NHD – Hoe de Begraafplaats van Bodegraven Reeuwijk Ineens Toneel werd van Complotdenkers, een Reconstructie, Op 3 december staat de Top van de Complotdenkers voor de Rechter

Het Leggen van Bloemen is Niet Strafbaar (foto Robin Utrecht)

Hoe de Begraafplaats van Bodegraven Reeuwijk Ineens Toneel werd van Complotdenkers, een Reconstructie, Op 3 december staat de Top van de Complotdenkers voor de Rechter

Bodegraven – Op 3 december staan Complotdenkers Wouter Raatgever, Joost Knevel en Johan de Meijer voor de Rechter op Verdenking van Opruiing, Bedreiging en zelfs Terrorisme. Ze Beschuldigden Demissionair Premier Mark Rutte, Idem Minister Hugo de Jonge en RIVM Baas Jaap van Dissel er van Lid te zijn van een Pedofielen Netwerk van wie Slachtoffers op de Begraafplaats in Bodegraven Zouden Liggen. Hoe Bodegraven ineens het Toneel werd van Complotdenkers.

De Vierde Verdachte in het RijtjeBodegraafse Complot Opruiers, Micha Kat, Zit Vast in Noord Ierland en Zal Apart worden Berecht, Zodra hij aan Nederland wordt Uitgeleverd.

Kat, Knevel, Raatgever en De Meijer zijn Anti Overheid, DeHumaniseren hun Tegenstanders en Bedreigen Iedereen, Die Ze Dwars Zit. De Drie Wisselen Regelmatig van Adres, Zetten hun Telefoon Vaak Uit en Loggen Overal Heel Kort In. Ze Doen Alles om Uit Handen van Politie en Justitie te blijven. Ze leiden het Leven van Criminelen.

De Elite

De Mannen pleiten voor een Eigen Staat, die de Zittende Macht moet Berechten voor het Plegen van Misdaden. In dit geval zou ’de Elite’ waartoe Rutte, De Jonge, Van Dissel en de Burgemeester van Bodegraven Christiaan van der Kamp behoren, Honderden Kinderen Ritueel hebben Misbruikt. Daarvoor moeten ze Voor een Tribunaal Verschijnen. De Zittende Macht mag worden Bedreigd en ook Advocaten of Journalisten. die Kritisch Zijn, moeten het Ontgelden.

De Complotdenkers hebben Sinds de Corona Pandemie Opvallend Veel Volgers Gekregen, die Hun Gedachtegoed Geloven en Er Naar Handelen. Er is een Groep Opruiers en een Groep, die Zich Laat Opruien. De Onvrede over de Corona Maatregelen blijkt een Prima Voedingsbodem.

Nieuwe Dreiging

In het Jaarlijkse Rapport van de Nationale Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) Pieter Jan Aalbersberg is Dit Jaar Voor Het Eerst een Hele Pagina aan de Complotdenkers Gewijd. Er is Naast de Jihadisten, Salafisten en Rechts Extremisten een Nieuwe Dreiging Bijgekomen. De Complotdenkers! De Dienst waarschuwt voor ’de Felle Online Toon van Sommigen, die Dit Jaar heeft Geleid tot Meerdere Rechtszaken. waarbij de Volgers, Makers en Kopstukken worden Aangepakt voor Opruiing en Bedreiging van Rutte, De Jonge en Van Dissel. De Opkomst van het Complotdenken en de Grote Belangstelling Daarvoor lijkt Gelijke Tred te houden met de Corona Pandemie, waarin Veel Mensen, die Niet Goed in Hun Vel zitten Hele Dagen achter Hun Computer zitten en Alles Geloven wat er Online in Aparte Groepen wordt Beweerd.

Een paar weken geleden stond een 22 Jarige Bedreiger van Mark Rutte voor de Rechter, omdat hij naar ’Shooters’ zocht om de Premier Neer te Schieten. Hij zat in deTelegram Groep Bataafse Republiek, die werd Beheerd door de Makers van het Red Pill Journal Kat, Knevel en Raatgever. Tijdens de Rechtszaak bleek, dat de Man, die Eenzaam en Ongelukkig is, Alle Complottheorieën Gelooft en Daar Zo Boos Over Is, dat hij de Premier Iets Wil Aandoen. In de Groep nemen ook anderen de Man Serieus, zo ziet de Politie Online. Als Deze Orhan een Tijdje Onvindbaar is, denken ze, dat de Man ZijnMissie’ aan het Volbrengen is.

