Micha Kat – Honger Staking Dag (4) Bericht uit Her Majesty’s Prison in Belfast, 10 maart 2022

Micha Kat en Anderen in het Firmament van de Sixtijnse Kapel te Rome (foto (foto MK Ultra Reptielen Praatgroep “Bataafse Nazorg | Twitter)
Dit is het Bericht, dat Johan Segers AKA Eric de Noorman Gisteren Onder de Naam Mars plaatste bij ‘Honger Staking Dag (3)‘ op de RSMuseum Website. Naar Aanleiding, waarvan de Trollen Organisatie Bataafse Nazorg het Anonieme Avatar Heden Morgen op Twitter invulde met de Beeltenis van Rob Scholte. Deze Segers AKA Noorman lijkt een Snitch te zijn, die door Rob Scholte al in Eerdere Publicatie op deze Site Compleet werd Onthuld als een Dubbel Rol  Spelend.
Als Segers was hij de Beheerder van Onopgelost.
[Eerder Onopgelost voor Jou Geheten, Later Meteen nade  Onthulling een Naamsverandering onderging en StopTegenSraMisbruik werd Genoemd, net zoals hij uit Zelf Bescherming op Datzelfde Moment naar Buiten Toe optrad met Dienie Kars van Volk wordt Wakker,  Freedom for All en de Waarheidskrant en een Gezamenlijk Alternatief Media Front ging vormen en zich op dit Nieuwe SRA Kanaal  verder verschool achter Video S van Anderen in de Serie Stop Satanisch Misbruik in Nederland.
[Sic! Want slechts in NL]!” met Oprechte SRA Slachtoffers, die Niets Vermoedend, Niet van het Voorgevallen wisten. Ook andere Mede Strijders lieten zich voor zijn Karretje spannen, zie Hier
https://robscholtemuseum.nl/onopgelost-johan-segers-aka-eric-de-noorman-ik-zeg-stop-tegen-satanic-ritual-abuse-volk-wordt-wakker-gezamenlijke-doelen-verbinden-ontwaken-en-informeren-van-bevolking/]
Tegelijk was hij in het Geheim onder de Schuilnaam Eric de Noorman de Enig Actieve Beheerder van het Bataafse Nieuws en de Bataafse Republiek.
[Die Beide inmiddels zijn Opgeheven, Niet Zo Zeer door de Politie, die In Principe Machteloos stond, want Telegram weigerde het Kanaal te Verwijderen, maar dat door de Beheerder(s) Zelf Gedaan op hun Verzoek]
Segers AKA Noorman beweert, dat het Wouter Raatgever is geweest, die vanuit de Gevangenis de Toegangscode van het Kanaal aan de Politie heeft Verstrekt, maar een Andere Toedracht lijkt Gezien het Verdere Verloop van de Gebeurtenissen Meer Waarschijnlijk.
Het gaf Segers AKA Noorman In Ieder Geval zo de Gelegenheid om in het geheim Heersend op Beide Kanalen onder een Verschillende Naam met een Dubbele Tong te Spreken. Zo werden Bij Voorbeeld Berichten over het Red Pill Journal op Onopgelost Steevast Verwijderd en daar door Segers AKA Noorman als ‘Ouwe KoekOnwenselijk Verklaard, terwijl Eric de Noorman in Nauwe Samenwerking met Denco van Kritisch Vrij Nieuws (waarop Zeer Negatieve en Insinuerende Publicaties over met name Micha en Raatgever verschenen) de Initiatoren zijn van diverse Zo Genaamde Verzetskanalen, die het Bataafse Nieuws en de Bataafse Republiek moesten vervangen en opvolgen.
De Telefonische Berichten van Micha uit Her Majesty’s Prison in Belfast werden Al Lang Daarvoor door Segers AKA Noorman, Ruim voor Opheffing van Bataafs Nieuws en  Bataafse Republiek door hem of wel hen Verwijderd, en het Rob Scholte Museum kreeg daar zelfs een Block, die Later op Instigatie van Segers AKA Noorman door veel Alternatieve Kanalen werd Overgenomen.
Z
o probeerde Segers er voor te zorgen, dat Micha zijn Publiek Niet of Nauwelijks kon Bereiken en zo zou de Ware Aard van de Beheerder(s) niet bij een Groot Publiek Bekend  raken. Later zal Rob Scholte Museum onder dit Honger Staking Dag (4) Bericht van Micha een Lijst van Telegram Account, waarover het Hier gaat in een Apart Bericht publiceren om zo bekend te maken, waar Publicatie van Micha S Berichten, ook zelfs als Reactie onder Andermans Berichten als enige overgebleven Mogelijkheid voor Scholte, dus voor Kat, zelfs niet meer wordt Toegestaan, terwijl dit Eerder in Vrijwel Alle Gevallen, dus voor de Onthulling van de Dubbel Rol van Segers AKA Noorman en de Periode Direct Daarna dit Wel Degelijk het Geval was en werd Toegestaan. De Reacties staan dan wel aan, maar ‘Reageren is voor U op dit Kanaal Unmogelijk‘ voor de Combinatie Scholte en Kat.
