3. Göz TV | Irfan Aydin – Dossier Kindermishandeling brengt Nederland in Verwarring + Pateo TV | Johan Oldenkamp – Over de Zaak Joris Demmink

De Zaak Joris Demmink (foto YouTube)
Irfan Aydin & Neset Temerci (foto YouTube)

Neset Temerci & Irfan Aydin (foto YouTube)

Intimidatie door Overheid (foto Telegram)

Dossier Kindermishandeling brengt Nederland in Verwarring

Live gestreamd op 25 aug. 2021

İRFAN AYDIN

De Kindermishandeling Zaak bracht de Nederlandse Regering in Paniek terwijl de Turkse Autoriteiten doodstil waren. Er was een Schokkende Ontwikkeling in de Zaak van Kindermisbruik, die 10 jarige Kinderen op de Markt brachten voor Perverse Seksuele Riten, en helaas bleven Hoge Overheid Functionarissen stil. De Nederlandse Overheid doet Inval na Inval bij Mensen, waarvan zij denken, dat ze onze Informatiebronnen zijn. We zullen onze Kinderen Beschermen, wat ze ook doen.
3e Oog

Tip
Als je de Video wilt bekijken met Vertaling druk dan op de drie Kleine Puntjes rechtsboven van de Video en kies uit drie Verschillende Talen Turks, Engels of Nederlands.

Reacties
https://youtu.be/BaZ3H5tniUs

Over de Zaak Joris Demmink

Gepubliceerd 11 jul. 2016

PateoMedia

In 1997 werden vier mannen in Top van de Nederlandse Justitie Verdacht van Seks met Minderjarigen. Naast drie Hoofdofficieren ging het ook om de Directeur Generaal Internationale Aangelegenheden en Vreemdelingenzaken, namelijk Joris Demmink. Daarop werd in 1998 het Rolodex Onderzoek gestart, maar al heel snel werd dit Onderzoek van Hogerhand Stilgelegd. Op 1 november 2002 werd Ontucht Verdachte Demmink zelfs benoemd tot de Allerhoogste Ambtenaar van Justitie, namelijk Secretaris Generaal. Na een gelijktijdige Publicatie in Panorama en de Gay Krant op woensdag 8 oktober 2003 werd Demmink opnieuw in verband gebracht met Ontucht. Zijn Naam werd weliswaar niet genoemd in die Publicaties, maar het was voor de Ingewijden duidelijk, dat het om hem handelde. Daarop verklaarde de Piet Hein Donner, die als Minister van Justitie Demmink had benoemd: “Er is Geen Sprake van Rook, Laat Staan van Vuur.” In deze Nederlandstalige Aflevering van Pateo TV toont Dr Johan Oldenkamp, de Grondlegger van Wholly Science, aan, dat Donner heeft Gelogen en dat er zelfs volop Vuur was. Bovendien begon die Brand bij Justitie al rond het Jaar 1980. Dat was wellicht ook de Reden, dat Demmink in 1982 overstapte van het Ministerie van Defensie naar het Ministerie van Justitie. Alle Feiten worden in deze Video Presentatie netjes op een Rijtje gezet.

De Zaak Demmink is vanwege twee Redenen Zeer Controversieel geworden. Allereerst heeft de Top van Justitie Uit Alle Macht de Deksel op deze Beerput willen houden, of werd hiertoe van Hogerhand Gedwongen. Ten tweede is deze Zaak Verziekt, doordat op Geld Beluste Lieden opzettelijk Feiten en Fictie door elkaar zijn gaan halen. Het Doel van deze Aflevering van Pateo TV is om Neutrale Kijkers te helpen Waarheid van Leugen te onderscheiden.

Voor meer Informatie over Pateo TV of Wholly Science bezoek je de Website Pateo.nl
http://www.pateo.nl/platform.htm

Twitter https://twitter.com/WhollyScience
Facebook http://www.facebook.com/Pateo.Center

Reacties
https://youtu.be/m9y_Mp4zn4w

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=3.+Göz+TV
https://robscholtemuseum.nl/?s=Irfan+Aydin
https://robscholtemuseum.nl/?s=Pateo+TV
https://robscholtemuseum.nl/?s=Johan+Oldenkamp
https://robscholtemuseum.nl/?s=Neset+Temerci
https://robscholtemuseum.nl/?s=Joris+Demmink
https://robscholtemuseum.nl/?s=Rolodex+Onderzoek