Cor Hendriks – De Routekaart voor de volgende fase van de Globalistische Agenda

AGENDA 2030 (foto Chess)

De Routekaart voor de volgende fase van de Globalistische Agenda

Op 24 oktober publiceerde DP de video ‘Mogelijk gelekte Routekaart voor de volgende fase van deze agenda’ van DP met Nederlandse ondertiteling. De basis voor de presentatie is een publicatie uit The Canadian Report met de titel ‘Is this leaked info really Justin Trudeau’s crazy COVID plan for 2021? You decide (…)’ van 14 oktober.

Misschien ben je bekend met deze ogen opende gelekte informatie uit Canada. Die lijkt een Routekaart te bevatten voor de volgende fase van de COVID agenda voor 2021. Ik ben persoonlijk nog niet in staat geweest om de echtheid van deze informatie te verifiëren. Desalniettemin is de reden, dat ik er vandaag verslag van doe, dat een deel ervan zeer aannemelijk is gezien de richting, waar wij wereldwijd naar toe lijken te gaan en gegeven wat wij weten van de Verenigde Naties Agenda 21 en Agenda 2030 en de “Great Reset” plannen van het World Economic Forum. We mogen gelukkig zelf bepalen wat we van dit artikel vinden. Het is van de website thecanadianreporter.ca.

Beste (…) [naam verwijderd]. Ik wil je voorzien van erg belangrijke informatie. Ik ben een commissielid uit de Liberale Partij van Canada. Ik zit in een aantal commissies, maar de informatie, die ik verschaf, komt van de Strategische Planning Commissie (die bestuurd wordt door het kantoor van de premier). Om te beginnen wil ik zeggen, dat ik dit liever niet doe, maar ik moet wel. Als Canadees en, belangrijker nog, als een ouder, die een betere toekomst wil, niet alleen voor mijn eigen kinderen, maar ook voor andere kinderen. De andere reden, dat ik dit doe, is dat ruwweg 30% van de commissieleden niet blij is met de richting, waarin dit Canada stuurt. Maar onze meningen zijn genegeerd en ze zijn van plan om door te gaan richting hun doelen. Ze hebben ook heel duidelijk gemaakt, dat niets de geplande uitkomsten zal tegenhouden. De Routekaart en het doel is vastgesteld door het kantoor van de premier en luidt als volgt: gefaseerde tweede lockdown, beperkingen op variabele basis, om te beginnen met grote stedelijke gebieden en naar buiten toe vergroten. Verwacht in november 2020.”

Dit vind ik aannemelijk klinken gezien het gegeven, dat veel regeringen een tweede lockdown overwegen. In feite is Ierland op het moment van opnemen van deze video net voor zes weken in een tweede lockdown geplaatst.

Bespoedig de aanschaf (of bouw) van quarantaine faciliteiten in elke provincie of gebied. Verwacht in december 2020.
Dagelijkse aantallen nieuwe gevallen van COVID 19 zullen de testcapaciteiten overstijgen, inclusief toenames in COVID gerelateerde sterfte, die dezelfde groeicurve zal volgen. Verwacht eind november 2020.
Complete en totale tweede lockdown (veel strenger dan de eerste en variabele beperkingen van de tweede fase). Verwacht eind december 2020 of begin januari 2021.
Hervorming en uitbreiding van het werkloosheidsprogramma naar het universele basisinkomen. Verwacht in het eerste kwartaal van 2021.

We praten natuurlijk al een tijd over het universele basisinkomen, dus dit klinkt op zich ook aannemelijk.

Verwachte COVID 19 mutatie en of co-infectie met tweede virus (aangeduid als COVID 21) leidend tot een derde golf met veel hogere sterfte en meer infecties. Verwacht februari 2021.”

Dit zou heel zorgelijk zijn en zou snel veel verzet tegen kunnen houden. Als het verhaal verandert in “COVID is gemuteerd. Die gekke complotdenkers hadden het vanaf het begin fout.”
Mogelijk zouden dissidenten als zondebok voor de nieuwe uitbraak worden aangewezen. Is dit misschien “Pandemie 2”, waar Bill Gates het over had?

Stephen Colbert en Bill Gates (foto The Late Show)

Bill Gates in de Late Show “Het idee van een biologische aanval is het nachtmerrie scenario, omdat daarvoor een dodelijke ziekteverwekker wordt gekozen. Het goede nieuws is – ik wil je niet depressief maken. (…)

Stephen Colbert “Te laat.”

Bill “Het meeste werk dat wij zullen doen om klaar te zijn voor “Pandemie 2” – ik noem dit “Pandemie 1” – het meeste van wat we daarvoor moeten doen zal ook het risico op biologisch terrorisme minimaliseren.”