https://robscholtemuseum.nl/staf-rsmuseum-veel-censuur-voor-rsmuseum-door-blocks-van-micha-kat-berichten-uit-her-majestys-prison-op-telegram-kanalen-van-het-zo-genaamde-verzet/
Overigens begon Segers AKA Noorman na de Onthulling, en het door deze  Blokkade Slechts  Beperkt Bekend worden van zijn Dubbele Identiteit, Scholte te Bedreigen en wilde hij aan het Imago van RSMuseum Zo Veel Mogelijk Schade Toebrengen. In Meerdere Persoonlijk Aan Scholte Gericht , maar ook Openbaar op zijn Kanalen Bericht preciseert hij zijn Bedoelingen en zegt hij met Schokkende Onthullingen over Scholte te komen, die hij Tot Nu Nooit heeft Waar Gemaakt!
https://soundcloud.com/user-669463085/spraakbericht-johan-segers-AKA-eric-de-noorman-3-over-scholte-onopgelostchat-9-november-2021?si=6b0b6e0f9bb74821bd196d8d3c30f091
Het Hele Bericht vind U Hier met ook een Spraakbericht van de Zo Genaamde Eric de Noorman. Houd er Rekening mee, dat Segers AKA Noorman met Spraak Vervormeing werkt.
https://robscholtemuseum.nl/johan-segers-aka-eric-de-noorman-reactie-op-publicatie-rsmuseum/
Alles
over Johan Segers AKA Eric de Noorman Hier
https://robscholtemuseum.nl/?s=Johan+Segers
https://robscholtemuseum.nl/?s=Eric+de+Noorman
https://robscholtemuseum.nl/?s=Johan+Segers+AKA+Eric+de+Noorman
Op diverse Telegram Kanalen deed en doet Segers AKA Noorman aan Fundraising voor de Bodegraven Gedetineerden om Geld Los te krijgen voor hun Verdediging en Juridische Kosten.
Eerder collecteerde hij op een door hem Speciaal daarvoor Opgericht Bedel Kanaal, dat Onmiddellijk na de Onthullingen van Scholte werd Opgeheven.
In Tegenstelling tot wat Segers AKA Noorman in zijn Dreig Bericht beweert, heeft Scholte  de Personen Micha Kat, Wouter Raatgever, Joost Knevel en Johan Segers Nog Nooit Persoonlijk en In Levende Lijve ontmoet.
Overigens is het RSMuseum Zelf, uit Eigen Beweging en Overtuiging, geheel ‘Demonitized‘. Rob Scholte Museum vroeg sinds de Oprichting in 2014 Nooit Enige Steun in de Vorm van Donatie of Financiele Bijdrage aan Bezoekes. Ook heeft RSM Geen Reclame op de Site en heeft verder ook Geen Enkel Ander Financieel Belang. Alles wat verschijnt op deze Site hoort bij het Totale Kunstwerk, dat Rob Scholte Zijn Leven en Werk is, Geheel Anders dus, dan Hier Boven door Bataafse Nazorg Onterecht wordt Gesuggereerd. Rob Scholte Museum is Geheel Onafhankelijk. Overigens zijn vrijwel Alle Foto Montages, die Regelmatig de  Dagelijjkse Berichten van Micha illustreren, afkomstig van Twitter AccountMK Ultra Reptielen Praatgroep Bataafse Nazorg“‘ ook Nu weer, zie Hier Boven, waardoor Dank,
Kennelijk is het Feit, dat de Montages Niet door Scholte vervaardigd zijn aan Segers AKA Noorman voorbij gegaan. Overigens kunt U om te zien wat Rob Scholte als  Kunstenaar dan wel maakt tot Midden  juni Terecht in Museum De Fundatie in Zwolle. Een Aanrader, zeker voor Johan Segers AKA Eric de Noorman. Morgen Avond  als Speciaal Gebaar voor Ieder Gratis Toegankelijk! (foto MK Ultra Reptielen Praatgroep “Bataafse Nazorg | Twitter)
Bericht van het Openbaar Ministerie op Telegram Kanaal Bataafse Nieuws (foto Telegram)
Johan Segers AKA Eric de Noorman van Bataafse Nieuws, Lions News, Onopgelost, StopTegenSraMisbruik, De Bafaafse Leeuw (foto Telegram)

