R & L – Aan Recht Bank Noord Holland | Kort Geding Alkmaar | Rechtspraak.nl betreffende C 15 | 342059 | KG RK 23 | 513 Gemeente Den Helder, Friedberg & Mahn en R Scholte, 10 September 2023

Aan Recht Bank Noord Holland | Kort Geding Alkmaar | Rechtspraak.nl betreffende C 15 | 342059 | KG RK 23 | 513 Partijen Gemeente Den Helder, Friedberg & Mahn en R Scholte

From Rob Scholte robscholte@icloud.com
Subject Ken Merk C/15/342059/KG RK 23/513 Partijen Gemeente Den Helder | Friedberg & Mahn en R Scholte
Date 10 September 2023 at 23:52:39 CEST
To kortgeding.alkmaar@rechtspraak.nl

Tot onze Grote Spijt zijn we Ons Vertrouwen in het Recht en de Recht Spraak Vol Komen Kwijt. Net Zo Kwijt als het Rob Scholte Museum, ons Huis, de Werk Plaats en Al de door Ons Verzamelde Kunst en Bedrijf Voor Raden.

Kort Om, Ons Hele Leven is door de Diverse Recht Banken, Gemeente Den Helder, Burgemeester Koen Schuiling, Wet Houders Pieter Kos, Lolke Kuipers en Michiel Wouters, In Samen Werking met Ilse van der Poel en haar Advocaten Kantoor Schenkeveld, de Nieuwe Eigenaar Kees Jan Tuin, Koen van der Meer en Marcel de Heer van Van der Meer & Phillipsen Gerecht Deur Waarders, Later voor Aan vang Excecutie Veiling van Naam Veranderd tin Van der Meer Incasso en Gerecht Deur Waarders, Mark Boerée, Werk Zaam bij Zo Wel Gemeente Den Helder als BVA Auctions, dat tijdens de Executie Veiling van Naam Veranderd is in Troostwijk Auctions, Onze Eigen Advocaten Benno Friedberg en Judith Mahn, als Ook de Hen Beiden Op Volgende Advocate Ina Molenaar van XS Justitia en de Mediatior Linda Reijerkerk, Directeur van het Centrum voor Conflict Hantering, Alle Genoemden in Samen Spanning en In Naam van Koning Willem, de Af Gelopen Vijf Jaar Vernietigd, 40 Jaar Productie van Kunstenaar Rob Scholte en zijn Assistenten is Te Grabbel Gegooid en Daar Mee is Rob Scholte’s Kunstenaarschap door hen Onmogelijk Gemaakt. Erger Nog Met Voor Bedachte Rade Vermoord.

Een Buiten Gewoon Grote, Levens Lange en Met Voor Op Gezet Aan Gebrachte Bestraffing voor een Gehandicapt Kunstenaar en zijn Gezin met Twee School Gaande Minder Jarige Kinderen. Tevens Jaren Lange Kneveling en als Ook Kunst Roof en Heling.

Bij Zonder om als Onder Bouwing van het door U aan de Gemeente Verleende Uit Stel  te Lezen, dat, Om de Procedure Met Enig Voort Varendheid te Kunnen Af Ronden, het Nu Op Eens Wel Snel kan Gaan Wat In Grove Tegen Stelling is tot de Vijf Lange Slepende en Slechts Alleen voor Ons Zeer Kostbare Jaren van Door Uit Stel en Zieke Rechters Steeds Verlengde Proces Duur , Waar bij de Op Slag van de Ontvreemde Rob Scholte Museum Collectie, Onze Bedrijf Voorraden, en de Onrechtmatig In Beslag Genomen Werk Tuigen Maandelijks op ons Debet werd Bij Geschreven.

Geen Enkele Bescherming tegen Macht Mis Bruik hebben wij als Burgers,van de Gemeentelijke Overheid en hun Hand Langers Ooit mogen Ontvangen. Het Wettelijk Even Redigheid Beginsel werd door hen Volledig Genegeerd. Ook Rechters gaven Hier Geen Enkele Correctie Aan. Ter Wijl ons Gedurende deze Hele Periode de Mogelijkheid Onrecht Matig Ontnomen is Om Geld te Kunnen Verdienen.

