Delano Weltevreden – ‘Dit is de Grootste Kunst Roof van deze Eeuw’

Rob Scholte en zijn Vrouw Lijsje (1) (foto Jan Jong | jjfoto.nl)

Delano Weltevreden – Dit is de Grootste Kunst Roof van deze Eeuw, Helderse Courant, 13 augustus 2022

Voor Pagina NHD | Rob Scholte is Woest! (foto Jan Jong | jjfoto.nl)

Dit is de Grootste Kunst Roof van deze Eeuw

Bij de Aan Slag in 1994 zijn mij Alleen mijn Benen Af Genomen. Nu ben ik als Kunstenaar Geëxecuteerd, want ik heb Geen Toe Komst Meer. Alle Mogelijkheden om een Normaal Leven te Leiden, hebben zij ons Af Genomen. Er is Dus Ook een Aan Slag Gepleegd op mijn Moeder, mijn Kinderen, mijn Vrouw. ()”

Eind juli van dit Jaar heeft het Amsterdamse Hof hem en zijn Gezin de Genade Klap Toe Gebracht. Na Ruim Ander Half Jaar Touw Trekken over een Eventuele Veiling, mag de Gemeente Den Helder zijn Kunst Collectie Verkopen. Scholte mag Daar Geen Rol in Spelen. De Kunstenaar en zijn Vrouw Lijsje Snijder staan de Pers voor het Eerst sinds die Uitspraak te Woord.

Scholte verontschuldigt zich. Hij moet Eerst Even een Advertentie voor zijn Collectie op de Web Site van het Rob Scholte Museum zetten. De Zelfde Collectie, die de Gemeente binnen Kort via Veiling Bedrijf BVA verkoopt en die volgens Gemeentelijke Deskundigen 350.000 Euro op brengt. Het gaat om Zo N 8.000 Stukken.

Drie Miljoen

Ik verkoop Alles, in Één Keer”, vertelt hij. „Voor Drie Miljoen Euro. Het is Toch Nog Stééds mijn Eigendom, of Niet? Ik bied Het aan voor een Fractie van de Werkelijke Waarde. Vijf Jaar voor de Ontruiming hebben door mij In Gehuurde Des Kundigen de Waarde van de Collectie Getaxeerd op een Bedrag tussen de 2,7 en 3,1 Miljoen Euro. Er zijn Daar Na Veel Meer Kunst Werken Bij Gekomen. Van Me Zelf, van Derden.

Rob Scholte “Het zijn Satanisten” (foto Jan Jong | jjfoto.nl)

Ze wonen bij zijn Moeder, op de Eerste Verdieping. Slapen op een Matras op de Vloer.

Ik heb Twee Jaar Lang Niet bij mijn Gezin kunnen Wonen. De Mensen, die ons Dit hebben Aan Gedaan, zijn Satanisten. Ik neem Daar Geen Woord van Terug, want Zo is Het. De Persoonlijke Schade. die Mij, die Ons, Bewust is Toe Gebracht () Het is een Wonder, dat Lijsje en ik Nog Bij Elkaar Zijn.”

Als hij vertelt over zijn  Strijd tegen de Gemeente Den Helder, nemen de Emoties Regel Matig de Over Hand.

Ik ben naar Den Helder Gelokt en Er Weer Uit Geslagen. Ik heb een Gebied Verbod gekregen. Burgemeester Koen Schuiling heeft na de Ontruiming Bewaking gehad, omdat ík Hém zou willen Aan Vallen? Moet je mij Zien Zitten, Man! Iemand Zonder Benen, Iemand, die het Slacht Offer is van Geweld. What The Fuck is Dit, Man? Ik ben Slacht Offer geweest van Geweld en zal Nooit, Nooit, Nóóit Geweld tegen een Ander gebruiken. Het zijn Bedriegers, Op Lichters en Criminelen. Liefdeloze Hand Langers van het Kwaad.” Hij verontschuldigt zich Weer. „Vergeef Me, dat ik Wat Fel ben. Maar ik heb Meer dan 25 Jaar Terreur achter de Rug. ()”

Mee Genomen

Alles wat in het Museum en mijn Studio Aan Wezig was, hebben zij Mee Genomen. Alles wordt Verkocht Zonder dat wij Zien Wát Zij Verkopen, Voor Hoe Véél zij Verkopen, aan Wie zij Het Verkopen. Van de Rechter mogen we Zelfs Daar Geen Inzage In hebben. Dit is Onder Deel van een Criminele Operatie om me Al mijn Kunst Werken Af te Nemen.”

