Eindtijdnieuws – 4 tot 14 maanden, voordat we de volledige ravage zien van wat er gebeurt met mensen, die zijn gevaccineerd

WHO is silent about dangerous and deadly vaccines (foto Eindtijdnieuws)

4 tot 14 maanden voordat we de volledige ravage zien van wat er gebeurt met mensen, die zijn gevaccineerd

Het zal ergens tussen de 4 maanden en misschien wel 14 maanden duren, voordat we de volledige ravage kunnen zien van wat er gaat gebeuren met mensen die zijn gevaccineerd.” Het werkelijk aantal sterfgevallen en bijwerkingen door vaccins wordt al vele jaren verzwegen.

In deze video deelt Dr Sherri Tenpenny een (voor Engelstaligen) gemakkelijk te begrijpen uitleg over hoe het Corona Virus vaccin gezondheidsproblemen veroorzaakt voor degenen, die het vaccin nemen, omdat het dodelijke antilichamen in ons systeem injecteert, en nog veel meer. Ze voorspelt “Het zal ergens tussen de 4 maanden en misschien 14 maanden duren, voordat we de volledige ravage zien van wat er gaat gebeuren met mensen, die met dit vaccin zijn gevaccineerd.” Hoewel de video titel een kortere duur suggereert?

Dr Sherri Tenpenny DO beoefent Osteopathische Geneeskunde sinds 1985. Zij is een Amerikaans arts. Een DO is een arts, die dezelfde medische opleiding voltooit als een arts, die een operatie kan uitvoeren en medicijnen kan voorschrijven, met gelijke rechten en privileges als een arts.

Dr Sherri Tenpenny geeft heel belangrijke informatie door.

Zij en andere wetenschappers hebben voorspeld, dat miljoenen mensen zullen sterven. Dat niet alleen, de vele doden zullen worden toegeschreven aan een nog dodelijkere Corona Virus variant, die om de hoek komt kijken. Dit zal echter pleiten en ‘de weg vrijmaken’ voor nog dodelijkere vaccins.
Ze wordt geïnterviewd door Reinette Senum.

Gewoon vaccin’ versus COVID vaccin

Een vaccin is een molecuul, dat in uw lichaam wordt geïnjecteerd, die de ontwikkeling van een antilichaam genereert. Het Corona Virus vaccin doet dit echter op een geheel andere manier. Het probleem van dit vaccin is onder andere, dat het antilichaam, dat zich ontwikkelt, dodelijk is. Het zal 4 tot 14 maanden duren, voordat de volledige verwoestende effecten van dit vaccin op het publiek zichtbaar zijn.

Dit is nog maar het begin!

We doen deze vaccinaties nu een maand. In 30 dagen hebben we meer dan 40.000 ongewenste voorvallen gemeld in de database met bijwerkingen van vaccins. Ik zag gisteren het VAERS document, meer dan 172 pagina’s lang. Er zijn meer dan 3.100 gevallen van anafylactische shock (een ernstige,   mogelijks zelfs fatale, allergische reactie). We hebben meer dan 5.000 neurologische reacties, die kunnen variëren van hoofdpijn tot gevoelloosheid, en verder toevallen, duizeligheid, draaierigheid, verlammingen, of je kunt je handen of voeten niet meer voelen. Binnen 30 dagen!

Er wordt geschat, dat slechts 10% van de vele bijwerkingen zijn gemeld aan VAERS.

Het Vaccin Adverse Event Reporting System (VAERS) is een nationaal toezichtprogramma voor vaccinveiligheid, dat wordt beheerd door Center for Disease Control and Prevention (CDC) en de Food and Drug Administration (FDA). Simpelweg, een rapportagesysteem voor bijwerkingen van vaccins. Houd daarbij rekening, dat de werkelijke aantallen dus 10 maal hoger kunnen liggen! We kunnen de overheid echt niet vertrouwen.

Artsen, medisch personeel, artiesten, acteurs en media omgekocht

Kun je één enkel product bedenken, in één enkele industrie, zolang er producten op de planeet werden gemaakt en dat we hiervan binnen 30 dagen meer dan 40.000 mensen hebben, die klagen over bijwerkingen? Een product, dat niet alleen nog steeds op de markt is, maar ook volledig en overvloedig in het nieuws wordt aangeraden? We hebben betaalde acteurs, die ons vertellen hoe goed ze wel niet zijn door hun vaccin te nemen. We geven mensen $ 500,00 als ze gewoon hun vaccin nemen, en we hebben verpleegsters en artsen, die zeggen: “Ik heb het vaccin gekregen! Ik heb het vaccin gekregen!

Nu, ze zullen niet meer zulke ‘vrolijk dansende’ mensen zijn, als ze hun ‘Bell’s Palsy’ beginnen te krijgen, wanneer ze hun nefropathie beginnen te krijgen, wanneer ze hun hartritme,stoornissen krijgen, wanneer ze hun ITP (Immune trombocytopenie) krijgen, auto immuun reacties, waardoor ze sterven aan een bloedziekte. Ze zullen dan niet zo ‘happy happy’ meer zijn!

Eindtijdnieuws,

https://eindtijdnieuws.com/4-tot-14-maanden-voordat-we-de-volledige-ravage-zien-van-wat-er-gebeurt-met-mensen-die-zijn-gevaccineerd/

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/vaccine-liberation-army-this-is-the-important-video-to-watch-infecting-you-with-corona-virus-the-rna-vaccine-artificial-intelligence/
https://robscholtemuseum.nl/dr-sherri-tenpenny-explanation-how-the-depopulation-corona-virus-vaccines-start-working-in-three-to-six-months-the-welness-way-vaccines/
https://robscholtemuseum.nl/centers-for-disease-control-and-prevention-the-vaccine-adverse-event-reporting-system-vaers-corona-virus-vaccine-deaths-until-25th-january-2021-pdf/
https://robscholtemuseum.nl/the-seeker-gabbyrea-t-185-pages-of-corona-virus-19-vaccine-deaths-and-side-effects-deleted-by-big-tech/
https://robscholtemuseum.nl/dr-mercola-judy-mikovits-how-corona-virus-19-vaccines-may-destroy-the-lives-of-millions/