Na de Kans van Twee Weken Ons Geboden door Rechter, Om de Collectie Zelf te Verkopen en Zo de BVA Auctions Veiling te Voor Komen, hebben We Zelfs in deze Corona Tijd, een Koper Weten te Vinden voor een Bepaald Deel van de Collectie, Precies Vol Doende Om aan mijn Schulden te Kunnen Vol Doen, die Vervolgens Af Haakte Toen bleek, dat er Bij Controle van Onze Mede Werkers van de Uit Gekozen Werken, waar onder de KeramiekenPottenSerie Veel Beschadigde Werken Zaten, door de Gemeente aan Ons Ongemeld waren Gelaten.In de Noord Hollands Dagblad was de Kop, dat Rob Scholte ‘Geen Kopers had Kunnen Vinden‘. Rechter Leendert Saarloos Weet Precies Wat Hier Oneerlijk is Geweest.

Het spijt Ons, dat Rob, Rechter Saarloos Nooit Persoonlijk heeft Kunnen Ontmoeten wegens de Trauma’s, die hij Bij Eerdere Rechts Zittingen en Uit Spraken heeft Op Gelopen.

Geen Enkele Verzachtende Om Standigheid, Extra Tijd of Mede Dogen voor Rob Scholte en zijn Familie in deze Aller Onmogelijkste Situatie, die Uit Sluitend door de Na Latigheid van de Gemeente en de Ruwe Om Gang met Kunst door het door Gemeente Af Gedwongen Faillisements Veiling Huis BVA Auctioms, dat Zo Waar een Hele Kunst Afdeling had Op Getuigd voor de Scholte Museum Veiling, Compleet met Kunst Experts voor hun Eerste, Laatste en Enige Kunst Veiling Ooit.

Het Rob Scholte Museum publiceert op haar Web Site Elke Dag, Ook op Twitter, Al 3.246 Dagen, de Open Brief aan Gemeente Den Helder, die Tot Vandaag door Hen Nimmer werd Beantwoord. Er zijn 3.157 Mede Onder Tekenaars van deze Open Brief, Waar Onder Veel BN‘ers, Beroemde Nederlanders.

Voor Ons en Ons Museum blijft de Schriftelijke Over Één Komst van 9 december 2014 tussen Wet Houder Kos en Rob Scholte Nog Al Tijd Geldig. Het is een Getekende Over Een Komst. Getekend, Zo Wel door Kos als Scholte en Als Ook door Twee Getuigen, Te Weten de Latere Wet Houder op het Scholte Dossier Michiel Wouters en voor het Museum, Marc Nihot.
Advocaat Friedberg heeft Geweigerd en Scholte Met Verbaal Geweld Verboden deze Alles Bepalende Over Één Komst in Onze Recht Zaken In te Brengen.
Het Hele Verhaal, dat Kos Niet Gemachtigd was door het College van Burgemeester en Wet Houders is Vol Strekt Onwaar, Wethouder Zijn betekent Gemachtigd Zijn en is Achter Af Verzonnen door Burgemeester Schuiling Om te Recht Vaardigen, dat Gemeente Zich Niet hield Aan de met Scholte Gemaakt Af Spraken.

De Uit Zetting Zelf was Vol Strekt Onrecht Matig en Wel om de Volgende Reden. Minder Jarige Kinderen mogen Volgens de Toen Geldende Bruik Leen Wet Niet worden Uit Gezet. Door de Illegale Handel Wijze van Deur Waarder en Gemeente Den Helder  heeft de Gehandicapte Rob Scholte Twee en Half Jaar Niet Met zijn Familie Kunnen Samen Wonen. Volgens het Europese Recht kan een Invalide Niet Worden Uit Gezet Zonder, dat aan Hem Vervangende en Geschikte Woon Ruimte wordt Aan Geboden.
U begrijpt, dat in het Geval van Scholte Nooit Gebeurd is,
Om deze Redenen en Veel Meer is door Scholte Aan Gifte Gedaan Wegens Huis Vrede Breuk en Dief Stal tegen Burgemeester Koen Schuiling, de Deur Waarders Koen van der Meer en Marcel de Heer en Advocate Ilse van der Poel van Schenkeveld bij de Politie. Nooit Ontving Scholte Enig Bericht, dat Zijn Aan Gifte Onder Zocht is, Laat Staan, dat Vervolging van deze Mis Dadigers Plaats heeft Gevonden.

