Artsen voor Vrijheid – Frans Universitair Onderzoek constateert ‘Tientallen tot Honderden Keren Hogere Sterfte door Pfizer Vaccin’, Experts spreken over ‘Holocaust’

Train to Nowhere (gif Gfycat)

Frans Universitair Onderzoek constateert ‘Tientallen tot Honderden Keren Hogere Sterfte door Pfizer Vaccin’, Experts spreken over ‘Een Nieuwe Holocaust

Infectie Ziekten Expert Universiteit Aix Marseille en Ingenieur spreken op Basis van Officiële Overheid Cijfers Israël zelfs van ‘Een Nieuwe Holocaust’. Bijna Helft van Alle Officiële Israëlische Corona Virus Doden viel na het begin van de Vaccinaties halverwege december 2020. Meerderheid Ernstige Patiënten in Ziekenhuizen blijkt al één of twee Keer te zijn Gevaccineerd

Dr Hervé Seligmann, een Infectie Ziekten Expert van de Universiteit van Aix Marseille, heeft samen met Ingenieur Haim Yativ de Officiële Cijfers en Statistieken van Israël, tot op heden met Afstand het meest tegen Corona Gevaccineerde Land ter Wereld, eens Goed onder de Loep genomen, om te zien, of het echt klopt, dat het Pfizer Vaccin het aantal Corona Virus gevallen en Doden zo sterk terugdringt, zoals de meeste MainStream Media beweren. Diverse Kranten, waaronder France Soir en Arutz Sheva berichten nu, dat Seligmann en Yativ tot de Schrikbarende Conclusie zijn gekomen, dat ‘Er Honderden Keren Meer Jongeren en Tientallen Keer meer Ouderen Dood gaan door het Vaccin dan in dezelfde Periode door het Corona Virus.’ Ze hebben het zelfs over ‘Een Nieuwe Holocaust’.

In Israël is al 53% van de bevolking gevaccineerd. Ter vergelijk: In Groot Brittannië, nummer twee op de lijst, gaat het om 26,9%, in de Verenigde Staten 13,5%, in Duitsland 4,1%, en in Australië nog maar 0,1%.

Dr Seligmann is werkzaam op de Afdeling Infectie en Tropische Ziekten Research van de Medische Faculteit van de Universiteit van Aix Marseille, en heeft meer dan 100 Wetenschappelijke Publicaties op zijn Naam staan.

Honderden keren Hogere Sterfte in Jongere Mensen, en Tientallen Keren Hoger in Ouderen

Samen met Ingenieur Haim Yativ vroeg hij via een WOB Verzoek de Officiële Cijfers van de Israëlische Overheid op, en concludeerde, dat het Pfizer Vaccin, dat ook in Nederland wordt gebruikt. ‘Een Honderden Keren zo Hoge Sterfte veroorzaakt in Jongere Mensen dan het Corona Virus zonder het Vaccin, en een Tientallen Keren Hogere Sterfte in Oudere Mensen,’ zeker als ook gekeken wordt naar de vele Ouderen. die – eveneens net als in Nederland – kort na Toediening van het Vaccin Overlijden aan een Hersen Bloeding, Hart Aanval of een Andere Aandoening.

De auteurs van de studie hebben verklaard, dat ze geen belangenverstrengelingen hebben, behalve dat ze kinderen in Israël hebben wonen.

Een nieuwe Holocaust

Puntsgewijs luiden hun conclusies.

(1) Er is een mismatch tussen de gepubliceerde data door de autoriteiten en de realiteit ter plekke.

(2) In januari 2021 waren er 3.000 gerapporteerde vaccinatie tegenreacties, waarvan 2900 door de mRNA vaccins.

(3) De sterfte is vergeleken met andere jaren 40 keer hoger.

(4) De auteurs hebben een Ynet artikel over het ‘succes’ van de vaccinaties op basis van dezelfde cijfers en informatie gedebunkt. ‘Door deze data te analyseren kwamen we op verbijsterende cijfers, die aanzienlijk bijdragen aan de mortaliteit door het vaccin.

