Stichting Adviesman – Antwoord op gemeente Den Helder over WOB verzoek Rob Scholte Museum | Postkantoor Den Helder + Crowdfunding: Leges WOB verzoek | Doel € 12.000

Rob & Lijsje op de vloer van hun woonkamer annex keuken in het voormalige Postkantoor, geheel rechts net buiten beeld hun metalen design keuken met een waarde van meer dan 15.000 euro, gekocht via Keuken Outlet in Alkmaar bij Boretti BV, bij de ontruiming gestolen door gemeente Den Helder, bij de verkoop van Postkantoor aan de nieuwe eigenaar Aannemingbedrijf A Tuin gelaten, die de keuken ondanks herhaalde verzoeken tot vandaag niet heeft wil retourneren (foto Clemens Rikken)

Antwoord op gemeente Den Helder over WOB verzoek Rob Scholte Museum | Postkantoor Den Helder

Stichting Adviesman – Reactie op antwoord gemeente Den Helder over WOB verzoek Rob Scholte Museum | Postkantoor Den Helder (foto Staf RSMuseum)

Crowdfunding: Leges WOB verzoek Rob Scholte Museum Den Helder | Doel € 12.000


Nu doneren

Leges WOB verzoek Rob Scholte Museum | Postkantoor Den Helder

 Geachte heer, geachte mevrouw,

Velen hebben jaren geleden gezien hoe Rob Scholte met zijn gezin uit het Rob Scholte Museum (voormalig Postkantoor Den Helder) werd ontruimd.

Waar menig persoon er heilig van overtuigd is, dat de ontruiming illegaal heeft plaatsgevonden en de Gemeente Den Helder doelbewust de koop van het voormalig Postkantoor door Rob Scholte heeft gesaboteerd en stukken heeft achtergehouden, is er nu eindelijk de mogelijkheid om de onderste steen boven te krijgen.

Uit onderstaande brief (zie link) van de Gemeente Den Helder betreffen het ten minste 30.000 pagina’s met legeskosten van 30 cent per pagina.

Hoewel wij geeneens weten of dit überhaupt wel kan en mag, daar gezien wij het besluitvormingsproces willen weten en de burger daar recht op heeft, wij nu tegen een gigantische financiële drempel aanlopen.

Ten minste 30.000 pagina’s betekent ten minste 9.000 euro.

Voor een ieder, die graag een bijdrage in de leges zou willen doen, al is het maar een euro, staat hier een zeer mooie tegenprestatie tegenover, namelijk de echte waarheid achter het Rob Scholte Museum en het voormalig Postkantoor Den Helder.

Bent u naar de echte waarheid benieuwd, en het besluitvormingsproces van de Gemeente Den Helder? Dan kunnen wij nu met z’n allen de waarheid boven tafel krijgen.

Met hartelijke groet,

Oliver W Anderson
Stichting Adviesman

Reactie Gemeente Den Helder Wob verzoek

LOS Den Helder – Rob Scholte tijdens ontruiming van het Rob Scholte Museum

Gepubliceerd 17 apr. 2018

Op dinsdag 16 april zijn Rob Scholte en gezin uit zijn museum gezet. De gemeente Den Helder besloot de deurwaarder de opdracht tot ontruiming te geven. Dat gebeurde met behulp van politie en Mobiele Eenheid. Op alle kunst is beslag gelegd, zodat de gemeente zeker weet dat de rekening voor de ontruiming wordt betaald.

Reacties
https://youtu.be/L19a5PcouRA

Wees de eerste, die hulp biedt

Je vroege steun heeft een grote impact en inspireert anderen ook te doneren.

Doneer!

https://gofund.me/fde6bc18

Organisator

Oliver Anderson
Gorinchem, Zuid Holland

gofund.me, 17 maart 2021

https://gofund.me/fde6bc18

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/stichting-adviesman-wob-verzoek-over-rob-scholte-museum-postkantoor-den-helder-10-februari-2021-gemeente-den-helder-antwoord-op-wob-verzoek-12-maart-2021-pdf/

3 Comments

  1. Dit ga je juridisch niet redden. Begin met een veel meer gespecificeerd WOB verzoek. Daarna kun je altijd nog om meer informatie vragen.

    https://www.raadvanstate.nl/@85174/201107022-1-a3/

  2. Na alles wat de gemeente al heeft laten zien, betwijfel ik oprecht kondig enig zin en kans van slagen heeft. Desalniettemin hoop ik dat er flink gedoneerd mag. En laat de donaties je wellicht op andere wijze verder mogen helpen.

    Groetjes en succes.

  3. Na alles wat de gemeente al heeft laten zien, betwijfel ik oprecht of het enig zin en kans van slagen heeft. Desalniettemin hoop ik dat er flink gedoneerd mag worden. En laat de donaties je wellicht op andere wijze verder mogen helpen.

    Groetjes en succes.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image