Johan Oldenkamp – O Show (1) t/m (10) Openheid over Orange NEP KONING HUIS: We zijn Jaren Lang Voor Gelogen over de Echte Geschiedenis!

Gouden Koets (foto Maurice van Berkel)

Openheid over Orange NEP KONING HUIS: We zijn Jaren Lang Voor Gelogen over de Echte Geschiedenis!

In de O Show presenteert Ex Onderdaan Johan Oldenkamp, zo noemt hij Zich Zelf, een Iets Ander Beeld van Alex von Amsberg en zijn Familie dan wat de Onderdanen in de Lage Landen Door Gaans krijgen Voor Geschoteld door de Rijks Voor Lieg Dienst.

O Show (foto Pateo)

Sterkte met het Ontwaken in Nederland!

Alle Politieke Leiders, Virologen en Media Verantwoordelijken, die het Levens Gevaarlijke Spel van Klaus Schwab World Economic Forum (WEF) EN Bill Gates World Health Organization (WHO) ten Koste van de Mens met een Gelogen Bewust Gecreëerde Pandemie over de Mensheid Uit Rollen, zullen Gearresteerd en Berecht worden in een Nüremberg 2.0 Proces!

World Economic Forum, 29 januari 2019 (foto Volk Wordt Wakker)

O Show (1) t/m (10)

De ‘Links‘ in het Onder Staande Schema (Blauw Gekleurd) werken Niet op deze Site, echter zijn Alle Afleveringen op deze Pagina Stuk voor Stuk te bekijken onder de Koppen van de Afleveringen (1) t/m (10).

Tip van Dienie Lats

Wanneer je van elke Video (10 Stuks) een Stukje bekijkt raak je Al Aardig op de Hoogte van het Grote Bedrog, waar mee Vele Nederlanders Jaren Lang zijn Bedrogen!

Schema van Johan Oldekamp Uitzendingen (foto Pateo)

De O Show (1) Alex en Máxima bij de Paus in juni 2017

De Eerste Aflevering van de O Show gaat over het Bezoek op donderdag 22 juni 2017 van Alex von Amsberg en zijn Achter Achter Achter Achter Nicht Máxima Zorreguieta bij de Jezuïeten Paus Jorge Bergoglio, die Zich Zelf sinds 13 maart 2013Franciscus” noemt.

Reacties
https://youtu.be/8-84eJTzUQo


De O Show (2) Het MH17 Bos verwacht Willy & Máxi

De Tweede Aflevering van de O Show gaat over de Officiële Opening op maandag 17 juli 2017 van het MH17 Sprookjes Bos te Park Vijfhuizen, iets ten Noord Westen van Schiphol, waarbij Willy en zijn Vrouw Máxi Vergezeld van hun Hof Nar de Ere Gasten zullen zijn. In de Raad van Advies van het MH17 Sprookjes Bos vinden we Vertegenwoordigers van de Vier Politieke Partijen, die zich sinds de Jaren Zeventig van de Vorige Eeuw Systematisch hebben Schuldig Gemaakt aan Volks Verraad Ed Nijpels (VVD), Job Cohen (PvdA), Alexander Rinnooy Kan (D66) en Cees Veerman (CDA). Ook hier is weer een VVD er Voorzitter, net als in Al Willy S Kabinetten tot Nu toe.

Reacties
https://youtu.be/81t-GWyn5dY

De O Show (3) Rover Koning opent Sprookjes Bos

De Derde Aflevering van de O Show doet Verslag van de Officiële Opening op maandag middag 17 juli 2017 van het MH17 Sprookjes Bos te Park Vijfhuizen, Iets ten Noord Westen van Schiphol, door Rover Koning Willy en Junta Koningin Máxi.

Reacties
https://vimeo.com/278431598

De O Show (4) Willy S  Zelf Geschreven Troon Rede

In de Vierde Aflevering van de O Show wordt de Gelekte Troon Rede van 2017 Openbaar gemaakt, die voor het Eerst Helemaal Zelf door Rover Koning Willy is geschreven. We zullen moeten Af Wachten, of het Willy ook lukt om deze Zelf Geschreven Troon Rede te mogen voor lezen op dinsdag 19 september 2017. Zal Junta Koningin Máxi dat Toe Staan?

Reacties
https://youtu.be/ioqAW_JkwuU

De O Show (5) Top 3 Nep Oranje Leugens

In de Vijfde Aflevering van de O Show wordt de Top 3 gepresenteerd van de Aller Grootste Nep Oranje Leugens. De Geschiedenis laat namelijk zien, dat deze Nep Oranjes alleen dank zij al hun Leugens tot op de Dag van Vandaag hebben kunnen door gaan met Roven.

Reacties
https://youtu.be/rQAZdnnnGh8

De O Show (6) Koning Gorilla S Vader Moord

In de Zevende Aflevering van de O Show wordt aangetoond, dat Emma von Waldeck und Pyrmont (1858 – 1934) de Testamenten van de Zonen van haar Man Willem van Nassau (1817 – 1890), Beter Bekend alsKoning Gorilla“, heeft Vervalst. Beide Zonen, Genaamd Wiillem van Nassau (1840 – 1879) en Alexander van Nassau (1851 – 1884), lieten al hun Bezittingen, namelijk na aan de Enige Echte Klein Dochter van Willem III, Genaamd Geertruida Fok (1871 – 1945).

