Rob Scholte + Lijsje Snijder – Bezint Eer Ge Begint, Geef Onze Spullen Terug!

De Posterij (1) of  wel het Voormalig Rob Scholte Museum, volgens de Plannen van Kees Jan Tuin (foto A Tuin BV)

De Posterij (2) of  wel het Voormalig Rob Scholte Museum, volgens de Plannen van Kees Jan Tuin (foto A Tuin BV)

De Posterij (3) of  wel het Voormalig Rob Scholte Museum, volgens de Plannen van Kees Jan Tuin (foto A Tuin BV)

De Posterij (4) of  wel het Voormalig Rob Scholte Museum, volgens de Plannen van Kees Jan Tuin (foto A Tuin BV)

De Geknutselde Achter Af Verklaring  van College van Burgemeester en Wethouders van Den Helder, dat er Geen Mandaat is Af Gegeven aan NautaDulith, Zo Doende kon B&W de Verkoop van het Gebouw aan Rob Scholte Museum, worden Terug Gedraaid (foto Staf RSMuseum)

Bezint Eer Ge Begint, Geef Onze Spullen Terug!

Dit is een Laatste Poging om de Aan Gezegde Veilingen tegen te houden en de Gemeente Den Helder te behoeden voor Enorme Schade Claims door deze Onterechte Verkoop en de Gigantische Plan Schade.

 • Krijgen de Bruikleen Gevers de Door Hen in het Volste Vertrouwen aan het Rob Scholte Museum Uit Geleende Werken Nog Terug voor de Veiling, zoals Zo Vaak door de Gemeente en haar Stads Advocaat is Toe Gezegd?
  First but not least
  .

  Geef de Bruikleen Gevers hun Uitgeleende Werken Terug.

  Voor Kom, Boven op Al Uw Andere Onrechtmatige Daden, dat U Straks Ook Nog Aan Klachten wegens Heling aan uw Broek krijgt.
  Het Verkopen van door UGestolenWaar, terwijl U Volledig op de Hoogte bent, Wie de Recht Matige Eigenaars van deze Kunst Werken zijn.
  Hier staat Zelfs Gevangenis Straf op en U loopt  het Risico uit uw Ambt te worden gezet.
 • Zweert U ons, dat het Feit, dat Heer Kees Jan Tuin zijn Eerste Bouw Plan vanDe Posterij aan paste en daar voor in 2019 Toestemming voor het Bouwen van een Vierde Glazen Verdieping op het Postkantoor aan vroeg, Niet Al Vast ter Voorbereiding van de Bouw van het Nieuwe Stadhuis is?
 • Zie deze Tekeningen van Architecten Bureau West 8, waar de Inwoners van den Helder des Tijds Nog op Mocht Stemmen en waar ‘Toevallig’ op Ieder Ontwerp een Glazen Extra Verdieping prijkt.

Station Stadhuis op de Stations Locatie Optie Amsterdam School (1) (foto West 8)

Station Stadhuis op de Stations Locatie Optie Amsterdam School (2) (foto West 8)

Station Stadhuis op Stations Locatie Optie Oude Station (1) (foto West 8)

Station Stadhuis op Stations Locatie Optie Oude Station (2) (foto West 8)
Station Stadhuis op Stations Locatie Optie Willemsoord (1) (foto West 8)

Station Stadhuis op Stations Locatie Optie Willemsoord (2) (foto West 8)
 • Kunt U de in de WOB Verzoeken Zwart Gemaakte Pagina’s  van de Allonges, Voor Ons en de Inwoners van Den Helder, Publiek Maken, Voor dat U tot Veilen over gaat?
 • Kunt U met Meer Bewijs komen, dan Alleen een Zo Genaamd Zaak Nummer, dat Nergens Online. of op de Rechtspraak.nl Site Bekend is, zodat we weten, dat er Daad Werkelijk tussen BVA Auctions en de Gemeente Den Helder een Rechts Zaak is geweest?
 • Kunt U uit leggen Waarom de Heer Mark Boeree Samen met de Heer MIchel Wouters op de Agenda van het Presidium staat bij ‘Juridische Procedure Postkantoor | Zwembad’, terwijl de Gemeente en haar Stads Advocaat Zo Stellig Ontkenden, tot in de Rechts Zaal aan toe, dat hij Niets met onze Zaak te maken had en dat het Feit, dat de Heer Boeree Enig Aandeel Houder is van Troostwijk BV, dat fuseerde met BVA, waarna de Heer Boeree Full Time voor Gemeente Den Helder ging Werken?
Michiel Wouters en Mark Boerée over de Oplossing voor Zwembad en Juridisch Geschil over Post Kantoor (foto Staf RSMuseum)

PDF
Overzicht Bestuurlijke Prioriteiten ten bate van Presidium, 9 september 2019
Mark Boerée Aanwezig bij Rechtbank Noord Holland Proces Verbaal van de Mondelinge Uitspraak van de Voorzieningen Rechter, 7 oktober 2020