Over het Achter Houden van Bewijs Materiaal

Het Koop Contract en Allonge met Daar In het Bewijs, dat wij Normaliter Nodig Hebben om deze Zaak te Winnen. Nog Steeds worden Contract en Allonge Voor Ons en de Open Baarheid Achter Gehouden, Dat wil Zeggen, dat Zij Geheim schijnt te Mogen Blijven, Ook van de Recht Bank en Uw Hof. Waarheid Vindig is voor de Recht Bank Klaar Blijkelijk Niet Belang Rijk Genoeg om deze Bewijzen te Openen.

Een Andere Waarheid is, dat Wij Elke Maand een Huur Bedrag Betaalden, Ondanks Alle, door Ons Aangeleverde, Betaling Bewijzen door de Recht Bank Genegeerd en In het Vonnis Vervangen door een Blatante Leugen. Daar staat dat wij Nimmer voor het Museum en Studio Betaalden, Wat Pertinent Onwaar is. Gemeente Den Helder Her Haalt in in een Recent De Telegraaf Artikel deze Leugen. in Reactie op Onze Eis tot Rectificatie zegt Gemeente Den Helder , dat ze Daar Niet aan Willen Vol Doen, om dat de Recht Bank in haar Vonnis Verklaarde, dat Wij Nul Komma Nul hebben Betaald in de Meer dan Tien jaar, dat Wij de Ruimtes Gebruikten. De Leugens van Gemeente Den Helder zijn Zonder Weer Ga.

Ook heeft Recht Bank gemeend, Op Aan Name van Onwaarheid, in het Vonnis te Verklaren, dat Wij Geen Huur Contract zouden Hebben, om dat Er een Directe Binnen Door Gang zou Zijn tussen Museum en Atelier en Woon Ruimte. Deze Door de Recht Bank Zelf Verzonnen Door Gang heeft Nooit Bestaan en was de Aan Leiding voor de Open Brief van Theo Knippenberg en Joost Zwagerman aan de Gemeente, die als Opening Pagina Al Jaren, van Aan Vang Af en Lang voor het Genoemde Vonnis op de Web Site van het Rob Scholte Museum staat.
Overigens is  de Rechter van Recht Bank Alkmaar, JCJ Dijk, die dit Leugen Achtige Vonnis Uit Sprak, Volgens Ons door Schuiling en zijn Advocaat Guide de Wit Om Gekocht. De Keuze voor Juist deze Rechter bij deze Zitting kwam van de Zus van Friedberg, die een Leidende Functie had bij Recht Bank Alkmaar.

Rob Scholte gaat Niet Akkoord met de Op Genomen Executie Kosten en de Wijze van Verdeling van de Op Brengst na Af Trek van de Executie Kosten, zo als Vermeld in het Betekende Verzoek Schrift. Zie Onze Aan de Deur Waarder Verstuurde Mail, die door de Gemeente en Deur Waarder Bewust buiten de Stukken werd Gehouden.

Het Exploot met Producties en Bij Lagen, die we in Papieren Versie van Deur Waarder Van der Meer Ontvingen, Verschilt volgens Ons van het, bij de Recht Bank Alkmaar In Gediende Verzoek Schrift met Producties van Van der Poel
De Digitale Versie van het Verzoek Schrift, die hij Op Ons Verzoek, Later Toe Zond, Verschilt Ook Daar Weer van.

