Johan Segers AKA Eric de Noorman – Reactie op Onthulling RSMuseum en Meer

Johan Segers AKA Eric de Noorman met Micha Kat, toen Kat nog niet wist van diens Dubbelrol (foto revolutionaironline.com)

The World is Changing (foto Onopgelost voor Jou)
Ontmaskerde Johan Segers AKA Eric de Noorman loopt Weg voor de Waarheid (foto Onopgelost voor Jou)

Reactie op Onthulling RSMuseum en Meer

Nier Opgepakt, Lekker Vrij, 8 november 2021 (video Telegram)
Johan doet zijn Best voor Ons, 7 november 2021 (video Telegram)
Heel Druk Bezig Achter de Schermen, 7 november 2021
Graag Info over Locaties en Genootschappen Mailen naar Mij, 7 november 2021

Coach van Zeer Bekende Talentenjacht Misbruikte Meisjes tussen de 13 en 15 Jaar!!!

Beste Lezers van dit Kanaal!!

OPGELET!!! Graag vraag ik u Aandacht voor het Volgende!! Een Bekende Coach van een Zeer Bekende Talentenjacht voor Jongeren!! Is genoemd als Dader van Misbruik!! De Coach in Kwestie Misbruikte Meisjes tussen de 13 en 15 jaar!!! Het gaat hier om een Bekende Nederlander!!

Daarom wil ik een Oproep doen aan mijn Volgers! Ouders, waarvan hun Kinderen mee hebben gedaan aan een Talentenjacht op de Televisie en Iedereen, die Ook Maar Iets Weet?

Weet U om Welke Bekende Nederlander het gaat?

Is uw Kind Zelf Slachtoffer geworden van Seksueel Misbruik tijdens de Opnames van een Dergelijk Programma?

Neem dan Contact op met mij via de Onopgelostchat.
Ik zal u dan Privé benaderen.

Of via de Onopgelostchat.

Ik zal de Chat Heropenen. Maar Enkel voor Belangrijke Informatie over deze Zaak! Alles Wat Hier Geen Verband Mee Houdt zal Verwijderd worden!!

Deel dit Bericht Massaal!!! Want de Media probeert dit Verhaal Massaal in de Doofpot te Stoppen!! Dit Kan en Mag Niet Gebeuren!! Dus Deel dit bericht Massaal!!

Heel Nederland Moet Dit Weten!! De Coach in Kwestie mag Hier Niet Mee Weg Komen!! Want Dat lijkt Nu wel te Gaan Gebeuren!!

Zie op 27 minuten
https://www.youtube.com/watch?v=KwDmvEN39CI

Meisjes 13 -15 Jaar.

Vriendelijke Groet, Johan Segers

via @EricdeNoorman

Bataafse Leeuw, Telegram, 4 november 2021

Over Neset Temerci

Goedenacht, en voor velen als ze het Later Lezen Goedemorgen of Goedemiddag! Vandaag kreeg ik van Verschillende Mensen de Vraag, of Neset Wel te Vertrouwen is, omdat in een Levensbeschrijving van Dienie (Holland) Kars op internet staat ,dat zij Hem Ooit 30.000 euro’s Leende om Feiten naar Buiten te Brengen. Met de Feiten zou het Niet Gelukt Zijn Toen en de Lening zou Niet Terug zijn Betaald. Dit doet Mensen Twijfelen aan de Oprechtheid van de Huidige Inzamelingsactie van Neset. Ik kan bij deze laten weten, dat ik Persoonlijk Contact heb gehad met Dienie en dat de Verhoudingen tussen Haar en Neset Helemaal Oké Zijn. De Voornoemde Informatie op Internet is dus Gedateerd en Niet Langer van Toepassing. Ik hoop Iedereen Hiermee Voldoende op de Hoogte te Hebben Gebracht, zodat Men voor Zichzelf kan Beslissen om Neset Al dan Niet te Ondersteunen. Ik ga er in ieder geval van uit, dat dit een Einde maakt aan de Discussie hierover op dit Kanaal! Vriendelijke Groet, Eric.

@EricdeNoorman

Bataafse Leeuw, Telegram, 7 november 2021

Bericht aan Barry

Hi Barry, het is Niet Helemaal, zoals je het Opgepikt hebt. Ik had Op het Kanaal van Johan Segers Gereageerd op een Stuk van de Hand van Janet Ossebaard, dat ze Micha, In Mijn ogen, Onder de Bus Gooit. Kennelijk heb ik Met Die Mening op wat Pijnpunten Gedrukt, zodat Janet Het Nodig Vond Mij in Meters Tekst door het Slijk te Moeten Trekken. Zelf maakte ze er van, dat ze als Controlled Gezien werd en dat Ik Dan Dus Wel Controlled zou zijn. In ieder geval Deug ik Voor Geen Meter en Doe Niets Gratis (?). Mijn Mening is, ik Herhaal, Mijn Mening is, dat ik Kennelijk met mijn Simpele Mening een Paar Ongemakkelijke Waarheden heb Aangestipt. Denk ook, dat ze Beter Niet Had Kunnen Reageren. Trouwens, Wie ben Ik? Dat Janet op mijn Mening Moet Reageren? Zal ze Dat Bij Iedereen Doen, denk je? Privé word ik Inmiddels Uitsluitend Uitgescholden en Gekleineerd door Haar, Controlled of Niet, ben Bang, dat Wij Geen Vrienden Meer Worden. Voor Iemand met een Miljoenen Bereik vond ik het een Beetje Triest Eigenlijk Om Zo een No No als Ik als Doel te Kiezen.

