JDTVHQ | Eric Donk – JDTV (173) Boze Burgemeester (1) t/m (3) + Rechtbank Den Haag – Vonnis Kort Geding Bodegraven tegen Kat, Knevel & Raatgever (PDF) + Omroep West – Balletjes

Hüseyin Baybaşin – Rechter (foto YouTube)

Kort Geding Rechter bij Rechtbank Den Haag Mr Sonja Hoekstra​ van Vliet (foto De Bataafsche Republiek)

JDTV (173) De Boze Burgemeester (1)

In première gegaan op 21 jun. 2021

Wat Onzin is moet Onzin blijven” zei Burgemeester Van der Kamp van de Gemeente Bodegraven Reeuwijk over de Bizarre Beschuldigingen, die op Internet te horen waren in het zogenaamde Red Pill Journal. Volgens de Burgemeester zijn deze Beschuldigingen Onrechtmatig en moeten zij direct van Internet verwijderd worden.

Kunnen Getuige Joost Knevel en ‘Onderzoekers‘ Micha Kat en Wouter Raatgever tijdens deze Zitting aantonen, dat hun bizarre en heftige Beschuldigingen op Waarheid berust zijn. Enkele dagen voor deze Zitting kondigde ‘Onderzoeksjournalist‘ Micha Kat in een Video aan tijdens de Zitting met Bewijs te komen waardoor deze Zaak onomstotelijk vast zou komen te staan. Kan Micha Kat zijn Woorden waarmaken of toont deze Zitting definitief aan, dat zijn Woorden slechts Onzin zijn?

JDTV doet slechts Verslag, Mensen!

Lees meer op http://jdtvnieuwsbullet.blogspot.nl/

Lees meer op http://jdtvnieuwsbullet.blogspot.nl/

Meer zien?
Abonneer jezelf op ons YouTube kanaal
https://www.youtube.com/user/JDTVHQ

Volg ons op Twitter
https://twitter.com/JDTVproducties

Voor kopiëren en commercieel Gebruik van dit Beeldmateriaal is Toestemming nodig.
JDTVproducties

Reacties
https://youtu.be/cudEill9kFY

JDTV (173) De Boze Burgemeester (2)

Jeroen Henneman – De Kus (foto YouTube)

In première gegaan op 21 jun. 2021

De Burgemeester van Bodegraven is boos en dat is niet onterecht. Hij moet zijn tijd namelijk besteden aan Verontruste en Verdrietige Inwoners, die zich zorgen maken over de Bizarre Verhalen, die er over hun Gemeente de Wereld in gebracht worden. Met een Kort Geding hoopt hij deze Uitlatingen van het Internet verwijderd te krijgen. In het tweede Deel van de Registratie van deze Zitting horen wij hoe Joost Knevel zijn Verweer voert en enkele ernstige Beschuldigingen richting de Burgemeester en zijn Advocaat uit.

Net zoals zijn Mede Gedaagde Wouter Raatgever leek ook Joost Knevel niet echt te beseffen, waar deze Zitting om draaide. Joost kon dan ook geen enkel Punt hard maken, waarmee de Uitspraken, die in het Red Pill Journal zijn gedaan gerechtvaardigd kunnen worden. Het door hem aangedragen ‘Bewijs‘ werd niet toegelaten, omdat dit pas op het Allerlaatste Moment aan de Rechtbank werd toegezonden. De 80 Pagina’s aan Informatie, die hij verzonden had werden om deze Reden dan ook niet verder bekeken door de Rechter.