Bill samen met Melinda op de bank “Dus wij moeten ons op de volgende voorbereiden. Dat, zou ik zeggen, zal deze keer wel aandacht krijgen.” Grote glimlach op beider gezichten.

Bill en Melinda Gates lachen omdat hun plan slaagt (foto YouTube)

Dat zal deze keer wel aandacht krijgen.” Het is ongelooflijk, dat hij dat kan zeggen en er niet over doorgevraagd wordt. Wat bedoel je daarmee, Bill? Weet jij iets wat wij niet weten? Hoe weet je wat het volgende virus is, dat er komt? En waarom glimlach jij hier om?

Een nieuw dodelijker virus, dat in de komende maanden wordt losgelaten zal naar mijn mening een forse klap zijn voor de verzetsbeweging. Het zal er waarschijnlijk toe leiden, dat het volk zich verder onderwerpt aan overheidsmandaten.

Dagelijkse nieuwe COVID 21 ziekenhuisopnames en COVID 19 en COVID 21 gerelateerde sterfte zal de zorgcapaciteit overstijgen. Verwacht eerste tot tweede kwartaal van 2021.
Verdergaande lockdown beperkingen (aangeduid als derde lockdown) zullen worden ingevoerd. Volledige reisbeperkingen zullen worden opgelegd (inclusief tussen provincies en tussen steden). Verwacht tweede kwartaal 2021.
Overgang van individuen naar het universele basisinkomen. Verwacht helft tweede kwartaal 2021.”

Dat is veel eerder dan ik zou hebben verwacht.

“Verwachte verstoring van bevoorradingsketens, voorraadtekorten, grote economische instabiliteit. Verwacht eind tweede kwartaal 2021.
Inzet van militair personeel in grote steden en bij controleposten op grote wegen. Beperken van reizen en verplaatsen. Logistieke ondersteuning aan het gebied verlenen. Verwacht derde kwartaal van 2021.

Tot zover klinkt het zoals ik had verwacht, maar de tijdlijn lijkt een beetje voorbarig. Dat lijkt mij veel te snel, maar het is mogelijk dat de globalisten hun plannen versneld tot uitvoer brengen, gegeven dat ze zoveel weerstand krijgen als zij mogelijk hadden verwacht. In het nu volgende deel wordt het heel heftig.

Samen met de gegeven Routekaart werd de Strategische Planning Commissie gevraagd een effectieve manier te ontwerpen om de Canadezen te helpen een ongekende economische inspanning te leveren. Een, die het aanzien van Canada zou veranderen en het leven van Canadezen voor altijd zou veranderen. Wat ons werd verteld was, dat om de economische ineenstorting op internationale schaal te compenseren de federale regering de Canadezen een totale schuldverlichting zou bieden. Dit is hoe het werkt. De federale overheid zal aanbieden om alle persoonlijke schulden (hypotheken, leningen, kredietkaarten, enzovoort) kwijt te schelden. Het International Monetary Fund zal hiervoor alle financiering verstrekken aan Canada vanuit wat bekend zal worden als het World Debt Reset programma. In ruil voor acceptatie van deze totale schuldkwijtschelding zou het individu afzien van eigenaarschap van alle eigendommen en bezittingen voor altijd. Het individu zou ook moeten instemmen met deelname aan het COVID 19 en COVID 21 vaccinatieschema. Dat zou het individu onbeperkt reizen en onbeperkt leven bieden, zelfs onder een volledige lockdown (door het gebruik van foto identificatie, aangeduid als Canada’s HealthPass).

