Brian Wijker – Vernieuw Bouw Voort Varend + Eerste Woning De Posterij Volgende Week Op Geleverd + ‘Dit is Met Niets te Vergelijken’ + Nog Geen Koper voor Horeca Ruimte Post Kantoor

Vernieuw Bouw Voor Malig Post Kantoor Den Helder Verloopt Voort Varend, Pand heeft Hoogste Punt Al Bereikt

Het gebouw wordt drie meter hoger dan voor heen  (1) (foto Red Mouse)

Het gebouw wordt drie meter hoger dan voorheen.

Het gebouw wordt drie meter hoger dan voor heen (2) (foto Red Mouse)

Den Helder -Het voor malige Post Kantoor aan de Middenweg is de lucht in. Het tot appartementen complex, dat De Posterij gaat heten. om te bouwen pand is al circa drie meter hoger dan het oorspronkelijk was.

,,Dat Kun Je Al Goed Zien”, zegt aan nemer Kees Jan Tuin. ,,Want de Wanden Staan Al. Over een Week of Drie, Vier Moet de Top Verdieping Water Dicht Zijn.” Enige tijd geleden is de beton  constructie van het pand al gesloopt en is de boel gestript. Van boven af wordt naar beneden gewerkt en worden de vloeren, ramen en de kozijnen van de woningen aan gebracht. De bouw loopt op schema, laat Tuin weten. ,,Het Gaat Voort Varend.”

Werk zaamheden op het dak van De Posterij (1) (foto Red Mouse)

De gevels en daken van De Posterij worden geheel geïsoleerd. De woningen worden uit gevoerd zonder gas aansluiting en iedere woning wordt voor zien van meerdere zonne panelen. Bewoners krijgen een eigen parkeer plaats en op de begane grond van het gebouw komt nog in te vullen commerciële ruimte.

Werk zaamheden op het dak van De Posterij (2) (foto Red Mouse)
Werk zaamheden op het dak van De Posterij (3) (foto Red Mouse)

Alle woningen worden straks voorzien van zonnepanelen.

Alle woningen worden straks voor zien van zonne panelen (foto Red Mouse)

Het voormalige postkantoor aan de Middenweg.

Het voormalige Post Kantoor aan de Middenweg (foto Red Mouse)

Noord Hollands Dag Blad, 21 september 2023, 19:05

https://www.noordhollandsdagblad.nl/regio/noordkop/vernieuwbouw-voormalig-postkantoor-den-helder-verloopt-voortvarend.-pand-heeft-hoogste-punt-al-bereikt/11631690.html

Eerste Woning De Posterij in Den Helder Volgende Week Op Geleverd, Horeca Ruimte Nog Vacant

De Posterij wordt na het weghalen van de schuttingen ineens goed zichtbaar.

De Posterij wordt na het weg halen van de schuttingen in eens goed zichtbaar (foto Red Mouse)

Den Helder De eerste woning in De Posterij in Den Helder wordt volgende week op geleverd. Dat meldt aan nemer Kees Jan Tuin des gevraagd. Af gelopen week zijn de schuttingen rond de fiets paden aan de Middenweg en Vijf Sprong weg gehaald, waar door het nieuwe uiterlijk van het voor malige postkantoor prompt een stuk zichtbaarder is geworden.

Tuin laat weten, dat inmiddels vijf van de negen woningen in het gebouw zijn verkocht. ,,En Het is Echt, Wie het Eerst Komt, Het Eerst Maalt. Het is Na Tuurlijk een Bij Zonder Gebouw en Aan de Hand van de Tekeningen is het Waar Schijnlijk Moeilijk in te Beelden Hoe Het Er van Binnen Daad Werkelijk Uit Ziet. Dat wordt Na Volgende Week een Stuk Makkelijker. Een sSpeciaal Moment zal Het Zeker Zijn.”

Kleine Ton

De Aller Eerste Woning, die werd Verkocht, was Gelijk de Duurste, 950.000 Euro. Verder zijn alle woningen, die rond de vier ton kosten verkocht. ,,Van de Vier, die Nu Nog te Koop Staan, Hebben we er Één in Optie Gegeven’’, zegt Mark Heemskerk, makelaar van Jongewaard Heemskerk.

,,Van Af Volgende Week kunnen We in de Woningen Kijken. Zo dra Je Mensen in dit Soort Projecten Binnen Laat, Ga Je Verkopen is Onze Ervaring. Je Moet Deze Appartementen, Ze zijn Alle Maal Verschillend, Echt Zien.’’ In middels is er een bord van corten staal met daar op de naam De Posterij aan het pand bevestigd.