(5) De auteurs stellen, dat ‘vaccinaties meer doden hebben veroorzaakt dan het coronavirus in dezelfde periode zou hebben gedaan.

(6) 2.337 van de 5.351 officiële Israëlische coronadoden vielen tussen midden december, het begin van de vaccinaties, en midden februari. In twee maanden vielen dus bijna net zoveel slachtoffers als in de 10 maanden er voor. Bovendien nam het aantal doden in die twee maanden evenredig snel toe met het aantal vaccinaties. Van toeval kan daarom geen enkele sprake zijn.

(7) Hetzelfde geldt voor het aantal ernstige gevallen in de ziekenhuizen. De meerderheid van de mensen, die op of rond 10 februari in het ziekenhuis lagen waren reeds gevaccineerd met de eerste dosis, of hadden binnen twee weken voor hun opname net de tweede dosis gekregen;

(8) Ook voor de bevolking tot 65 jaar tonen de statistieken van het Ministerie van Gezondheid aan, dat ‘de meeste Corona Virus 19 doden in die periode gevaccineerde mensen waren.’ ‘Tijdens deze 5 weken durende periode van het vaccinatieproces steeg het sterfte percentage van deze leeftijdsgroep met 260‘. Eerst stierven er 0,19 mensen op de 100.000. Na het begin van de vaccinaties steeg dat naar 50 op de 100.000.

(9) Omdat het aantal vaccinaties en de gemiddelde leeftijd van gevaccineerden daalt, zal er de komende tijd een tijdelijke daling in ernstige gevallen en doden komen. Over een paar maanden verwachten Seligmann en Yativ echter een enorme stijging, omdat de middel lange en lange termijn gevolgen van de vaccins (waaronder ADE en daardoor een veel hogere kwetsbaarheid voor het Corona Virus en de diverse mutaties) dan zullen toeslaan. ‘Maar dit zal pas na de komende verkiezingen optreden, waardoor de (overlevende) kiezers geen andere gelegenheid hebben om hun teleurstelling in het stemhokje te laten blijken.’

(10) Mede omdat de Israëlische autoriteiten de bevolking onder grote druk zetten om zich te laten vaccineren – er is sprake van immense indirecte dwang, zoals Hugo de Jonge en Sigrid Kaag ook in Nederland willen toepassen – concluderen de experts, dat er sprake is van ‘een nieuwe Holocaust’. Verder zeiden ze het te betreuren, dat het Israëlische Ministerie van Gezondheid niet wil reageren.

Omgekeerde Jodenster: het Groene Paspoort

Radiomaker Mordechai Sones begon enkele weken geleden met het voorlezen van 28 namen van mensen, die zijn gestorven na het experimentele Pfizer mRNAnano’ vaccin te hebben gekregen. Daar zaten oudere rabbi’s bij, maar ook jongere, gezonde mensen, zoals een vrouw van 25.

Israël wil ondertussen nog eens 36 miljoen vaccins inslaan, en heeft inmiddels een ‘omgekeerde’ variant van de Jodenster ingevoerd, het ‘Groene Paspoort’, waarmee gevaccineerde mensen weer toegang krijgen tot horeca, uitgaansgelegenheden, activiteiten en evenementen.

Potentieel grootste misdaad tegen menselijkheid ooit is in uitvoering gegaan

Zoals we al maanden schrijven zijn dit de eerste bewijzen, dat we inderdaad te maken hebben met de wereldwijd grootste mensenrechten schendingen ooit, die op de grootste misdaad tegen de menselijkheid ooit dreigen uit te lopen. Politici en andere beleidsmakers, die zich hieraan schuldig maken zullen dit hoogstwaarschijnlijk nooit erkennen, en alle vaccinatiedoden, hoeveel het er ook zullen worden, valselijk aan Corona, een mutatie, een ander Virus of ‘toeval’ toeschrijven. Daar zullen ze mee weg blijven komen zolang de overgrote meerderheid van de bevolking hen blindelings blijft vertrouwen.

Om daarom met enkele toepasselijke, helaas op veel van onze landgenoten slaande quotes van Mark Twain te eindigen.

