Knuffelkaravaan – De (1) t/m (56) meest belangrijke vragen van je leven in een historisch keerpunt van de mensheid!! (PDF)

Georgia Guidestones, the only monument in America that needs to be torn down (foto Imgflip)

Let these be guidestones for an age of reason (foto In Vogelvlucht)

Een oproep om de wereldbevolking uit te roeien? (foto Mysterieuze Wereld)

De (1) t/m (56) meest belangrijke vragen van je leven in een historisch keerpunt van de mensheid!!

Mag ik even een momentje van je tijd?

De NIET wakkeren zeggen vaak

Kom niet bij me aan met die complottheorieën, zeg. Die wappie verhalen over satanische rituelen, reptielachtigen, die baby’s eten, ondergrondse tunnels, MK Ultra, Agenda 2030, valse vlag aanvallen, ingehuurde demonstranten, pedofielennetwerken, Chemtrails, Pizzagate, onzichtbare machthebbers, corrupte bankiers, Qanon, Nano deeltjes in vaccinaties, sterilisatieprogramma’s, demonen, liegende leiders en de Cabal, die de wereldbevolking met 90% omlaag wil brengen.

Laten we het dan even bij de feiten houden, goed?

Hè hè, ik dacht dat je het nooit zou vragen. Graag! Geen theorieën, geen aannames en geen verdachtmakingen. Laten we het niet alleen bij de feiten houden, maar laten we het bij vragen over de feiten houden. Zo kunnen we alles open laten en hoeven we het nergens over oneens te zijn. Oké? Zal ik beginnen?’

‘Eh, oké.’

Fijn. Voor alle duidelijkheid, ik hoef geen antwoorden. Laat alleen de vragen goed tot je doordringen. Dat is genoeg.’

(1)

HET CAPITOL

Hoe is het mogelijk dat één van de meest beveiligde gebouwen in de wereld, het Capitol, tijdens één van de belangrijkste politieke bijeenkomsten in deze tijd, succesvol overvallen kon worden door een klein groepje demonstranten?

(2)

BELEID

Waarom moeten over de hele wereld kleine bedrijven en horeca dicht, maar blijven grote bedrijven als de IKEA, de Walmart en de MacDonald’s open? Waarom mogen vliegvelden, casino’s en bordelen wel open, maar theaters en festivals niet?

(3)

BILJONAIRS

Hoe kan het, dat het vermogen van de rijkste der aarde, waaronder Bill Gates, het afgelopen jaar tenminste is verdubbeld? Bill Gates zei zelf ‘Mijn investering in de vaccinatie industrie was de beste ooit, beter dan in Microsoft. Voor iedere dollar die ik erin gestopt heb, kreeg ik er 20 terug.’ Wie is momenteel de rijkste man ter wereld? Juist, Elon Musk.

(4)

CENSUUR

Hoe is het mogelijk, dat Twitter, Facebook en LinkedIn meer macht hebben dan de president van de Verenigde Staten en ze in staat zijn om zijn accounts te blokkeren? De vrijheid van meningsuiting wordt hier grof geschonden, en niet alleen die van Donald Trump, maar ook die van artsen, journalisten en onderzoekers, die kritische vragen stellen over het huidige beleid. Waarom leidt dit niet tot wereldwijd protest? De vrijheid van meningsuiting is een groot goed in een vrij land, toch? Alleen in een dictatuur mag je je mening niet uiten!

(5)

DE MEDIA

Hoe kan het dat in de grote kranten van Nederland, Denemarken en Engeland de gehoornde man, die het Capitool binnendrong unaniem de ‘Qanon sjamaan’ genoemd wordt? Hebben die kranten allemaal dezelfde eindredactie, of zo? Zo ja, wie zijn dat dan?

(6)

EVENT 201

Hoe toevallig is het dat in oktober 2019, een paar maanden voor de officiële Corona Virus uitbraak, de Bill en Melinda Gates Foundation, in samenwerking met het John Hopkins instituut en het WEF (World Economic Forum), een bijeenkomst organiseerden in New York, waar het scenario van een pandemie stap voor stap doorgesproken werd? Er werd daarbij een wereldwijde uitbraak van het Corona Virus nagebootst. Was dit toeval, of een openlijke demonstratie van een voorop gezet plan?

(7)

FAUCI

Waarom kondigde Anthony Fauci, omstreden viroloog en leider van het Corona Virus gebeuren, in een toespraak van twee jaar geleden genoegzaam aan, dat er binnen een paar jaar zéker een pandemie zou komen? Hoe wist hij dat?

