Frans Zomers – Juridisch geklei van het college gaat maar door om de vosjes hun huis uit te krijgen: Een “planologisch perceel”

De juristen in het spookkasteel hebben weer een nieuwe term toegevoegd aan het “vakjargon”. Naast een bouwperceel en een kadastraal perceel is er ineens sprake van een “planologisch perceel” deze term staat nergens in de definities van het bestemmingsplan en blijkt een nieuwe term om de Vosjes in het ongelijk te kunnen stellen. Een planologisch perceel bestaat helemaal niet. De term heeft geen enkele rechtskracht. Waarom dan deze term? Het perceel van de Vosjes is een kadastraal perceel, en het was tot 2011 toen er een nieuw bestemmingsplan kwam een volwaardig bouwperceel. Het is nu geen bouwperceel meer omdat het college in het nieuwe plan geen bouwvlak meer heeft toegekend. Op het perceel mag nu niets meer worden gebouwd.

Het legale gebouw van de Vosjes is door Hafkamp en co even een bijgebouw genoemd van het twee percelen verderop gelegen woning van de Goosjes. En in een bijgebouw mag je niet wonen.. en dus moeten de Vosjes er nu uit. Het gebouw van de vosjes blijkt geen bijgebouw te zijn van de Goosjes want de goosjes kunnen niet over de vossenburcht beschikken en deze niet gebruiken.

Er werd in de juridische stukken gesteld dat het perceel van de Vosjes samen met andere percelen een bouwperceel vormt en dat het gebouw van de vosjes daarom een bijgebouw was op dit geknutselde bouwperceel. Dit blijkt weer niet te kloppen doordat Teugelaan 31 zonder die andere percelen een zelfstandig bouwperceel is.

En dus is nu door de juridische haarklovers in het spookkasteel weer een nieuwe term bedacht die alsnog moet doen lijken dat Teugelaan 31b ( de vossenburcht) behoort tot hetzelfde perceel als Teugelaan 31. Het “planologische perceel” Het slaat werkelijk nergens op en is alleen bedoeld om de fouten maar niet toe te geven. Teugelaan 31b kent dezelfde bestemmingen als de naburige percelen, namelijk een woonbestemming met tuin en erf En dat is de enige overeenkomt met die naburige percelen. En dus nu de term planologisch perceel.

Als de bestemming van het perceel van uw buren dezelfde is al bij u, is uw schuur dan een bijgebouw van de buurman? Nee dus. Dat is bij de Vosjes dus ook niet het geval en dat wil het college maar niet toegeven. Als de vossenburcht geen bijgebouw is dan kan het college er niet handhaven en mogen ze hun huis niet uitgezet worden.

En dat weigert het college te erkennen en dus kleien ze gewoon weer even nieuwe termen in elkaar.

Samen Bergen Verzetten, Facebook, 11 november om 15:56

https://www.facebook.com/groups/231642440511713/

https://robscholtemuseum.nl/hans-vos-slag-om-bergen-is-begonnen-ambtenaren-van-de-gemeente-bergen-verkrachten-willens-en-wetens-de-rechtstaat-kwelsprekendheid%e2%80%8b/

https://robscholtemuseum.nl/hans-vos-bergen-wacht-miljoenenclaim/

https://robscholtemuseum.nl/andre-hoogeboom-is-lokaal-bestuur-integer/

https://robscholtemuseum.nl/flessenpost-uit-bergen-bijltjesdagweek-op-gemeentehuis-bergen/

https://robscholtemuseum.nl/hans-brandsma-nu-burgemeester-hafkamp-van-bergen-op-de-korrel-afdeling-handhaving-heeft-haar-eigen-baas-te-pakken/