Dit is natuurlijk bijzonder opmerkelijk, aangezien Joost al geruime tijd wist, dat deze Zitting(en) er aan zou komen. Het is nu een duidelijke zaak, dat het Red Pill Journal deze Procedure zal gaan verliezen, omdat er tot nu toe niets is aangetoond. Waarom is dit zo slecht voorbereid en heeft Joost niet eens aangetoond, dat hij Aangifte heeft gedaan en deze op Onterechte Gronden is afgewezen? Hoe kan het dat dit Dossier na een jaar Voorbereidingstijd niet op orde was en pas zo laat aan de Rechtbank werd verzonden? Waarom wilde de vaste Advocaat van Micha Kat, Mr Thijs Stapel, deze Zaak niet afhandelen en had Joost op het laatste moment opeens een Spaanse Advocaat stand by staan tijdens de Zitting?

Waarom heeft Micha Kat niet gedaan wat hij ons eerder beloofde? Als hij het Bewijs, waarover hij zegt te beschikken had laten zien, was het hele Verhaal in een keer voor de Camera aangetoond en niet meer te ontkennen geweest toch? Dan had de Rechter Wouter ook direct moeten vrijlaten. Waarom hebben jullie het Bewijs niet gewoon laten zien? Hebben jullie dit Bewijs niet of is er meer aan de hand?

Ik ben benieuwd, of Joost Knevel de komende tijd zelf eindelijk eens een keer wat Antwoorden gaat geven op Vragen in plaats van zich achter allerlei Valse Beschuldigingen te verstoppen. Ik weet, dat hij hier mee kijkt en hoop, dat hij mans genoeg is om een Video te maken, waarin hij mij uitlegt hoe en wanneer hij Aangifte heeft gedaan en aantoont, dat hij ook een Sepotbrief heeft gehad.

Leg het me eens uit Joost. Hoe kan het dat deze Zitting zo de mist in is gegaan, terwijl dit de Ultieme Kans was om het Verhaal aan te tonen? Jullie hebben al deze tijd naar dit Moment toegewerkt en nu het Bewijs op tafel moet komen zien we helemaal niets! Je zegt, dat je kan aantonen, dat je een Aangifte hebt gedaan en een Sepotbrief hebt ontvangen. Maak deze Openbaar of mail deze aan mij, zodat ik kan vaststellen, of je ons aan het voorliegen bent of niet. Dat lijkt me toch niet te veel gevraagd, nadat je zelf om aandacht voor je Verhaal hebt gevraagd? Wie wilde er nu ook alweer, dat zijn Verhaal serieus onderzocht zou gaan worden? Dat was jij toch?
Ben je nu opeens niet blij met Aandacht en serieus Onderzoek?

Ik ben ook nog steeds heel benieuwd naar wat ik je allemaal heb aangedaan, waardoor je mij nu in het openbaar voor NSB‘er uitmaakt. Ook op deze Vraag heb ik nog altijd Geen Antwoord gekregen van je. Als je een heel klein beetje Verstand hebt, begrijp je misschien ook, dat dit het Juiste Moment is om ook deze Vraag te beantwoorden. Eerlijk gezegd hoop ik echt, dat je dit doet en ook inziet, dat ik je Vijand niet ben. Spreek er eens over met Mercedes en vraag haar, of zij denkt, dat dit je zo verder vooruit gaat helpen, of dat Wouter Hans en Micha oprecht met je Verhaal zijn omgegaan! Door je houding lijkt het er steeds meer op, dat JIJ degene bent die iets te verbergen heeft. Ik hoop dan ook, dat je op mijn Vragen durft in te gaan in een eigen Video zonder je Coach Micha Kat.

Leg het me gewoon eens uit als je echt en oprecht bent, Joost. Ik zie je Antwoord wel verschijnen, want jij hebt tenslotte toch niets te verbergen. Toch???