Honger Staking Dag (4) Bericht uit Her Majesty’s Prison in Belfast, 10 maart 2022

 

Micha Kat
Her Majesty’s Prison Mahaberry

17 Old Road
Lisburn
BT28 2 PT
Northern Ireland
United Kingdom
Onder Vermelding van Micha’s Prison D 9554

God Bless!!!

Michael Halleron
Madden & Finucane Sollicitors
88 Castle Street
Belfast BT1 1HE
Phone 028 9023 8007
Fax 028 9043 9276
Email enquiries@madden-finucane.com
https://madden-finucane.com/
https://madden-finucane.com/about-us/solicitors/michael-halleron/

Netherlands Embassy in London the United Kingdom
38 Hyde Park Gate
London SW7 5DP
United Kingdom
Phone (+44) 207 590 3200
Fax (+44) 207 225 0947
Email lon@minbuza.nl
https://www.netherlandsworldwide.nl/countries/united-kingdom
https://www.algemenebestuursdienst.nl/actueel/nieuws/2015/10/12/anne-marie-stordiau-ambassaderaad-veiligheid-en-justitie-bij-de-nederlandse-ambassade-in-londen

Max Vermeij
Summit Straf en Sanctierecht
Statenlaan 26,
2582 GM Den Haag
Phone 31 (0)70 – 205 73 90
info@summitadvocaten.nl
https://www.summitadvocaten.nl/
https://www.summitadvocaten.nl/team/max-vermeij/

SoundCloud, 10 maart 2022

https://soundcloud.com/user-669463085/micha-kat-honger-staking-dag-4-bericht-uit-her-majestys-prison-in-belfast-10-maart-2022?utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Micha+Kat
https://mijnlevenin100boeken.com/

