GIC – Vastgoed Baas intimideert SIKKOM Journalist + Aanslag Woning + Klaas Jan ter Veen – Molotov Cocktails + Poging tot Moord + Schuiling – Politie Noord Nederland – Wie gooide?

Maranda Vos, de dochter van Han Vos van Havos Vastgoed, feliciteert de Journalist Willem Groeneveld met zijn Verjaardag, terwijl de Camera draait (2) (foto Groninger Internet Krant)

Joost Knevel over SIKKOM (foto Telegram)

SIKKOM heeft het Dossier Online Gezet In Plaats van te Onderzoeken. Dat is Hun Keuze Geweest Niet de Mijne. God Bless!’
Joost Knevel, Bataafsche Republiek, Telegram

De Advocaat van Bodegraven vraagt SIKKOM de PDF van Joost te verwijderen (foto Telegram)

Willem Groeneveld – Dit gebeurde, nadat wij publiceerden over de Walgelijke Kreten op Fietspaden rond Kardinge


Van Dissel Moordenaar van Sandra (foto SIKKOM)

Van Dissel moordenaar van Sandra”, staat in Grote Letters op een Fietspad bij Kardinge. Ook andere Teksten ontsieren het Asfalt. Denk aan ‘Free Wouter Raatgever’ en ‘de Sleutel ligt in Bodegraven’. Daarover schreven we zes dagen geleden. De afgelopen dagen krijgen we daarover ineens Vreemde Appjes.

Er gaat een Hardnekkig Complot rond in Kleine Kring, dat in Bodegraven vele Kinderen Satanisch zijn Misbruikt. Een van de Misbruikers zou Van Dissel zijn, de Man van het RIVM. Tientallen jaren na het Vermeende Misbruik herinneren Mensen zich ineens. dat ze daar Slachtoffer van zijn geworden en die Theorie wordt gedeeld door Erkende Complotverspreiders, zoals Joost Knevel, Mischa Kat en Wouter Raatgever. Zij maken hun Gevolg zelfs zo Knettergek met deze Nonsens (volgens de Rechter klopt er niks van) dat Mensen Grafschennis Plegen in Bodegraven, omdat een Begraven Kind volgens hen
Satanisch Misbruikt zou zijn, wat door de Ouders wordt Ontkend en Gehekeld.

Rechter maakt Gehakt van de Verdachtmakingen

De Rechter heeft zich, op Verzoek van de Gemeente Bodegraven Reeuwijk, inmiddels Gebogen over de Zaak met een Vrij Heldere Uitspraak als Resultaat. Wouter, Joost en Mischa moeten Kappen met het Verspreiden van Feiten Vrije en Beschuldigende Verhalen over Vermeende Pedo Netwerken en Rituele Kindermoorden in Bodegraven. Daarnaast moeten de Heren Alle Verhalen ,die ze Gepubliceerd hebben Over dit Onderwerp van Internet Verwijderen. Volgens de Rechter is er namelijk Geen Enkel Objectief Bewijs voor de Vergaande Aantijgingen. Wouter Raatgever is zelfs recent Aangehouden in een Groningse Boerderij en moet negen maanden Brommen (drie Voorwaardelijk) voor het Verspreiden van Opruiende en Bedreigende Filmpjes Geadresseerd aan de gemeente Bodegraven en Van Dissel. Wouter zit dus inmiddels achter de Tralies vanwege zulks en Micha ging helemaal Loco voor de Rechter.

Ook buiten Bodegraven komen Mensen in Verweer tegen het Vermeende Misbruik. In de Stad zijn bijvoorbeeld op steeds meer Plekken Spreuken te zien, die verwijzen naar Bodegraven, Ritueel Kindermisbruik en Van Dissel. De Meest Recente zijn dus Geplaatst bij Kardinge, om het nog Schokkender te maken: pal naast het Kinderrechtenpad richting Noordijk.

Daar publiceerden we dus Enkele Foto’s en een Lap Tekst met Afkeuring over. Want het is nogal Idioot. Bijkans nog Gekker is de Aftermath van dat Artikel. Dat begint met een Lading Appjes, waarvan de eerste vandaag om 11:46 uur binnen rolde. Voor het Gemak hangen hieronder de Screenshots, dat scheelt weer Tikken, jaaaaaaaaa.

Joost Knevel in de App

 

Hij stuurt dus ook een PDF mee, met daarin allemaal Informatie over Zogenaamd Misbruik, Brieven aan Rechters en de Burgemeester van Bodegraven. Voorzichtige Conclusie: van de Beschuldigingen klopt weinig, maar die Gast is Redelijk Koekoek.

