Frits Verhagen – Den Helder verwijt Adviseur van Rob Scholte ‘Misbruik van Recht’ Oliver Anderson vindt, dat Gemeente Veel Te Traag is met Verstrekken van Stukken over Kunstenaar

Oliver Anderson, Juridisch Adviseur bij Stichting Adviesman en tevens Adviseur van Blije Buren rn van Rob Scholte (foto AT5)
https://www.at5.nl/artikelen/159335/gratis-eten-en-een-goed-gesprek-blije-buren-wil-verbinden
https://www.at5.nl/artikelen/170507/stichting-blije-buren-vecht-voor-voortbestaan-geef-ons-nog-een-kans-een-kleintje
https://www.at5.nl/artikelen/193924/stichting-blije-buren-terug-van-weggeweest-er-met-zn-allen-mooie-stad-van-maken

Den Helder verwijt Adviseur van Rob Scholte ‘Misbruik van Recht‘ Oliver Anderson vindt, dat Gemeente Veel Te Traag is met het Verstrekken van Stukken over de Kunstenaar

Den Helder – Adviseur Oliver Anderson van Kunstenaar Rob Scholte maakt volgens het College van B & W van Den Helder ’Misbruik van Recht. Dat Ernstige Verwijt werd donderdag door een Medewerkster van de Gemeente Geuit tijdens een Rechtszaak bij de Bestuursrechter in Haarlem.

Misbruik van Recht is een Zware Beschuldiging. Het betekent in Feite, dat Iemand op Onjuiste Gronden Rechtszaken aan spant. Volgens de Vertegenwoordigster van de Demeente is, dat op Anderson, die Juridisch Adviseur is bij de Stichting Adviesman, van Toepassing.

De Adviseur van Scholte begon een Rechtszaak tegen Den Helder, omdat hij vindt, dat de Gemeente Veel Te Traag is met het Verstrekken van Stukken over de Kunstenaar. In Totaal gaat het om 30.000 Pagina S. De Gemeente heeft Toe Gezegd 1.500 Pagina S per Twee Maanden te kunnen leveren. Dat is Anderson Niet Snel Genoeg.

Ziek

Een Zitting over de Kwestie ging Vorige Maand niet door in Verband met Ziekte van de Adviseur. Anderson was donderdag Opnieuw Niet Aanwezig. Hij had zich Weer Ziek Gemeld.

De Bestuursrechter gaf Woensdag Avond aan de Vertegenwoordigster van de Gemeente door, dat zij de Zitting Donderdag Hoe Dan Ook wilde laten Door Gaan. Het ging Immers om een Voorlopige Voorziening en dan is er Haast Bij Geboden.

Oliver Anderson heeft Eerder Aangegeven, dat Rob Scholte er Veel Baat bij heeft, dat Den Helder Snel over de Brug komt met Stukken. De Adviseur is er van Overtuigd, dat hij er Materiaal in zal terug vinden, dat de Kunstenaar in het Gelijk stelt. Het Uiteindelijke Doel is de Openbare Veiling van Kunstwerken van Scholte tr Voorkomen.

Tegenstrijdig

Volgens de Gemeente is een Executie Verkoop Voorlopig Nog Niet aan de Orde. De Medewerkster zei donderdag. dat de Standpunten van Anderson Tegenstrijdig Zijn. Aan de Ene Kant is hij Akkoord Gegaan met de Toezegging van de Gemeente, dat een Half Jaar, Nadat er Nieuw College is Aangetreden alle 30.000 Pagina S zouden zijn Geleverd. Aan de andere Kant begint hij een Rechtszaak, waarin hij aandringt op Meer Snelheid.

De Bestuursrechter gaat Nadenken over de Vraag, of Den Helder inderdaad Meer Haast moet maken.

De Uitspraak is Uiterlijk op 31 maart.

https://www.noordhollandsdagblad.nl/cnt/dmf20220317_45548194

Delano Weltevreden – Rob Scholte moet drie jaar Wachten, voordat hij Alle Informatie krijgt, die Gemeente Den Helder over hem heeft: ’Dat is Onaanvaardbaar’, zegt Juridisch Adviseur

Delano Weltevreden – Opnieuw naar de Rechter over Kwestie Rob Scholte + R – Lange Duur voor Uitvoering WOB veroorzaakt door het ZWART Maken van Relevante Informatie (PDF’s)

Frits Verhagen – Krant wil snel Álle Stukken over Kwestie Rob Scholte, Gemeente beroept zich op Overmacht

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=+Frits+Verhagen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Oliver+Anderson
https://robscholtemuseum.nl/?s=Stichting+Adviesman
https://robscholtemuseum.nl/?s=Peter+Hoeboer
https://robscholtemuseum.nl/?s=Blije+Buren
https://robscholtemuseum.nl/?s=Misbruik+van+Recht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image