Dit is feitelijk wat wij allang vermoedden, al had ik geen individueel schuldkwijtschelding programma verwacht.  We weten nu al een tijdje van gezondheidspaspoorten zoals GaviPass, Common Pass en het Health Passport Ireland. Wij wisten ook, dat zij een wereld wilden, waarin wij niet konden reizen, werken of winkelen zonder betrokken te worden in een “digitaal beest”systeem. Feitelijk is het je aansluiten bij het bevolkingscontrole netwerk of achterblijven. Een paria worden, afgesneden van basale diensten en afgesneden worden van de mogelijkheid om voedsel te kopen, een baan te hebben of een leven te hebben. Je zult aan de rand van de samenleving verkeren. Geen vaccinatie paspoort, geen leven. Toegang krijgen tot openbare gebouwen, winkels, bedrijven en openbaar vervoer vereisen dat iemand is gevaccineerd en zijn vaccinatiestatus toont, gebruikmakend van de app op hun smartphone bij toegang tot het pand. Dit betekent het einde van privacy en vrijheid. De mondkapjes waren het eerste mandaat, dat diende als een langzaam voorbereidend proces van de bevolking. Mensen omkopen met schuldkwijtschelding is logisch gezien het feit, dat het International Monetary Fund andere naties steekpenningen heeft aangeboden om lockdowns door te voeren. Wit Rusland was natuurlijk een land, dat zo’n aanbod afsloeg. Ik kan mij voorstellen, dat hier in Ierland in het eerste kwartaal van 2021 het waarschijnlijk is, dat de meeste kleine tot middelgrote bedrijven aan de hoofdstraat of in het land permanent gesloten zullen zijn. De reden voor de lockdowns en beperkingen was natuurlijk om ze onwerkbaar te maken. Om het hele Midden en Klein Bedrijf te vernietigen en 99% van de mensen in armoede te drijven, zodat ze in de bijstand komen. De overheid zal dan overschakelen van bijstand naar universeel basisinkomen, waardoor feitelijk iedereen in het land in overheidsdienst komt. Dan kan de overheid bepalen, of je betaald krijgt of niet, afhankelijk van de mate, waarin je gehoorzaam bent aan de autoriteiten. Het universele basisinkomen zal uiteindelijk waarschijnlijk worden opgenomen in een samenleving zonder contant geld. We zullen te horen krijgen, dat contant geld moet verdwijnen om de verspreiding van COVID te voorkomen. We zien nu al, dat steeds meer bedrijven geen contant geld meer accepteren. De globalisten willen al decennia lang een samenleving zonder contant geld. Dat is geen geheim. Ik heb het hier al jaren over. Blijkbaar blijft COVID aan munten en bankbiljetten plakken, maar niet aan betaalpassen, kwitanties en kranten. Het feit, dat Jan Normaal deze overduidelijke agenda niet ziet, toont aan, dat het onderwijssysteem ontworpen is om mensen dommer te maken. In de samenleving zonder contant geld is jouw bankrekening niet meer dan een soort PayPal account. Veel van jullie weten waarschijnlijk hoe het is om geblokkeerd te worden op sociale media, omdat je iets post, dat tegen het officiële verhaal in gaat. Pas nu dezelfde supergevoelige politiek getinte gebruiksvoorwaarden en richtlijnen als bij Facebook en Twitter toe op jouw bank. Stel je voor, dat jouw bank je voor een aantal dagen blokkeert, omdat je iets gezegd hebt op sociale media wat ze niet bevalt of bij een politieke demonstratie, of omdat de sociale krediet surveillancestaat waarnam, dat je de lockdown beperkingen hebt overtreden, of in het openbaar geen mondkapje droeg. Misschien blokkeren ze je wel permanent. Wat de reden ook mag zijn, je tegoeden kunnen geblokkeerd worden. Toegang tot je geld kan voor een paar dagen afgesneden worden om je te dwingen gehoorzaam te zijn en verdere tegenspraak te voorkomen. Ik ga nu verder met het artikel.

Commissieleden vroegen wie de eigenaar zou worden van de verbeurde eigendommen en activa in dat scenario en wat er zou gebeuren met geldschieters of financiële instellingen.  Er werd ons simpelweg verteld, dat het World Debt Reset programma alle details af zal handelen. Verschillende commissieleden vroegen zich ook af wat er met individuen zou gebeuren als ze weigerden deel te nemen aan het World Debt Reset programma, of de HealthPass, of het vaccinatie programma, en het antwoord, dat we kregen, was erg verontrustend. In feite werd ons verteld, dat het onze plicht was om ervoor te zorgen. dat we een plan bedachten om er voor te zorgen, dat dit nooit zou gebeuren. Er werd ons verteld, dat het in het belang van het individu was om mee te doen.”

Nou, dat klinkt erg onheilspellend.

Toen verschillende commissieleden meedogenloos aandrongen om een antwoord te krijgen, werd ons verteld, dat degenen, die weigerden in eerste instantie voor onbepaalde tijd onder de lockdown beperkingen zouden leven. En dat binnen korte tijd, naarmate meer Canadezen overgingen op het programma voor schuldkwijtschelding, degenen, die weigerden deel te nemen, als een risico voor de openbare veiligheid zouden worden beschouwd en zouden worden overgeplaatst naar quarantaine faciliteiten. Eenmaal in die faciliteiten zouden ze twee opties krijgen: deelnemen aan het schuldkwijtschelding programma en worden vrijgelaten, of voor onbepaalde tijd in de quarantaine faciliteit blijven onder de classificatie van een ernstig risico voor de volksgezondheid, waarbij hun bezittingen in beslag genomen worden.