Update

Van de Rechter mogen we de PDF niet delen. Daar staat namelijk Te Veel Kwalijke Onzin in. Joost Knevel heeft de Opdracht gekregen om die Info overal te verwijderen. Dat doet hij zelf niet, maar de Advocaat van de Gemeente Bodegraven heeft ons benaderd met het Verzoek de PDF Vol Laster te verwijderen. Daarom.

Na deze Appjes laat Joost niks meer van zich weten. Even later appt wel iemand anders vanuit het Niks. Iemand, die bij Radar werkt, of wacht nee, iemand over wie Radar een Documentaire maakt. Maar Radar weet van niks. Is toch Gek, het klinkt verder zo Geloofwaardig. Wij zijn in ieder geval om.

Ik ben vroeger Misbruikt in Bodegraven

SIKKOM, 28 juli 2021, 21:36

https://www.sikkom.nl/dit-gebeurde-nadat-wij-publiceerden-over-de-walgelijke-kreten-op-fietspaden-rondom-kardinge-1/

Vastgoed Baas intimideert SIKKOM Journalist Willem GroeneveldRisico van het Vak

Sikkom Journalist Willem Groeneveld wordt al een aantal dagen Geïntimideerd door Vastgoed Ondernemers Han en Maranda Vos van Havos Vastgoed. Ondanks dat Groeneveld al Aangifte tegen Han Vos heeft gedaan, stond zijn Dochter zaterdagavond Onaangekondigd bij Groeneveld Thuis op de Stoep Met een Draaiende Camera. “Risico van het Vak, dit kun je verwachten als Journalist”, aldus een Handlanger.

Volgens Groeneveld is het de Zoveelste Poging om Hem te Intimideren en te Jennen. Sikkom publiceerde vorige week een Artikel overHavos Vastgoed, nadat het Bedrijf dertig Fietsen had Weggehaald in de Oostersingel, omdat die in de weg zouden staan. De Eigenaren, veelal Geen Huurders van Havos, wisten van niets, en ze kregen Via Via te horen, dat ze hun Fietsen konden ophalen in Froombosch. Volgens SIKKOM was dit niets meer of minder dan Diefstal.
De Vastgoed Baas van Havos is niet blij met de Aandacht van Groeneveld op SIKKOM. Later die week laat Han Vos de twintig Overgebleven GestolenFietsen Dumpen voor het Huis van Groeneveld, die op Sociale Media ook meteen Beelden van de Actie terugziet. Daarbij werd ook het Adres en Telefoonnummer van Groeneveld gedeeld. Samen met Uitgeverij NDC Mediagroep besloot Groeneveld Aangifte te doen van Intimidatie en het Delen van Persoonsgegevens.

Toch lijkt Han Vos niet terug te deinzen. Afgelopen zaterdag stuurde hij z’n Dochter Maranda mét Bos Bloemen rond 22.30 uur naar het Huis van Groeneveld, om hem zogenaamd te feliciteren met zijn Verjaardag. Compleet met Bos Bloemen, een Accordeonist en een Flesje Wijn. “Dit voelt als de Zoveelste Poging om mij te Intimideren en te Jennen”, zegt Groeneveld op SIKKOM. “Om duidelijk te maken dat ze weten, waar ik woon. Om in te Wrijven dat ze, Ondanks Alle Ophef en Aangiftes over de Vorige Acties, Poep hebben aan mijn Privacy en Gewoon Doorgaan. Om te laten merken. dat ze me In de Gaten Houden en zelfs weten, wanneer ik Jarig ben.”

Videobeelden van het Bezoekje worden opnieuw Gedeeld via Sociale Media. Vastgoed Baas Han Vos laat weten, dat hij achter de Actie zit. Als Groeneveld in de Video probeert uit te leggen, dat hij gewoon zijn Werk doet en dat het Idioot is om Privé Gegevens te delen, zegt Maranda Vos, dat hij dan maar de Waarheid op had moeten schrijven. De Filmer mengt zich ook in het Gesprek. “Dit is het Risico van het Vak. Als je een Kerel bent, die schrijft op Internet, moet je ook een Kerel zijn, die Het aanneemt en Geen Aangifte doen bij de Politie. Dit kun je verwachten als Journalist.”