Het Per Mail Aan de Deur Waarder Gestuurde Antwoord van R Scholte, Met de Uit Leg Waar Om Scholte dit Verzoek Schrift Niet heeft Kunnen en Willen Tekenen, lijkt Niet aan de In Gediende Producties voor uw Rechtbank te zijn Toe Gevoegd.
Ook Ontbreken de Lijsten met Veiling Op Brengst per Geveild Werk.
De aan Ons Door de Deur Waarder Toe Gestuurde Lijsten met Werken zijn voor ons Al Tijd Vol Strekt Onleesbaar door Kromme Belijning enBewust Gekozen Onleesbaar Letter Grootte, die met Zeer Grote Waar Schijnlijkheid Alleen aan Ons Zo en Niet aan de Andere Partijen in dit Conflict zijn Toe Gestuurd. Aan Hen Stuurde en Voor Zich Zelf Behield de Deur Waarder Wel een Leesbare Versie
Onze Vragen over de Verschillen in de Producties van Van der Poel en Deur Waarder Van der Meer, worden Niet Op Gehelderd.

Zo hebben We op Nog Veel Meer Vragen Nooit een Antwoord van hem, de Deur Waarder Gekregen, of Slechts op Zeer Opper Vlakkige Wijze, Liefst Mondeling.
Hier Door is er een Onwerkbare Situatie Ontstaan.
Graag willen Wij Wijzen op het Volgende. Er zijn Veel Beschadigde Kunst Werken Geveild.
Deze Schade is Tijdens het Beslag van de Deur Waarder Ontstaan, Onder Andere door Slechte Zorg van BVA Auctions en door het Onterecht Verplaatsen van de Collectie van Imming naar BVA Auctions. Deze Beschadigde Werken hadden Nooit Geveild Mogen Worden. Ook is de Gerechtelijke Bewaring bij Imming Zonder Tussen Komst van de Rechter door Gemeente Den Helder Onrecht Matig en Één Zijdig Op Geheven. Zo heeft de Gemeente willen Af Dwingen door de Om Vang van Onze Collectie en Met Zich Mee brengend Enorme In Spanning van deze Verplaatsing met Bij Komend Kosten Plaatje, dat Nog Voor Dat het Definitieve Vonnis Daar Over was Uit Gesproken, BVA Auctions, Ondanks hun Vol Strekte Onkunde als Veiling Huis Boven Betere Partijen werd Uit Verkozen.
Hoe Gemakkelijk,
Het staat Er Al

We hebben Meerdere Malen aan de Deur Waarder en Gemeente Den Helder Verschillende Mis Standen Gemeld, maar Ze Negeerden Onze Op Merkingen en Gerecht Vaardigde Kritiek. Zo heeft Terug Gave van Gebruik Leende Werken tot Na Af Loop van de Veiling, Bijna Vijf Jaar Geduurd. Mijn Goede Vriend Bruik Leen Gever Evert Koopman heeft de Ontknoping Niet Meer Mogen Mee Maken. Hij is Helaas voor die Tijd Over Leden. Ook hebben Beiden, Gemeente en Deur Waarder, in Samen Spraak en Over Leg de Beschadigde Werken ondanks Onze Waar Schuwingen Geveild.
Één Voor Beeld kunnen we Niet Na Laten te Geven, dat Handelt over een Werk van Naum Gabo. Deze Excellente Kunstenaar met Extreem Hoog Geprijsde Kunst Werken, werd bij BVA Auctions door Onze Vertegen Woordigers Vertrapt Terug Gevonden. Door Daar Na In Geschakelde Verzekering Agent op Waarde Nul Gezet, Even Als Alle Andere Beschadigingen, en daar door de Deur Waarder, Gemeente en Veiling Huis Vrij Uit gingen.
Bij BVA is de Naum Gabo met Lijm, Slijm en Nylon Draad Uiterst Primitief Weer in Elkaar Gezet. Wij zijn Heel Benieuwd Wie de Koper van dit Stuk is GeweestMogelijk is Hier Sprake van een Inside Job, dus dat de Gabo bij Een met Voor Kennis Handelende Betrokken Partij Ten Onrechte Te Recht is Gekomen Mogelijk is Dat bij Veel Meer Stukken het Geval Geweest. Dat valt Door Ons Niet te Controleren, Aan Gezien de Rechter de Verkopende Partijen het Recht heeft Gegeven, Om Alle Informatie Betreffende de Veiling van Onze Collectie Geheim te Houden.

