Johan Oldenkamp – Pateo TV presenteert: Openheid over Oranje

Gepubliceerd op 31 mei 2016

For English, click here:
https://youtu.be/j08uQfxQOOM

In deze Nederlandstalige aflevering van Pateo TV geeft Dr. Johan Oldenkamp, de grondlegger van Wholly Science, openheid over alles wat met de titel “Prins van Oranje” te maken heeft. Daarin bewijst hij eens en voor altijd, dat niet alleen de Von Nassau’s nooit “Van Oranje” zijn geweest, maar ook dat deze familie vanaf Juliana zelfs geen Von Nassau meer was.

Deze aflevering van Pateo TV kan worden beschouwd als een gratis voorproefje van de 30 delige videocursus over Wholly Science. Het laatste deel van de 24e video uit die cursus is in deze aflevering van Pateo TV nogmaals gepresenteerd.

Voor meer informatie over Pateo TV of Wholly Science (inclusief de videocursus) bezoek je de website
http://pateo.nl
http://www.pateo.nl/platform.htm
http://www.youtube.com/user/PateoMedia

Reacties
https://youtu.be/CmOkMaB1Tpk

StudioB27
Bernhardus heeft 10 elftallen verwekt, vertel ook over Mevrouw Roovers.

jackp6
Het leek mij veeleer, dat Willem “van Oranje” Nassau, die aan het hof van Philips de II, het Spaanse Hof, de opleiding genoot in de Nederlanden werd geplaatst om er een “controlled opposition” te leiden.
Het “protestantisme” is een variëteit van het Vaticaan, zoals er vandaag bijvoorbeeld de smaken republiek, democratie, kapitalisme, communisme of what ever zijn, die allen een valse god, autoriteit, dienen.
Spaanse Hof kreeg in 1452 meen ik via Dum Diversas de opdracht de wereld met geweld te onderwerpen aan het “Roomse gezag”. ofwel de plaatsvervangers van god, ofwel de afgod, Anti Christ.