LijsjeDit is de Grootste Kunst Roof van deze Eeuw.

RobWe kunnen Nooit Controleren, of Er Meer Geld is Op Gehaald, omdat ze van het Hof Alles in het Geheim mogen doen. Ik kan Dus Niet Controleren Wat wordt Verkocht. Valse Werken, bij Voor Beeld. Op Tenerife zijn van af 2003 tot dit Jaar Vervalsingen van mijn Werk gemaakt, door Mensen, die door mij zijn Op Geleid en voor mij hebben Gewerkt. Die Stukken kunnen ze Er Gewoon Tussen Frommelen en Dat gaan ze Ook Doen.”

Kunstenaar Rob Scholte zegt, dat de Gemeente en het Gerechts Hof zijn Kunstenaarschap hebben Vermoord (foto Jan Jong | jjfoto.nl)

Hoe Verder na de Uit Spraak van 26 juli?

RobVerder? Voor Ons is er GeenVerderMeer. Ik ben Kunstenaar Af. Hoe kan ik Na Dit Alles Nog Iets Doen? Van Af het Moment, dat Dit Speelt, heb ik Geen Werk kunnen Maken. Mijn Kunstenaars Carrière is Totaal Vernield door deze Figuren. Het Hof zegt ’Meneer Scholte kan Nieuw Werk Maken en Verkopen. Dan heeft hij Weer Geld.’ Ik maak Nóóit Meer een Kunst Werk, want Dat doe ik dan voor dit Fucking Systeem. Dan pakken ze Het Af om te Verkopen. Snap Je? Ze moeten Eens Op Houden met die Volks Verlakkerij. Mijn Kunst bestaat Niet Meer uit Dingen die Geld Kosten. Ik maak Nu Dingen, die Geen Waarde hebben voor Hen.

Rob Scholte – Flat Screen (2012), 4 delig, acryl op linnen. 110 x 146 centimeter . Vraag Prijs 12.500 Euro per Stuk, Alle 4 Samen 50.000 Euro (foto RSMuseum)

Terreur

Hij doelt op de Web Site van het Rob Scholte Museum.

We zijn Nog Altijd Open, maar Nu op Internet. Ik ben het Kunst Werk, Dat Vergeten Mensen Steeds. De Stappen, die ik Genomen Heb om mij te Verdedigen tegen deze Constante Terreur, zijn het Kunst Werk. Beeld Taal beheers ik Heel Goed. Op de Web Site staat bijvoorbeeld deze Biografie van Mark Rutte.

https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-0/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-1/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-2/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-3/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-4/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-5/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-6/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-7/

“Bij Elk Stuk, waar in hij Voor Komt, kun je deze Galerij vinden. Net bij als Elk Artikel, waar in Burgemeester Koen Schuiling Voor Komt,een Sleep aan Info over deze Persoon staat. Ze hebben met deze Zaak de Grootste Tegen Stander van het Systeem Gecreëerd. Via mijn Web Site Verzet ik mij Er Elke Dag Tegen. Ik zal Niet Rusten, Voor Dat deze Mensen Allemaal Ontmaskerd Zijn. We zijn Niet Geweld Dadig. We hebben Niet hun Wapens, Wetten en Rechters. Ik heb de Waarheid en de Natuur Wetten achter me. Niemand kan Ontsnappen aan Karma.”

Rob Scholte en zijn Vrouw Lijsje (2) (foto Jan Jong | jjfoto.nl)

Rob en Lijsje hebben een Zoon en een Dochter.

Het Effect van Dit Alles op Hen is in Principe Het Zelfde als op Ons. Er wordt Ons Geen Enkele Kans Geboden op een Eerlijk Proces, het Recht is Krom.”