De Gemeente wil over Veilen van deze Beschadigde Werken met ons Om Tafel, maar heeft door het Veilen van de Beschadigde Werken is, Ondanks onze Waar Schuwingen, deze Waarde Vernietiging Bewust Veroorzaakt en is in de Onstane Realiteit Onomkeerbaar.
De Schade Hier Van, Even Als de Werkelijke Waarden, de Laatste Taxatie Waarde van de Werken voor de Ontruiming, van de Onrecht Matig Verkochte Werken dient bij onze door Jan Joling Berekende Claim, plus de Niet Gerekende Jaren, Op Geteld te worden.

Tijdens de Ontruiming is onze Keuken ter Waarde van 20,000 Euro, Gespecificeerd met Aan Koop Nota’s, door de In het Pand Achter Gelaten. Sinds Dien ontbreekt Zo Genaamd Elk Spoor en worden We Van het Kastje naar de Muur Gestuurd, terwijl deze Onder Toe Zicht van de Deurwaarder Verdwenen is.

Tijdens de Recht Zaken hebben we Eindeloos Aan Gevoerd, dat een Veiling van de Gehele Collectie, bij BvA Auctions Niet de Beste Op Brengst voor Partijen zou Op Leveren.
Dat heeft zich In Middels Over Duidelijk Bewezen.
Nu blijkt Vervolgens, dat de Helft van deze Schandalig Lage Op Brengst, als het aan de Gemeente Den Helder en Friedberg & Mahn ligt, Ook Nog naar Veiling Huis BVA gaat, Ter Wijl ze Al, Per Geveild Werk, Veiling Op Geld en BTW krijgen en 10,000 Euro per Maand Huur voor de Op Slag Rekenden, Veel Meer dan bij Imming het Geval was. Ook Al gaf B&W aan Ons en de Gemeente Raad op, dat de Verhuizing Om Redenen van Lagere Op Slag Kosten had Plaats Gevonden. B&W Bedroog en Mis Leide Willens en Wetens de Volks Vertegen Woordiging bij de Beantwoording van Vragen uit de Gemeente Raad
Een Gelijk Bedrog vond Ook Plaats, na dat Advocaat Van der Poel bij Behandeling in Recht Zaal Om de Nood Zaak van een Snelle Veiling van Onze Collectie te Motiveren een Recht Zaak tussen BV Auctions en Gemeente Uit haar Duim Zoog en Daar Na door B&W  met Valsheid in Geschrift werd Af Gedenkt. Het door hen Publiekelijk Genoemde Zaak Nummer Bestaat Niet.

Voor Gaande Beschamende Handel Wijze is Illustratief voor het Handelen van Gemeente Den Helder In Alle Op Zichten en Details.
Onwaar Achtigheid is Ken Merkelijk.

Stee Vast Schrijft en Spreekt de Gemeente Den Helder, Even als Deur Waarder, over Lijsje Snijder, als ‘Partner’, of  ‘Huis Genoot’ van Rob Scholte, Ter Wijl we Al Getrouwd Zijn van af 2006. Dat weten Gemeente en Deur Waarder Heel Goed
We zijn Echter NietIn Gemeenschap van GoederenGetrouwd. Dit Betekent, dat de Helft van de Op Brengst van Rob’s Werk, Van Qf dat Jaar Vervaardigd, Volgens de Wet Lijsje Snijder Toe Behoort.

Deze Schade Telt Op bij Onze Schad Claim op de Gemeente Den Helder.