Terug naar het Begin van dit Jaar als Kat, Knevel en Raatgever in hun Dagelijkse Online Uitzendingen hun Complottheorieën over Satanisch Misbruik van Kinderen door Hooggeplaatste Pedoseksuelen Ventileren. Behalve Leden van het Kabinet richtten ze hun Pijlen ook op RIVM Baas Jaap van Dissel, de Burgemeester van Bodegraven Reeuwijk en Huisarts Frans Bastiaanse.

Nekjes

Bodegraven is Speerpunt van alle Beschuldigingen, omdat Joost Knevel Daar is Opgegroeid. Hij vertelt, dat Er op de Begraafplaats Tientallen Slachtoffers van Pedoseksuele Satanische Netwerken Begraven liggen. Knevel, die Intussen in Spanje Zit, vertelt Hoe hij als Kind zag hoe ’de Nekjes’ van de Misbruikte Kinderen ’werden Geknakt’. Anderen Pleegden volgens hem Zelfmoord.

Knevel heeft Sinds 2018 ’zijn Herinneringen Hervonden en komt met een Waslijst aan Namen van de ’Vele Slachtoffers, soms met hun Foto’s erbij, en van de Daders. Hervonden Herinneringen in Zedenzaken zijn Altijd Lastig, maar voor deze Onzinnige Beweringen is volgens het Openbaar Ministerie (OM) Geen Enkel Aanknopingspunt. Knevels Verhaal maakt bij de Vele Duizenden Volgers van het Red Pill Journal een Hoop Los, Soms Omdat ze Zelf zijn Misbruikt.

Pijnlijk

Het maakt ook een Hoop Los bij de Familieleden van de Slachtoffers, die in Bodegraven Begraven Liggen, want voor hen zijn de Onzin Verhalen uitermate Pijnlijk. Jaap van Dissel wordt Bedreigd en kan niet meer met de Fiets over Straat. Het Adres van ’de Man met de Rode Baard in Oegstgeest wordt op Sociale Media Gedeeld met een Oproep Erbij om Bakstenen bij hem te Bezorgen voor zijn Verjaardag. Hij wordt Gevolgd en Gefilmd. Er wordt Aangifte Gedaan en het OM begint een Onderzoek op Zoek naar Strafbare Feiten om zo een Zaak te Bouwen.

Dan is het Zaadje van het Kwaad al Geplant. Uit het Hele Land reizen Honderden Volgers naar Bodegraven om daar Bloemstukken op de Graven te Leggen en Brieven te Schrijven, waarin ze Van Dissel en Anderen Beschuldigen. Deze Reizigers hebben Geen Vertrouwen in de Overheid en de Gevestigde Orde. Het zijn Boze en Teleurgestelde Eenzame Burgers, Die Vanwege Corona Thuis op hun Zolderkamers Niet Meer in de Gewone Media Geloven en andere Kanalen Opzoeken.

Pizzagate

De Nederlandse Versie van Pizzagate is in Bodegraven een Feit. Pizzagate is een Complottheorie, die Tijdens de Presidentsverkiezingen in de Verenigde Staten op Internet Viraal ging. In het Verhaal zou een Pizza Restaurant in Washington Betrokken zijn bij een Groot Pedofilie Netwerk, waarbij Kinderen in Kelders Begraven zouden liggen. Er kwamen Bedreigingen aan de Eigenaar van het Restaurant en Op een Bepaald Moment reisde een Man af naar het Restaurant, waar hij een Schot loste. De Complottheorie is Uitvoerig Onderzocht en Er Klopte Niets Van.

Uniek in Nederland: een noodverordening om een begraafplaats te sluiten.

Uniek in Nederland: een Noodverordening Om een Begraafplaats te Sluiten (foto NHD)

De Begraafplaats in Bodegraven verandert in een Bloemenzee. Omdat daar Strafrechtelijk Niet Zo Veel aan te Doen is, zoekt de Burgemeester, die Inmiddels Ook wordt Bedreigd, zijn Heil in een Gemeentelijke Noodverordening. Iedereen, die Niets te Zoeken Heeft op de Begraafplaats, is er Niet Meer Welkom. De Bloemen worden Weg Gehaald en Toegang wordt Verboden. De Gemeente huurt Advocaat Cees van de Sanden in.