Als hij Zelf uit het Pand was Vertrokken, was Het Zo Ver Nooit Gekomen, zegt het Hof.

Onze Kinderen waren Er Bij,toen wij Besloten om Niet In te Gaan op de Rechterlijke Uitspraak om het Pand te Verlaten. Omdat wij de Hoop hadden, dat de Gemeente Raad Uitstel zou Verlenen. Weet je Hoe Veel Tijd de Gemeente Nodig heeft Gehad om het Pand te Ontruimen? Zes Weken Later stonden de Verhuis Wagens Nog voor de Deur. Hoe had ik, als Invalide Man, in mijn Eentje Alles uit dat Gebouw moeten Halen? Had ik Daar het Geld Voor, na dat zij mij hadden Uit Gerookt met Allerlei Juridische Procedures? Tuurlijk Niet.

Het is voor Scholte Gissen Hoe Veel hij in Totaal moet Betalen.

Elke Dag komt Er Wel Wat Bij. Mijn Idee is dat Het Meer dan Drie Miljoen Euro is. We mogen de Lunch van de Verhuizers Betalen en als je Niet Uit Kijkt Ook de Sigaretten van de Stad Advocaat. Maar ze komen Niet met Rekeningen, die hebben we Nooit Gezien. We zien Alleen Wat Zij Zeggen Betaald te Hebben. De Rechters nemen Dat aan en Dát moeten we Betalen.”

Rob Scholte – Light, Your First Currency (2007), Glazen Knikkers in Giet Hars op Led Paneel, 40 x 40 Centimeter, 1.250 Euro, Inclusief Kist (foto Staf RSMuseum)

Hij had Zelf met een Koper op de Proppen kunnen Komen, zegt het Hof Ook.

Voor Dat de Zo Genaamde Mediation Vorig Jaar begon, hadden we een Koper. Die wilde 1.2 Miljoen Euro betalen voor een Aantal Kunst Werken. Toen bleek, dat een Deel Daar Van Kapot was, wilde die Gegadigde Natuurlijk Niet Meer. Dan liegen ze, dat ik Geen Koper kon vinden. Zo kan ik Nog Veel Meer Dingen Noemen. Ze wíllen Gewoon, dat we Het Niet Redden, Snap Je. Ze zijn Bezig om mijn Onder Gang te Creëren, Meer Niet.”

Of hij in Complotten denkt?

Je kunt Alles Af Doen als Complot. Weet je, Complotten zijn Gewoon Waar. Het gaat om Mensen, die de Macht hebben en Het Nooit Uit Handen willen Geven. Ik vind Het Niet Erg om mijn Kunst Collectie Kwijt te Raken. Die Ruil ik Alleen In voor de Totale Onthulling van deze Smeer Lapperij. Dat is Het mij Waard.”

Failliet Verklaard

Als de Veiling Onvoldoende op brengt, heeft Scholte een Rest Schuld.

Dan word ik Failliet Verklaard, want die Rest Schuld kan ik Niet Betalen.”

Lijsje „De Gemeente wil Ons in een Faillissement Drijven, Waar Door we Niet Eens Meer een Schade Staat Procedure kunnen Voeren in Verband met die Onrecht Matige Daad van de Gemeente, Waar Mee Alles Begonnen is .”

Vanwege die Verwachte Toren Hoge Rest Schuld aan de Gemeente en de Twee Advocaten Kantoren, die hen hebben Vertegenwoordigd, verwacht het Echtpaar Voort Aan PermanentOn the Run’ te zullen zijn, op de Vlucht.

RobDenk je, dat we Hier Blijven, tot dat ze onze Computers en Andere Laatste Bezittingen Komen Op Halen? Want Dat is, Wat ze Gaan Doen.”

Wij hebben de Waarheid en de Liefde”, zegt Rob Scholte tegen Echt Genote Lijsje Snijder ( (foto Jan Jong | jjfoto.nl)

Het Buiten Land is Geen Optie, zegt hij.

Hoe moet ik dan naar het Buiten Land Vertrekken? Door Rijden tot de Benzine Op is? Ik vertrek Niet Meer uit Nederland, ik Verzet me Hier. Ze zullen Merken Ook. Verzet is mijn Antwoord op de Gemeente en de Totale Structuur van Corruptie in Nederland. De Macht Structuur gaat In Elkaar Storten.”