Tevens wordt door de Rechter In Vonnis Gesteld, dat de Gemeente de Onder Handelingen met het Rob Scholte Museum over de Aan Koop van het Pand Onrecht Matig heeft Af Gebroken. Het Bevreemd Ons, Niet, dat Na Punt (12), Bij VoorKeur als Punt (13), door Executanten is Verzuimd Melding te Maken van de Veroordeling van de Gemeente door het Gerecht Hof Amsterdam, en, Even Eens op 15 maart 2022, de Gemeente Veroordeeld tot Vergoeding van de Schade, die Scholte Lijdt en In de Toekomst zal Lijden als Gevolg van het Onrecht Matig Af Breken door de Gemeente van de Onder Handelingen met Scholte over de Aan Koop van het Pand. Deze Veroordeling staat Vast en is Zeker.

Zaak Nummer 200 261 206 01, Rol Nummer Recht Bank Noord Holland C 15 268827 HA ZA 18 18 ECLI NL GHAMS 2022746

PDF

Jan Joling –  Rapport over Schade RSMuseum , 14 februari 2020
https://share.icloud.com/photos/0e0JR4MIBXJC-ooTlOADsjxJw

Rob Scholte Museum

PDF
R & L – Aan Kort Geding Alkmaar | Rechtspraak.nl C 15 342059 KG RK 23 513 Partijen Gemeente Den Helder, Friedberg & Mahn en R Scholte

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Koen+van+der+Meer
https://robscholtemuseum.nl/?s=Van+der+Meer+Incasso+en+Gerechts+Deur+Waarders
https://robscholtemuseum.nl/?s=Marcel+de+Heer
https://robscholtemuseum.nl/?s=Van+der+Meer+Philipsen+Gerechts+Deur+Waarders
https://robscholtemuseum.nl/?s=Gerechtshof+Amsterdam
https://robscholtemuseum.nl/?s=Rechtbank+Alkmaar
https://robscholtemuseum.nl/?s=Linda+Reijerkerk
https://robscholtemuseum.nl/?s=Mediation
https://robscholtemuseum.nl/?s=Gemeente+Den+Helder
https://robscholtemuseum.nl/?s=Municipality+Den+Helder
https://robscholtemuseum.nl/?s=Ilse+van+der+Poel
https://robscholtemuseum.nl/?s=Schenkeveld+Advocaten
https://robscholtemuseum.nl/?s=Ina+Molenaar
https://robscholtemuseum.nl/?s=Caroline+Tonningen
https://robscholtemuseum.nl/?s=XS+Justitia
https://robscholtemuseum.nl/?s=XS+Justitia+Advocatuur
https://robscholtemuseum.nl/?s=Friedberg+&+Mahn
https://robscholtemuseum.nl/?s=Imming+Logistics
https://robscholtemuseum.nl/?s=BVA+Auctions
https://robscholtemuseum.nl/?s=Experts+BVA+Auctions
https://robscholtemuseum.nl/?s=Lot++Art
https://robscholtemuseum.nl/?s=Drouot
https://robscholtemuseum.nl/?s=Veiling
https://robscholtemuseum.nl/?s=Openbare+Verkoop
https://robscholtemuseum.nl/?s=Executie+Verkoop
https://robscholtemuseum.nl/?s=Collectie+Rob+Scholte
https://robscholtemuseum.nl/?s=Collectie+Rob+Scholte+Museum
https://robscholtemuseum.nl/?s=Waarde
https://robscholtemuseum.nl/?s=Meer+Waarde
https://robscholtemuseum.nl/?s=Executie+Waarde
https://robscholtemuseum.nl/?s=Schuld
https://robscholtemuseum.nl/?s=Schulden+Last
https://robscholtemuseum.nl/?s=Onrechtmatig
https://robscholtemuseum.nl/?s=Kunstroof
https://robscholtemuseum.nl/?s=Diefstal
https://robscholtemuseum.nl/?s=Heling