Digitale Verstoring

Van de SandenIk mocht Meedenken hoe we een Ernstige Digitale Verstoring van de Lokale Openbare Orde Eerst konden Beheersen Om Die Daarna te Stoppen. Met een Uniek Kort Geding is dit Gelukt.” Hij heeft dit Inmiddels aan Veel Gemeenten in het Land Verteld. Een op de drie Gemeenten kampt met Online Verstoringen, waarin wordt Opgeroepen tot Geweld in de ’Fysieke Wereld’. „Burgemeesters zijn Geïnteresseerd in de Uitspraak over de Gemeente Bodegraven Reeuwijk. Dit is een Spraakmakend Voorbeeld, waar het gaat om de Aanpak van Online Verstoringen van de Openbare Orde. Het Kort Geding bood Uitkomst, waar het Bestuursrecht Te Kort Schoot”, zegt Van de Sanden.

De Gemeente wilde via het Kort Geding Kat, Knevel en Raatgever Dwingen te Stoppen met hun Onrechtmatige Uitlatingen op Internet, legt de Advocaat uit. ,,Want ze spoorden hun Volgers Online aan Om Strafbare Dingen te Doen, maar voor de Burgemeester was het Lastig om In Te Grijpen. Het is Namelijk Iets Totaal Anders dan dat je op een Dorpsplein Oproept tot Geweld. Daar kan een Burgemeester wel op Grond van Bestaande Wetgeving Optreden tegen de Fysieke Verstoring van de Openbare Orde.”

Grenzen

De Kort Geding Rechter heeft de Gemeente Volledig in het Gelijk Gesteld. De v+Vrijheid van Meningsuiting is ook op Internet een Groot Goed, maar kent wel zijn Grenzen. Er geldt nu een Verbod op dit Soort Onrechtmatige Uitlatingen. Je kunt je als Volger Ook Niet Meer Verschuilen, Hier geldt: als je Erbij Was, ben je Erbij.” Ook Uniek aan het Vonnis is, dat de Gemeente de Geleden Schade kan Verhalen.De Gemeente heeft Reputatie Schade Geleden en kan met dit Vonnis in de Hand die Verhalen op de Veroorzakers”, zegt de Advocaat.

„Ook de GGDkan nu Naar de Rechter Stappen als Mensen Oproepen tot Gewelddadige Acties bij Prik Locaties. Dat is echt de Winst van deze Uitspraak.” Hij heeft nog een Tip voor Gemeenten of andere Instanties. „Als Praten Niet Helpt, dan Zo Snel Mogelijk Handelen. Bijvoorbeeld met een Kort Geding. Met deze Uitspraak is er Belangrijke Jurisprudentie.” Van de Sanden Benadrukt, dat ‘Het Altijd Gaat om ’een Integrale Aanpak’. De Verdachten moeten Bij Strafbare Feiten worden Aangepakt en Gestraft via het Strafrecht. Daarnaast kan het Civiele Kort Geding Sneller het Probleem bij de Internet Bron Aanpakken.

Democratie

Volgens de Nationaal Coördinator Terrorisme Bestrijding en Veiligheid Ontmenselijken Complotdenkers Andersdenkenden en Wijzen ze de Democratie Af. Ze hebben een Gepolariseerd Wereldbeeld, waarin het Wij Zij Denken Centraal Staat. De NCTV ziet Raatgever als Aanjager, omdat hij zegt, dat ’de Zichtbare Kopstukken van het Corona Beleid’ bij een Satanisch Pedofielen Netwerk horen. ’Het Gaat Hier om een Radicale Onderstroom van Corona Demonstranten, die Tegenstanders Wegzetten als Vijanden, waartegen Eigenrichting en Geweld Gerechtvaardigd Zijn’. Zo wordt er bij een Groningse Journalist, die Kritisch over het Red Pill Journal schrijft, een Molotov Cocktail naar Binnen Gegooid. Hij overleeft de Aanslag Ternauwernood.’