LijsjeIk weet Niet Hoe Mensen denken, dat wij Hier Ooit Nog Boven Op Komen. Door de Veiling wordt de Prijs Waarde van Rob S Werk Vernietigd. We kunnen Dus Nooit Meer van zijn Kunst Leven. Rob is Niet Iemand, die zich gaat laten Om Scholen tot Kok of Zo.”

Die Toren Hoge Schuld maakt, dat de Toekomst Duister is. „We leven van de Wind, van Giften van onze, Familie, en Vrienden. We zijn de Af Gelopen Vijf Jaar Getraind in Spartaans Leven. Honger is Niet het Grootste Probleem voor Ons. Ik zal Nóóit een Uit Kering Aan Vragen, Nóóit zal ik Geld van die Vies Peuken Accepteren.”

Ze mogen Dan Wel Geen Geld Hebben, Zij Hebben Elkaar, benadrukt Lijsje.

Klopt”, zegt haar man. „We hebben de Liefde en we hebben de Waarheid. Dat is Meer Waard dan Welke Leugen Ook. Waarheid blijft Waarheid. Hoe Veel Veilingen zij Ook Organiseren, Hoe Zeer zij ons Ook Terroriseren, Wat zij Ook Over Ons Zeggen.”

Bevestigd

Het Hof heeft Geoordeeld, dat de Gemeente Onrecht Matig heeft Gehandeld door de Onder Handelingen over de Verkoop van het Post Kantoor aan Scholte Af te Breken. Scholte stuurde de Gemeente in 2020 een Schade Claim van  1.7 Miljoen Euro. Hij moet de Rechter Er Echter Nog van Over Tuigen, dat hij Zo Veel Schade heeft Geleden.

Alles Wat de Gemeente eist, moet ik Met Een Betalen. Maar ik moet Extra Kosten maken om te Bewijzen, dat die Claim Te Recht is. Ik heb het Geld Niet voor een Nieuwe Procedure. We kunnen Mogelijk Ook Niet in Cassatie gaan. Het zou ons 30.000 Euro kosten om een Advocaat naar Alle Stukken te laten kijken. Van de Zestig Recht Zaken, die ik in mijn Leven heb gevoerd, heb ik er maar Twee Gewonnen. Niet, omdat ik Ongelijk had, ik had Altijd Gelijk. Maar de Rechters beschermden de Daders van de Aanslag en beschermen Nu de Gemeente. Dat Systeem is Zo Gemaakt, dat Niemand Eigenlijk kan Winnen.”

Lijsje „Je kunt Beter Coke Smokkelen en Frank Masmeijer Heten, dan krijg je Gratie van de Koning.”

Ze moeten op de Foto. Lijsje gaat bij Rob zitten. Of zij er Goed Genoeg Uit Ziet, wil zij van haar Man weten. „Ik voel me als Aan Geschoten Wild.

RobDat ben je Helemaal Niet”, zegt hij, terwijl hij haar Vertederd aan kijkt. „Mochten Ze Willen () Mochten Ze Willen.”

Geschiedenis

Scholte had een Voormalig Post Kantoor in het Centrum van Den Helder als Museum In Gericht. Hij wilde het Gebouw Kopen, maar de Gemeente Brak de Onder Handelingen Af en verkocht het Pand aan een Bouw Bedrijf dat het Binnen Kort verbouwt tot Bedrijfs Units en Luxe Appartementen.