(8)

PATENTEN

Hoe kan het dat het Corona Virus 19 vaccin, alsmede het vermeende virus, al jaren geleden zijn gepatenteerd door de World Health Organization, terwijl het virus toen nog niet eens bestond? Het is niet mogelijk om iets uit de natuur te patenteren. Dat kan alleen maar als het gemodificeerd is, dus door mensen tot iets anders gemaakt. Zo modificeert Monsanto – nu eigendom van Bayer – producten uit de natuur op een zodanige manier, dat de zaden ervan onvruchtbaar worden.
Boeren, die die producten verbouwen, moeten om die reden jaarlijks zaden kopen van Monsanto. Maar dat terzijde. Betekent dit patent op Corona Virus 19, dat het gemodificeerd, dus man made is?

(9)

HAAST

Waarom zegt de wetenschap, dat het normaliter vijf tot tien jaar duurt om een vaccin te ontwikkelen en kan het nu ineens in zes maanden? Hadden ze het toen mis, of hebben ze het nu mis? Als ze het nu mis hebben, welke risico’s brengt dat dan met zich mee en voor wie?

(10)

WHO

Waarom heeft Trump vorig jaar de regeringssteun van de VS aan de WHO stopgezet en zijn wantrouwen uitgesproken wat betreft hun ondoorzichtige praktijken?

(11)

LADY GAGA

Waarom werd Lady Gaga de gastvrouw van de WHO show die nog geen maand na de terugtrekking van Trump werd gelanceerd? Was dat om geld op te halen voor het bestrijden van de pandemie, of was er een andere reden?

(12)

VRIENDJESPOLITIEK

Waarom heeft Hugo de Jonge vorig jaar al bij AstraZeneca, het bedrijf waar zijn broer werkt, voor miljoenen euro’s belastinggeld vaccins besteld, terwijl die toen naar zeggen nog niet eens gemaakt waren en het op dat moment nog absoluut niet zeker was, of ze ooit gemaakt zouden worden?

(13)

WHISKY

Waarom zit Ab Osterhaus weer avond aan avond als deskundige op TV zijn verhaal te vertellen, terwijl deze man in 2009 een fles dure whisky opentrok toen de eerste besmetting met de Mexicaanse griep in Nederland bekend werd? Hij vierde daarmee met zijn team de bezegelde vaccinatiedeal. Is iedereen vergeten, dat de door hem voorspelde levensgevaarlijke uitbraak uitbleef en dus 20 miljoen vaccins weggegooid konden worden? Deze kostten de belastingbetaler 144 miljoen euro. Zijn we dat na 11 jaar gewoon vergeten?

(14)

ABRAMOVIC

Wie is Marina Abramovic? Behalve de mentrix van Lady Gaga en een excentrieke, morbide kunstenares, die het fenomeen ‘Spirit cooking’ heeft uitgevonden? Daarbij wordt eten opgediend in de vorm van een lijk. Dit vindt plaats op feestjes met beroemdheden uit Hollywood en vooraanstaande figuren uit verschillende regeringen. Waarom staat Abramovic op de cover van een boek van Femke Halsema?

(15)

OUT OF SHADOWS

Hoe kan het dat na het verschijnen van ‘Out of shadows’, een documentaire over het kindermisbruik in Hollywood, gemaakt door een stuntman, geen insider in de branche, geen enkele acteur, naar voren kwam om zijn of haar mening te geven? Waarom verdedigden ze hun branche niet? Waarom kwam dit niet in de media? Waarom werd er niet over gepraat? Was dit niet belangrijk? Wilden ze niet hun naam zuiveren? Waarom werden Elijah Woods, Mel Gibson en vele anderen, die naar buiten kwamen met schokkende informatie over satanisme en Adrenochrome gebruik binnen Hollywood, doodgezwegen? Waar zijn Johnny Depp, Kate Winslet, Bono en Robert de Niro ineens gebleven? Waarom doet Oprah Winfrey hier geen uitzending over? Is deze stilte niet alarmerend? Hebben ze soms iets te verbergen?

(16)

GEBROKEN GLAS

Waarom wil de Nederlandse regering geen onderzoek doen naar de kinderhandel in Nederland, zelfs niet na het verschijnen van ‘Gebroken glas’ van Sanne Terlingen (Argos, Human, VPRO), waarvoor overweldigend veel bewijs werd verzameld? Is het omdat Ferdinand Grapperhaus voorheen voor Joris Demmink werkte? Is het omdat ze bang zijn voor wat er aan het licht komt als ze echt onderzoek gaan doen?