Welcome to 2030 (foto Computing Forever)

Voor mij klinkt dat als een concentratiekamp of goelag. Zoals het er nu voorstaat, lijkt het mij onwaarschijnlijk, dat de bevolking er mee instemt om al hun bezittingen op te geven. Tenzij de economische crisis natuurlijk leidt tot een enorme, verwoestende wereldwijde armoede en gekoppeld is aan het risico te verhongeren wegens verstoringen in de internationale bevoorradingsketens. Veel landen, inclusief mijn land, kan hun bevolking eigenlijk niet voeden zonder die bevoorradingsketens. Het is echter onontkoombaar, dat opheffen van privaat eigendom onderdeel is van deze agenda. Communisten willen tenslotte altijd het recht op privaat eigendom wegnemen. Herinner je nog, dat artikel uit 2016 op de website van het World Economic Forum? “Welkom in 2030. Ik bezit niets, heb geen privacy, en het leven is nog nooit zo goed geweest.” Zie https://www.weforum.org/agenda/2016/11/shopping-i-can-t-really-remember-what-that-is/ of https://robscholtemuseum.nl/ida-auken-welcome-to-2030-i-own-nothing-i-have-no-privacy-and-life-has-never-been-better/. Dit artikel staat in de categorie “Globale agenda” en “Vierde Industriële Revolutie”. Het geeft eigenlijk een kijkje in het dystopische resultaat van de duurzame ontwikkelingsdoelen van VN Agenda 2030. In deze toekomst bezitten mensen geen woning. Alles wat zij gebruiken, inclusief keukengerei, wordt gehuurd op abonnement basis. Zij leven samen met vreemden in gedeelde accommodaties en maken gebruik van openbaar vervoer en of zelfrijdende elektrische auto’s. Ze mogen niet buiten de stadsgrenzen op het platteland komen. Want in die gebieden mogen geen mensen komen om de biodiversiteit en de natuurlijke omgeving zo te behouden. De steden zijn allemaal slim en er is overal bewaking. Niemand heeft echte vrijheid. Hun plaatsen en steden zijn in overeenstemming met de groene agenda. Straten zijn gericht op voetgangers en er bestaan geen verkeersopstoppingen. Precies, waar de lockdowns voor ontworpen waren. Zoals wij nu weten was COVID een rookgordijn om deze groene agenda er doorheen te drukken. Door de economie te laten instorten, zodat mensen niet kunnen werken en hun rekeningen, leningen en hypotheken betalen, waardoor ze zelfs hun huizen kwijt kunnen raken, kunnen mensen wanhopig worden. Dit is natuurlijk weer Hegeliaanse dialectiek. Maak een groot economisch probleem, zorg voor massapaniek en bied dan een economische oplossing onder bepaalde voorwaarden en voorbehouden. Je mag een dak boven je hoofd  als dat dak boven je hoofd maar eigendom is van de globalisten. Je mag voedsel eten, zolang je accepteert om als vee te leven op een digitaal verbonden boerderij, waar je geen lichamelijke soevereiniteit hebt, gevaccineerd, gevolgd, bewaakt en gecontroleerd wordt. Zouden mensen vrijheid en eigendomsrecht willen inruilen om alleen maar te overleven in een technocratische toekomst? De vernietiging van het Midden en Klein Bedrijf door lockdowns en onwerkbare social distancing maatregelen ging altijd om het vernietigen van de economische onafhankelijkheid van de middenklasse. En iedereen in armoede drijven, zodat zij beheerst kunnen worden. Door die bedrijven onwerkbaar te maken dalen de prijzen van vastgoed enorm. Dan kunnen al die gebouwen aan de hoofdstraat voor een schijntje worden opgekocht. Dit is altijd een enorme overdracht van welvaart geweest. Alleen grote multinationals, die al aan de kant van de Nieuwe Wereld Orde staan, zullen overleven. Zij zullen vrijwel een monopolie bezitten. Vooral in een tijd, waarin alles in toenemende mate online gebeurt. Het artikel gaat verder:

Dus, zoals je je kunt voorstellen, dat, na dit alles te hebben gehoord, het in een behoorlijk verhitte discussie veranderde en escaleerde het verder dan alles wat ik ooit eerder heb gezien. Uiteindelijk werd voor het kantoor van de premier aangegeven, dat de hele agenda door zal gaan, ongeacht wie het ermee eens is of niet. Dat het niet alleen Canada zal zijn, maar dat alle landen vergelijkbare routekaarten en agenda’s zullen hebben. Dat we gebruik moeten maken van deze situatie om verandering op grotere schaal te bevorderen waar iedereen van zal profiteren. De leden, die tegen waren en degenen die belangrijke consequenties hiervan naar voren brachten, werden volledig genegeerd. Onze meningen en zorgen werden genegeerd. We kregen te horen, dat we het gewoon moesten doen. Ik weet alleen, dat ik het niet leuk vind, en ik denk, dat het Canadezen in een donkere toekomst zal plaatsen. Vancouver, Canada, 14 oktober.”