De Kunstenaar en zijn Gezin moesten het Gebouw uit, oordeelde de Rechter. Omdat zij Niet uit Eigen Beweging Vertrokken, heeft de Gemeente hen er in het Voor Jaar van 2018 Uit Laten Zetten. De Kunst Collectie en de Inboedel zijn in Beslag Genomen en Elders Op Geslagen. Scholte is Veroordeeld tot het Betalen van Onder Meer de Ontruiming en Opslag Kosten. Dat Geld heeft hij Niet. Daarom wordt zijn Collectie Geveild.

https://www.noordhollandsdagblad.nl/cnt/dmf20220811_39670631

https://www.stichting-jas.nl/2022/08/dit-is-de-grootste-kunstroof-van-deze.html


Cornelis ‘Kees’ Ruiters op LinkedIn (foto LinkedIn)

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Gerechtshof+Amsterdam
https://robscholtemuseum.nl/?s=Rechtbank+Alkmaar
https://robscholtemuseum.nl/?s=Linda+Reijerkerk
https://robscholtemuseum.nl/?s=Mediation
https://robscholtemuseum.nl/?s=Gemeente+Den+Helder
https://robscholtemuseum.nl/?s=Municipality+Den+Helder
https://robscholtemuseum.nl/?s=Ilse+van+der+Poel
https://robscholtemuseum.nl/?s=Schenkeveld+Advocaten
https://robscholtemuseum.nl/?s=Ina+Molenaar
https://robscholtemuseum.nl/?s=Caroline+Tonningen
https://robscholtemuseum.nl/?s=XS+Justitia
https://robscholtemuseum.nl/?s=XS+Justitia+Advocatuur
https://robscholtemuseum.nl/?s=Friedberg+&+Mahn
https://robscholtemuseum.nl/?s=Van+der+Meer+&+Philipsen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Imming+Logistics
https://robscholtemuseum.nl/?s=BVA+Auctions
https://robscholtemuseum.nl/?s=Veiling
https://robscholtemuseum.nl/?s=Openbare+Verkoop
https://robscholtemuseum.nl/?s=Executie+Verkoop
https://robscholtemuseum.nl/?s=Collectie+Rob+Scholte
https://robscholtemuseum.nl/?s=Collectie+Rob+Scholte+Museum
https://robscholtemuseum.nl/?s=Waarde
https://robscholtemuseum.nl/?s=Meer+Waarde
https://robscholtemuseum.nl/?s=Executie+Waarde
https://robscholtemuseum.nl/?s=Schuld
https://robscholtemuseum.nl/?s=Schulden+Last
https://robscholtemuseum.nl/?s=Onrechtmatig
https://robscholtemuseum.nl/?s=Kunstroof
https://robscholtemuseum.nl/?s=Diefstal
https://robscholtemuseum.nl/?s=Heling

