Free Huig Plug – Rutte lapt Contact Verbod aan Laars + (42) Plug Weer Gearresteerd! + De Telegraaf – Plug Aangehouden bij Binnenhof + Marion Altena – Footage with Transcript

Formateur Lapt Contact Verbod aan Laars (foto YouTube))

Formateur Mark Rutte lapt Contact Verbod met Klokkenluider Huig Plug aan Zijn Laars!

In première gegaan op 5 jan. 2022

Huig Plug

woensdag 5 januari 2022
Met Frisse Tegenzin stond ik vanochtend bij Platz 23, het Voormalige Hoofdkwartier van Rijkscommissaris Arthur Seyss Inquart.
Formateur Mark Rutte zou Vandaag Robbie Jetten, Hans Vijlbrief, Henk Staghouwer, Christianne van der Wal, Kasja Ollongren, Ernst Kuipers, Conny Helder en Maarten van Ooijen Ontvangen.
Vanwege de Beperkingen, die aan mij zijn Opgelegd door Officier van Justitie Ernst Jan van Drongelen en Rechter Annemieke Boer moet ik Goed Opletten.

Rutte kwam Vandaag Achter Langs en stak Zelfs Zijn Hand naar Mij Op, Rutte zocht dus Zelf Contact met mij, waardoor het Contact Verbod door de Formateur ZELF werd Geschonden!
https://www.ad.nl/binnenland/complotdenker-mag-niet-meer-binnen-50-meter-van-rutte-en-de-jonge-komen~ae73443c

#klokkenluider #JCvSZ

Reacties
https://youtu.be/9PjhubiPyNw

(42) Klokkenluider Huig Plug Weer Gearresteerd!

Gepubliceerd 6 jan. 2022

FreeHuigPlug

Donderdagochtend 6 januari om 09:50 uur op het Plein in Den Haag is Huig Opgepakt.

#FreeHuigPlug # whistleblower #NietVergeten

Reacties
https://youtu.be/snNNPWGq5HY

Bekende Activist Huig Plug Aangehouden bij Binnenhof

Huig Plug tijdens Arrestatie Omringd door Politie Agenten (foto De Telegraaf)

Den Haag – De Bekende Activist en Zelf Benoemd Klokkenluider Huig Plug is donderdagochtend aangehouden op het Plein, naast het Binnenhof in Den Haag. In een Video op zijn Twitter Account, kort daarvoor geplaatst, vertelt hij de Kijkers nog dit Maal Niet Aangehouden te willen Worden en op Afstand te Blijven van Politici, maar Slechts Aanwezig te Zijn Om Te Registreren Wat Jullie Niet Zien.”

Activist Huig Plug wordt Gearresteerd op het Plein

De 53 Jarige Huig Plug werd eind november nog Veroordeeld voor het Bedreigen van Demissionair Premier Rutte en Minister De Jonge (Volksgezondheid) op Sociale Media. De Katwijker kreeg Tien Weken Cel, waarvan Vier Voorwaardelijk en een Contact Verbod Opgelegd. „Politici staan voor Moeilijke Keuzes en Daar mag je het Hartgrondig Niet Mee Eens Zijn. Maar Er zijn Grenzen en die zijn Ruimschoots Overschreden door U”, oordeelde de Rechter.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image