De Posterij vanaf de Middenweg.

De Posterij van af de Middenweg (foto Media Huis)

Horeca Ruimte

De beschikbare horeca en bedrijf ruimten op de begane grond van het gebouw zijn nog niet in gevuld. Twee jaar geleden voerde het Aan Neming Bedrijf gesprekken met dienst verlenende organisaties uit Den Helder, maar tot een akkoord kwam het niet.

Tuin ,,Er is Belang Stelling, maar Op dat Gebied Speelt op dit Moment Niets Concreets. Maar Ook Daar Geldt, Wie Het Eerst Komt, Het Eerst Maalt. Het is Na Tuurlijk een Prachtige Ruimte, Om Ringd door Glas. En naar Wens In te Vullen.”

Noord Hollands Dag Blad, update

https://www.noordhollandsdagblad.nl/regio/noordkop/noordkop-denhelder/eerste-woning-de-posterij-in-den-helder-volgende-week-opgeleverd-horecaruimte-nog-vacant/16295773.html

Vernieuw Bouw Voor Malig Post Kantoor Den Helder Verloopt Voort Varend, Pand heeft Hoogste Punt Al Bereikt

In woners van Den Helder reageren enthousiast op de vorderingen van de vernieuw bouw, meldt Tuin. ,,Ze Zien Nu Pas Goed Hoe het Wordt. We hebben de Schilder Werk Zaamheden Pas op het Laatste Moment Kunnen Uit Voeren, door het Regen Achtige Weer. En Af Gelopen Week hebben We Ook de Bestrating aan de Voor Kant Gedaan. De Bedoeling is, Dat de Voor en Achter Kant tegen het Einde van de Zomer Vakantie Zo Goed als Klaar Zijn. Dan Kunnen de Zij Kanten Nog Worden Gebruikt als Bouw Terrein.”

Een bord van cortenstaal met daarop de naam van het gebouw.

Een bord van corten staal met daar op de naam van het gebouw (foto Media Huis)

De Posterij

Aan Neming Bedrijf A Tuin is twee jaar geleden begonnen met de verbouwing van het voor malige Post Kantoor, waar tot 2018 het Rob Scholte Museum in gevestigd was. De woningen in De Posterij worden uit gevoerd zonder gas aan sluiting en beschikken over standaard triple beglazing HR+++. Op https://deposterij-denhelder.nl is een brochure met tekeningen en 3D animaties van de woningen te vinden.

Noord Hollands Dag Blad, 20 juli, 07:00, 21 juli 2024, 08:49

https://www.noordhollandsdagblad.nl/regio/noordkop/noordkop-denhelder/eerste-woning-de-posterij-in-den-helder-volgende-week-opgeleverd-horecaruimte-nog-vacant/16295773.html

Koken met Uit Zicht op de Helderse Water Toren, ‘Dit is Met Niets te Vergelijken

Den Helder Koken met uit zicht op De Vijf Sprong en de Water Toren. Imponerend is het bij na, zo’n rond leiding door De Posterij aan de Middenweg. De transformatie van het voor malige Post Kantoor nadert vol tooiing.

De eerste woning is eind vorige maand op geleverd. Dat was ook met één de duurste, 950.000 Euro. ,,Dit is Echt met Niets te Vergelijken”, vertelt makelaar Mark Heemskerk van Jongewaard Heemskerk Makelaars. Hij is tijdens de bouw  werk zaamheden uiter aard vaker in het gebouw geweest, maar van daag heeft hij voor het eerst een sleutel bos op zak. Alleen het trappen huis en de galerijen zien er al gelikt uit.

Fraai uitzicht op de watertoren.

Fraai uit zicht op de Water Toren (foto Red Mouse)

,,Er is Geprobeerd om een Deel van het Oude in Stand te Houden. Dat Industriële Speelt Echt een Rol, Ook in de Woningen. Maar Mensen kunnen Al Tijd Zelf Bepalen. of Ze Dat in het Zicht willen Laten.” Nu mensen de woningen ook in levende lijve van binnen kunnen zien, is de verwachting, dat ze sneller worden verkocht.

De Posterij van buiten.

De Posterij van buiten (foto Red Mouse)

Eigen Lift

Wat met één op valt, de entree van de woningen bevindt zich op de bovenste verdieping van de in totaal drie etages. ,,Het is Als Het Ware een Om Gekeerd Huis. Een Aan Tal Woningen heeft Ook een Eigen Lift, voor Mensen die Slecht ter Been Zijn. Die Kunnen Dan met de Lift door hun Eigen Huis, van Woon Kamer naar Slaap Kamers.” Ook hebben ze alle maal een eigen dak terras, achter hoog glas.