De Rechtszaken tegen de Complotdenkers spelen zich voor het Merendeel af in Den Haag, omdat Daar de Regering Zit en Jaap van Dissel in de Regio Woont. Twee Vrouwen van Middelbare Leeftijd uit Apeldoorn en Terneuzen, die Moeten Voorkomen, zeggen, dat Het Hen Spijt, dat ze Van Dissel hebben Beschuldigd van Pedo Praktijken op Sociale Media. Ze waren Boos Vanwege Corona, leefden Geïsoleerd en zaten Te Veel op de Sociale Media Kanalen. Een Vrouw Weet Niet Wat haar heeft Bezield toen ze een Nederlandse Vlag met Daarop de Afbeelding van Van Dissel in Brand Stak. De Andere Vrouw heeft Spijt, dat ze opriep om Van Dissel te Trakteren op Bakstenen voor zijn Verjaardag.

Red Pill Journal

Het OM brengt ook de Beheerder van een Telegram Groep voor de Rechter. De Verdachten krijgen Celstraffen van Weken tot Maanden Wegens Bedreiging en Opruiing. Voor het Eerst in de Geschiedenis worden Twee Chat Groepen op Telegram van het Red Pill Journal, de Bataafse Republiek en Bataafs Nieuws, Door de Politie Geblokkeerd. Als een Rotterdammer daarna probeert een Nieuw Telegram Kanaal te Beginnen, krijgt hij Bezoek van de Politie, die hem Waarschuwt Dat Dit Strafbaar is. De Man verwijdert Uit Eigen Beweging ook een Tweede Kanaal.

Uit de Rechtszaken blijkt, dat Veel Volgers Niet in de Gaten Hebben, dat ze als Alice in Wonderland In een Konijnenhol zijn Beland, waarin de Democratie Niet Bestaat en Kabinet Leden, Wetenschappers en Journalisten worden Uitgeroepen tot Vijanden, die Voor Tribunalen moeten Komen. Er is Geen Hiërarchische Structuur, het lijkt een Religieuze Beweging, die Heel Snel Opkomt en Groeit. Raatgever Doopt zijn Volgers en houdt Spirituele Diensten. Ook zijn er Bijbel Clubs. Een Verdachte vraagt, of hij Uit Voorarrest Mag, omdat hij een Bijbel Bijeenkomst heeft. Raatgever krijgt een Half Jaar Cel voor Bedreiging en Opruiing.

Een ’GelovigeMan van 73 Jaar heeft Onder een Pseudoniem Beelden Gedeeld van De Jonge, Rutte en Van Dissel met hun Hoofd in een Strop. Dat spijt hem, maar hij vindt wel, dat als Rutte Iets Strafbaars heeft Gedaan hij Moet Worden Veroordeeld. Als de Officier van Justitie Hem Vraagt Voor Welke Rechtbank Rutte moet Verschijnen, zegt de Man, dat een Tribunaal hem Wel Geschikt lijkt. Hij Weet Niet, dat Er Geen Tribunaal Bestaat.

TBS Kliniek

Het OM in Den Haag heeft Inmiddels een Tiental Verdachten voor de Rechter Gebracht. Er is Onder Aan de Ladder Begonnen. Op 3 december staat een Deel van de ’Top’ voor de Rechter. Het OM laat Raatgever Inmiddels in een TBS Kliniek Observeren om te Kijken Wat Hem Drijft.

Bezoekers verbazen zich over de bloemen.

Bezoekers Verbazen Zich over de Bloemen (foto NHD)

Het Onderzoek naar de Drie is Klaar en de Inhoudelijke Behandeling kan wat betreft het OM beginnen. Of daarmee de Complotdenkers zijn Gestopt, is de Vraag.

Deze Vier zitten Allemaal in Voorarrest en kunnen Voor Lange Tijd achter de Tralies Verdwijnen. Als de Corona Pandemie over zijn Hoogtepunt heen is, is de Vraag in Hoeverre deze Lieden nog een Voedingsbodem kunnen Vinden voor hun Theorieën, schrijft de NCTV. ,,In Hoeverre blijft er ook Zonder Gemeenschappelijk Onderwerp een Zekere Cohesie Behouden tussen Degenen, die Elkaar tijdens de Pandemie hebben Gevonden in hun Afkeer van de Overheid?

In Verband met de Veiligheid staat bij dit Verhaal Geen Naam van de Verslaggever.

De Verdachten en Veroordeelden Op een Rij

Johan de Meijer postte een Video, Waarin hij Van Dissel Bedreigt. ,,Als hij zou Weten Wat Wij Weten. Holy Moly, Man. Ik zou Niet Lekker Meer Slapen.” Over Hugo de Jonge: „Deze Gast mag Helemaal Niet Vrij Rond Lopen. De Eerste Keer, dat Je Hem Ziet in Den Haag of Waar Dan Ook, Pak Hem. Douw Hem in Je Auto. Douw Hem in Je Kofferbak. Afvoeren. Einde Discussie. Einde Democratische Wegen.” Daarbij maakt hij een Snijbeweging langs zijn Keel. Staat op 3 december voor de Rechter.