https://robscholtemuseum.nl/r-telefonisch-bericht-van-micha-kat-uit-her-majestys-prison-in-belfast-1/
https://robscholtemuseum.nl/r-telefonisch-bericht-van-micha-kat-uit-her-majestys-prison-te-belfast-2/
https://robscholtemuseum.nl/r-telefonisch-bericht-van-micha-kat-uit-her-majestys-prison-te-belfast-3/
https://robscholtemuseum.nl/r-telefonisch-bericht-van-micha-kat-uit-her-majestys-prison-in-belfast-4/
https://robscholtemuseum.nl/r-telefonisch-bericht-van-micha-kat-uit-her-majestys-prison-in-belfast-5/
https://robscholtemuseum.nl/r-telefonisch-bericht-van-micha-kat-uit-her-majestys-prison-in-belfast-6/
https://robscholtemuseum.nl/r-telefonisch-bericht-van-micha-kat-uit-her-majestys-prison-in-belfast-7/
https://robscholtemuseum.nl/r-telefonisch-bericht-van-micha-kat-uit-her-majestys-prison-in-belfast-8/
https://robscholtemuseum.nl/r-telefonisch-bericht-van-micha-kat-uit-her-majestys-prison-in-belfast-9/
https://robscholtemuseum.nl/r-telefonisch-bericht-van-micha-kat-uit-her-majestys-prison-in-belfast-10/
https://robscholtemuseum.nl/r-telefonisch-bericht-van-micha-kat-uit-her-majestys-prison-in-belfast-11/
https://robscholtemuseum.nl/r-telefonisch-bericht-van-micha-kat-uit-her-majestys-prison-in-belfast-12/
https://robscholtemuseum.nl/r-telefonisch-bericht-van-micha-kat-uit-her-majestys-prison-in-belfast-13/
https://robscholtemuseum.nl/r-telefonisch-bericht-van-micha-kat-uit-her-majestys-prison-in-belfast-14/
https://robscholtemuseum.nl/r-telefonisch-bericht-van-micha-kat-uit-her-majestys-prison-in-belfast-15-16/
https://robscholtemuseum.nl/r-telefonisch-bericht-van-micha-kat-uit-her-majestys-prison-in-belfast-17/
https://robscholtemuseum.nl/r-telefonisch-bericht-van-micha-kat-uit-her-majestys-prison-in-belfast-18/
https://robscholtemuseum.nl/r-telefonisch-bericht-van-micha-kat-uit-her-majestys-prison-in-belfast-19/
https://robscholtemuseum.nl/r-telefonisch-bericht-van-micha-kat-uit-her-majestys-prison-in-belfast-20/
https://robscholtemuseum.nl/r-telefonisch-bericht-van-micha-kat-uit-her-majestys-prison-in-belfast-21/
https://robscholtemuseum.nl/r-telefonisch-bericht-van-micha-kat-uit-her-majestys-prison-in-belfast-22/
https://robscholtemuseum.nl/r-telefonisch-bericht-van-micha-kat-uit-her-majestys-prison-in-belfast-23-24/
https://robscholtemuseum.nl/r-telefonisch-bericht-van-micha-kat-uit-her-majestys-prison-in-belfast-25/
https://robscholtemuseum.nl/r-telefonisch-bericht-van-micha-kat-uit-her-majestys-prison-in-belfast-26/
https://robscholtemuseum.nl/r-telefonisch-bericht-van-micha-kat-uit-her-majestys-prison-in-belfast-27/
https://robscholtemuseum.nl/r-telefonisch-bericht-van-micha-kat-uit-her-majestys-prison-in-belfast-28-29/
https://robscholtemuseum.nl/r-telefonisch-bericht-van-micha-kat-uit-her-majestys-prison-in-belfast-30/
https://robscholtemuseum.nl/r-telefonisch-bericht-van-micha-kat-uit-her-majestys-prison-in-belfast-31/
https://robscholtemuseum.nl/r-telefonisch-bericht-van-micha-kat-uit-her-majestys-prison-in-belfast-32/