Hoe makkelijk is het om mensen in een leugen te laten geloven, en hoe moeilijk is het om dat ongedaan te maken!

Geen enkele hoeveelheid bewijs zal ooit een idioot kunnen overtuigen.’

Iedere beschaving draagt het zaad van zijn eigen vernietiging, en in alle is dezelfde cyclus te zien (…) De mensen vinden hun eigen onderdrukkers uit, en de onderdrukkers vervullen de functie waarom ze zijn uitgevonden.’

Als dit inderdaad een nieuwe Holocaust is, op ongekende schaal, dan zullen we dat – gezien de opiniepeilingen voor 17 maart –-dus voor het grootste deel aan onszelf te danken hebben. Ik heb het al vaak geschreven, en schrijf het opnieuw. Wie weigert te leren van de geschiedenis, is gedoemd deze te herhalen, en wie zijn onafhankelijkheid en kritische denkvermogen overgeeft aan politici, media en hersenloos vermaak, tekent daarmee voor zijn eigen ondergang.

Help ons. Deel dit artikel AUB.

Artsen voor Vrijheid, Samen tegen Corona, 3 maart 2021

Reacties

Martine uit Deinze
3 maart 2021 om 23:45
Vooreerst vind ik de vergelijking met de Holocaust en de belerende conclusie over wie weigert te leren van de geschiedenis misplaatst. Ik volg Israel Today en heb goed kunnen inschatten wat er leeft bij de mensen. Tot m’n verbazing naïef in hun optimisme over de vaccins. Maar ik begrijp het wel in de context. De lockdowns waren veel strenger dan bij ons, veel frequenter, ook de impact erger. Financieel nauwelijks steunmaatregelen en de druk op het gezin erg zwaar. Men heeft meer kinderen, die heel veel thuis zijn moeten blijven met beide ouders telewerkend. Een hele grote censuur ook, waardoor men weinig de waarheid hoorde over vaccins bijvoorbeeld. Dus men had er veel voor over om uit die toestand te komen. Ondanks de weerstand tegen Benjamin Netanyahu zijn er ook nog altijd veel mensen die hem steunen en zijn pro vaccinatie houding overgenomen hebben. Eventuele bijwerkingen van het vaccin, daar werd weinig over gesproken. De mensen zijn al gewoon aan blootstelling van vijandige naburige Staten met als gevolg een constant gevaar voor hun leven. De grotere sterfte, die hier beschreven wordt, is niet bekend bij de gewone Israëliërs. Maar ik lees hoe ze nu al niet opgetogen zijn met het Groene Paspoort. De maatschappij is helemaal nog niet bevrijd. Men had met Purim alweer de avondklok en met Pesach zou er weer een lockdown zijn. Bovendien zit het de mensen dwars, dat de App voor het Groene Paspoort bij een aantal gevaccineerden toch niet werkt. Men kan niet zo genieten van de privileges, aangezien in het gezin de kinderen niet mogen meedoen wegens niet gevaccineerd zijn. Verder is het vervelend, dat het vooral Arabische Israëliers zijn, die niet gevaccineerd zijn, waardoor een hele bevolkingsgroep nu officieel tweederangs burger is. Reken daarbij, dat het Groene Paspoort slechts zes maanden geldig is vanaf de datum van de vaccinatie. Het zou heel goed kunnen, dat bij een volgende vaccinatie oproep de Israëlische mensen niet meer gewillig zijn om mee te doen. Dit zou het plaatje helemaal veranderen. Als men hier nog wat talmt met de organisatie gaan we inderdaad veel van Israël kunnen leren, en hoeven we die fouten niet te herhalen. Ik heb het artikel wel gedeeld op Facebook.

Jacky
4 maart 2021 om 00:39
De uitleg van vaccinoloog Geert van den Bossche is dus duidelijk van toepassing op bovenstaand verhaal!!!!
WORD WAKKER IEDEREEN!!!