Regan Teresa
Rood wit blauw in de vlag is Sirius aanbidding.
Heeft ongetwijfeld te maken met de “Verlichting” het gedachtegoed, filosofie, waar we nu nog altijd mee te maken hebben (filosofie met nadruk op sofie, deze naam is leuk om eens nader te onderzoeken, heeft weer direct met Sirius en de ”Verlichting te maken).
Ook wel aardig om bij ”Schutz Staffel”, SS, nog even te vernoemen dat Schutz Staffel een woord is, dat verzonnen is om een afdeling SS te kunnen noemen, zodat het symbool van de bliksemschicht gebruikt kon worden.
Bij SS ging het DUS om de afbeelding: het symbool van de bliksemschicht.
Ze moesten deze bliksenschicht vertegenwoordigd hebben in hun symboliek, zoals de swastika (rijzende zon). Toen hebben ze wat verzonnen, dat met SS afgekort kon worden.
Het is NIET zo, dat ze eerst de Schutz Staffel hadden, die dan gemakshalve werd afgekort tot SS, en waarbij dan ”voor de leuk” SS afgebeeld werd als bliksemschicht, omdat dat ook mooi bij het imago paste, zoals we (ik tenminste) op onze Nederlandse prutschooltjes geleerd hebben, van sukkelige leraren, die bij nader inzien gelukkig nog altijd nachtmerries van mij hebben. Als er eentje daarvan dit leest: ik gebaar twee GROTE DIKKE SATURNUS vingers naar je!
SS = bliksemschichten = lightning from heaven = in Hebreeuws, Barack (Obama ja, die Barack bijvoorbeeld, dat dat lijkt op barak, zoals deze te vinden waren in concentratiekampen is tot nu toe voor mij nog toeval overigens).
Goed, dat Dutroux ook genoemd wordt. Kinderoffers ten gunste van Baal aka Nimrod, zoals de ”mystery religion”, vrijmetselarij, freemasonry, dicteert. Research Baal en de destructie van de monumenten ter ere van Baal door ISIS en de intentie deze weder op te bouwen rond de wereld.
Satanisme| Luciferiaanse doctrine.
Wat het bips afvegen met het Nederlandse volk betreft geef ik Beatrix volkomen gelijk, Johan zegt, dat de Nederlanders het ”wel door” hebben, maar dat betekent in geen geval dat ze er wat tegen doen. Die nieuwe auto, aanbouw serre, modieuze kleding en een ”moderne” levensstijl ”, een zo hoog mogelijke status, ”om erbij te horen” zoals die snotkoker van de Volkskrant met zijn voorkomen mooi illustreert zijn veel belangrijker!(dan maar een hypotheek erbij, maar dan hebben we wél veel en zijn we dús gelukkiger)!
Gelukkig kunnen de Nederlandertjes wél zeuren over de pa van Maxima (”de Nederlander bestaat niet meer”, zoals uitgesproken door Maxima, op haar trouwen, geloof ik, om FF de globalistische toekomst (NEW WORLD ORDER) te peilen, wat niet goed viel bij het volkje).
Lekker zeuren over de pa van Maxima, zodat je aan iedereen kunt laten zien hoe hoog je de ”moraal” in het vaandel hebt, want het kost ook nog eens niks, dan heb je twee vliegen in één klap, je bent deugdelijk én je hoeft er niet eens wat voor te doen of onder te lijden.
Ga nou maar weer lekker met je poffertjes porem een Nederlands vlaggetje wapperen: HOEZEE!
Pa komt gewoon op de bruiloft, en daar heeft het Nederlandse gepeupel, TERECHT, nog niet DÍT over in te brengen!
Je hypotheek betalen, je Nederlandse bakkes houden en doen wat je gezegd wordt, Pietje en Petranella Snot!
Overigens stel ik het niet op prijs, dat U, Johan Oldekamp, wél, Robin de Ruyter vernoemd als schrijver, en níet de schrijver, waarvan Robin plagieert, zijnde Fritz Springmeier. 13 Bloodlines of the iLLUMiNATi.
Het werk van Springmeier door onze Robin intentioneel zodanig verkracht, dat het einde zoek is en er geen kaas meer van te maken is. Wellicht kunnen we wat blikken academisch vocabulaire opentrekken, zodat het net lijkt, alsof we het werkelijk over iets hebben, hé? Robin, Robinnetje met z’n overgeschreven boek, dat de hele wereld over gegaan is. Zakken gevuld, leugens verspreid, het spoor of dwalen, intentie succesvol afgesloten.
Waar Fritz Springmeier in zijn boeken in het voorwoord het kopiëren en het verspreiden ervan aanmoedigt, vult Robin z’n zakken ermee. Een echte moderne Nederlander.
Ik zal hier ook bij de betreffende video nog een aantekening plaatsen. Dan moet ik er wel een heel hoop weer bekijken, omdat ik niet meer precies weet in welke deze charlatan Robin genoemd werd. Maar veel video’s zijn erg informatief en het wederzien zal geen straf zijn. Bovendien heb ik nog meer aan te merken op een aantal punten. Bijvoorbeeld de dagen van een planeet PER omlooptijd, de hierbij behorende conclusie, die gebruikt werd als argument voor een volgend onderwerp, ZONDER het vermelden van de relatieve waarde, zijnde de de lengte in tijd van de omlooptijd van betreffende planeet in aardse jaren en dus de verhouding hiermee met aarde, terra.
Niemand in dat publiek, dat erbij zat had er een vraag over. Hoe aerdappelig deze mensen hun ”r” ook is, je komt er bij dan gewoon af als aap. Aap met rover uit Aerdenhout, Huizen of Blaricum.
Hoe dan ook ik zou graag de cursus volgen, maar er zitten wat haken en ogen aan uw schijnbare inborst. U begrijpt, dat ik hierom nog geen gevolg kan geven aan deze interesse.

PateoMedia
Heb je al eens gekeken op het Engelstalige gedeelte van Pateo.nl, en dan bij de PateoPedia? Klik daar maar eens op “Contemporary Researchers”, waar je ook de naam van Fritz A. Springmeier zult vinden. Ik raad je daarom aan om geen voorbarige conclusies te trekken, ook niet over Robin de Ruiter.

Power3
Mijn complimenten. Zeer goed stuk!

2 Comments

  1. Geïnteresseerd in de bewegingen van het koningshuis .
    Afkomst
    Bernard
    Friso
    Pim Fortuyn

  2. Weer een lijder aan ernstige sensatiezucht en complotdenken. Loze beweringen geen enkel hard bewijs.

Reacties zijn afgesloten bij dit onderwerp.