Micha Kat zit Vast in Noord Ierland. Het OM heeft Inmiddels In Vijf Europese Arrestatie Bevelen om zijn Uitlevering Gevraagd. Kat moet Nog een Straf van 187 Dagen Uitzitten voor het Bedreiging van Journalist Bart Mos van De Telegraaf en Belediging van Hoofdredacteur Marcel Gelauff van het NOS Journaal. Hij wordt Verdacht van Opruiing en Bedreiging van Jaap van Dissel en de Burgemeester van Bodegraven, Bedreiging van het Algemeen Dagblad en Opruiing tot Geweld tegen Gerechtsgebouwen.

Wouter Raatgever Hield zich Schuil in Duitsland maar is Deze Zomer Opgepakt bij Siddeburen in Groningen. Is Inmiddels Veroordeeld tot Negen Maanden Cel, waarvan Drie Maanden Voorwaardelijk voor Opruiing en Bedreiging van Van Dissel en de Advocaat van de Gemeente Bodegraven. Hij wordt Ook Voor Andere Opruiingen en Bedreigingen Vervolgd. Hij staat 3 december voor de Rechter.

Joost Knevel uit Bodegraven hervond in 2018 Herinneringen uit zijn Jeugd over Misbruik en over het Aanwezig Zijn bij Rituele Kinder Moorden. Hield zich Schuil in Spanje ,maar werd in augustus Opgepakt en Overgeleverd aan Nederland. Zit nu in Voorlopige Hechtenis. Hij staat op 3 december Voor Het Eerst voor de Rechter.

Een Man uit Enkhuizen riep op om Bakstenen op de Verjaardag van Van Dissel te Bezorgen. Hij kreeg Drie Maanden Celstraf voor Bedreiging van de Burgemeester van Bodegraven.

Een Man, die Demonstreerde voor de Haagse Rechtbank toen de Twee Vrouwen Terecht Stonden heeft Drie Maanden Celstraf Gekregen, omdat hij Van Dissel Bedreigde.

Een 22 Jarige Amsterdammer zocht ’Shooters’ en Bedreigde Rutte en Andere Kabinet Leden. Hij moet Nog Voorkomen.

Een 73 Jarige Man uit Dordrecht, die ZichzelfChristen Noemt, Maakte en Plaatste een Filmpje, waarin Rutte, De Jonge en Van Dissel werden Opgehangen. Kreeg Twee Weken Cel.

Twee Vrouwen uit Terneuzen en Apeldoorn kregen Celstraffen van Enkele Weken voor het Bedreigen van Van Dissel in een Telegram Groep.