(17)

DE HAMPSTEAD CASE

Waarom werd de Hampstead Case in Engeland in de doofpot gestopt, na de hartverscheurende, authentieke getuigenissen van twee van de slachtoffertjes, die in detail uit de doeken deden wat er precies gebeurde, wie er meededen en waar de misdaden plaatsvonden? Waarom werd er geen onderzoek gedaan en werd de vader meteen vrijgesproken? Waar zijn de kinderen nu?

(18)

DR PHIL

Waarom werd de Dr Phil show zowel in de VS als in Nederland uit de lucht gehaald, daags nadat hij een slachtoffer van satanisch misbruik uit hoge kringen aan het woord liet?

(19)

OPRAH EN JOHN OF GOD

Hoe kan het dat Oprah Winfrey en John of God, de door haar beroemd gemaakte genezer uit Brazilië, die begin 2019 gearresteerd werd, omdat hij achter omvangrijke seksslaven en kinderhandel zat, dikke vriendjes waren? Hoe is het mogelijk, dat Oprah Winfrey hier niets vanaf wist? Waarom heeft ze hier nooit over gesproken? Was ze medeplichtig?

(20)

MONDKAPJES

Alleen niet werkende mondkapjes zijn toegestaan, zegt de overheid. Dat staat ook op de verpakking: beschermt niet tegen virussen. Mondkapjes zijn meer een gedragsexperiment, zegt de overheid. Mondkapjes werken dus niet. Waarom moeten we ze dan toch dragen, en waarom volgen zoveel mensen slaafs die onwetenschappelijke aanbeveling op?

(21)

AANSPRAKELIJKHEID

De vaccin industrie is niet aansprakelijk voor schade, die ze veroorzaken. Dat wil zeggen: als jij of je kind ziek wordt of doodgaat ten gevolge van een vaccinatie, kun je Pfizer, AstraZeneca of welke producent dan ook, niet aanklagen. Een rechter kan hoogstens de Staat aansprakelijk stellen, waardoor een eventuele schadevergoeding in feite door de belastingbetaler zelf betaald wordt. Hoe kan dat en welke gevolgen heeft dat, als een producent niet aansprakelijk is voor de werking van zijn product, behalve dat hij daar heel rijk mee kan worden?

(22)

VACCINATIES

De effectiviteit van vaccins, niet alleen die van Corona Virus 19, maar van alle vaccins, is nooit wetenschappelijk bewezen. Waarom wordt er dan toch zo enorm veel druk uitgeoefend op het huidige vaccinatie programma en wordt er gedaan, alsof dat onze enige redding is?

(23)

PASTEUR

De theorie van de besmettelijke ziektekiem – Le Grain – is nooit bewezen. Louis Pasteur introduceerde het, maar gaf op zijn sterfbed toe, dat Béchamp gelijk had. Béchamp zei ,dat ziekte afhing van de gezondheidstoestand van het lichaam – Le Terrain. De foute theorie van Pasteur is later overgenomen door de Rothschilds en tot verdienmodel gemaakt. Waarom wordt deze theorie tot op de dag van vandaag als waarheid verkondigd?

(24)

BAN ON BILL

The Bill en Melinda Gates Foundation hebben vaccinatieprogramma’s uitgevoerd in zowel India als Afrika, die vreselijk misgegaan zijn. Honderden meisjes zijn onvruchtbaar geworden door het HPV vaccin, duizenden kinderen zijn verlamd geraakt door het polio vaccin, en veel mensen zijn gestorven. Bill Gates kwam een tijd lang India niet meer in, na de ravage die hij daar had aangericht. Waarom heeft niemand het hierover?

(25)

WIKILEAKS

WikiLeaks is spotless wat betreft de zuiverheid van hun vrijgegeven documenten. Er zijn nog nooit onjuistheden aangetoond, ook niet in de documenten, die bewezen dat Hillary Clinton in 2016 betrokken was bij pogingen de verkiezingen in de Verenigde Staten te beïnvloeden, door te doen alsof Rusland betrokken was bij het Trump team. Ook niet in de documenten, die de betrokkenheid van zowel de Clintons als de Obama’s bij Pizzagate bewezen. Waarom is Julian Assange dan toch gearresteerd? Omdat hij in Zweden twee vrouwen aangerand zou hebben? Die aanklacht is begin dit jaar ingetrokken. Waarom zit hij dan nog steeds gevangen? Niemand weet het. Trouwens, waarom leest niemand deze documenten? Ze staan gewoon online! Waarom is Julian Assange nog steeds niet vrij?