Een woning met 211 vierkante meter oppervlakte.

Een woning met 211 vier kante meter opper vlakte (foto Red Mouse)

De woning op de hoek, met uit  zicht op de Water Toren en Vijf Sprong, maakt de meeste indruk. Het is een oase van licht, door de hoge ramen rond de vol ledige woon kamer. 930.000 Euro moet deze woning gaan kosten, maar dat levert dan wel dik 211 vier kante meter aan woon opper vlakte op. ,,We hebben de Prijzen bij de Niet Verkochte Woningen een Beetje Aan Gepast. Om dat Er Wat Extra’s Aan zijn Toe Gevoegd”, zegt Heemskerk. ,,Denk aan een Prachtige Eiken Houten Trap in Plaats van de Standaard Nieuw Bouw Trap.”

Mark Heemskerk voor de deur naar de vacante horecaruimte.

Mark Heemskerk voor de deur naar de vacante horeca ruimte (foto Red Mouse)

Vloer Verwarming Systeem

De woningen zijn energie zuinig. ,,Wat Ook Leuk is, Mensen Denken Vaak, dat Het door Al dat Glas Werk Ontzettend Warm moet Zijn Binnen. Maar het Tegen Deel is Waar. Over al is Triple-Beglazing, Het is Vol Ledig Geïsoleerd.” De lucht water warmte pomp is uit gevoerd met een koel functie, waar door de woning op warme zomer dagen via het vloer verwarming systeem een aan tal graden kan worden af gekoeld. Ook zijn de woningen gas loos en hebben ze screens aan de buiten zijde tegen op warming.

Zo ziet een dakterras bij De Posterij eruit.

Zo ziet een dak terras bij De Posterij er uit (foto Red Mouse)

Heemskerk is onlangs met een partij in de woning geweest, die interesse had om beneden kantoor ruimte te huren. ,,Die heb ik Dit Voor de Grap Laten Zien. Daar Zaten een Hoop Vast Goed Mensen Tussen uit de Regio Amsterdam. Die Keken hun Ogen Uit. Bij Hun zou Zo’n Op Trek Fors Duurder Zijn, Dat Loopt Echt in de Miljoenen.”

Een groot deel van de traptreden zijn nog uit het oude postkantoor.

Een groot deel van de trap treden zijn nog uit het oude Post Kantoor (foto Red Mouse)

Over die begane grond aan de station kant, dat is een ideale locatie voor horeca. ,,Dat is Wel Hoe We Het voor Ogen Hebben. Maar Je Kunt Er na Tuurlijk Ook de Aller Mooiste Kantoor Ruimte van Den Helder Maken. Je Maakt als Bedrijf Echt een Statement met Zo’n Locatie. Maar aan Deze Kant Hopen We in Eerste Instantie Echt op Horeca. Voor Landelijke Spelers als Loetje of De Beren zou Dit een Top Locatie zijn. Ik ben Er Van Over Tuigd, dat Je op Zo’n Locatie in Den Helder Echt gaat Scoren.”

Nostalgie

Heemskerk kan niet wachten tot De Posterij vol ledig is in gevuld. ,,Het is Bij Zonder, dat Dit Behouden Blijft. Dat is Ook een Groot Compliment naar de Ontwikkelaar, die Hier Toch Perspectief In heeft Gezien. En Om Wonenden, die Aan Vankelijk Tegen het Plan Waren, Zullen Nu Waar Schijnlijk Ook Vinden, dat Het Wel Erg Mooi is Geworden. Het is Echt een Stukje Nostalgie, dat Op deze Manier Nieuw Leven Krijgt.”

Ook de gangen zien er gelikt uit.

Ook de gangen zien er gelikt uit (foto Red Mouse)

De Posterij

Vijf van de negen woningen in het gebouw zijn verkocht. Aan Neming Bedrijf A Tuin is een jaar geleden begonnen met de verbouwing van het voormalige Post Kantoor, waar tot 2018 het Rob Scholte Museum in gevestigd was.

Noord Hollands Dag Blad, 1 september 2024, 20:17, update 20:19

https://www.noordhollandsdagblad.nl/regio/noordkop/noordkop-denhelder/koken-met-uitzicht-op-de-helderse-watertoren.-dit-is-met-niets-te-vergelijken/16997278.html

Nog Geen Koper voor Horeca Ruimte Voor Malig PostKantoor Den Helder, Deuren Deze Maand Open voor Publiek

De begane grond in De Posterij. Een plek voor mogelijk horeca.