Reacties
https://youtu.be/_Aqr2i-8hiw

De O Show (7) Alexander S Geheime Kistje

In de Zevende Aflevering van de O Show wordt Aan Getoond, dat Emma von Waldeck und Pyrmont (1858 – 1934) de Testamenten van de Zonen van haar Man Willem van Nassau (1817 – 1890), Beter Bekend alsKoning Gorilla“, heeft Vervalst. Beide Zonen, Genaamd Willem van Nassau (1840 – 1879) en Alexander van Nassau (1851 – 1884), lieten al hun Bezittingen, namelijk na aan de Enige Echte Klein Dochter van Willem III, Genaamd Geertruida Fok (1871 – 1945).

Reacties
https://youtu.be/cYubhMErzxo

De O Show (8) De Baby Ruil van 1909

In de Achtste Aflevering van de O Show wordt getoond dat de Nederlandse “koningin” Wilhelmina de Ranitz (1880 – 1962) op vrijdag 30 april 1909 beviel van een meisje met het syndroom van Down. Maar ’s nachts werd dit ‘mongooltje’ snel omgeruild voor een geheel gezond meisje, dat kort daarvoor in de buurt was geboren. In tegenstelling tot het burgermeisje Juliana was de echte Nederlandse “kroonprinses” dus ‘niet helemaal goed’, en ging verder door het leven als Klaartje van der Grift uit Baarn. Dit alles is door de echte familie van Juliana bevestigd.

Reacties
https://youtu.be/sjtzAXn7pR8

De O Show (9) De Zaak De Witt uit 1672

In de Negende Aflevering van de O Show wordt getoond, dat de Zeer Gerespecteerde Gebroeders De Witt op zaterdag 20 augustus 1672 zijn Vermoord op de Vijverberg te S Gravenhage door de Haagse Schutterij in Opdracht van Willem Hendrik van Nassau (1650 – 1702).

Na de Staatsgreep Volgend op deze Openbare Lynch Partij benoemde hij Zich Zelf tot Stadhouder Willem III. Daarmee had hij de Mislukte Staats Greep van 22 Jaar daar voor, die was geprobeerd door diens Vader Willem II in 1650, weer “Goed” gemaakt. Het Spreek Woord beweert, dat Misdaad Niet loont, maar dat geldt Blijkbaar Niet voor de Van Nassau S.

Reacties
https://youtu.be/TeD39exoRgY

De O Show (10) De Echte Vader van Willem Batavus

In de Tiende Aflevering van de O Show wordt onthuld Wie de Echte Vader was van Stadhouder Willem Batavus (1748 – 1806). Volgens de Gemanipuleerde Vaderlandse Geschiedenis zou Wilhelm Carl Heinrich Friso von Nassau (1711 – 1751), beter bekend als Stadhouder Willem IV, zijn Vader zijn geweest, maar dat is Niet Waar. Zijn Echte Vader was de Geliefde van zijn Moeder Anna von Braunschweig (1709 – 1759), en diens Naam was Douwe Sirtema van Grovestins (1710 – 1778).

Dit betekent, dat de Man, die Zich Zelf in 1815 Uit Riep totKoning der Nederlanden“, een Klein Zoon was van deze Douwe, en zou der halve ook diens Achter NaamSirtema van Grovestins‘ dienen te hebben gekregen. Omdat dit Niet is Gebeurd, wordt hij in de PateoPediaWillem Frederik Non Nassau‘ (1772 – 1843) Genoemd.

Dit Alles toont aan dat het Zelf BenoemdeKoninklijkHuis in de Nederlanden NooitVan Nassau‘ is geweest!

Reacties
https://youtu.be/bZprbAS4pFU

https://pateo.nl/HTML/NL/Meer/De_O_Show.htm

https://www.volkwordwakker.nl/nep-koningshuis-nederland/

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Johan+Oldenkamp
https://robscholtemuseum.nl/?s=O+Show
https://robscholtemuseum.nl/?s=Pateo
https://robscholtemuseum.nl/?s=Pateo+Media
https://robscholtemuseum.nl/?s=Pateo+Radio
https://robscholtemuseum.nl/?s=Pateo+TV
https://robscholtemuseum.nl/?s=Dinie+Wakker
https://robscholtemuseum.nl/?s=Volk+Wordt+Wakker
https://robscholtemuseum.nl/?s=Orange
https://robscholtemuseum.nl/?s=Oranje
https://robscholtemuseum.nl/?s=Koning+Willem+Alexander
https://robscholtemuseum.nl/?s=Koningin+Maxima
https://robscholtemuseum.nl/?s=Nep+Koning+Huis
https://robscholtemuseum.nl/?s=Echte+Geschiedenis