Stichting Adviesman – POST NL ook in complot?

POST NL (foto Voicebird)

POST.nl met WOB Verzoek van Stichting Adviesman over het Rob Scholte Museum is schijnbaar al een maand onderweg (lovebrand-designers.nl)

POST NL ook in complot?

Hoi lieve Rob,

Zie bijgevoegd bewijs en lees onderstaande.

Is het WOB Verzoek van het Noordhollands Dagblad door Delano Weltevreden serieus, of is dit een manier om ons te blokken?
Zo meteen krijgt de krant “alle stukken”, komen ze niets raars tegen en is daarmee de zaak afgedaan.

Op 16 maart 2021 hebben wij aangegeven, dat we alles willen zien, minimaal 30.000 pagina’s à 9.000 euro. Deze brief is op 17 maart aangetekend aan de gemeente verstuurd.
Bijgevoegd het verzendbewijs om 14:44 uur met Barcode 3SKABA133967058. Je kunt dus ook bijgevoegde QR Code scannen.

Omdat gisteren de termijn verstreken was, verwachte ik op zijn vroegst vandaag, dan wel na het weekend, de stukken.

MAAR NU KOMT HET

Ik wil dus even de precieze tijd van ontvangst hebben, want ik stuur dagelijks brieven met Track & Trace, en wat zie ik nu staan, iets heb ik nog nooit meegemaakt.

Bezorgtijd nog onbekend. Bezorger is onderweg

Zie bijgevoegd Bewijsstuk!

Verzendbewijs bevestiging WOB Verzoek Stichting Adviesman aan Gemeente Den Helder, 16 maart 2021 (foto Staf RSMuseum)

Dit kan niet!

POST NL

Alsof ze bij de POST NL een mannetje hebben zitten, die het Track & Trace systeem even snel verandert.

Maandag stuur ik de brief er weer uit, maar het lijkt mij ook handig, dat als jij iemand in Den Helder kent, die de brief persoonlijk tegen Ontvangstbevestiging kan afgeven.

Vanzelfsprekend zet ik in een nieuwe brief, dat volgens de Track & Trace de Bezorger nog onderweg zou zijn. Mijn inziens stellen wij daar POST NL aansprakelijk voor. Maar dan kijk ik, blijkt , dat ze de Voorwaarden veranderd. Dus geen dekking meer hebben voor het niet bezorgen of als in ons geval eeuwig onderweg blijven.

Liefs,

Oliver
Stichting Adviesman

Mail aan R, 17 april 2021, 18:54

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/stichting-adviesman-wob-verzoek-over-rob-scholte-museum-postkantoor-den-helder-10-februari-2021-gemeente-den-helder-antwoord-op-wob-verzoek-12-maart-2021-pdf/
https://robscholtemuseum.nl/stichting-adviesman-antwoord-op-gemeente-den-helder-over-wob-verzoek-rob-scholte-museum-postkantoor-den-helder-crowdfunding-leges-wob-verzoek-doel-e-12-000/
https://robscholtemuseum.nl/delano-weltevreden-wat-kost-de-juridische-strijd-van-den-helder-tegen-rob-scholte-de-gemeente-wil-het-niet-zeggen-krant-dient-wob-verzoek-in/

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image