Cor Hendriks – Het COVID 19 complot (1): Lock Step (PDF)

COVID 19 (foto Divitel)

Het COVID 19 complot (1): Lock Step

Het eerste deel van mijn boek “Het COVID 19 complot” is klaar, althans in voorlopige PDF vorm. Het is een melange van diverse artikelen, die ik hier heb gepubliceerd, te beginnen met het artikel ‘Lock Step in Lock Down: Het Plan Voor Werelddominantie’ (zie https://robscholtemuseum.nl/cor-hendriks-lock-step-in-lock-down-het-plan-voor-werelddominantie/). Hierbij is opgenomen het artikel ‘Event 201’ (https://robscholtemuseum.nl/cor-hendriks-event-201/).

Hierna volgt het artikel ‘De Routekaart voor de volgende fase van de Globalistische Agenda’ (zie https://robscholtemuseum.nl/cor-hendriks-de-routekaart-voor-de-volgende-fase-van-de-globalistische-agenda/). Daarna volgt het artikel ‘Tweede Open Brief van Aartsbisschop Viganò aan President Trump + Een Referentie Gids voor The Great Reset’ (zie https://robscholtemuseum.nl/cor-hendriks-tweede-open-brief-van-aartsbisschop-vigano-aan-president-trump-een-referentie-gids-voor-the-great-reset/).

Dan volgt het artikel ‘De Agenda 2030 van de Verenigde Naties Gedecodeerd: De Plattegrond voor de New World Order’ (zie https://robscholtemuseum.nl/cor-hendriks-de-agenda-2030-van-de-verenigde-naties-gedecodeerd-de-plattegrond-voor-de-new-world-order/). Tot slot is er het artikel ‘Stakeholder Kapitalisme = Fascisme (de Grote Reset uitgelegd)’ (zie https://robscholtemuseum.nl/cor-hendriks-stakeholder-kapitalisme-fascisme-de-grote-reset-uitgelegd/).

Alle teksten zijn – in tegenstelling tot de bovenstaande artikelen – geheel in het Nederlands en bevatten geen links of andere verwijzingen.

COVID 19 – The Great Reset (foto Amazon)

Covid 19 is een Corona ziekte, zoals we al jaren kennen. Het is als de griep tot een pandemie verklaren. De voorbereidingen voor de ‘Great Reset’ waren al jaren aan de gang en de pandemie was geheel volgens plan, een ‘plandemie’ dus.

Klaus Schwab, de oprichter en voorzitter van het Wereld Economisch Forum, dat jaarlijks een top organiseert te Davos, is de schrijver van het boek “COVID 19: The Great Reset”, dat halverwege dit jaar uitkwam. Deze plannen voor de Grote Reset komen geheel overeen met wat wordt verstaan onder Agenda 21 van de Verenigde Naties en de daaruit afgeleide Agenda 2030.

Inhoud van de PDF (122 pagina’s)

Pagina 3 Een verontrustend bericht op het internet
Pagina 8 Lock Step
Pagina 20 Rockefeller Foundation wil met pandemie plan meer macht voor de elite
Pagina 33 Event 201
Pagina 39 Haarscherpe Zondagspreek
Pagina 53 WION: de COVID samenzweringsbestanden
Pagina 59 Pamela Popper
Pagina 66 Agenda 21
Pagina 78 De Great Reset
Pagina 86 De gecreëerde Plandemie
Pagina 88 De COVID hysterie is een leugen
Pagina 92 Het begint echt serieus te worden
Pagina 95 De routekaart voor de volgende fase van deze agenda
Pagina 102 Tweede open brief van aartsbisschop Viganò aan President Trump
Pagina 105 Een referentiegids voor The Great Reset
Pagina 111 De Agenda 2030 van de Verenigde Naties gedecodeerd: de plattegrond voor de New World Order
Pagina 119 Stakeholder Kapitalisme = Fascisme (de Grote Reset uitgelegd)

PDF

PDF
Het COVID 19 Complot (1)

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Cor+Hendriks
https://robscholtemuseum.nl/?s=Corona+Virus