(26)

MK ULTRA

Hé wacht, je zei net dat je niet over complot theorieën zou beginnen.’
Dat was om je gerust te stellen en dat doe ik ook niet. MK Ultra is een feit. Luister en huiver.’
Waarom zijn zo weinig mensen op de hoogte van MK Ultra, het vervolg op Operation Paperclip, het Nazi programma van WWII? Er zijn meer dan genoeg getuigenissen. Mind Control en cognitieve dissonantie maken onderdeel uit van het MK Ultra programma en dringen veel dieper door in de samenleving – en in jouw hoofd – dan je zou denken.

(27)

CENSUUR

Waarom worden politici, artsen, specialisten, journalisten, klokkenluiders en zelfs presidenten gecensureerd en verbannen van sociale media? Sinds wanneer mogen we niet meer zelf kiezen naar wie we willen luisteren en wat we interessant vinden? Waarom laten mensen zich dit welgevallen? Zijn we zo gewend aan het gepamperd worden, dat we zelfs bereid zijn ons zelfbeschikkingsrecht uit handen te geven?

(28)

VERKIEZINGSMANIPULATIE

Waarom censureert Facebook de verkiezing posts van Trump, ten voordele van Joseph Biden? Waarom wist Twitter posts van Trump, en nu zelfs zijn hele account? Waarom wordt Parler in zijn geheel verwijderd, waardoor Trump nergens meer publiek kan gaan? Ja, omdat ze willen dat Biden wint natuurlijk, maar is dit niet beinvloeding van de verkiezingen? Is dat niet strafbaar? Was dat niet juist waar ze Rusland en Trump vier jaar geleden van beschuldigden? Waarom doen ze het nu dan zelf? En wie heeft er zo’n enorm belang bij, dat Biden wint en niet Trump?

(29)

VERKIEZINGSFRAUDE

Er lijkt overweldigend veel bewijs te zijn van verkiezingsfraude in de VS. Hoe kan het dan dat de verdeeldheid daarover zo groot is? Hoe kan het dat leden van de Senaat, advocaten en het volk zo tegenover elkaar staan? Wat is waar en waarom wordt het ons zo moeilijk gemaakt om de waarheid te kennen?

(30)

ORANGE MAN

Waarom wordt het gezicht van Trump oranje gemaakt in de media? Is dat om het beeld ‘Orange man bad’ zo diep mogelijk in het onbewuste van de mensen te planten? Lijkt me goed gelukt, denk je ook niet? Maar vals is het wel.

(31)

ETYMOLOGIE

Zijn mensen op de hoogte van de oorsprong van het woord ‘complottheorie’? Weet men dat dit begrip in de Sixties al gelanceerd werd door de CIA, om alles wat niet in hun straatje paste belachelijk te kunnen maken? Merk je niet hoe het woord ‘complottheorie’, ‘complotdenken’ en ‘complotdenker’ een eind maakt aan ieder gesprek? Dit is een knap staaltje van Mind Control, net als ‘Orange man bad’ en iets wat vrij gemakkelijk te herkennen is – vooral bij anderen.

(32)

DWANG

Waarom gaan de meeste mensen akkoord met de verplichting om iedere maand 100 euro of meer af te dragen aan een zorgverzekering, die je vrijwel altijd meer kost dan het je oplevert, omdat het eigen risico door de meeste mensen nooit gehaald wordt? Waarom worden alternatieve geneeswijzen steeds minder vergoed? Zijn we ongemerkt slaaf geworden van een systeem, dat niet onze gezondheid, maar de eigen winst voor ogen heeft?

(33)

MEDISCHE MAFFIA

Hoe komt het dat de medische wetenschap miljarden verdient, maar de mensheid steeds zieker en zwakker wordt? Chemo werkt niet, de griepprik werkt niet en het gebruik van allopathische medicijnen is doodsoorzaak N° 1 in de VS. Het lijkt wel, alsof ze er belang bij hebben dat we ziek, zwak en misselijk zijn en blijven. Aan een gezond en gelukkig mens valt immers niets te verdienen. Zou dit waar zijn? Zit de wereld echt zo grimmig in elkaar?