https://robscholtemuseum.nl/r-telefonisch-bericht-van-micha-kat-uit-her-majestys-prison-in-belfast-33/
https://robscholtemuseum.nl/r-telefonisch-bericht-van-micha-kat-uit-her-majestys-prison-in-belfast-34/
https://robscholtemuseum.nl/r-telefonisch-bericht-van-micha-kat-uit-her-majestys-prison-in-belfast-35/
https://robscholtemuseum.nl/r-telefonisch-bericht-van-micha-kat-uit-her-majestys-prison-in-belfast-36/
https://robscholtemuseum.nl/r-telefonisch-bericht-van-micha-kat-uit-her-majestys-prison-in-belfast-37/
https://robscholtemuseum.nl/r-telefonisch-bericht-van-micha-kat-uit-her-majestys-prison-in-belfast-38/
https://robscholtemuseum.nl/r-telefonisch-bericht-van-micha-kat-uit-her-majestys-prison-in-belfast-39/
https://robscholtemuseum.nl/r-telefonisch-bericht-van-micha-kat-uit-her-majestys-prison-in-belfast-40/
https://robscholtemuseum.nl/r-telefonisch-bericht-van-micha-kat-uit-her-majestys-prison-in-belfast-41/
https://robscholtemuseum.nl/r-telefonisch-bericht-van-micha-kat-uit-her-majestys-prison-in-belfast-42/
https://robscholtemuseum.nl/r-telefonisch-bericht-van-micha-kat-uit-her-majestys-prison-in-belfast-43/
https://robscholtemuseum.nl/r-telefonisch-bericht-van-micha-kat-uit-her-majestys-prison-in-belfast-44/
https://robscholtemuseum.nl/r-telefonisch-bericht-van-micha-kat-uit-her-majestys-prison-in-belfast-45/
https://robscholtemuseum.nl/r-telefonisch-bericht-van-micha-kat-uit-her-majestys-prison-in-belfast-46/
https://robscholtemuseum.nl/r-forwarded-messages-over-micha-kat-13-14-november-2021/
https://robscholtemuseum.nl/r-telefonisch-bericht-van-micha-kat-uit-her-majestys-prison-in-belfast-47/
https://robscholtemuseum.nl/r-telefonisch-bericht-van-micha-kat-uit-her-majestys-prison-in-belfast-48/
https://robscholtemuseum.nl/r-telefonisch-bericht-van-micha-kat-uit-her-majestys-prison-in-belfast-49/
https://robscholtemuseum.nl/r-telefonisch-bericht-van-micha-kat-uit-her-majestys-prison-in-belfast-50/
https://robscholtemuseum.nl/r-telefonisch-bericht-van-micha-kat-uit-her-majestys-prison-in-belfast-51/
https://robscholtemuseum.nl/r-telefonisch-bericht-van-micha-kat-uit-her-majestys-prison-in-belfast-52/
https://robscholtemuseum.nl/r-telefonisch-bericht-van-micha-kat-uit-her-majestys-prison-in-belfast-53/
https://robscholtemuseum.nl/r-telefonisch-bericht-van-micha-kat-uit-her-majestys-prison-in-belfast-54/
https://robscholtemuseum.nl/r-telefonisch-bericht-van-micha-kat-uit-her-majestys-prison-in-belfast-55/
https://robscholtemuseum.nl/r-telefonisch-bericht-van-micha-kat-uit-her-majestys-prison-in-belfast-56/
https://robscholtemuseum.nl/r-telefonisch-bericht-van-micha-kat-uit-her-majestys-prison-in-belfast-57/
https://robscholtemuseum.nl/r-telefonisch-bericht-van-micha-kat-uit-her-majestys-prison-in-belfast-58/
https://robscholtemuseum.nl/r-telefonisch-bericht-van-micha-kat-uit-her-majestys-prison-in-belfast-59/
https://robscholtemuseum.nl/r-telefonisch-bericht-van-micha-kat-uit-her-majestys-prison-in-belfast-60/
https://robscholtemuseum.nl/r-laatste-telefonisch-bericht-van-micha-kat-uit-her-majestys-prison-in-belfast-61/

