Redactie DHA – Bestuurlijke Vernieuwing van Duijnker naar Kos

Pieter Kos (foto Peter van Aalst)

Bestuurlijke Vernieuwing van Duijnker naar Kos

Den Helder – De portefeuille Bestuurlijke Vernieuwing gaat van wethouder Remco Duijnker naar wethouder Pieter Kos. Het College heeft daartoe in goed overleg besloten.

De wijziging is niet geheel onverwachts. Duijnker maakte vorige maand als wethouder de overstap van Seniorenpartij naar Beter voor Den Helder en verloor daarbij 0,2 fte. Afgesproken was, dat ook een deel van zijn takenpakket naar een ander zou gaan en dat is met deze overdracht dus gerealiseerd.

Den Helder Actueel, 2 juli 2020

Reacties

frdrk
2 juli 2020 At 11:51
In werkelijkheid, komt het er op neer, dat wij hier een overtollige wethouder hebben. De wethouder van pizzakruimels.

Fred Brand
2 juli 2020 At 16:09
Zie mijn reactie verder. Het moet maar allemaal kunnen in Den Helder.

a.klomp
2 juli 2020 At 14:49
En wat schieten de inwoners hiermee nu op?

Fred Brand
2 juli 2020 At 16:05
Leuk hè, elkaar de bal toespelen, betekent, dat hun maandgeld, léés salaris, gegarandeerd is en de tekorten, die er echt aankomen… Wij moeten betalen. I love Den Helder. Alles kan hier.

Peter
2 juli 2020 At 18:24
bestuurlijke vernieuwing laat me niet lachen, de functie wordt even overgeheveld tussen twee dinosaurussen, die alleen maar verouderd kunnen denken, bijvoorbeeld over een pompeus veel te duur gemeentehuis in een tijd, waar door digitalisering alles thuis geregeld kan worden en een gemeentehuis niet meer nodig is en hoe ze het beste kunnen blijven plakken aan het pluche, wat een flauwekul in deze gemeente van zeven te dure, verouderde en verveelde wethouders

Bastiaan Poorten
3 juli 2020 At 12:31
Oh mijn god, wat een zuurpruimen en een negativiteit. Misschien helpt het om wat minder azijn te drinken.

Peter
3 juli 2020 At 13:45
Er is toch totaal niets positiefs over al die wethouders te verzinnen, het enige, waar ze aan denken en voor zitten is voor zichzelf, anders had die afgekeurde BOA al lang ontslag genomen.

frdrk
3 juli 2020 At 16:51
En deze reactie van u is… zoet ? Bassie.

M.M Rietveld
4 juli 2020 At 08:50
DIe arme Pieter Kos, als hij maar niet overwerkt raakt nu hij er taken bij krijgt van Duinker, de hofnar van onze lokale Pizzabakker!

Flipfluitketel
4 juli 2020 At 09:27
We hebben in Den Helder drie wethouders, die wat kunnen en vier, die totaal niets toevoegen en er zitten voor het geld. Wie wie is, mag je zelf beantwoorden.

eschotman
4 juli 2020 At 11:04
Vriend en Vijand, zowel Coalitie als Oppositie, zijn het regelmatig met mij eens gezien iedereen, die ik op straat spreek of op mijn werk. De heer Kos steekt als Wethouder overal bovenuit en laat overal zijn gezicht zien en is zeer slagvaardig met zijn taken bezig, want ook Bestuurlijke Vernieuwing kan je aan hem overlaten. Daarom noem ik hem al Stiekem de Burgemeester van Den Helder, of je het er nu mee eens bent of niet.

Flipfluitketel
4 juli 2020 At 11:39
Precies en we kunnen het dus wel af met drie wethouders zou ik zeggen. 😉 Scheelt een ton aan munten.

https://denhelderactueel.nl/2020/07/bestuurlijke-vernieuwing-van-duijnker-naar-kos/

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Pieter+Kos
https://robscholtemuseum.nl/?s=Remco+Duijnker
https://robscholtemuseum.nl/theo-knippenberg-toelichting-op-de-open-brief/
https://robscholtemuseum.nl/breaking-news-vandaag-9-december-2015-is-het-precies-1-jaar-na-de-overeenkomst-met-wethouder-kos-over-de-uitbreiding-van-het-rob-scholte-museum/
https://robscholtemuseum.nl/open-brief-aan-het-college-van-b-w-den-helder-over-het-rob-scholte-museum/