Ongeacht of deze informatie echt is, hebben we iets soortgelijks de afgelopen maanden voorspelt. We weten, dat The Great Reset en de vierde industriële revolutie een dystopische hel kan worden. We leven nu al de nachtmerrie vanwege de Nieuwe Wereld Orde. Geen menselijk contact, geen liefde, geen hoop, geen hobby’s, geen handen schudden, geen vrijetijdsactiviteiten. Geen openbare bijeenkomsten, geen familiebijeenkomsten, geen feestjes, geen cafés, geen concerten, geen spontaniteit in het leven, geen betekenis, geen lol, geen glimlach, geen hoop, geen zingeving. Dit is ondraaglijk en het is ontworpen om ondraaglijk te zijn. Zoals Justin Barrows in zijn toespraak zei: “Als iemand in jouw leven je ellendig laat voelen, is dat misschien wel zijn bedoeling.” Maar er is iets om in overweging te nemen. Hoe donker het er ook uit mag zien, ik geloof, dat wij een geschenk hebben ontvangen. Zij, die het kunnen zien, in ieder geval. Het is een bekwaamheid om de waarheid te zien. Er is nooit eerder een groter voorrecht geweest dan om aan de kant te staan van alles wat goed, rechtvaardig en mooi is in dit leven, alles wat betekenisvol is. We krijgen de kans om tegenover het meest duistere, krachtige, verraderlijke, satanische en psychotische kwaad te staan, dat de mensheid ooit heeft gekend. We moeten dit als een eer en voorrecht zien, omdat de kwaliteit van leven en het menselijk leven zelf zo onder vuur ligt. Er is nooit een beter moment geweest om echt te leven in elke betekenis van het woord. Want leven en de waarde om het echt optimaal te leven is nooit belangrijker of dierbaarder geweest en heeft nooit meer waardering en bescherming verdiend. Het grootste deel van de mensheid beseft niet, dat de essentie van het mens zijn onder vuur ligt. Om echt mens te zijn is om vrij te zijn, wie of wat wij zijn. Met elkaar zo vrij mogelijk te leven, waarbij wij alle risico’s accepteren, die horen bij op aarde leven. Degenen, die de waarheid zien, zijn geroepen om dit te verdedigen. Ongeacht wat dat onszelf kost en ongeacht hoe zwaar de uitdaging ook is. Er is geen grotere verantwoordelijkheid en geen edelere zaak. De uitdaging is zo enorm, omdat het zo de moeite waard is.

De wereld in 2030 (foto Humans Are Free)

Reuters Fact Check

Op Reuters is een fact check artikel verschenen met de titel ‘Fact Check: Wereldleiders worden niet aangemoedigd een tweede Corona Virus golf aan te moedigen om een globale vaccinatiestrategie te pushen noch een door IMF ondersteund programma om alles wat je bezit te stelen’ van 21 oktober.

Artikelen gedeeld op sociale media hebben valselijk geclaimd, dat wereldleiders van plan zijn de economische neergang veroorzaakt door het nieuwe Corona Virus te gebruiken om te pushen voor een globale vaccinatie strategie en om landen te veranderen in totalitaire staten.

Het artikel, dat was geplaatst op een Australische blog site, die zichzelf omschrijft als een “niet mainstream media onafhankelijk van enige overheidscontrole”, claimt, dat leiders in Australië, Brittannië, Canada en de Verenigde Staten aan het pushen zijn voor een nieuwe golf van Corona Virus infecties om globale vaccinaties te introduceren en om de bezittingen van de burgers te stelen. Het ondersteunt deze claim door het citeren van een mediacomplex en blog, genaamd The Canadian Report, dat zegt een gelekte email van een lid van Canada’s regerende partij te hebben verkregen over een strategie tegen internationale economische instorting.

Volgens de vermeende email, die gezegd wordt gezonden te zijn naar een ongenoemd lid van de Liberale Partij van Canada, zijn leden van een strategische plancommissie verteld van een plan, dat inhoudt, dat het International Monetary Fund cash geeft aan Canada om schuld te elimineren. In antwoord daarop zouden Canadese burgers akkoord gaan met bepalingen om onbeperkt reizen en leefarrangementen te garanderen. Dit omvat akkoord gaan met een vaccinatie voor COVID 19 en een tweede ziekte genaamd COVID 21, terwijl ze ook eigenaarschap van hun bezittingen en bedrijfsmiddelen voor altijd opgeven.

