Delano Weltevreden – Hebben Den Helder en de Stad Advocaten het Gerecht Hof Mis Leid? Politieke Partij wil Onderste Steen Boven krijgen rond Kunst Collectie Rob Scholte

Rob Scholte met Sigaret (foto Jan Jong | jjfoto.nl)

Hebben Den Helder en de Stad Advocaten het Gerecht Hof Mis Leid? Politieke Partij wil Onderste Steen Boven krijgen rond Kunst Collectie Rob Scholte

Kunstwerk ’Flatscreen’van Rob Scholte wordt ook door BVA geveild. Scholte hanteert een prijs van 12.500 euro per stuk. Hoeveel BVA gaat vragen is nog niet bekend.

Kunst WerkFlat Screen’van Rob Scholte wordt Ook door BVA Geveild, Scholte hanteert een Prijs van 12.500 euro per Stuk, Hoe Veel BVA gaat vragen is Nog Niet Bekend. (foto RSMuseum)

Den Helder – Waar en Wanneer is er een Kort Geding geweest van Veiling Bedrijf BVA tegen de Gemeente Den Helder over de Kunst Collectie van Rob Scholte? Samen Actief Senioren vindt, dat Burgemeester en Wethouders, die Informatie Openbaar moeten maken.

SAS heeft het College Vragen gesteld naar Aanleiding van een Publicatie van deze Krant. Den Helder wilde Toe Stemming om de in Beslag Genomen Kunst Collectie van Rob Scholte te Veilen. Die Veiling is Vorig Jaar Enkele Malen Tegen Gehouden, Eerst door de Alkmaarse Recht Bank en Later door het Hof.

Na een Mislukte Mediation Poging tussen Scholte en de Gemeente, moest het Hof dit Jaar Op Nieuw een Besluit nemen over de Veiling. Beide Partijen probeerden het Hof te Over Tuigen Waarom de Veiling Nou Wel of Juist Niet moest door gaan. Bij die Gelegenheid vertelden de Stad Advocaten Ilse van der Poel en Bill de Vis het Hof, dat BVA het Wachten op Toe Stemming Zat was.Het Veiling Bedrijf wilde de Kunst Collectie Niet Langer Op Slaan en had de Voorzieningen Rechter gevraagd de Gemeente Den Helder te Dwingen de Collectie naar Elders te Verplaatsen. Dat had de Rechter Echter Niet Toe Gestaan. Volgens de Stad Advocaten was BVA in Beroep Gegaan.

Kunstwerk Kroonjuwelen (glazen knikkers in giethars) van Rob Scholte. Zijn prijs voor dit kunstwerk is 1250 euro.

Rob Scholte – Light, Your First CurrencyGlazen Knikkers in Giet Hars, Prijs voor dit Kunst Werk is 1.250 Euro (foto Staf RSMuseum)

Bewijs

Er is Echter Geen Enkel Bewijs, dat er een Kort Geding is geweest. BVA en de Gemeente willen er Niets over zeggen. De Gemeente wil Zelfs het Zaak Nummer Niet Prijs Geven. Daar mee kan de Uit Spraak worden Op Gevraagd. De Recht Banken Noord Holland en Midden Nederland weten Niets van Zo N Kort Geding.

Fractie Voorzitter Marinus Vermooten van SAS vindt, dat het College moet Bewijzen, dat die Recht Zaken hebben Plaats Gevonden.

Als het College, die Bewijzen Niet kan Leveren, wil Vermooten weten Waar Om de Stad Advocaten het Hof Onjuiste Informatie hebben Verstrekt. Te Meer, omdat de Advocaten Verplicht zijn het Hof naar Waarheid te Informeren.

De Fractie Voor Zitter wil ook Weten Wie Besloten heeft die Informatie in de Pleit Nota van 8 juni Op te Nemen. Als het Hof is Misleid wil Vermooten weten Wat Dat voor Gevolgen kan hebben voor de Stad Advocaten en de Gemeente Den Helder. Rob Scholte kan de Hoge Raad Vragen om het Arrest van het Hof te Vernietigen. ’Hoe Groot acht U de Kans, dat bij een Cassatie Recht Spraak, deze Mogelijk Bewuste Verdraaiing van Feiten een Rol gaan spelen?’, wil Vermooten van het College weten.