Lees meer op http://jdtvnieuwsbullet.blogspot.nl/
Lees meer op http://jdtvnieuwsbullet.blogspot.nl/

Meer zien?
Abonneer jezelf op ons YouTube kanaal
https://www.youtube.com/user/JDTVHQ

Volg ons op Twitter
https://twitter.com/JDTVproducties

Voor kopiëren en commercieel gebruik van dit Beeldmateriaal is toestemming nodig.
JDTVproducties

Reacties
https://youtu.be/Itqeg3b1vEQ

JDTV (173) De Boze Burgemeester (3)

De Rechtspraak (foto YouTube)

In première gegaan op 21 jun. 2021

Afgelopen week kondigde ‘Onderzoeksjournalist‘ Micha Kat aan Bewijs te gaan leveren, waarmee onomstotelijk komt vast te staan, dat Jaap van Dissel een Moordenaar is. In deze Aflevering is te zien met welke Bewijzen Micha Kat op de proppen kwam en hoe deze Zitting verliep. Kan Kat na jaren geridiculiseerd te zijn geweest vanwege zijn zwaar ondermaatse Journalistieke Producties nu eindelijk wraak nemen door de Topman van het RIVM te ‘Exposen‘ als Kindermoordenaar?

Kijk en oordeel zelf!

Lees meer op http://jdtvnieuwsbullet.blogspot.nl/

Lees meer op http://jdtvnieuwsbullet.blogspot.nl/

Meer zien?
Abonneer jezelf op ons YouTube kanaal
https://www.youtube.com/user/JDTVHQ

Volg ons op Twitter
https://twitter.com/JDTVproducties

Voor kopiëren en commercieel gebruik van dit Beeldmateriaal is Toestemming nodig.
JDTVproducties

Reacties
https://youtu.be/C_rKuT4573c

Rechtbank Den Haag Team Handel | VoorzieningenrechterVonnis Kort Geding Gemeente Bodegraven Reeuwijk tegen Micha Kat, Joost Knevel & Wouter Raatgever, 2 juli 2021 (PDF)

PDF
Rechtbank Den Haag Team Handel | Voorzieningenrechter Vonnis Kort Geding Gemeente Bodegraven Reeuwijk tegen Micha Kat, Joost Knevel & Wouter Raatgever, 2 juli 2021 (PDF)

Complotdenkers op de vingers getikt: ‘Heel goed, het zijn zulke Balletjes

Gepubliceerd 2 jul. 2021

Drie Mannen, die Bodegraven al maanden teisteren met Complottheorieën, moeten daar per direct mee stoppen. Dat heeft de Rechtbank vrijdag bepaald. De Gemeente Bodegraven Reeuwijk spande een Kort Geding aan tegen het Drietal. Ze zaaiden Onrust door Theorieën te verspreiden.

Reacties
https://youtu.be/SBiEU80aRK0

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Eric+Donk
https://robscholtemuseum.nl/?s=Christiaan+van+der+Kamp
https://robscholtemuseum.nl/?s=Sonja+Hoekstra
https://robscholtemuseum.nl/?s=Joost+Knevel
https://robscholtemuseum.nl/?s=Wouter+Raatgever
https://robscholtemuseum.nl/?s=Micha+Kat
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bataafse+Republiek
https://robscholtemuseum.nl/?s=RED+PILL
https://robscholtemuseum.nl/?s=RED+PILL+JOURNAL
https://robscholtemuseum.nl/?s=RED+PILL+JOURNAL+LIVE
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bodegraven
https://robscholtemuseum.nl/?s=Jaap+van+Dissel
https://robscholtemuseum.nl/?s=OMT
https://robscholtemuseum.nl/?s=Outbreak+Management+Team
https://robscholtemuseum.nl/?s=RIVM
https://robscholtemuseum.nl/?s=Rijks+Instituut+voor+Volksgezondheid+en+Milieu
https://robscholtemuseum.nl/wees-de-weerstand-vooruitblik-jaap-van-dissel-exposed/
https://robscholtemuseum.nl/wees-de-weerstand-het-verhaal-van-joost-knevel-1/
https://robscholtemuseum.nl/wees-de-weerstand-het-verhaal-van-joost-knevel-2/
https://robscholtemuseum.nl/wees-de-weerstand-het-verhaal-van-joost-knevel-3/
https://robscholtemuseum.nl/wees-de-weerstand-het-verhaal-van-joost-knevel-4/