In de vermeende email staat: “Wat ons werd verteld was ,dat om wat in essentie een economische instorting op internationale schaal was te compenseren, dat de federale overheid Canadezen een totale schuldenkwijtschelding zou gaan aanbieden. Dit is hoe het werkt: de federale overheid zal aanbieden om alle persoonlijke schulden (hypotheken, leningen, creditkaarten, etc.) te elimineren, waarvoor alle financiering zal worden verschaft aan Canada door het International Monetary Fund onder wat zal bekend worden als de Wereld Schuld Reset programma. In ruil voor acceptatie van deze totale schuldvergeving zou het individu afzien van eigenaarschap van alle bezittingen en activa voor altijd. Het individu zou ook akkoord moeten gaan met deelnemen in het COVID 19 en COVID 21 vaccinatieprogramma, wat het individu onbeperkt reizen en onbeperkt leven zou verschaffen, zelfs bij een volledige lockdown (door het gebruik van foto identificatie waaraan wordt gerefereerd als Canada’s HealthPass).” Volgens het bericht zou dit beleid niet beperkt blijven tot Canada, maar “zouden alle naties vergelijkbare routekaarten en agenda’s hebben”.

Er worden diverse andere claims gemaakt in het bericht, die buiten de scope van deze check vallen. Deze vermeende email is niet authentiek en wordt gebruikt om een claim te versterken, die geen basis in feiten heeft. Volgens de zender van de vermeende email, geplaatst door Canadian Report, zijn zij een lid van de “Strategische Plancommissie”, die wordt “aangestuurd” door het kantoor van de premier (PMO). Een spreekbuis voor de PMO vertelde Reuters, dat een dergelijke commissie niet bestaat.

Ten tweede is de referentie naar het “World Debt Reset programma” misleidend. Het Wereld Economisch Forum lanceerde het idee van een “grote reset” op kapitalisme in juni na bemerken, dat de pandemie de ongelijkheid vergrootte. Het moedigt drie componenten aan, inclusief het vragen aan regeringen om fiscaal beleid te verbeteren, achterstallige hervormingen te implementeren en te pushen voor de inspanningen, die gezondheidssectoren hebben versterkt dit jaar om te worden gerepliceerd door andere sectoren om een industriële revolutie teweeg te brengen.

Vergelijkbaar heeft de IMF haar visie van een “Globale Economische Reset” gepubliceerd, dat het idee promoot van een “inclusief herstel” van de pandemie. Dit omvat aanmoediging van publieke investeringen in gezondheidszorg om de meest kwetsbaren te beschermen. Ijn tijd beperkte schuld dient als suspensie voor de armste landen van de wereld en belastinghervormingen.

Geen van deze vermelde plannen om geld te doneren om welk land dan ook “totale schuldkwijtschelding” te verschaffen bestaat noch is er een strategie om mensen te pushen akkoord te gaan met een globaal vaccinatie programma voor COVID 19 en COVID 21. Het laatste bestaat alleen als de naam van een film met laag budget.

Costas Christou, de IMF missiehoofd voor Canada, bevestigde aan Reuters, dat de claims irrelevant waren voor het advies van de organisatie. Hij zei: “De informatie gedeeld in dit report is noch gerelateerd aan noch deel van het Ineternal Monetary Fund’s beleidsadvies of financiële initiatieven aan haar leden.”

In het artikel voor Cairns News wordt geen bewijs geboden om de claim te ondersteunen, dat regeringen aan het pushen zijn voor een tweede golf van COVID 19. Bewijs suggereert het compleet tegenovergestelde met voortgaande restricties geïmplementeerd om het virus binnen de perken te houden.

Het oordeel is: vals. De vermeende gelekte email, gebruikt om de claim te maken, dat overheden een tweede golf van COVID 19 gebruiken om voor globale vaccinatie en een nieuwe economie te pushen, is niet authentiek. De “Grote Reset”, voorgesteld door het WEF en IMF bevat geen voorstellen voor een vaccinatiestrategie, noch “totale schuldkwijtschelding” in ruil voor de bezittingen van de burgers.

(https://www.reuters.com/article/uk-factcheck-imf/fact-check-world-leaders-are-not-encouraging-a-second-wave-of-coronavirus-to-push-a-global-vaccination-strategy-nor-an-imf-backed-programme-to-steal-everything-you-own-idUSKBN2761YQ?fbclid=IwAR2RVVn3axUHHFl2zC7pz1GSHVNoPIgfWunUJYx8VTmhE4Z2p6065vxXKDQ)

Er zijn diverse video’s in het Engels met dezelfde boodschap.

https://youtu.be/5VymyczIqdQ (15:17) ‘Is this leaked info really Trudeau’s crazy COVID plan for 2021? You decide (…)’ van I Am Real Eyes, 17 okt. 2020.