(34)

HYDROXYCHLOROQUINE

Waarom werd vorig jaar ineens het medicijn Hydroxychloroquine verboden, terwijl het tot dan toe overal verkrijgbaar was? Waarom werden artsen aangevallen en uit hun ambt ontzet als ze het toch aanbevalen? Waarom werd het verbod zes maanden later door Fauci zelf toch weer ingetrokken en gaven ze toe, dat het wel degelijk hielp, in combinatie met Zink, Vitamine C en Azitromycine? Wie of wat zat hier achter?

(35)

DE CIJFERS

Waarom hebben het de WHO en het RIVM het sterftecijfer rondom Corona Virus 19 in de loop van het jaar stilletjes aangepast en bleek dit veel lager te zijn dan aanvankelijk beweerd? Waarom werd er geen onderscheid gemaakt tussen sterven MET Corona en sterven AAN Corona? Is het aanvaardbaar, dat dit soort gezondheidsorganisaties zulke flagrante vergissingen maken? Of was het expres?

(36)

PANIEK ZAAIEN

Zou het kunnen zijn, dat er onterecht sterfgevallen aan het Corona Virus zijn toegeschreven, terwijl het eigenlijk andere doodsoorzaken betrof? De cijfers wijzen wel in die richting.

(37)

DE SPOEDWET

Waarom is in Nederland een spoedwet aangenomen, voor het eerst sinds vlak voor WWII, dus 80 jaar later? Wat is de achterliggende reden? Waarom is het nodig om een nieuwe minister, die niet eens door het volk is gekozen, maar pas aan het begin van de pandemie Minister van Volksgezondheid werd, alle macht te geven?

(38)

DE PCR ‘TEST

Het is overduidelijk wetenschappelijk bewezen, dat de PCR Test, die nog steeds wereldwijd gebruikt wordt om vast te stellen, of iemand Corona Virus 19 heeft, geen correcte resultaten geeft, maar alleen vaststelt, dat je een infectie hebt of hebt gehad. De PCR Test, die geen test is maar een vermenigvuldigingstechniek, is in Tanzania door President John Magufuli toegepast op een papaya en een geit. De uitslag was positief: de papaya en de geit hadden volgens de test Corona Virus 19. Een arts in Nederland deed hetzelfde met een kiwi, die ook positief testte. Vindt niemand dit grappig, of op zijn minst verhelderend? Hoe kan het dat deze test dan toch wereldwijd de basis vormt van alle getallen, die dagelijks in het nieuws komen en gebruikt wordt om de maatregelen te rechtvaardigen en mensen in angst te houden?

(39)

GESJOEMEL

Valt het niemand op, dat de cijfers van het aantal sterfgevallen bijgesteld zijn naar het aantal IC opnames en vervolgens naar het aantal besmettingen? Is het duidelijk, dat het aantal besmettingen alleen maar oploopt, omdat er meer tests gedaan worden, die ook nog eens niet werken? Wat zit hier achter? Wil de regering het volk voortdurend in angst houden, zodat ze akkoord gaan met het vaccin?

(40)

ONWETENSCHAPPELIJK

Waarom worden er onomwonden wetenschappelijk bewezen feiten van tafel geveegd? Bijvoorbeeld het feit, dat de PCR Test niet werkt, of dat het bestaan van een Corona Virus 19 nooit bewezen is, maar ook het feit, dat er een onmiskenbare correlatie is tussen het alarmerend stijgende aantal autistische kinderen, kinderen met ADHD, de zogeheten wiegendood en het steeds groeiende aantal vaccinaties, dat een kind op steeds jongere leeftijd krijgt?

(41)

PLOTKIN

Waarom reageert niemand op de nekhaar doen rijzende getuigenis in de rechtbank van vaccinatie specialist Stanley Plotkin, die onder ede verklaarde, dat er giftige stoffen zoals aluminium, kwik en andere chemicaliën in vaccins zitten, alsmede foetus materiaal, dat wil zeggen cellen van geaborteerde baby’s?

(42)

RNA MANIPULATIE

Waarom zet niemand vraagtekens bij het feit, dat de vaccins tegen Corona 19 compleet nieuw zijn, mRNA bevatten (messenger RNA), evenals andere bestanddelen, die permanente veranderingen kunnen aanbrengen in het menselijk genoom? Is het bekend, dat dit nog nooit op mensen is getest en niemand weet wat de lange termijn effecten zijn?

(43)

BILL GATES

Waarom houdt iedereen halsstarrig vast aan het idee, dat miljardair Bill Gates een filantroop is, terwijl hij openlijk spreekt over het terugbrengen van de wereldbevolking door middel van vaccinatieprogramma’s? Bovendien is er sprake van, dat hij net toestemming gekregen heeft om de zon te verduisteren, als poging om de opwarming van de aarde tegen te gaan. Ziet niemand, dat deze man voor God wil spelen? Oh sorry, dat was geen feit, inderdaad. Dat was een aanname. Mijn excuses.