https://robscholtemuseum.nl/?s=Koen+Schuiling
https://robscholtemuseum.nl/?s=Burgemeester+Den+Helder
https://robscholtemuseum.nl/?s=Burgemeester+Groningen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Veiligheidsregio+Groningen
https://robscholtemuseum.nl/anoniem-brief-aan-koen-schuiling-en-de-fractieleiders-van-de-politieke-partijen-in-de-helderse-gemeenteraad-zomer-2015/
https://robscholtemuseum.nl/dick-berts-mail-aan-gemeente-den-helder-16-augustus-2015-maarten-hanegraaf-managementassistent-mail-aan-berts-18-augustus-2015-dick-berts-brief-aan-burgemeester-mr-k-f-schuiling-18-aug/
https://robscholtemuseum.nl/dick-berts-mail-aan-de-rijksrecherche-18-augustus-2015/
https://robscholtemuseum.nl/gemeente-den-helder-ontvangstbevestiging-van-wob-verzoek-van-dick-berts-19-augustus-2015-koen-schuiling-burgemeester-brief-aan-dick-berts-over-zijn-wob-verzoek-25-augustus-2015/
https://robscholtemuseum.nl/rijksrecherche-brief-aan-dick-berts-betreft-verzoek-tot-instellen-rijksrecherche-onderzoek-24-augustus-2015/
https://robscholtemuseum.nl/dick-berts-brief-aan-k-f-schuiling-22-september-2015-gemeente-den-helder-brief-aan-berts-met-ontvangstbevestiging-23-september-2015-brief-aan-berts-over-procedure-27-oktober-2015/
https://robscholtemuseum.nl/dick-berts-mail-aan-klantcontact-centrum-gemeente-den-helder-met-antwoordformulier-hoorzitting-31-oktober-2015-klantcontact-centrum-den-helder-mail-aan-dick-berts-2-november-2015/
https://robscholtemuseum.nl/koen-schuiling-burgemeester-brief-aan-dick-berts-24-februari-2016-commissie-bezwaarschriften-gemeente-den-helder-advies-aan-schuiling-inzake-bezwaarschrift-d-a-berts-9-januari-2016/
https://robscholtemuseum.nl/redactie-dha-stadspartij-eist-helderheid-over-beveiliging-willemsoord-delano-weltevreden-helderse-politiek-wil-van-stadsbestuur-openheid-over-weren-beveiligingsbedrijf-dhs/
https://robscholtemuseum.nl/delano-weltevreden-horecabazen-willemsoord-onder-druk-gezet-om-beveiligingsbedrijf-dhs-te-dumpen-wie-niet-tekende-kreeg-geen-vergunning/
https://robscholtemuseum.nl/helderse-courant-dhs-mag-weer-aan-het-werk-in-uitgaansgebied-delano-weltevreden-schors-directeur-van-willemsoord/
https://robscholtemuseum.nl/delano-weltevreden-hij-mocht-van-de-gemeente-den-helder-geen-bedrijfsleider-van-een-bordeel-worden-nu-moet-de-gemeente-hem-een-kleine-89-000-euro-betalen/
https://robscholtemuseum.nl/delano-weltevreden-integere-mensen-worden-niet-door-helders-college-geschorst-gemeenteraad-is-het-niet-eens-over-bespreking-kwestie-dhs/
https://robscholtemuseum.nl/the-post-online-massale-vechtpartij-in-gezellige-uitgaansstad-den-helder-agent-loopt-hersenschudding-op-dumpert-kansenpareltjes-hebben-ruzie-met-de-pliesie/
https://robscholtemuseum.nl/delano-weltevreden-dhs-mag-niet-op-willemsoord-werken-vanwege-bijthonden-en-schijnconstructie-redactie-dha-college-terechte-keuze-beveiligers-willemsoord/
https://robscholtemuseum.nl/delano-weltevreden-frans-buhling-stopt-als-adviseur-van-beveiligingsbedrijf-dhs-gemeente-creeert-rookgordijn-met-verhaal-vol-leugens-en-halve-waarheden/

3 Comments

  1. Nadere onderzoek naar de herkomst van de Nassauers heeft opgeleverd, dat het vanouds (met een hoge mate van waarschijnlijkheid: dominant-genetisch psychopathische) criminelen zijn.
    Via de Fürst-Bishof van Münster hebben ze, op voor psychopatische kern-krankzinnigen KENMERKENDE wijze, rond het jaar 1000 de legale overheid weten te infiltreren en zich vervolgens, ook weer op KENMERKEND psychopatische wijze, de adel bedriegend aangaande hun oorsprong, binnen het feodaal systeem, verraderlijk omhoog weten te woekeren (onvoorstelbaar brutale- en sluipmoord e.d. daarbij geenszins schuwend uiteraard) van (illegaal aangesteld) onbeduidend ambtelijk graaf tot heuse “prinsen” van Oranje.
    Nu heeft de huidige Amsberg (vermoedelijk wel een bastaardlijn en mogelijk van de Nassauers, maar dat is in vóór a.D. 1700 aardig in nevelen gehuld) niets direct met de Nassauers te maken (behalve door rare wetsaanpassingen), maar die heeft dan weer kernpsychopaat Bernhard als opa…..
    Echt de hoogste tijd, dat dit beduivel gestopt wordt !

  2. geduivel dus…..met duivelse ondermijning van de hele mikmak !

  3. Heb heel lang helaas in Den Helder moeten wonen – heb vele, vele politieke (met name VVD) schandalen moeten meemaken, maar deze affaire spant toch echt de kroon! Waar de meest cultuurloze stad van Nederland zielsblij zou moeten zijn met alle hoogwaardige artistieke toevoegingen wordt hier een ongelofelijk pornografisch machtsspel gespeeld waarvan ik hoop dat het zal leiden tot vragen op landelijk nivo en het vernietigen van alle vorige ziekelijk belachelijke vonnissen.

Reacties zijn afgesloten bij dit onderwerp.