Het artikel van The Canadian Report is hier: https://thecanadianreport.ca/is-this-leaked-memo-really-trudeaus-covid-plan-for-2021-you-decide/ (ook via https://rolls.bublup.com/view/9a9c2e43-2c59-49b5-b724-e0ce6802417e). Maar het is ook te vinden op https://fos-sa.org/2020/10/18/is-this-leaked-info-really-trudeaus-crazy-covid-plan-for-2021-you-decide/  (dit ook via https://conartistocracy.wordpress.com/2020/10/19/is-this-leaked-info-really-trudeaus-crazy-covid-plan-for-2021-you-decide/).

https://youtu.be/7xcXu8HCjOg (13:20) ‘Is this leaked info really Trudeau’s crazy COVID plan for 2021? You decide (…)’ van Canadian Freedom Matters, 21 okt. 2020.

https://www.facebook.com/Lohaslifestyle/posts/3756041844414994

LOHAS Lifestyle

17 oketdtoSnbper oflhom ni1sS5dr:hoar3rferd9urnrn  ·

Is this leaked info really Trudeau’s crazy COVID plan for 2021? You decide (…)

Liberal Party of Canada (LPC) Whistleblower from the party’s Strategic Planning Committee, which is under the control of Canada’s Office of the Prime Minister (PMO). He says the second wave will be hyped up with testing around the end of November.

The whistleblower warns of a “complete and total secondary lock down much stricter than the first and second rolling phase restrictions”, which is expected to run to the end of December 2020 and early January 2021.

De link is geblokkeerd door Facebook met de mededeling “Onjuiste informatie. Gecontroleerd door onafhankelijke feiten checkers” .

Op Reddit (https://www.reddit.com/r/news/comments/jehr5f/is_this_leaked_info_really_trudeaus_crazy_covid) was het artikel verwijderd, maar je kon het toch bereiken op http://archive.vn/YweFO.

https://www.raptureforums.com/forums/threads/is-this-leaked-info-really-trudeaus-crazy-covid-plan-for-2021-you-decide.169250/

Op dit forum schrijft athenasius (een welbekend lid, met als avatar een fotootje van een echtpaar): volgens Ezra Levine van Rebel Media (een veel betrouwbaardere bron voor alternatief nieuws in Canada) is dit een spinsel en niet betrouwbaar. Ik twijfel er niet aan, dat onze globalistische premier en zijn linkse globalistische maatjes streven naar meer controle over de media en de mensen, om niet te spreken van de stemmen (en ze zullen IEDER excuus gebruiken om een universeel basisinkomen in te voeren, maar daarvoor hebben ze nu nog niet genoeg stemmen), maar een hoop van deze stuff is ongefundeerd. Ik ben geen fan van Trudeau, maar hier in BC (= Brits Columbia) zijn we niet in lockdown, we hebben een tweede golf gehad, die gelukkig aan het afnemen is en mensen zijn een beetje slecht gehumeurd over dingen maar over het algemeen is het niet te slecht. We hebben geen tekorten, hoewel Costco weer WC papier limiteert in verwachting van paniekaankopen tijdens de Amerikaanse verkiezingen. We hebben een gigantische WC papier fabriek vlakbij in New Westminster, die het grootste deel van West Canada voorziet, dus WC papier crisismomenten zijn politiek, gedreven door Amerikaanse paniek aankopen gezien op het nieuws. Apen zien, apen doen. We zijn in het midden van een provinciale verkiezing, die goed verloopt, geen rellen of onzin. We hebben niet een groot genoeg leger om te doen wat wordt voorgesteld en onze politie heeft het druk met drug overdosis en de gebruikelijke diefstal en auto ongelukken, schietgeweld. Ik heb ook niks gezien of gehoord van enige nieuwbouw van insluit faciliteiten en ik hoor een hoop over de oliepijplijn, die wordt aangelegd. Dus er is geld en er zijn banen in olie en gas, maar niets in dat soort constructie van COVID kampen. Bekijk de Rebel Media video’s op YouTube voor de redenen waarom ieder van deze punten gesponnen zijn voorbij het redelijke. Het zal me ook een hoop typen besparen.

Ik volgde het gegeven advies op en verwijs naar de volgende video.

https://youtu.be/u6I69M1iTKo (13:28) ‘Justin Trudeau’s COVID 19 detention centres: What you need to know’ van Rebel News, 22 okt. 2020. Article https://www.rebelnews.com/justin_trudeaus_covid-19_detention_centres_what_you_need_to_know.

On last night’s episode of The Ezra Levant Show, we looked at the Trudeau government’s request for information on finding private service providers to run federal quarantine and isolation camps.
Here’s a bit of what Ezra had to say.