(44)

ELON MUSK

Waarom is Elon Musk zo populair, terwijl hij met zijn satellieten de wereld tot een groot 5G netwerk wil maken, waarvan de uitwerking op de gezondheid nog niet bekend is? Komt hij daarmee niet heel erg tegemoet aan het idee van een technocratische controlestaat, waar bijvoorbeeld Bill Gates zich ook hard voor maakt? Is niemand bang, dat onze relatief vrije wereld net zo gaat worden als China, of weet niemand, dat China al zo’n controlestaat is?

(45)

CYBORGS

Is het bekend, dat Elon Musk voor aan loopt wat betreft technologische ontwikkelingen, waarbij Artificial Intelligence gekoppeld wordt aan het menselijk brein? Het is hem al gelukt een chip in het brein van een varken te implanteren zonder het beest te doden. In een interview met Joe Rogan begin dit jaar zei hij, dat hij eind dit jaar verwachtte hetzelfde te kunnen doen met het brein van een mens. Wie wil vrijwilliger zijn? Is dit de echte Matrix en kunnen we binnenkort een hele taal, een krijgskunst of wat we maar willen, downloaden via een chip in ons hoofd? Of is dit juist het moment waarop we ingeplugd worden in The Machine en niet langer zelf meester zijn over onze werkelijkheid, omdat ons bewustzijn gekaapt wordt as we speak?

(46)

HOOP

Waarom worden mensen boos van de suggestie, dat het virus misschien helemaal niet zo gevaarlijk is? Waarom reageren ze zo verontwaardigd als mensen suggereren, dat de maatregelen wellicht niet nodig zijn, omdat er niet zo heel veel is om bang voor te zijn? Is dat niet juist heel goed nieuws? Is dat niet juist iets om op te duiken en er achter te komen of het waar is, zeker als een arts, een specialist of een dierbare, dat zegt? Waarom worden mensen niet blij van de mogelijkheid, dat de extreme maatregelen helemaal niet nodig zijn? Zou er een andere reden zijn om de maatregelen te handhaven?

(47)

SOROS

Waarom heeft George Soros, de beruchte Hongaars Amerikaanse miljardair, die met zijn bemoeienissen, schenkingen en investeringen dicht bij de topfiguren van het wereldomspannend heersende beleid staat, het bedrijf ‘Van Dijk Boeken’ opgekocht? Van Dijk ja, bij wie jij de boeken koopt voor je middelbare school kind. Zou Soros daarmee inspraak hebben gekregen op de selectie en inhoud van de schoolboeken, die jouw kind gebruikt op de middelbare school?

(48)

DE ROTHSCHILDS

Weten mensen, dat de Rothschilds, één van de rijkste families ter wereld, eigenaar zijn van alle grote universiteiten wereldwijd, en dus een dikke vinger in de pap hebben als het gaat over wat de studenten daar leren en wat ze later als hoogleraar of deskundige naar buiten mogen brengen? Denk je, dat de geheime ontgroeningen op Harvard echt zo onschuldig zijn?

(49)

OLIE EN BIG PHARMA

Weten mensen, dat de Rothschilds en de Rockefellers rijk geworden zijn door de olie industrie, maar ook Big Pharma en de media in hun bezit hebben? Zien mensen de samenhang tussen de woekerwinsten van zowel Big Oil als Big Pharma, waarbij de restproducten uit de olie industrie verwerkt worden in de ‘medicijnen’ van de medische industrie? Het feit, dat de meeste allopathische medicijnen bestanddelen uit aardolie bevatten, heeft niet als reden, dat dat goed is voor je gezondheid. Ja, olijfolie wel, kokosolie ook, maar niet aardolie. Nee, dit maakt onderdeel uit van het verdienmodel van de Rothschilds. Feit is bovendien, dat de Rockefeller familie ook nog zeggenschap heeft over de media. Zou dat een geniale strategie kunnen zijn om de wereldbevolking te manipuleren zonder dat ze het door hebben?

(50)

BANK FOR INTERNATIONAL SETTLEMENTS

Heb je gehoord van de zwaar bewaakte geheime bank, de Bank for International Settlements bank, die in Bazel staat? Wist je, dat die bank en zijn werknemers, net als het Vaticaan, soevereiniteit genieten en absolute macht hebben over de rest van de banken in de wereld? Wist je, dat de beslissingen, die deze bank neemt alle wetten en regels van regeringen overstijgen? Als je dit weet, snap je dan, dat de werkelijke macht in de wereld bij heel andere partijen ligt, dan wat men ons laat denken?