Groninger Internet Courant, 21 jun 2021, 09:09

https://www.GIC.nl/nieuws/vastgoedbaas-intimideert-SIKKOM-journalist-willem-groeneveld-risico-van-het-vak

Aanslag op Woning SIKKOM Journalist Willem Groeneveld: Molotov Cocktails door het Raam Gegooid

De Bedreigde en Aangevallen Journalist Willem Groeneveld (foto Groninger Internet Krant)

Onbekenden hebben een Aanslag Gepleegd op de Woning van SIKKOM Journalist Willem Groeneveld. In de nacht van woensdag op donderdag zijn Meerdere Molotovcocktails door het Raam van zijn Woning gegooid. Dat meldt SIKKOM.

Groeneveld wist Samen met zijn Partner de Ontstane Brand Zelf te Blussen. Ze bleven ook Ongedeerd. 

De Politie neemt de Zaak hoog op. Ze zijn nu bezig met het Onderzoek. De Politie wil nog Niet Speculeren over de Toedracht, zolang de Recherche het Onderzoek Niet heeft Afgerond.

Het is Niet voor het Eerst, dat Willem Groeneveld te maken krijgt met Intimidatie bij zijn Woning. Eerder werden zijn Adresgegevens al eens Gedeeld. Groeneveld kreeg daarna te maken met Stenen door de Ruit en Onaangename Bezoekjes van Mensen, waarover hij een Artikel had geschreven. Het is niet bekend, of deze Aanslag uit Dezelfde Hoek komt.

OOG Groningen – Gemeente ‘Ingegooide Ruiten Groeneveld (SIKKOM) Ernstige Zaak.’

Gepubliceerd 8 jul. 201

Reacties
https://youtu.be/0GZGv4BeHQQ

Poging tot Moord

De Journalisten Vakbond Nederlandse Vereniging van Journalisten (NVJ) neemt de Aanslag ook zeer hoog op. Op de Site van het Dagblad van het Noorden laten ze weten dit te zien als Poging tot Moord. “Dit had héél anders kunnen aflopen“, zegt Secretaris Thomas Bruning. Hij pleit voor Forse Straffen voor de Daders. 

Groeneveld zou al een Tijdje Beveiliging krijgen vanuit de Politie.

Groningen Internet Courant, 19 aug 2021, 09:09

https://www.GIC.nl/nieuws/aanslag-woning-SIKKOM-journalist-willem-groeneveld-molotovcocktails-door-raam-gegooid<

Molotov Cocktails door het Raam Gegooid bij Journalist Willem Groeneveld (Sikkom), Politie onderzoekt en neemt Zaak hoog op

Willem Groeneveld daags nadat in 2019 Stenen door zijn Raam vlogen (foto: Peter Wassing)

Bij journalist Willem Groeneveld, van SIKKOM en NDC mediagroep, werden in de nacht van woensdag op donderdag Molotov Cocktails door het raam gegooid.

Groeneveld en zijn Partner wisten zelf het Vuur te Blussen en zijn Ongedeerd. De Politie is bezig met Onderzoek. Volgens de Woordvoerder van Dienst wordt de Zaak hoog opgenomen, maar hij wil niet speculeren over de Aanleiding of Toedracht tot de Recherche haar Onderzoek heeft afgerond.
Doxxed

Eerder werd bekend, dat de Adresgegevens van de Groningse Journalist op Internet werden Gedeeld. Dit staat bekend onder de Naam Doxing en is ook een Strafbaar Feit. Of de Actie met de Molotov Cocktails hiermee te maken heeft, daarover wil de Politie nog niet speculeren.

SIKKOM, 19 augustus 2021 07:49

https://www.SIKKOM.nl/molotovcocktails-door-het-raam-gegooid-bij-journalist-willem-groeneveld-sikkom-politie-onderzoekt-en-neemt-zaak-hoog-op/

Aanslag op Journalist Willem Groeneveld: “Dit is een Poging tot Moord“)

Dit kunnen we niet ernstig genoeg nemen,” zegt Evert van Dijk. De Hoofdredacteur van NDC Mediagroep waar ook SIKKOM onder valt, noemt de aanslag “Zeer Verontrustend” en spreekt van een Poging tot Moord.

In de nacht van woensdag op donderdag is, zoals reeds te lezen was, een Molotov Cocktail het Huis van Willem Groeneveld Ingegooid.

