick-berts-brief-aan-k-f-schuiling-22-september-2015-gemeente-den-helder-brief-aan-berts-met-ontvangstbevestiging-23-september-2015-brief-aan-berts-over-procedure-27-oktober-2015/
https://robscholtemuseum.nl/dick-berts-mail-aan-klantcontact-centrum-gemeente-den-helder-met-antwoordformulier-hoorzitting-31-oktober-2015-klantcontact-centrum-den-helder-mail-aan-dick-berts-2-november-2015/
https://robscholtemuseum.nl/koen-schuiling-burgemeester-brief-aan-dick-berts-24-februari-2016-commissie-bezwaarschriften-gemeente-den-helder-advies-aan-schuiling-inzake-bezwaarschrift-d-a-berts-9-januari-2016/
https://robscholtemuseum.nl/redactie-dha-stadspartij-eist-helderheid-over-beveiliging-willemsoord-delano-weltevreden-helderse-politiek-wil-van-stadsbestuur-openheid-over-weren-beveiligingsbedrijf-dhs/
https://robscholtemuseum.nl/delano-weltevreden-horecabazen-willemsoord-onder-druk-gezet-om-beveiligingsbedrijf-dhs-te-dumpen-wie-niet-tekende-kreeg-geen-vergunning/
https://robscholtemuseum.nl/helderse-courant-dhs-mag-weer-aan-het-werk-in-uitgaansgebied-delano-weltevreden-schors-directeur-van-willemsoord/
https://robscholtemuseum.nl/delano-weltevreden-hij-mocht-van-de-gemeente-den-helder-geen-bedrijfsleider-van-een-bordeel-worden-nu-moet-de-gemeente-hem-een-kleine-89-000-euro-betalen/
https://robscholtemuseum.nl/delano-weltevreden-integere-mensen-worden-niet-door-helders-college-geschorst-gemeenteraad-is-het-niet-eens-over-bespreking-kwestie-dhs/
https://robscholtemuseum.nl/the-post-online-massale-vechtpartij-in-gezellige-uitgaansstad-den-helder-agent-loopt-hersenschudding-op-dumpert-kansenpareltjes-hebben-ruzie-met-de-pliesie/
https://robscholtemuseum.nl/delano-weltevreden-dhs-mag-niet-op-willemsoord-werken-vanwege-bijthonden-en-schijnconstructie-redactie-dha-college-terechte-keuze-beveiligers-willemsoord/
https://robscholtemuseum.nl/delano-weltevreden-frans-buhling-stopt-als-adviseur-van-beveiligingsbedrijf-dhs-gemeente-creeert-rookgordijn-met-verhaal-vol-leugens-en-halve-waarheden/

https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-0/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-1/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-2/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-3/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-4/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-5/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-6/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-7/

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image