(51)

WE ARE THE 99%

Één van de meest groteske feiten in de wereld is, dat 99% van alle rijkdom in handen is van 13 families, waaronder de Rothschilds en de Rockefellers. Even een vraag bedenken. Is dat niet bizar? Zouden we daar niet enorm verontwaardigd over moeten zijn?

(52)

COVID ZWENDEL

Tijdens de Corona Viruscrisis ging het aantal sterfgevallen bij andere ziektes plotseling sterk omlaag. Er vielen bijvoorbeeld maar 400 doden door de jaarlijkse griep, terwijl het dat er normaal veel meer zijn. Maar ook hart en vaatziekten, kanker en andere doodsoorzaken waren niet eerder zo laag. Zou het kunnen zijn, dat er onterecht sterfgevallen aan corona zijn toegeschreven, terwijl het eigenlijk andere doodsoorzaken betrof? De cijfers wijzen wel in die richting.

(53)

OMKOPERIJ

Kloppen de berichten, dat ziekenhuizen in de Verenigde State $ 13.000 per Corona Virus geval kregen en $ 39.000 als die Corona Virus patiënt ook nog aan de beademingsmachine – de ventilator – aangesloten werd? Was hier in Nederland ook sprake van? Er zijn meerdere huisartsen in Nederland naar voren gekomen, die zeiden, dat ze extra geld van de overheid kregen voor iedere Corona Virus patiënt, die ze inbrachten. Zouden die artsen dat verzinnen? Waarom zouden ze dat doen? Wat zouden ze daarmee winnen? Zou het kunnen, dat ze, omdat ze als arts een eed gezworen hebben om de gezondheid van de patiënt altijd voor te laten gaan, uit gewetenswroeging naar voren traden? Ik denk het.

(54)

DE WETENSCHAP

Waarom beroept iedere voorstander van de maatregelen zich op het vage begrip ‘de wetenschap’, terwijl juist binnen de onafhankelijke wetenschap de mondkapjes, het afstand houden, de angst en de vaccinatiepraatjes ontkracht worden? Dezelfde vraag komt op in verband met chemotherapie en vele andere procedures, die als wetenschappelijk verantwoord naar voren worden gebracht. Zou het kunnen, dat mensen misleid worden onder het mom van ‘de wetenschap’?

(55)

SYMBOLEN

Heb je de demonische kledinglijn gezien van Celine Dion? Heb je de openingsceremonie gezien van de Olympische Spelen in 2012? Heb je de rituele opening gezien van de Gotthard tunnel in Zwitserland in 2017, met eenzelfde gehoornde figuur als de hoofdpersoon in de Capitool bestorming? Vallen de Panda ogen, het bedekken van het linkeroog en de vele satanische handgebaren van talrijke beroemdheden, politici en religieuze leiders over de hele wereld je niet op? Wat zou dat allemaal betekenen, denk je?

(56)

DE GEORGIA GUIDESTONES

Ken je de Georgia Guidestones, de zes mysterieuze granieten zuilen, die in Elbert County in Georgia staan? Een anonieme opdrachtgever, voor wie geld blijkbaar geen rol speelde, heeft ze in 1980 laten maken. Wie of wat denk je, dat er achter zit? De zuilen vormen een klok, een kalender en een kompas. Daarnaast is er in acht talen een tekst in gekerfd, met tien richtlijnen voor de mensheid, die ‘het tijdperk van de rede’ (the age of reason) inluiden. De eerste en tegelijkertijd de meest onheilspellende luidt ‘Houdt de wereldbevolking onder de 500.000.000.’ Goed idee? Ja? Maar hoe dan? Zijn dit de Tien Geboden van de Nieuwe Wereld Orde? Zo niet, wie heeft dit dan bedacht?

Nou, ik denk dat ik klaar ben. Nu jij!

Eh, ik denk, dat ik even moet gaan liggen.’

Ontzettend bedankt voor je energie en tijd.