https://robscholtemuseum.nl/?s=Koen+Schuiling
https://robscholtemuseum.nl/?s=Burgemeester+Den+Helder
https://robscholtemuseum.nl/?s=Burgemeester+Groningen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Veiligheidsregio+Groningen
https://robscholtemuseum.nl/anoniem-brief-aan-koen-schuiling-en-de-fractieleiders-van-de-politieke-partijen-in-de-helderse-gemeenteraad-zomer-2015/
https://robscholtemuseum.nl/dick-berts-mail-aan-gemeente-den-helder-16-augustus-2015-maarten-hanegraaf-managementassistent-mail-aan-berts-18-augustus-2015-dick-berts-brief-aan-burgemeester-mr-k-f-schuiling-18-aug/
https://robscholtemuseum.nl/dick-berts-mail-aan-de-rijksrecherche-18-augustus-2015/
https://robscholtemuseum.nl/gemeente-den-helder-ontvangstbevestiging-van-wob-verzoek-van-dick-berts-19-augustus-2015-koen-schuiling-burgemeester-brief-aan-dick-berts-over-zijn-wob-verzoek-25-augustus-2015/
https://robscholtemuseum.nl/rijksrecherche-brief-aan-dick-berts-betreft-verzoek-tot-instellen-rijksrecherche-onderzoek-24-augustus-2015/
https://robscholtemuseum.nl/dick-berts-brief-aan-k-f-schuiling-22-september-2015-gemeente-den-helder-brief-aan-berts-met-ontvangstbevestiging-23-september-2015-brief-aan-berts-over-procedure-27-oktober-2015/
https://robscholtemuseum.nl/dick-berts-mail-aan-klantcontact-centrum-gemeente-den-helder-met-antwoordformulier-hoorzitting-31-oktober-2015-klantcontact-centrum-den-helder-mail-aan-dick-berts-2-november-2015/
https://robscholtemuseum.nl/koen-schuiling-burgemeester-brief-aan-dick-berts-24-februari-2016-commissie-bezwaarschriften-gemeente-den-helder-advies-aan-schuiling-inzake-bezwaarschrift-d-a-berts-9-januari-2016/
https://robscholtemuseum.nl/redactie-dha-stadspartij-eist-helderheid-over-beveiliging-willemsoord-delano-weltevreden-helderse-politiek-wil-van-stadsbestuur-openheid-over-weren-beveiligingsbedrijf-dhs/
https://robscholtemuseum.nl/delano-weltevreden-horecabazen-willemsoord-onder-druk-gezet-om-beveiligingsbedrijf-dhs-te-dumpen-wie-niet-tekende-kreeg-geen-vergunning/
https://robscholtemuseum.nl/helderse-courant-dhs-mag-weer-aan-het-werk-in-uitgaansgebied-delano-weltevreden-schors-directeur-van-willemsoord/
https://robscholtemuseum.nl/delano-weltevreden-hij-mocht-van-de-gemeente-den-helder-geen-bedrijfsleider-van-een-bordeel-worden-nu-moet-de-gemeente-hem-een-kleine-89-000-euro-betalen/
https://robscholtemuseum.nl/delano-weltevreden-integere-mensen-worden-niet-door-helders-college-geschorst-gemeenteraad-is-het-niet-eens-over-bespreking-kwestie-dhs/
https://robscholtemuseum.nl/the-post-online-massale-vechtpartij-in-gezellige-uitgaansstad-den-helder-agent-loopt-hersenschudding-op-dumpert-kansenpareltjes-hebben-ruzie-met-de-pliesie/
https://robscholtemuseum.nl/delano-weltevreden-dhs-mag-niet-op-willemsoord-werken-vanwege-bijthonden-en-schijnconstructie-redactie-dha-college-terechte-keuze-beveiligers-willemsoord/
https://robscholtemuseum.nl/delano-weltevreden-frans-buhling-stopt-als-adviseur-van-beveiligingsbedrijf-dhs-gemeente-creeert-rookgordijn-met-verhaal-vol-leugens-en-halve-waarheden/

https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-0/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-1/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-2/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-3/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-4/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-5/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-6/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-7/

 

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image