Dit had heel anders kunnen aflopen

Ook Thomas Bruning van Journalistenvakbond NVJ reageert geschokt. ”Molotov Cocktails door de Ramen, dat kwalificeer ik als een Poging tot Moord,” zegt Thomas. “Dit had héél

SIKKOM, 19 augustus 2021, 19 augustus 15:01

Reacties
https://www.SIKKOM.nl/video-aanslag-op-journalist-willem-groeneveld-dit-is-een-poging-tot-moord/

Burgemeester Schuiling ‘Gerichte Aanslag, dit raakt ons allemaal’

Burgemeester Koen Schuiling van Groningen heeft gereageerd op de Aanslag op Willem. De Burgervader spreekt van ‘Een Gerichte Aanslag’.

Ook roept hij op om naar voren te komen wanneer je iets weet. Daar sluit de Redactie van SIKKOM zich graag bij aan.

SIKKOM, 19 augustus 2021, 17:27

https://www.SIKKOM.nl/video-burgemeester-schuiling-gerichte-aanslag-dit-raakt-ons-allemaal/

Matthijs Sorgdrager – Burgemeester Schuiling Blij met Camera Beelden van Aanslag:Minister zoekt contact met Groeneveld

Groningen – „Het kost wel even Tijd om die Molotov in de Fik te Steken. Dat betekent, dat iedereen goed kan kijken, of ze de Daders kennen”, zegt Brugemeester Koen Schuiling van de Gemeente Groningen over de Beelden, die zijn Vrijgegeven na de Aanslag met Molotov Cocktails op het Huis van SIKKOM Journalist Willem Groeneveld. „We doen er alles aan om Daders snel te pakken.”

Schuiling neemt de Zaak hoog op. „Het lijkt er op, dat dit een Gerichte Aanval is Op een Journalist en dat raakt ons allemaal.” De Zaak ligt inmiddels ook bij het Ministerie van Justitie. „De Minister neemt contact met hem op.”

Dagblad van het Noorden, 9 augustus 2021 , 17:29

https://dvhn.nl/groningen/Burgemeester-Schuiling-blij-met-camerabeelden-van-aanslag-Minister-zoekt-contact-met-Groeneveld-26998256.html

Wie gooide Brandbaar Materiaal in en tegen Woning Journalist

Gepubliceerd 19 aug. 2021

Politie Eenheid Noord Nederland

De Politie doet Uitgebreid Onderzoek naar een Incident, waarbij Brandend Materiaal in en richting een Woning van een Journalist is gegooid. Dit vond plaats in de nacht van woensdag 18 op donderdag 19 augustus. Er raakte gelukkig Niemand Gewond, maar de Journalist en zijn Partner zijn wel Erg Geschrokken. De Aanleiding is nog niet bekend, maar de Politie neemt de Zaak hoog op. Ongeacht het Motief staat vast, dat Journalisten In Alle Vrijheid hun Werk moeten kunnen doen.

Rond 2:45 uur kreeg de Politie een Melding, dat er Brandend Materiaal door een Ruit in de Voordeur van een Bovenwoning was gegooid. Van het Glasgerinkel werden de Bewoners wakker. Gelukkig lukte het hen om het Brandende Materiaal te blussen en naar buiten te gooien. Ook voor de Woning werd door Agenten Brandbaar Materiaal aangetroffen. Het Incident vond plaats in de Wijk de Tuinwijk. We zijn dringend op Zoek naar Mensen, die Informatie hebben.

Camera Beelden

Er is een Uitgebreid Onderzoek gestart. De Forensische Opsporing heeft Onderzoek gedaan en er zijn Camera Beelden veilig gesteld. Op deze Beelden zijn de Verdachten duidelijk te zien. Op deze Pagina worden zowel Stilstaande als Bewegende Beelden gedeeld. (Her)kent u de Verdachte of Verdachten? Of herkent u de specifieke Kledingstukken, zoals de Handschoenen of de Blauwe Super Dry Trui? Of heeft u door de Beelden in combinatie met andere Opvallende Zaken een Vermoeden wie de Verdachten zijn? Deel uw Informatie met ons! Het gaat om Duidelijke Camera Beelden en dus moeten er Mensen zijn, die één of beide Verdachte(n) herkennen. Wilt u uw informatie liever Anoniem met ons delen? Ook dat kan via hevan M of via 0800 – 7000.