Eric de Noorman

De Berichten over een Arrestatie van Johan Segers waren Gelukkig Zwaar Overdreven. Sterker Nog Fake News! ⬇️

Bataafse Leeuw, Telegram, 7 november 2021

Bericht van Joost Knevel

Bericht van Joost Knevel (1) via Johan Segers op Onopgelostchat, 8 november 2021

Bericht van Joost Knevel (2) via Johan Segers op Onopgelostchat, 8 november 2021

@EricdeNoorman

Onopgelostchat, Telegram. 8 november 2021

Bedreiging via Bataafse Republiek

Bedreiging via Bataafse Republiek , Telegram, 8 november 2021

⚠️ Goedemiddag Beste Mensen ⚠️

We zijn in de ochtend van maandag 11 oktober allemaal Behoorlijk overvallen door de Overheid, die Zonder Waarschuwing vooraf, Plotseling besloot om het Account van Wouter te Misbruiken om onze Bevoegdheden te Verwijderen en de Bataafse Kanalen te sluiten. Dit waarschijnlijk zonder Tussenkomst van Telegram, Hoe Legaal is Dat?

Zelf ben ik, na een keer als Lid van De Bataafse een uur Gedwongen naar Kinderporno en dergelijke te hebben moeten kijken, door Preacher benaderd om een ‘Beetje te Helpen’. Ik wilde niet, maar Preacher verkocht mij het Beheerder zijn als ‘Lidmaatschap plus’ zodat ik, als ik weer Viezigheid voorbij zag komen, dit zelf kon verwijderen. Dat Idee trok mij wel. Ik wist, door mijn Eerste Ervaring met die Viezigheid namelijk, dat Eenmaal Gezien je het Nooit Meer kanOn Zien’. Dat wilde ik Nooit Meer Meemaken. Zo werd ik ‘AssistentBeheerder. Dat ‘Hogere MachtenAndere Plannen hadden voor Preacher en mij konden we niet voorzien.

Uiteindelijk is het veel meer tijd gaan vragen en ben ik er Veel Dieper Ingerold dan ik Ooit heb Gewenst, Gedacht of Verwacht. Het is zo gelopen. Door ‘Toeval of ‘Voorzienigheid. Vul zelf maar in. Maar mijn Rol was altijd Ondergeschikt aan het Gedachtegoed van Joost, Micha en Wouter. Het was hun ‘ElektronischeHuis en ik was daar slechts Één van de ‘Schoonmakers,’ die het Geheel Bewoonbaar houden voor het moment, dat de Bewoners weer terug zouden keren. Helaas, dat gaat, denk ik, Niet Meer Gebeuren op dat Kanaal.

Er is nu een Heel Andere Situatie ontstaan, waardoor ik maandag 11 oktober in de middag Op Stel en Sprong zelf een Kanaal aan heb moeten maken om de Verdreven Bataven een Gelegenheid te geven Om Weer te Verzamelen. Een Voor Mij Heel Vreemde Positie, waarbij ik, Geheel tegen mijn Oorspronkelijke Wens,Eigenaar’ ben geworden waar ik Voorheen Nog Bijna Jongste Bediende was. Hiermee gelden nu Voor Mij en de Andere Beheerders Plots Andere Regels en lopen wij ook een Ander Risico.

❗️Tot we Via Preacher, die in Overleg is Met de Politie, weten hoe het zit willen wij even Geen Red Pill Journal hier delen. Ook kunnen we tot Onze Grote Spijt niet Alle Content aangaande Joost, Micha en Wouter plaatsen. In de Meeste Gevallen is die Info ook gedateerd en nog steeds terug te vinden op De Bataafse Republiek. Alle Verantwoordelijkheid valt hier nu op ons en er is een Geheel Nieuwe Situatie ontstaan. Alsjeblieft Geen Red Pill Journal Meer Plaatsen tot Wij Zeggen, dat Het Weer Kan. Alle Red Pill Journal’s worden door ons tot Nader Order Verwijderd. We vragen om jullie Begrip. ❗️

Op Persoonlijke Titel wil ik nog graag toevoegen, dat, hoe zeer me dat ook spijt, er een Grens is bereikt ,die ik niet over kan gaan, omdat mijn Eerste Verantwoordelijkheden en Prioriteiten elders liggen. Degenen, die Langer Lid zijn en of Privé Contact met me hebben gehad zullen begrijpen wat ik daarmee bedoel. Wouter en Joost Persoonlijk Ontmoeten lijkt me Fantastisch, maar wel Buiten de Penitentiaire Inrichting (PI) en Niet als Celmaat.