De begane grond in De Posterij., een plek voor mogelijk horeca (foto Red Mouse)

Er is nog al tijd geen koper of huurder gevonden voor de horeca en of bedrijf ruimte op de begane grond van De Posterij. Op 20 september opent het voormalige Post Kantoor en Rob Scholte Museum de deuren voor publiek.

Makelaar Mark Heemskerk van Jongewaard Heemskerk NVM Makelaars spreekt van ‘Voor Zichtige Belang Stelling’ voor de beneden ruimte, die kan worden gebruikt als horeca zaak of kantoor. Dat eerste geniet de voor keur. ,,We hebben Iemand, die Interesse heeft om de Hele Begane Grond te Kopen, Mogelijk als Belegging. Daar zouden We na de Vakantie op TerugKomen, dus dat Moment Komt Er Wel Licht Nog. We hebben Ook een Geïnteresseerde Partij Gehad. die Zou willen Huren.’’

Ideale Plek

Potentiële kopers of huurders kunnen ook een deel van de begane grond toe eigenen. Heemskerk noemde de begane grond vorige maand een‘Ideale Plek voor Landelijke Horeca Spelers als Loetje of De Beren’. ,,Ik ben Er Van Over Tuigd. dat Je op Zo’n Locatie in Den Helder Echt gaat Scoren.”

Makelaar Mark Heemskerk laat zien hoe groot het appartement is.

Makelaar Mark Heemskerk laat zien hoe groot het appartement is (foto Red Mouse)

Ook in de appartementen is volgens Heemskerk nog steeds belang stelling, maar nog al tijd zijn daar vier van de negen van te koop. Het duurste nog beschikbare appartement kost 930.000 euro. Maar dan heb je wel uit zicht op de water toren en 211 vierkante meter aan woon opper vlakte. Vorige maand noemde Heemskerk de woning tijdens een rond leiding ‘Met Niets te Vergelijken’.

Open Huis

Op 20 september gaan de deuren van De Posterij open voor belang stellenden. Ook wiens portemonnee het niet toelaat om één van de appartementen te kopen. Van 16 tot 18 uur kan er worden rond gekeken. ,,We Zorgen voor Posterij Gebakjes en Willen een Hoop Oude Foto’s van Hoe het Post Kantoor Er Vroeger Uit Zag Op Hangen. Dat Vinden Veel Mensen Toch Alt Tijd Leuk Om te Zien.”

Aan Neming Bedrijf A Tuin is een jaar geleden begonnen met de verbouwing van het voor malige Post Kantoor, waar tot 2018 het Rob Scholte Museum in gevestigd was. De start van de bouw liep enige vertraging op na protest van een omwonende. De eerste woning in De Posterij werd voor 950.000 euro verkocht.

Noord Hollands Dag Blad, 5 september 2024, 15:04

https://www.noordhollandsdagblad.nl/regio/noordkop/noordkop-denhelder/nog-geen-koper-voor-horecaruimte-voormalig-postkantoor-den-helder.-deuren-deze-maand-open-voor-publiek/19152523.html

Staf RSMuseum – Kees Jan Tuin Speelt Eigen Rechter, Sloop Rob Scholte Museum ondanks Recht Zaken over Vergunning met Aannemers Bedrijf A Tuin + Delano Weltevreden – Sloop

Regio Noordkop – Stationsgebouw en postkantoor: markant, maar niet monumentaal

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=+Brian+Wijker
https://robscholtemuseum.nl/?s=Post+Kantoor
https://robscholtemuseum.nl/?s=Post+Kantoor+Den+Helder
https://robscholtemuseum.nl/?s=Motie+Post+Kantoor
https://robscholtemuseum.nl/?s=Vergunning+Post+Kantoor
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bezwaar+Post+Kantoor
https://robscholtemuseum.nl/?s=Architect+Postkantoor
https://robscholtemuseum.nl/?s=Jo+Krüger
https://robscholtemuseum.nl/?s=Weder+Op+Bouw
https://robscholtemuseum.nl/?s=Stadhuis+Station+Locatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Station+Den+Helder
https://robscholtemuseum.nl/?s=Anita+van+Breugel
https://robscholtemuseum.nl/?s=De+Posterij
https://robscholtemuseum.nl/?s=Mark+Heemskerk
https://robscholtemuseum.nl/?s=Jongewaard+Heemskerk+NVM+Makelaars
https://robscholtemuseum.nl/?s=Kees+Jan+Tuin
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bouw+Bedrijf+A+Tuin+BV
https://robscholtemuseum.nl/?s=Aannemersbedrijf+A+Tuin
https://robscholtemuseum.nl/?s=Jacqueline+van+Dongen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Pieter+Kos
https://robscholtemuseum.nl/?s=Lolke+Kuipers
https://robscholtemuseum.nl/?s=Michiel+Wouters