Noordhollands Dagblad, Zondag 28 november 2021 om 11:00

https://m.noordhollandsdagblad.nl/cnt/dmf20211128_2199355

https://twitter.com/andya_d/status/1466031152376991746

https://twitter.com/HansJen17625634/status/1466217785332224008

https://twitter.com/andya_d/status/1466227924374368264

https://twitter.com/HansJen17625634/status/1466234459020275713

https://twitter.com/andya_d/status/1468299741884825606

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bodegraven
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bodegraven+Reeuwijk
https://robscholtemuseum.nl/?s=Begraafplaats+Bodegraven+Reeuwijk
https://robscholtemuseum.nl/?s=Christiaan+van+der+Kamp
https://robscholtemuseum.nl/?s=Cees+van+de+Sanden
https://robscholtemuseum.nl/?s=Jaap+van+Dissel
https://robscholtemuseum.nl/?s=Frans+Bastiaanse
https://robscholtemuseum.nl/?s=OMT
https://robscholtemuseum.nl/?s=Outbreak+Management+Team
https://robscholtemuseum.nl/?s=RIVM
https://robscholtemuseum.nl/?s=Rijks+Instituut+voor+Volksgezondheid+en+Milieu
https://robscholtemuseum.nl/?s=Micha+Kat
https://robscholtemuseum.nl/?s=Joost+Knevel
https://robscholtemuseum.nl/?s=Wouter+Raatgever
https://robscholtemuseum.nl/r-telefonisch-bericht-van-micha-kat-uit-her-majestys-prison-in-belfast-1/
https://robscholtemuseum.nl/r-telefonisch-bericht-van-micha-kat-uit-her-majestys-prison-te-belfast-2/
https://robscholtemuseum.nl/r-telefonisch-bericht-van-micha-kat-uit-her-majestys-prison-te-belfast-3/
https://robscholtemuseum.nl/r-telefonisch-bericht-van-micha-kat-uit-her-majestys-prison-in-belfast-4/
https://robscholtemuseum.nl/r-telefonisch-bericht-van-micha-kat-uit-her-majestys-prison-in-belfast-5/
https://robscholtemuseum.nl/r-telefonisch-bericht-van-micha-kat-uit-her-majestys-prison-in-belfast-6/
https://robscholtemuseum.nl/r-telefonisch-bericht-van-micha-kat-uit-her-majestys-prison-in-belfast-7/
https://robscholtemuseum.nl/r-telefonisch-bericht-van-micha-kat-uit-her-majestys-prison-in-belfast-8/
https://robscholtemuseum.nl/r-telefonisch-bericht-van-micha-kat-uit-her-majestys-prison-in-belfast-9/
https://robscholtemuseum.nl/r-telefonisch-bericht-van-micha-kat-uit-her-majestys-prison-in-belfast-10/
https://robscholtemuseum.nl/r-telefonisch-bericht-van-micha-kat-uit-her-majestys-prison-in-belfast-11/
https://robscholtemuseum.nl/r-telefonisch-bericht-van-micha-kat-uit-her-majestys-prison-in-belfast-12/
https://robscholtemuseum.nl/r-telefonisch-bericht-van-micha-kat-uit-her-majestys-prison-in-belfast-13/
https://robscholtemuseum.nl/r-telefonisch-bericht-van-micha-kat-uit-her-majestys-prison-in-belfast-14/
https://robscholtemuseum.nl/r-telefonisch-bericht-van-micha-kat-uit-her-majestys-prison-in-belfast-15-16/
https://robscholtemuseum.nl/r-telefonisch-bericht-van-micha-kat-uit-her-majestys-prison-in-belfast-17/
https://robscholtemuseum.nl/r-telefonisch-bericht-van-micha-kat-uit-her-majestys-prison-in-belfast-18/
https://robscholtemuseum.nl/r-telefonisch-bericht-van-micha-kat-uit-her-majestys-prison-in-belfast-19/
https://robscholtemuseum.nl/r-telefonisch-bericht-van-micha-kat-uit-her-majestys-prison-in-belfast-20/
https://robscholtemuseum.nl/r-telefonisch-bericht-van-micha-kat-uit-her-majestys-prison-in-belfast-21/
https://robscholtemuseum.nl/r-telefonisch-bericht-van-micha-kat-uit-her-majestys-prison-in-belfast-22/
https://robscholtemuseum.nl/r-telefonisch-bericht-van-micha-kat-uit-her-majestys-prison-in-belfast-23-24/
https://robscholtemuseum.nl/r-telefonisch-bericht-van-micha-kat-uit-her-majestys-prison-in-belfast-25/
https://robscholtemuseum.nl/r-telefonisch-bericht-van-micha-kat-uit-her-majestys-prison-in-belfast-26/
https://robscholtemuseum.nl/r-telefonisch-bericht-van-micha-kat-uit-her-majestys-prison-in-belfast-27/
https://robscholtemuseum.nl/r-telefonisch-bericht-van-micha-kat-uit-her-majestys-prison-in-belfast-28-29/
https://robscholtemuseum.nl/r-telefonisch-bericht-van-micha-kat-uit-her-majestys-prison-in-belfast-30/