 • Is dít de Reden, dat U deze Rechtszaak met BVA heeft Verzonnen in de IJdele Hoop Zo Elke Zweem van Samenwerking tussen U en BVA te Ontkrachten?
 • Waarom heeft U het Aanbod, van de Heer Arjen Pels Rijcken om de Kunst te ‘Verzilveren’, Eigenlijk Af Geslagen? Hoe kan Iemand van de Gemeente, Nog Binnen Dezelfde Minuut Negatief op zijn Aanbod reageren? Dan is dit Absoluut een Kampioen Snel Typen? Waarom is Hier Over Geen Overleg gevoerd. Waarom Niet Eerst Nog Even Onderling Gecommuniceerd?
Aanbod Museum Depot Shop aan Gemeente Den Helder over de verzilvering van Scholte Collectie , In de Dezelfde Minuut volgt de Afwijzing van de Gemeente, 8 maart 2021, 13 41 (foto Staf RSMuseum)
 • Komt er een Echte Rechts Zaak tussen onze Voormalig Advocaat, de Heer Benno Friedberg en de Gemeente?
 • Kunt U ons daar van voor af op de Hoogte Stellen Wanneer deze Plaats zal hebben?
 • Waarom bent U met het Bod van 350.000 Euro Akkoord gegaan, terwijl wij Onze Eigendommen voor dat Bedrag Niet kunnen terug krijgen?
 • Krijgen we Nog een Overzicht van de Lang Beloofde Inventaris Llijst van Alle Werken, die Momenteel bij BVA staan, voor dat U begint met Veilen?
 • Waar kunnen we een Aankondiging van de Veiling vinden, die Vandaag volgens Uw Opgave zal beginnen?
 • Vindt U, dat de Gemeente en de Deurwaarder Genoeg Aandacht genereren voor de Veiling en heeft U Alles Gedaan om een Zo Hoog Mogelijke Opbrengst te Genereren?
 • Bent u Serieus Bereid dit Ongelooflijk Grote Risico te nemen, terwijl U Straks ieder Persoonlijk Zelf Hoofdelijk Verantwoordelijk bent, met Naam en Toe Naam, voor de, door U ons Bewust Aangedane Schade?
 • Is deze Onmenselijke Behandeling en Totale Vernietiging van ons Gezin en ons Prachtig Op Gebouwde Unieke Levens Werk, U Meer Waard dan een Kleine Stap naar ons toe te maken en deze Middel Eeuwse Actie te Staken?
 • Daarmee leidt U Geen Gezichts Verlies. Daarmee wint U Juist Punten.
 • U kunt zeggen tegen uw Kinderen; We móchten het Veilen, maar we kozen er voor het Niet te Doen en deze Bijzondere Kunstenaar te Sparen. Daar zult U Trots op kunnen zijn en Uw Na Geslacht Ook.
 • Is het Niet Verstandiger om de Veilingen af te Blazen, zo dat U Niet Onnodig Veel Risico loopt op Hoge Claims?
 • Zou het Niet Mooi Zijn om als Gemeente een Gebaar te maken en Ons Onze Spullen terug te geven, Zo dat we er op een Humane Manier met Elkaar uit kunnen komen? Al het Andere is Zo’n Gigantisch Risico voor de Stad Den Helder.
 • Bezint Eer Ge Begint
 • Geef Onze Spullen Terug!

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Gerechtshof+Amsterdam
https://robscholtemuseum.nl/?s=Rechtbank+Alkmaar
https://robscholtemuseum.nl/?s=Linda+Reijerkerk
https://robscholtemuseum.nl/?s=Mediation
https://robscholtemuseum.nl/?s=Gemeente+Den+Helder
https://robscholtemuseum.nl/?s=Municipality+Den+Helder
https://robscholtemuseum.nl/?s=Ilse+van+der+Poel
https://robscholtemuseum.nl/?s=Schenkeveld+Advocaten
https://robscholtemuseum.nl/?s=Ina+Molenaar
https://robscholtemuseum.nl/?s=Caroline+Tonningen
https://robscholtemuseum.nl/?s=XS+Justitia
https://robscholtemuseum.nl/?s=XS+Justitia+Advocatuur
https://robscholtemuseum.nl/?s=Friedberg+&+Mahn
https://robscholtemuseum.nl/?s=Van+der+Meer+&+Philipsen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Imming+Logistics
https://robscholtemuseum.nl/?s=BVA+Auctions
https://robscholtemuseum.nl/?s=Veiling
https://robscholtemuseum.nl/?s=Openbare+Verkoop
https://robscholtemuseum.nl/?s=Executie+Verkoop
https://robscholtemuseum.nl/?s=Collectie+Rob+Scholte
https://robscholtemuseum.nl/?s=Collectie+Rob+Scholte+Museum
https://robscholtemuseum.nl/?s=Waarde
https://robscholtemuseum.nl/?s=Meer+Waarde
https://robscholtemuseum.nl/?s=Executie+Waarde
https://robscholtemuseum.nl/?s=Schuld
https://robscholtemuseum.nl/?s=Schulden+Last
https://robscholtemuseum.nl/?s=Onrechtmatig
https://robscholtemuseum.nl/?s=Kunstroof
https://robscholtemuseum.nl/?s=Diefstal
https://robscholtemuseum.nl/?s=Heling