David
5 maart 2021 om 07:17
Het moet gedaan zijn!
Ik ben die dictatuur beu!
De mensen hebben hulp nodig uit de regering en maar één partij is daar bereid voor.
Het Vlaams belang!!!

erik
5 maart 2021 om 10:06
Ik ben het boek van Klaus Schwab, Corona Virus 19 The Great Reset (Engelstalig), aan het lezen, en ik kan je nu al verzekeren, we zijn op weg naar een wereld, waar je binnen 10 jaar niet meer in wilt leven.
Je zou kunnen zeggen, dit is complot denken, maar het plan is gewoon uitgeschreven op papier, en door iedereen te lezen.
Ook als je naar de huidige manier van werken kijkt, van de politiek en virologen, dan is het wel duidelijk dat The Great Reset, al begonnen is.
Als je denkt, dat het niet zo is, dan mag je mij een keer uitleggen, waarom mensen thuis dood gaan van eenzaamheid, de jeugd depressief wordt, omdat er geen vooruitzichten zijn, dat mensen hun inkomen wordt afgenomen (als zelfstandige na 30 jaar), dat mensen van angst nog altijd fietsen met een mondkapje op, en zich laten vaccineren als een schaap, met een vaccin, dat je nooit of te nimmer nodig hebt.
Nogmaals, waarom, waarom, waarom?
Ze gaan The Great Reset makkelijk volledig kunnen doorvoeren, omdat de massa zit te slapen, en niet opkomt voor zichzelf.
Net zoals Jacky zegt WAKKER WORDEN IEDEREEN!!!

Martine uit Deinze
5 maart 2021 om 12:42
David, denk jij echt dat het Vlaams Belang iets doet aan de toestand??? Nog klagen dat de mondmaskers niet vlug genoeg kwamen, en klagen dat de vaccinatie niet vlugger kan. Dat is echt geen oppositie en zeker niet de oppositie die we nu nodig hebben.

Martine uit Deinze
5 maart 2021 om 12:54
Erik, als we het inderdaad allemaal weten dan kunnen we ons beter voorbereiden. Het is hun bedoeling, dat we als robotten meelopen achter hun idealen. Nu is het de tijd om ons voorbereiden. Daarbij een slachtofferrol aannemen is het zwakste wat we kunnen doen. We moeten ons sterken, zorgen dat we niet depressief worden, dat we niet dood gaan van eenzaamheid, dat we niet angstig zijn, kortom minder afhankelijk zijn. AUB mensen, hou het positief, bouw op in plaats van af te breken, word ook wakker op die manier. Ze schrijven, dat we op weg zijn naar een wereld en wij voegen er aan toe, een wereld, waar we niet meer willen in leven? Nee hoor, wij kiezen voor een andere wereld, waarin wij voor onszelf en onze naasten zorgen, zorgen dat we sterk staan en mekaar e rin steunen, en we laten ons onze levensvreugde niet afnemen, maken ons minder afhankelijk en we vertrouwen op de toekomst. De mensheid heeft al grote crisissen overwonnen, vergeet dat niet. Men heeft bijvoorbeeld zes miljoen Joden vermoord, zes miljoen. De bedoeling was om ze uit te moorden. Hele families zijn uitgemoord. Geen respijt voor kinderen of wie ook. Maar de overlevers zijn niet bij de pakken neer blijven zitten, ze hadden het helemaal niet makkelijk, bedenk dat eens. Vanuit de kampen terug naar huis zat er zelfs niet in, het huis was overgenomen, maar niet veel later is er voor het eerst een eigen staat Israel opgericht. De Joden leven en Hitler is dood. Hij is niet geslaagd met zijn plannen.

Linde
5 maart 2021 om 19:57
Wat is de titel van het originele artikel? Ik kan het op PubMed niet vinden.

gillion
6 maart 2021 om 22:26
Onzin
https://www.today24.news/en/2021/02/check-it-out-a-vaccine-that-worsens-the-symptoms-really-verification-done-news-the-sun.html

https://web.archive.org/web/20210308105255/https://www.artsenvoorvrijheid.be/blog/2021/03/03/frans-universitair-onderzoek-constateert-tientallen-tot-honderden-keren-hogere-sterfte-door-pfizer-vaccin-experts-spreken-over-een-nieuwe-holocaust/