So there it is. These detention centres are for public health reasons – or other reasons related to the pandemic. Hang on, what is a non health reason for a detention centre? Why, it’s for non compliance. For people who aren’t sick, aren’t a health risk, but are a political risk – as Theresa Tam said in that film clip I showed earlier, it’s for people who won’t do what politicians tell then to do.
I find it odd that the government is asking for tips on how to do this; asking for vendors to dazzle them with ideas.
Hang on, either you need something or you don’t. Why would you tell the world’s prison companies to hit you with their best shot? Hey guys, just dazzle me! I don’t know what I want, but I’ll know when I see it! Impress me, guys!
Why are you asking the world’s private prison companies to come up with “solutions” for you?
If you ask a jail builder to come up with ideas, it will be an idea for jails.

Een ander welbekend lid MapleLeaf schreef:

The quarantine camps are real and there are real concerns about our freedoms but that specific letter is a hoax. That is the point. My family is in Ontario and they figure something or someONE has the Premier spooked because he has caved to all the leftie demands for shutdown and control. More and more doctors are coming out and saying the lockdowns hurt more than they help but the politicians aren’t listening. Last night, my brother told me Ontario now wants to mandate digital IDs by putting things like driver’s licenses and health cards on your phone. But the small print says they have the right to listen in to your calls and track all activity **for your safety**. I still need to verify this information but I share it now because my brother is usually more thorough than I am in checking sources. And I have to say Manitoba seems to be filled with cowards. The people I meet seem to love the rules and want more. It took a long time for Covid to get here so we are actually in Wave 1 and they must have thought we could avoid it all together. There are still people with sense but the cry babies are really loud. But I find those who applaud the idea of quarantine camps seem to talk like they think it will be others going and not them.

SafReb, ook een welbekend lid was het eens hiermee en schreef:

In the article below Rebel News provides a video of an official questioning the Doug Ford government of Ontario, apparently a “Progressive Conservative government“, much like the UK. The issued was raised because of a “Request for Proposal” from a tendering government portal, for service providers to submit an expression of interest to deliver quarantine and isolation facilities.

The article states “Just when you thought 2020 couldn’t possibly get any weirder (…) Get this: Corona Virus internment camps on Canadian soil. Sounds impossible, but believe it or not, there’s a federal request for proposals (RFP) to construct them. So if their intended existence is clear as day, the question then becomes: just who is destined to reside in these camps? Ontario MPP Randy Hillier (Lamarck Frontenac Kingston) raised this issue during question period in the Ontario legislature a few days ago. He received strange, evasive answers, and some of his questions were just flat out ignored. We have the video to prove it. Just what are Justin Trudeau’s Liberals up to this time? And why is the Doug Ford Progressive Conservative government so reluctant to offer answers? Surely the provinces and territories were consulted on such a massive undertaking, right? The lack of answers aren’t just concerning, they’re disturbing. The hallmark of any democracy is transparency and the only thing crystal clear about this story is that everything is still firmly in the shadows.”

Voor meer informatie, ga naar de pagina https://www.transitieweb.nl/corona/de-routekaart-van-een-ijzingwekkend-complot/, waar de video ook te zien is naast een video over vragen gesteld in de Canadese Tweede Kamer, zie https://youtu.be/AzWLlfwfD4Y (3:24).

De video is ook te vinden op de site https://civilianintelligencenetwork.ca/2020/10/20/video-is-leaked-liberal-covid-memo-a-roadmap-for-the-agenda/

Voor een Engelse versie van de video zie https://youtu.be/lKCTkLJbtT4 (19:47) ‘Possible Leaked Roadmap for the Next Phase of the Agenda’ van Computing Forever, 20 okt. 2020.

DP – Mogelijk gelekte Routekaart voor de volgende fase van deze agenda

Gepubliceerd op 24 okt. 2020

Deze video stond al op YouTube, maar speciaal voor mijn abonnees heb ik hem zelf ook geüpload, omdat deze Routekaart bij iedereen bekend moet zijn.

Vriendelijke groet, DP

Reacties
https://youtu.be/aU4-wyAZk7U

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Corona+Virus
https://robscholtemuseum.nl/?s=Justin+Trudeau
https://robscholtemuseum.nl/?s=Canada
https://robscholtemuseum.nl/?s=Globalistische+Agenda
https://robscholtemuseum.nl/?s=Routekaart
https://robscholtemuseum.nl/?s=World+Economic+Forum
https://robscholtemuseum.nl/?s=Agenda+21
https://robscholtemuseum.nl/?s=Agenda+2030
https://robscholtemuseum.nl/?s=Great+Reset
https://robscholtemuseum.nl/?s=World+Debt+Reset
https://robscholtemuseum.nl/?s=International+Monetary+Fund
https://robscholtemuseum.nl/?s=New+World+Order