Verdachte (1)

Witte Man
25 – 40 jaar
Normaal Postuur
Mondkapje
Stoppelbaardje
Donkerkleurige Jas met Capuchon
Handschoenen

Verdachte (2)

Witte Man
25 – 40 jaar
Stevig Postuur
Vermoedelijk blauwe Trui met witte Tekst07 en ‘Superdry
Handschoenen
Zonnebril
Zwarte Bivakmuts

Vragen

(1) Hebt u iets Verdachts gezien wat te maken kan hebben met dit Incident? Bijvoorbeeld vlak voor 2.45 uur of daarna, in deze Wijk of in de Nabije Omgeving?
(2) Is het u opgevallen, dat er iemand in uw Omgeving afgelopen nacht op een Ongebruikelijk Tijdstip weg is gegaan?
(3) Is het u opgevallen, dat iemand Materialen in Bezit heeft (gehad) om Brand te stichten?
(4) Rook het in uw Omgeving afgelopen nacht naar Brandbare Vloeistoffen?
(5) Beschikt u zelf over Camera Beelden, bijvoorbeeld via een Deurbel Camera of Dashcam?

Reacties
https://www.skoften.net/skft/1700171/politie-deelt-beelden-van-mannen-die-molotovcocktail-bij-journalist-naar-binnen-gooien

SIKKOM – Twee Verdachten Opgepakt voor Aanslag op de Woning van Willem

Brandstichting bij de Woning van Willem (foto Dagblad van het Noorden)

De Politie heeft vrijdagochtend vroeg twee Mannen van 31 en 32 jaar uit Groningen Opgepakt voor de Aanslag met een Molotov Cocktail op Journalist Willem Groeneveld, die ook voor SIKKOM werkt. Ze worden Verdacht van Brandstichting en Poging tot Moord.

Op Beelden, die de Politie donderdag aan het Eind van de Middag verspreidde van de Aanslag op het Huis in de Tuinwijk in Groningen zijn twee Verdachten goed te zien. Ze beklimmen de Trap naar de Bovenwoning, steken twee Bierflesjes met Brandend Materiaal aan, slaan een Ruit van de Voordeur in een gooien een van de Brandbommen naar binnen.

Tips naar aanleiding van Camera Beelden

De Tips, die de Beelden hebben opgeleverd hebben geleid tot de Aanhouding van de Verdachten, amper een Half Etmaal nadat de Beelden van de Beveiligingscamera’s gepubliceerd werden. Nu er twee Verdachten zijn opgepakt, vraagt de Politie Mensen de Beelden niet langer te verspreiden en te verwijderen.

“Niet alleen de Politie heeft deze Zaak hoog opgenomen, we zien, dat Mensen veel hebben meegedacht,” laat Districtschef Frank Smilda weten. “De Beelden zijn Massaal Gedeeld en de Tips hebben er mede voor gezorgd, dat de Verdachten zo snel konden worden aangehouden.

In de nacht van woensdag op donderdag werden Willem en zijn Partner rond 2.45 uur wakker van Glasgerinkel, toen de Verdachten een Ruit van de Voordeur insloegen om de Brandbom naar binnen te gooien. De Bewoners konden zelf het Vuur Doven en bleven Ongedeerd.

Vaker Last van Intimidatie en Bedreigingen

Willem is de Drijvende Kracht achter SIKKOM, dat Onderdeel is van NDC Mediagroep. Hij heeft de afgelopen jaren al Veel Vaker Last gehad van Bedreigingen en intimidaties als gevolg van zijn Journalistieke Werk. Wat het Motief van de Daders van het Gooien van de Brandbom is, is nog niet duidelijk.

De autoriteiten lieten donderdag weten direct de Zaak hoog op te nemen. “Het Gooien van een Brandbom in Iemands Woning is op zichzelf al een zeer Ernstig Vergrijp. Maar het gaat hier om een Aanslag op een Journalist,” zei burgemeester Koen Schuiling, die sprak namens Gemeente, Politie en Openbaar Ministerie. “Dat Journalisten in Vrijheid hun Werk Kunnen Doen is een van de Bouwstenen van de Rechtsstaat en de Democratie. We nemen dit Zéér Zwaar op.”

Thomas Bruning, Secretaris van journalistenbond NVJ en Evert van Dijk, Algemeen Hoofdredacteur van NDC Mediagroep, spraken donderdag beiden van Poging tot Moord.