https://robscholtemuseum.nlr/-bericht-van-micha-kat-over-doodsbedreiging-aan-bart-mos-uit-her-majestys-prison-in-belfast/
https://robscholtemuseum.nl/r-nieuwjaar-wens-van-micha-kat-uit-her-majestys-prison-in-belfast/|
https://robscholtemuseum.nl/r-micha-kat-over-ferdy-roet-en-loterijverlies-vanuit-her-majestys-prison-in-belfast/
https://robscholtemuseum.nl/r-vrijlating-op-borgtocht-voor-derde-keer-afgewezen-micha-kat-vanuit-her-majestys-prison-in-belfast/
https://robscholtemuseum.nl/r-ing-heft-rekening-stichting-op-vanwege-terrorisme-micha-kat-vanuit-her-majestys-prison-in-belfast/
https://robscholtemuseum.nl/r-bericht-over-uitleveringsproces-21-januari-micha-kat-uit-her-majestys-prison-in-belfast/
https://robscholtemuseum.nl/r-uitleveringsproces-uitgesteld-tot-fools-day-1-april-micha-kat-uit-her-majestys-prison-in-belfast-21-januari-2022/

https://robscholtemuseum.nl/micha-kat-dagelijks-bericht-1-uit-her-majestys-prison-in-belfast-1-februari-2022/
https://robscholtemuseum.nl/micha-kat-dagelijks-bericht-2-uit-her-majestys-prison-in-belfast-2-februari-2022/
https://robscholtemuseum.nl/micha-kat-dagelijks-bericht-3-uit-her-majestys-prison-in-belfast-3-februari-2022/
https://robscholtemuseum.nl/micha-kat-dagelijks-bericht-4-uit-her-majestys-prison-in-belfast-4-februari-2022/
https://robscholtemuseum.nl/micha-kat-dagelijks-bericht-5-uit-her-majestys-prison-in-belfast-5-februari-2022/
https://robscholtemuseum.nl/micha-kat-dagelijks-bericht-6-uit-her-majestys-prison-in-belfast-6-februari-2022/
https://robscholtemuseum.nl/micha-kat-dagelijks-bericht-7-uit-her-majestys-prison-in-belfast-7-februari-2022/
https://robscholtemuseum.nl/micha-kat-dagelijks-bericht-8-uit-her-majestys-prison-in-belfast-8-februari-2022/
https://robscholtemuseum.nl/micha-kat-dagelijks-bericht-9-uit-her-majestys-prison-in-belfast-letter-to-the-bar-association-of-northern-ireland-9-februari-2022/
https://robscholtemuseum.nl/micha-kat-dagelijks-bericht-10-uit-her-majestys-prison-in-belfast-10-februari-2022/
https://robscholtemuseum.nl/micha-kat-dagelijks-bericht-11-uit-her-majestys-prison-in-belfast-11-februari-2022/
https://robscholtemuseum.nl/micha-kat-dagelijks-bericht-12-uit-her-majestys-prison-in-belfast-12-februari-2022/
https://robscholtemuseum.nl/micha-kat-dagelijks-bericht-13-uit-her-majestys-prison-in-belfast-13-februari-2022/
https://robscholtemuseum.nl/micha-kat-dagelijks-bericht-15-uit-her-majestys-prison-in-belfast-15-februari-2022/
https://robscholtemuseum.nl/micha-kat-dagelijks-bericht-16-uit-her-majestys-prison-in-belfast-16-februari-2022/
https://robscholtemuseum.nl/micha-kat-dagelijks-bericht-17-uit-her-majestys-prison-in-belfast-17-februari-2022/
https://robscholtemuseum.nl/micha-kat-dagelijks-bericht-18-uit-her-majestys-prison-in-belfast-18-februari-2022/
https://robscholtemuseum.nl/micha-kat-dagelijks-bericht-19-uit-her-majestys-prison-in-belfast-19-februari-2022/
https://robscholtemuseum.nl/micha-kat-dagelijks-bericht-20-uit-her-majestys-prison-in-belfast-20-februari-2022/
https://robscholtemuseum.nl/micha-kat-dagelijks-bericht-20-uit-her-majestys-prison-in-belfast-20-februari-2022-extra/
https://robscholtemuseum.nl/micha-kat-dagelijks-bericht-21-uit-her-majestys-prison-in-belfast-21-februari-2022/
https://robscholtemuseum.nl/micha-kat-dagelijks-bericht-22-uit-her-majestys-prison-in-belfast-22-februari-2022/
https://robscholtemuseum.nl/micha-kat-dagelijks-bericht-23-uit-her-majestys-prison-in-belfast-23-februari-2022/
https://robscholtemuseum.nl/micha-kat-dagelijks-bericht-24-uit-her-majestys-prison-in-belfast-24-februari-2022/
https://robscholtemuseum.nl/micha-kat-message-for-my-laywers-in-northern-ireland/
https://robscholtemuseum.nl/micha-kat-dagelijks-bericht-26-uit-her-majestys-prison-in-belfast-26-februari-2022/
https://robscholtemuseum.nl/micha-kat-dagelijks-bericht-27-uit-her-majestys-prison-in-belfast-27-februari-2022/
https://robscholtemuseum.nl/micha-kat-dagelijks-bericht-28-uit-her-majestys-prison-in-belfast-28-februari-2022/
https://robscholtemuseum.nl/micha-kat-dagelijks-bericht-29-uit-her-majestys-prison-in-belfast-1-maart-2022/
https://robscholtemuseum.nl/micha-kat-dagelijks-bericht-30-uit-her-majestys-prison-in-belfast-2-maart-2022/
https://robscholtemuseum.nl/micha-kat-dagelijks-bericht-31-uit-her-majestys-prison-in-belfast-3-maart-2022/
https://robscholtemuseum.nl/micha-kat-dagelijks-bericht-32-uit-her-majestys-prison-in-belfast-4-maart-2022/
https://robscholtemuseum.nl/micha-kat-dagelijks-bericht-33-uit-her-majestys-prison-in-belfast-5-maart-2022/
https://robscholtemuseum.nl/micha-kat-dagelijks-bericht-34-uit-her-majestys-prison-in-belfast-6-maart-2022/

https://robscholtemuseum.nl/micha-kat-honger-staking-dag-1-bericht-uit-her-majestys-prison-in-belfast-7-maart-2022/
https://robscholtemuseum.nl/micha-kat-honger-staking-dag-2-bericht-uit-her-majestys-prison-in-belfast-8-maart-2022/
https://robscholtemuseum.nl/micha-kat-honger-staking-dag-3-bericht-uit-her-majestys-prison-in-belfast-9-maart-2022/

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image