https://robscholtemuseum.nl/r-telefonisch-bericht-van-micha-kat-uit-her-majestys-prison-in-belfast-31/
https://robscholtemuseum.nl/r-telefonisch-bericht-van-micha-kat-uit-her-majestys-prison-in-belfast-32/
https://robscholtemuseum.nl/r-telefonisch-bericht-van-micha-kat-uit-her-majestys-prison-in-belfast-33/
https://robscholtemuseum.nl/r-telefonisch-bericht-van-micha-kat-uit-her-majestys-prison-in-belfast-34/
https://robscholtemuseum.nl/r-telefonisch-bericht-van-micha-kat-uit-her-majestys-prison-in-belfast-35/
https://robscholtemuseum.nl/r-telefonisch-bericht-van-micha-kat-uit-her-majestys-prison-in-belfast-36/
https://robscholtemuseum.nl/r-telefonisch-bericht-van-micha-kat-uit-her-majestys-prison-in-belfast-37/
https://robscholtemuseum.nl/r-telefonisch-bericht-van-micha-kat-uit-her-majestys-prison-in-belfast-38/
https://robscholtemuseum.nl/r-telefonisch-bericht-van-micha-kat-uit-her-majestys-prison-in-belfast-39/
https://robscholtemuseum.nl/r-telefonisch-bericht-van-micha-kat-uit-her-majestys-prison-in-belfast-40/
https://robscholtemuseum.nl/r-telefonisch-bericht-van-micha-kat-uit-her-majestys-prison-in-belfast-41/
https://robscholtemuseum.nl/r-telefonisch-bericht-van-micha-kat-uit-her-majestys-prison-in-belfast-42/
https://robscholtemuseum.nl/r-telefonisch-bericht-van-micha-kat-uit-her-majestys-prison-in-belfast-43/
https://robscholtemuseum.nl/r-telefonisch-bericht-van-micha-kat-uit-her-majestys-prison-in-belfast-44/
https://robscholtemuseum.nl/r-telefonisch-bericht-van-micha-kat-uit-her-majestys-prison-in-belfast-45/
https://robscholtemuseum.nl/r-telefonisch-bericht-van-micha-kat-uit-her-majestys-prison-in-belfast-46/
https://robscholtemuseum.nl/r-forwarded-messages-over-micha-kat-13-14-november-2021/
https://robscholtemuseum.nl/r-telefonisch-bericht-van-micha-kat-uit-her-majestys-prison-in-belfast-47/
https://robscholtemuseum.nl/r-telefonisch-bericht-van-micha-kat-uit-her-majestys-prison-in-belfast-48/
https://robscholtemuseum.nl/r-telefonisch-bericht-van-micha-kat-uit-her-majestys-prison-in-belfast-49/
https://robscholtemuseum.nl/r-telefonisch-bericht-van-micha-kat-uit-her-majestys-prison-in-belfast-50/
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bataafse+Republiek
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bataafs+Nieuws
https://robscholtemuseum.nl/?s=RED+PILL
https://robscholtemuseum.nl/?s=RED+PILL+JOURNAL
https://robscholtemuseum.nl/?s=RED+PILL+JOURNAL+LIVE
https://robscholtemuseum.nl/wees-de-weerstand-vooruitblik-jaap-van-dissel-exposed/
https://robscholtemuseum.nl/wees-de-weerstand-het-verhaal-van-joost-knevel-1/
https://robscholtemuseum.nl/wees-de-weerstand-het-verhaal-van-joost-knevel-2/
https://robscholtemuseum.nl/wees-de-weerstand-het-verhaal-van-joost-knevel-3/
https://robscholtemuseum.nl/wees-de-weerstand-het-verhaal-van-joost-knevel-4/
https://robscholtemuseum.nl/fall-cabal-janet-ossebaard-welcome-to-the-netherlands-from-a-democracy-to-a-police-state/
https://robscholtemuseum.nl/janet-ossebaard-cyntha-koeter-over-jaap-van-dissel-joris-demmink-en-joost-knevel-the-case-bodegraven-2021-english/
https://robscholtemuseum.nl/jdtvhq-jdtv-173-de-boze-burgemeester-1-t-m-3-rechtbank-den-haag-vonnis-kort-geding-gemeente-bodegraven-reeuwijk-tegen-micha-kat-joost-knevel-wouter-raatgever-pdf/
https://robscholtemuseum.nl/nederland-dutrouxland-2021-1-2-18-18-18-bodengraven-dutroux-40-doden/
https://robscholtemuseum.nl/nederland-dutrouxland-2021-1-2-18-18-18-bodengraven-dutroux-40-doden/
https://robscholtemuseum.nl/thothsfight-satanic-ritual-abuse-in-the-netherlands-the-bodegraven-case/
https://robscholtemuseum.nl/thothsfight-satanic-ritual-abuse-in-the-netherlands-the-bodegraven-case-2/
https://robscholtemuseum.nl/make-netherlands-great-again-the-case-bodegraven-sad0-pedo-abuse-by-the-dutch-elites/

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image