@EricdeNoorman

Bataafse Leeuw, Telegram, 8 november 2021

Sinds 9 november 2021 heeft Johan Segers AKA Eric de Noorman Bataafse Leeuw en Support Micha Kat Op Privé Gezet en voor Leden en Publiek Gesloten Gehouden tot aan NU.

Spraakbericht van Johan Segers AKA Eric de Noorman (1)

Informant over Jaap van Dissel & Micha Kat, 8 november 2021

 

https://soundcloud.com/user-669463085/spraakbericht-johan-segers-aka-eric-de-noorman-1-over-van-dissel-en-kat-8-november-2021?si=789c34892cf6403db7f087b8d9e1c87d

Vraag Om een Gunst aan Rob Scholte

Goedenacht of Ochtend, Ik benader U als Één van de Beheerders van de voormalige De Bataafse Republiek, Nu De Bataafse Leeuw. U staat in Contact met Micha en ik vraag mij af, of wij mogen vragen om een Gunst. Het zou gaan om Twee Keer een Stemopname van Micha van Tussen de Tien en Twintig Seconden. Als U Hiervoor Open Staat (of Niet Natuurlijk) dan Verneem ik Dat Graag en zal ik ook de Reden en de Bedoeling Uitleggen. Bedankt voor de Aandacht.

Vriendelijke Groet, Eric de Noorman

@BataafseLeeuw

Privé Bericht aan Rob Scholte, 8 november 2021

Ter informatie Rob Scholte was Nimmer Beheerder van de Bataafse Republiek, Noch Nam Scholte Deel Aan Enige Uitzending van het Red Pill Journal. Stemopnamen van Micha Kat zijn er plenty en staan op SoundCloud.

Spraakbericht van Johan Segers AKA Eric de Noorman (2) Privé Rob Scholte

Privé aan Rob Scholte via Telegram, 8 november 2021

 

https://soundcloud.com/user-669463085/spraakbericht-ohan-segers-aka-eric-de-noorman-2-prive-rob-scholtetelegram-8-november-2021?si=e650526c278c4bc9a88208e22ddacecd

Spraakbericht van Johan Segers AKA Eric de Noorman (3) Over Rob Scholte

Over Rob Scholte via Onopgelostchat Kanaal, Telegram, 9 november 2021

 

https://soundcloud.com/user-669463085/spraakbericht-johan-segers-aka-eric-de-noorman-3-over-scholte-onopgelostchat-9-november-2021?si=6b0b6e0f9bb74821bd196d8d3c30f091

Rob Scholte schreef Nooit een Email aan deze Segers AKA Noorman. Nimmer Sprak hij met deze Persoon of Ontmoette hem in Levende Lijve. Dat geldt Net zo Goed voor de Heren Wouter Raatgever en Joost Knevel.

Spraakbericht van Johan Segers AKA Eric de Noorman (4)

I am A Survivor! Do You Understand Us Now? (foto YouTube)

Op Onopgelost Kanaal op Telegram, 10 november 2021

 

https://soundcloud.com/user-669463085/spraakbericht-van-johan-segers-aka-eric-de-noorman-4-onopgelost-telegram-10-november-2021?si=966479d3b2e746ecb2942cfa6aa1e01e

Be The Voice Changer (foto Gifer)

Voice Changer (foto Download For Android – Blogger)

Voice Modifier (foto iMyFone Filme)

Audio for Fun (foto tinhocdongthap.com)

Voice Settings (foto Steam Community)

Stemvervormer (foto surprise-idee.nl)

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Johan+Segers
https://robscholtemuseum.nl/?s=Eric+de+Noorman

2 Comments

  1. Lieverd dit is echt geen Johan hoor!

  2. Jacques van Velzen 11 november 2021 op 23:13

    Wat een verhaal. Ik vind het behoorlijk vervreemd end doch dermate intrigerend, dat ik wederom de moeite heb genomen om mij verder in deze fantastische catacomben van de waanzin heb laten afdalen. Ik bespeur inmiddels een onbedoeld droste effect. Door zelf als complot te worden weggezet.

    Van veel fabeltjes sites, is het overduidelijk. Ordinaire verdienmodellen. Klikbaite. Advertentie inkomsten. Donaties. Maar niks van dat kan ik over jou zeggen Rob.
    Dat intrigeert me. Jullie heb al zoveel bagger door Den Helder. Ik hoop oprecht dat dit wespennest je niet nog meer ellende gaat opleveren.

Reacties zijn afgesloten bij dit onderwerp.