Sikkom, 20 augustus 2021, 11:32

https://www.sikkom.nl/twee-verdachten-opgepakt-voor-aanslag-met-brandbom-op-de-woning-van-willem/

Profiel van Burgemeester Koen Schuiling (foto Wikipedia)

Groningse Zestiger op betaalde Seksdates met 15 jarige (foto De Telegraaf)

Free Joost Knevel and Re Unite him with his Family (foto Telegram)

Justice for Joost Knevel (foto Telegram)

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1561990523/groningse-zestiger-op-betaalde-seksdates-met-15-jarige-hoe-kunt-u-dit-als-vader-doen

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Joost+Knevel
https://robscholtemuseum.nl/?s=Willem+Groeneveld
https://robscholtemuseum.nl/?s=SIKKOM
https://robscholtemuseum.nl/?s=Risico+van+het+Vak
https://robscholtemuseum.nl/?s=Molotov+Cocktail
https://robscholtemuseum.nl/?s=Groningen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Veiligheidsregio+Groningen

https://robscholtemuseum.nl/?s=Koen+Schuiling
https://robscholtemuseum.nl/anoniem-brief-aan-koen-schuiling-en-de-fractieleiders-van-de-politieke-partijen-in-de-helderse-gemeenteraad-zomer-2015/
https://robscholtemuseum.nl/dick-berts-mail-aan-gemeente-den-helder-16-augustus-2015-maarten-hanegraaf-managementassistent-mail-aan-berts-18-augustus-2015-dick-berts-brief-aan-burgemeester-mr-k-f-schuiling-18-aug/
https://robscholtemuseum.nl/dick-berts-mail-aan-de-rijksrecherche-18-augustus-2015/
https://robscholtemuseum.nl/gemeente-den-helder-ontvangstbevestiging-van-wob-verzoek-van-dick-berts-19-augustus-2015-koen-schuiling-burgemeester-brief-aan-dick-berts-over-zijn-wob-verzoek-25-augustus-2015/
https://robscholtemuseum.nl/rijksrecherche-brief-aan-dick-berts-betreft-verzoek-tot-instellen-rijksrecherche-onderzoek-24-augustus-2015/
https://robscholtemuseum.nl/dick-berts-brief-aan-k-f-schuiling-22-september-2015-gemeente-den-helder-brief-aan-berts-met-ontvangstbevestiging-23-september-2015-brief-aan-berts-over-procedure-27-oktober-2015/
https://robscholtemuseum.nl/dick-berts-mail-aan-klantcontact-centrum-gemeente-den-helder-met-antwoordformulier-hoorzitting-31-oktober-2015-klantcontact-centrum-den-helder-mail-aan-dick-berts-2-november-2015/
https://robscholtemuseum.nl/koen-schuiling-burgemeester-brief-aan-dick-berts-24-februari-2016-commissie-bezwaarschriften-gemeente-den-helder-advies-aan-schuiling-inzake-bezwaarschrift-d-a-berts-9-januari-2016/
https://robscholtemuseum.nl/redactie-dha-stadspartij-eist-helderheid-over-beveiliging-willemsoord-delano-weltevreden-helderse-politiek-wil-van-stadsbestuur-openheid-over-weren-beveiligingsbedrijf-dhs/
https://robscholtemuseum.nl/delano-weltevreden-horecabazen-willemsoord-onder-druk-gezet-om-beveiligingsbedrijf-dhs-te-dumpen-wie-niet-tekende-kreeg-geen-vergunning/
https://robscholtemuseum.nl/helderse-courant-dhs-mag-weer-aan-het-werk-in-uitgaansgebied-delano-weltevreden-schors-directeur-van-willemsoord/
https://robscholtemuseum.nl/delano-weltevreden-hij-mocht-van-de-gemeente-den-helder-geen-bedrijfsleider-van-een-bordeel-worden-nu-moet-de-gemeente-hem-een-kleine-89-000-euro-betalen/
https://robscholtemuseum.nl/delano-weltevreden-integere-mensen-worden-niet-door-helders-college-geschorst-gemeenteraad-is-het-niet-eens-over-bespreking-kwestie-dhs/
https://robscholtemuseum.nl/the-post-online-massale-vechtpartij-in-gezellige-uitgaansstad-den-helder-agent-loopt-hersenschudding-op-dumpert-kansenpareltjes-hebben-ruzie-met-de-pliesie/
https://robscholtemuseum.nl/delano-weltevreden-dhs-mag-niet-op-willemsoord-werken-vanwege-bijthonden-en-schijnconstructie-redactie-dha-college-terechte-keuze-beveiligers-willemsoord/
https://robscholtemuseum.nl/delano-weltevreden-frans-buhling-stopt-als-adviseur-van-beveiligingsbedrijf-dhs-gemeente-creeert-rookgordijn-met-verhaal-vol-leugens-en-halve-waarheden/

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image