⚔⚔⚔⚔⚔

PDF

PDF
Knuffelkaravaan – De (1) t/m (56) meest belangrijke vragen van je leven

https://t.me/knuffelkaravaan

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bill+Gates
https://robscholtemuseum.nl/?s=Elon+Musk
https://robscholtemuseum.nl/?s=Donald+Trump
https://robscholtemuseum.nl/?s=Anthony+Fauci
https://robscholtemuseum.nl/?s=Lady+Gaga
https://robscholtemuseum.nl/?s=Hugo+de+Jonge
https://robscholtemuseum.nl/?s=Marina+Abramovic
https://robscholtemuseum.nl/?s=Femke+Halsema
https://robscholtemuseum.nl/?s=Sanne+Terlingen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Robert+de+Niro
https://robscholtemuseum.nl/?s=Oprah+Winfrey
https://robscholtemuseum.nl/?s=Joris+Demmink
https://robscholtemuseum.nl/?s=Dr+Phil
https://robscholtemuseum.nl/?s=John+of+God
https://robscholtemuseum.nl/?s=Louis+Pasteur
https://robscholtemuseum.nl/?s=Ab+Osterhaus
https://robscholtemuseum.nl/?s=Ferdinand+Grapperhaus
https://robscholtemuseum.nl/?s=Julian+Assange
https://robscholtemuseum.nl/?s=Joseph+Biden
https://robscholtemuseum.nl/?s=MK+Ultra
https://robscholtemuseum.nl/?s=Agenda+2030
https://robscholtemuseum.nl/?s=Chemtrails
https://robscholtemuseum.nl/?s=Pizzagate
https://robscholtemuseum.nl/?s=Qanon
https://robscholtemuseum.nl/?s=Nano
https://robscholtemuseum.nl/?s=Cabal
https://robscholtemuseum.nl/?s=Capitol
https://robscholtemuseum.nl/?s=IKEA
https://robscholtemuseum.nl/?s=Walmart
https://robscholtemuseum.nl/?s=MacDonald%27s
https://robscholtemuseum.nl/?s=Microsoft
https://robscholtemuseum.nl/?s=Twitter
https://robscholtemuseum.nl/?s=Facebook
https://robscholtemuseum.nl/?s=LinkedIn
https://robscholtemuseum.nl/?s=Monsanto
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bayer
https://robscholtemuseum.nl/?s=AstraZeneca
https://robscholtemuseum.nl/?s=Pfizer
https://robscholtemuseum.nl/?s=John+Hopkins+institute
https://robscholtemuseum.nl/?s=World+Economic+Forum
https://robscholtemuseum.nl/?s=World+Health+Organisation
https://robscholtemuseum.nl/?s=Out+of+Shadows
https://robscholtemuseum.nl/?s=Adrenochrome
https://robscholtemuseum.nl/?s=HAMPSTEAD+CASE
https://robscholtemuseum.nl/?s=Vaccinatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bill+%26+Melinda+Gates+Foundation
https://robscholtemuseum.nl/?s=WikiLeaks
https://robscholtemuseum.nl/?s=Mind+Control
https://robscholtemuseum.nl/?s=Operation+Paperclip
https://robscholtemuseum.nl/?s=Mondkapjes
https://robscholtemuseum.nl/?s=Orange+Man
https://robscholtemuseum.nl/?s=Corona+Virus
https://robscholtemuseum.nl/?s=Hydroxychloroquine
https://robscholtemuseum.nl/?s=RIVM
https://robscholtemuseum.nl/?s=Spoedwet
https://robscholtemuseum.nl/?s=PCR+Test
https://robscholtemuseum.nl/?s=John+Magufuli
https://robscholtemuseum.nl/?s=Stanley+Plotkin
https://robscholtemuseum.nl/?s=mRNA
https://robscholtemuseum.nl/?s=5G
https://robscholtemuseum.nl/?s=China
https://robscholtemuseum.nl/?s=Artificial+Intelligence
https://robscholtemuseum.nl/?s=Joe+Rogan
https://robscholtemuseum.nl/?s=George+Soros
https://robscholtemuseum.nl/?s=Big+Pharma
https://robscholtemuseum.nl/?s=Big+Oil
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bank+for+International+Settlements
https://robscholtemuseum.nl/?s=Rothschild
https://robscholtemuseum.nl/?s=Rockefeller
https://robscholtemuseum.nl/?s=Olympic+Games+2012
https://robscholtemuseum.nl/?s=Celine+Dion
https://robscholtemuseum.nl/?s=Gotthard+Tunnel
https://robscholtemuseum.nl/?s=Panda+Eyes
https://robscholtemuseum.nl/?s=Georgia+Guidestones
https://robscholtemuseum.nl/?s=Tien+Geboden
https://robscholtemuseum.nl/?s=Nieuwe+Wereld+Orde

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image