Delano Weltevreden – Onrust in de Helderse Gemeente Raad, Waarom heeft het Stadhuis een Rapport over een Verhard Rol Stoel Pad Beïnvloed?

Kees de Jager, Onmiddels Overleden, opperde namens GroenLinks het Idee voor een Verhard Rolstoel Pad in de Donkere Duinen (foto NHD)

Onrust in de Helderse Gemeente Raad, Waarom heeft het Stadhuis een Rapport over een Verhard Rol Stoel Pad Beïnvloed?

Den Helder – Heeft het Vorige College Met Opzet een Rapport over een Verhard Rol Stoel Pad in de Donkere Duinen laten aanpassen om dat Idee van GroenLinks tegen te houden?

Of hebben Ambtenaren, dat Op Eigen Houtje gedaan? Alle Raads Fracties willen dat Van het College Weten naar Aanleiding van een Artikel van Lokale Omroep Regio Noordkop. GroenLinks had In de Vorige Raads Periode voor gesteld om een Verhard Pad in het Bos te laten aan leggen zo dat ook Rol Stoelers er Gebruik van kunnen maken.

De Ecoloog, die namens de Gemeente moest Onder Zoeken, of dat kon, stelde voor om Niet het Schadelijke Asfalt te gebruiken, maar een Alternatief en Voor de Natuur Onschadelijk Materiaal. Die Suggestie is Niet in het Rapport op genomen. In het Rapport staat Wel, dat een Pad van Asfalt met een Ondergrond van Granulaat Schadelijk is voor de Ondergrond.

Wet Houder Peter de Vrij schoot het Idee van GL vervolgens Af. Het Rapport blijkt na een Email Wisseling tussen de Ecoloog en Ambtenaren te zijn Gewijzigd. Op Vragen van Regio Noordkop had het College Eerder Ontkend, dat het Rapport op Verzoek van het Stad Huis is Gewijzigd. De Lokale Omroep heeft Vervolgens Gevraagd om Openbaarmaking van de Documenten.

De Veertien Fracties willen Weten Welke Wethouders Wisten, dat het Rapport Moed Willig is Gemanipuleerd. Alle Fracties zijn er Benieuwd naar, of Ook Andere Rapporten zijn Beïnvloed.

Helderse Courant, 2 december 2022, 19:59

https://www.noordhollandsdagblad.nl/cnt/dmf20221202_61215853

Kees de Jager – ROB SCHOLTE MUSEUM MOET (als het half kan) IN POSTKANTOOR BLIJVEN

Delano Weltevreden – Kees de Jager overleden, politicus en belangenbehartiger van mensen met een beperking: ’Voor GroenLinks was hij heel belangrijk’

Hedzer Faber – Het klinkt zo sympathiek: maak de Donkere Duinen ook toegankelijk voor rolstoelers, maar het mag niet door milieuregels

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Delano+Weltevreden
https://robscholtemuseum.nl/?s=Kees+de+Jager
https://robscholtemuseum.nl/?s=Groen+Links+Den+Helder
https://robscholtemuseum.nl/?s=Rol+Stoel+Pad
https://robscholtemuseum.nl/?s=Donkere+Duinen