Regio Noordkop – Politieke Vragen over Rechts Zaak Rob Scholte

Politieke Vragen over Rechts Zaak Rob Scholte

Den Helder – De Fractie van Samen Actief heeft aan het College Politieke Vragen gesteld over het Lang Lopende Juridische Geschil tussen Rob Scholte en de Gemeente Den Helder. Aanleiding voor de Vragen is een Artikel in het Noordhollands Dagblad, waar in Vraag Tekens worden gezet bij de Claim van de Gemeente, dat het Bedrijf, waar de Collectie van Scholte wordt Op Geslagen een Rechts Zaak is Gestart.

De Collectie van Scholte, van in Totaal Ongeveer 8.000 Kunst Werken, moet sinds de Ontruiming van het Voormalig Post Kantoor aan de Middenweg Ergens Anders worden Op Geslagen. Dat gebeurde eerst bij Imming Logistics Fine Art in De Goorn. Toen de Gemeente in 2020 de Kunst Collectie wilde gaan Veilen werd deze Over Gebracht naar Veiling Bedrijf BVA in Amersfoort. De Veiling bleef uit, door Beslissingen van zo wel de Rechtbank Alkmaar en het Gerechtshof Amsterdam. Al in 2021 berichtte de Krant, dat het Veiling Bedrijf van de Collectie af wilde en in juni van dit Jaar bleek, dat het Bedrijf naar de Rechter was Gestapt om dit Af te Dwingen.

Ten Minste, dat liet de Gemeente Toen weten. Nader Onderzoek van de Helderse Krant wijst uit, dat zo wel de Rechtbank Noord Holland en de Rechtbank Midden Nederland Niks Weten van deze Rechts Gang. De Gemeente en het Veiling Bedrijf willen Nu Niks Kwijt over de Zaak, waar mee het Idee wordt Gewekt, dat deze Nooit heeft Plaats Gevonden. Ook Ina Molenaar, de Voormalig Advocaat van Scholte was dit Eerder Op Gevallen. Volgens Molenaar is er Geen Enkel Bewijs, dat de Zaak heeft Gediend. De Claim, dat er Wel een Zaak is geweest, zou dan zijn gemaakt om de Urgentie van een Veiling aan te tonen.

Vragen Samen Actief

Lokale Partij Samen Actief heeft Nu Politieke Vragen In Gediend om zo van het College Duidelijkheid te krijgen. “Alle Zweem van Manipulatief Handelen dient te worden Vermeden, Zo Wel door de Gemeente en de door haar Aan Gestelde Advocaten als Andere Betrokken Partijen, aldus de Partij van Fractie Voorzitter Marinus Vermooten. Vermooten wil het Zaak Nummer en het Vonnis als die er is. Ook wil Samen Actief weten Waarom de Media, in dit Geval Noordhollands Dagblad, Niet wordt Beantwoord, Wanneer zij Vragen naar het Zaak Nummer. Vermooten vraagt daar naast. of er Sprake kan zijn van Mis Leiding van de Rechtbank en een Vernietiging van het Eerdere Vonnis mocht er een Cassatie Zaak komen.

Regio Noordkop, 13 augustus 2022

Reacties

strandloper
Eindelijk een vraag vanuit de raad, uiteraard deel uit makend van de oppositie, maar dan wel pas na een krantenbericht. Terzijde: een onafhankelijke en vrije pers is onmisbaar in een democratie. Het bestuur van Den Helder is al lange tijd niet democratisch in haar handelen. Die eigenschap heeft een boost gekregen onder de leiding van gluiperd Schuiling met medewerking van gluiperige handlangers en te slappe andere leden van het college en raadsleden.
Tot op de dag van vandaag staat de gehele gemeentelijke kliek met droge ogen te aanschouwen wat er in dit dossier allemaal langs komt. Alle lange tijd schaam im mij een inwoner van Den Helder te zijn en die schaamte lijkt nu tot een maximaal niveau te stijgen.
Wel zie ik nu twee lichtpuntjes die mogelijk kunnen uitgroeien tot stralende sterren. Het is hierbij noodzakelijk om niet op te geven tot zij een antwoord krijgen welke de waarheid weer geeft. Laat in ieder geval de gehele politieke meute zich hierbij aansluiten, zodat zij zich niet langer schaamteloos hoeven te verdedigen met leugens of eigen bedachte “waarheden”.