https://robscholtemuseum.nl/?s=Koen+Schuiling
https://robscholtemuseum.nl/?s=Burgemeester+Den+Helder
https://robscholtemuseum.nl/?s=Burgemeester+Groningen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Veiligheidsregio+Groningen
https://robscholtemuseum.nl/anoniem-brief-aan-koen-schuiling-en-de-fractieleiders-van-de-politieke-partijen-in-de-helderse-gemeenteraad-zomer-2015/
https://robscholtemuseum.nl/dick-berts-mail-aan-gemeente-den-helder-16-augustus-2015-maarten-hanegraaf-managementassistent-mail-aan-berts-18-augustus-2015-dick-berts-brief-aan-burgemeester-mr-k-f-schuiling-18-aug/
https://robscholtemuseum.nl/dick-berts-mail-aan-de-rijksrecherche-18-augustus-2015/
https://robscholtemuseum.nl/gemeente-den-helder-ontvangstbevestiging-van-wob-verzoek-van-dick-berts-19-augustus-2015-koen-schuiling-burgemeester-brief-aan-dick-berts-over-zijn-wob-verzoek-25-augustus-2015/
https://robscholtemuseum.nl/rijksrecherche-brief-aan-dick-berts-betreft-verzoek-tot-instellen-rijksrecherche-onderzoek-24-augustus-2015/
https://robscholtemuseum.nl/dick-berts-brief-aan-k-f-schuiling-22-september-2015-gemeente-den-helder-brief-aan-berts-met-ontvangstbevestiging-23-september-2015-brief-aan-berts-over-procedure-27-oktober-2015/
https://robscholtemuseum.nl/dick-berts-mail-aan-klantcontact-centrum-gemeente-den-helder-met-antwoordformulier-hoorzitting-31-oktober-2015-klantcontact-centrum-den-helder-mail-aan-dick-berts-2-november-2015/
https://robscholtemuseum.nl/koen-schuiling-burgemeester-brief-aan-dick-berts-24-februari-2016-commissie-bezwaarschriften-gemeente-den-helder-advies-aan-schuiling-inzake-bezwaarschrift-d-a-berts-9-januari-2016/
https://robscholtemuseum.nl/redactie-dha-stadspartij-eist-helderheid-over-beveiliging-willemsoord-delano-weltevreden-helderse-politiek-wil-van-stadsbestuur-openheid-over-weren-beveiligingsbedrijf-dhs/
https://robscholtemuseum.nl/delano-weltevreden-horecabazen-willemsoord-onder-druk-gezet-om-beveiligingsbedrijf-dhs-te-dumpen-wie-niet-tekende-kreeg-geen-vergunning/
https://robscholtemuseum.nl/helderse-courant-dhs-mag-weer-aan-het-werk-in-uitgaansgebied-delano-weltevreden-schors-directeur-van-willemsoord/
https://robscholtemuseum.nl/delano-weltevreden-hij-mocht-van-de-gemeente-den-helder-geen-bedrijfsleider-van-een-bordeel-worden-nu-moet-de-gemeente-hem-een-kleine-89-000-euro-betalen/
https://robscholtemuseum.nl/delano-weltevreden-integere-mensen-worden-niet-door-helders-college-geschorst-gemeenteraad-is-het-niet-eens-over-bespreking-kwestie-dhs/
https://robscholtemuseum.nl/the-post-online-massale-vechtpartij-in-gezellige-uitgaansstad-den-helder-agent-loopt-hersenschudding-op-dumpert-kansenpareltjes-hebben-ruzie-met-de-pliesie/
https://robscholtemuseum.nl/delano-weltevreden-dhs-mag-niet-op-willemsoord-werken-vanwege-bijthonden-en-schijnconstructie-redactie-dha-college-terechte-keuze-beveiligers-willemsoord/
https://robscholtemuseum.nl/delano-weltevreden-frans-buhling-stopt-als-adviseur-van-beveiligingsbedrijf-dhs-gemeente-creeert-rookgordijn-met-verhaal-vol-leugens-en-halve-waarheden/

2 Comments

 1. Jacques van Velzen 1 november 2022 op 19:35

  Haiku

  Zelfs mijn zwaar zwart gat
  Waar ooit een bloedend hart zat
  Is blijvend verscheurt

  X

  • Geef Rob zijn werk terug en wel meteen!!! De man is schandalig behandeld ! Zo jammer dat men niet door heeft in Den Helder dat ze een grote attractie als het Rob Scholte museum kwijt zijn !

Reacties zijn afgesloten bij dit onderwerp.