Uiterste Zorg Vuldigheid

Omdat de Kwestie Scholte Gevoelig ligt binnen de Gemeente en een Deel van de Inwoners, moet de ZaakMet de Uiterste Zorgvuldigheid en Zonder Valse Tekenen worden Op Gelost, zegt Vermooten. Rechterlijke Uit Spraken moeten worden gedaan op Basis van Correcte Feiten. ’Alle Zweem van Manipulatief Handelen dient te worden Vermeden, zo wel door de Gemeente en de door haar Aan Gestelde Advocaten als Andere Betrokken Partijen’, aldus Vermooten.

Het Gerecht Hof heeft de Gemeente op 26 juli Toe Stemming Gegeven om de Collectie via BVA te Verkopen. Wanneer Dat gebeurt is Nog Niet Duidelijk

Helderse Courant, Maandag 15 augustus 2022 om 15:50

https://www.noordhollandsdagblad.nl/cnt/dmf20220815_46915768

Staf RSMuseum – Dubbel Rol van Mark Boerée voor BVA Auctions, Troostwijk Taxaties (BVA Aandeel Houder) en Gemeente Den Helder in Zaak Rob Scholte, Beslag, Verkoop Collectie RSMuseum

Schenkeveld Advocaten | Ilse van der Poel – Bericht aan Ina Molenaar over Mark Boerée, 23 juni 2022

Delano Weltevreden – Rechtbanken weten Niets van Kort Geding Veiling Bedrijf versus Den Helder rond Opslag Collectie Rob Scholte, Is er Wel een Rechts Zaak geweest?

Regio Noordkop – Politieke Vragen over Rechts Zaak Rob Scholte

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Delano+Weltevreden
https://robscholtemuseum.nl/?s=Marinus+Vermooten
https://robscholtemuseum.nl/?s=SAS
https://robscholtemuseum.nl/?s=Samen+Actief+Senioren
https://robscholtemuseum.nl/?s=Rechtbank+Noord+Holland
https://robscholtemuseum.nl/?s=Rechtbank+Midden+Nederland
https://robscholtemuseum.nl/?s=Gerechtshof+Amsterdam
https://robscholtemuseum.nl/?s=Rechtbank+Alkmaar
https://robscholtemuseum.nl/?s=Linda+Reijerkerk
https://robscholtemuseum.nl/?s=Mediation
https://robscholtemuseum.nl/?s=Gemeente+Den+Helder
https://robscholtemuseum.nl/?s=Municipality+Den+Helder
https://robscholtemuseum.nl/?s=Ilse+van+der+Poel
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bill+de+Vis
https://robscholtemuseum.nl/?s=Schenkeveld+Advocaten
https://robscholtemuseum.nl/?s=Ina+Molenaar
https://robscholtemuseum.nl/?s=Caroline+Tonningen
https://robscholtemuseum.nl/?s=XS+Justitia
https://robscholtemuseum.nl/?s=XS+Justitia+Advocatuur
https://robscholtemuseum.nl/?s=Friedberg+&+Mahn
https://robscholtemuseum.nl/?s=Van+der+Meer+&+Philipsen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Imming+Logistics
https://robscholtemuseum.nl/?s=BVA+Auctions
https://robscholtemuseum.nl/?s=Veiling
https://robscholtemuseum.nl/?s=Faillisement+Veiling
https://robscholtemuseum.nl/?s=Faillisement+Veiling+Huis
https://robscholtemuseum.nl/?s=Openbare+Verkoop
https://robscholtemuseum.nl/?s=Executie+Verkoop
https://robscholtemuseum.nl/?s=Collectie+Rob+Scholte
https://robscholtemuseum.nl/?s=Collectie+Rob+Scholte+Museum
https://robscholtemuseum.nl/?s=Waarde
https://robscholtemuseum.nl/?s=Meer+Waarde
https://robscholtemuseum.nl/?s=Executie+Waarde
https://robscholtemuseum.nl/?s=Schuld
https://robscholtemuseum.nl/?s=Schulden+Last
https://robscholtemuseum.nl/?s=Onrechtmatig
https://robscholtemuseum.nl/?s=Kunstroof
https://robscholtemuseum.nl/?s=Diefstal
https://robscholtemuseum.nl/?s=Heling