Cees

Beste strandloper, ik deel volledig je mening. Ik schaam me ook diep voor de berichten die bewoners van Den Helder op social media plaatsen, zonder ook maar enigszins iets van deze zaak af te weten en amper de moeite nemen om zich er in te verdiepen. Scholte is een een profiteur, een klaploper, een klootzak en Joost mag weten wat nog meer voor verwensingen. Maar onze uberraad van DH, nee, dat is een perfect stelletje. Te treurig voor woorden.

https://www.regionoordkop.nl/13/08/2022/politieke-vragen-over-rechtszaak-rob-scholte/

Delano Weltevreden – Rechtbanken weten Niets van Kort Geding Veiling Bedrijf versus Den Helder rond Opslag Collectie Rob Scholte, Is er Wel een Rechts Zaak geweest?

Staf RSMuseum – Dubbel Rol van Mark Boerée voor BVA Auctions, Troostwijk Taxaties (BVA Aandeel Houder) en Gemeente Den Helder in Zaak Rob Scholte, Beslag, Verkoop Collectie RSMuseum

Schenkeveld Advocaten | Ilse van der Poel – Bericht aan Ina Molenaar over Mark Boerée, 23 juni 2022

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Regio+Noordkop
https://robscholtemuseum.nl/?s=Marinus+Vermooten
https://robscholtemuseum.nl/?s=Samen+Actief
https://robscholtemuseum.nl/?s=Rechtbank+Noord+Holland
https://robscholtemuseum.nl/?s=Rechtbank+Midden+Nederland
https://robscholtemuseum.nl/?s=Gerechtshof+Amsterdam
https://robscholtemuseum.nl/?s=Rechtbank+Alkmaar
https://robscholtemuseum.nl/?s=Linda+Reijerkerk
https://robscholtemuseum.nl/?s=Mediation
https://robscholtemuseum.nl/?s=Gemeente+Den+Helder
https://robscholtemuseum.nl/?s=Municipality+Den+Helder
https://robscholtemuseum.nl/?s=Ilse+van+der+Poel
https://robscholtemuseum.nl/?s=Schenkeveld+Advocaten
https://robscholtemuseum.nl/?s=Ina+Molenaar
https://robscholtemuseum.nl/?s=Caroline+Tonningen
https://robscholtemuseum.nl/?s=XS+Justitia
https://robscholtemuseum.nl/?s=XS+Justitia+Advocatuur
https://robscholtemuseum.nl/?s=Friedberg+&+Mahn
https://robscholtemuseum.nl/?s=Van+der+Meer+&+Philipsen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Imming+Logistics
https://robscholtemuseum.nl/?s=BVA+Auctions
https://robscholtemuseum.nl/?s=Veiling
https://robscholtemuseum.nl/?s=Openbare+Verkoop
https://robscholtemuseum.nl/?s=Executie+Verkoop
https://robscholtemuseum.nl/?s=Collectie+Rob+Scholte
https://robscholtemuseum.nl/?s=Collectie+Rob+Scholte+Museum
https://robscholtemuseum.nl/?s=Waarde
https://robscholtemuseum.nl/?s=Meer+Waarde
https://robscholtemuseum.nl/?s=Executie+Waarde
https://robscholtemuseum.nl/?s=Schuld
https://robscholtemuseum.nl/?s=Schulden+Last
https://robscholtemuseum.nl/?s=Onrechtmatig
https://robscholtemuseum.nl/?s=Kunstroof
https://robscholtemuseum.nl/?s=Diefstal
https://robscholtemuseum.nl/?s=Heling