https://robscholtemuseum.nl/?s=Koen+Schuiling
https://robscholtemuseum.nl/anoniem-brief-aan-Koen+Schuiling-en-de-fractieleiders-van-de-politieke-partijen-in-de-Helderse-gemeenteraad-zomer-2015/
https://robscholtemuseum.nl/dick-berts-mail-aan-gemeenteDenHelder-16-augustus-2015-maarten-hanegraaf-managementassistent-mail-aan-berts-18-augustus-2015-dick-berts-brief-aan-Burgemeestermr-Koen+Schuiling-18-aug/
https://robscholtemuseum.nl/dick-berts-mail-aan-de-Rijksrecherche-18-augustus-2015/
https://robscholtemuseum.nl/gemeenteDenHelderontvangstbevestiging-van-WOB-verzoek-van-dick-berts-19-augustus-2015-Koen+SchuilingBurgemeester-brief-aan-dick-berts-over-zijn-WOB-verzoek-25-augustus-2015/
https://robscholtemuseum.nl/Rijksrecherche-brief-aan-dick-berts-betreft-verzoek-tot-instellen-Rijksrecherche-onderzoek-24-augustus-2015/
https://robscholtemuseum.nl/dick-berts-brief-aan–Koen+Schuiling-22-september-2015gemeenteDenHelderbrief-aan-berts-met-ontvangstbevestiging-23-september-2015-brief-aan-berts-over-procedure-27-oktober-2015/
https://robscholtemuseum.nl/dick-berts-mail-aan-klantcontact-centrum-gemeenteDenHelder-met-antwoordformulier-hoorzitting-31-oktober-2015-klantcontact-centrum-DenHelder-mail-aan-dick-berts-2-november-2015/
https://robscholtemuseum.nl/Koen+SchuilingBurgemeester-brief-aan-dick-berts-24-februari-2016-commissie-bezwaarschriften-gemeenteDenHelder-advies-aan-Schuiling-inzake-bezwaarschrift-d-a-berts-9-januari-2016/
https://robscholtemuseum.nl/redactie-dha-stadspartij-eist-Helderheid-over-beveiliging-willemsoord-delano-weltevreden-helderse-politiek-wil-van-stadsbestuur-openheid-over-weren-beveiligingsbedrijf-DHS/
https://robscholtemuseum.nl/delano-weltevreden-horecabazen-willemsoord-onder-druk-gezet-om-beveiligingsbedrijf-DHS-te-dumpen-wie-niet-tekende-kreeg-geen-vergunning/
https://robscholtemuseum.nl/Helderse-courant-DHS-mag-weer-aan-het-werk-in-uitgaansgebied-delano-weltevreden-schors-directeur-van-willemsoord/
https://robscholtemuseum.nl/delano-weltevreden-hij-mocht-van-de-gemeenteDenHelder-geen-bedrijfsleider-van-een-bordeel-worden-nu-moet-de-gemeente-hem-een-kleine-89-000-euro-betalen/
https://robscholtemuseum.nl/delano-weltevreden-integere-mensen-worden-niet-door-Helders-College-geschorst-gemeenteraad-is-het-niet-eens-over-bespreking-kwestie-DHS/
https://robscholtemuseum.nl/the-post-online-massale-vechtpartij-in-gezellige-uitgaansstad-DenHelder-agent-loopt-hersenschudding-op-dumpert-kansenpareltjes-hebben-ruzie-met-de-pliesie/
https://robscholtemuseum.nl/delano-weltevreden-DHS-mag-niet-op-willemsoord-werken-vanwege-bijthonden-en-schijnconstructie-redactie-dha-college-terechte-keuze-beveiligers-willemsoord/
https://robscholtemuseum.nl/delano-weltevreden-Frans-Buhling-stopt-als-adviseur-van-beveiligingsbedrijf-DHSgemeente-creeert-rookgordijn-met-verhaal-vol-leugens-en-halve-waarheden/

https://robscholtemuseum.nl/?s=Mark+Rutte
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-14-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-0/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-14-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-1/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-14-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-2/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-14-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-3/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-14-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-4/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-14-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-5/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-14-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-6/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-14-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-7/

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image