PetroNella’s – De overheid sluist belastinggeld weg uit Nederland via geheime bankrekeningen | WTF!!!

De overheid sluist belastinggeld weg uit Nederland via geheime bankrekeningen. What The Fuck!!!

Je moet niet alleen buitensporig veel belasting betalen, maar onder water wordt het teveel betaalde belastinggeld buiten ons medeweten, weggesluisd naar andere landen via geheime bankrekeningen op onze namen.

Als je geboren wordt, automatisch worden er op jouw naam vijf geheime rekeningen geopend door de overheid, die op jouw naam staan geregistreerd. Bekijk de video met verborgen camera.

Ab van Egdom – Op uw naam is een “geheime” bankrekening!

Gepubliceerd 28 jan. 2017

Bij uw Geboorteaangifte is er een geheime bankrekening geopend, waarvan u de begunstigde bent!

Reacties
https://youtu.be/Ckxjdj45lC0

Wist jij al van jouw geheime bankrekeningen ???????

Doelgerichte acties kunnen we gaan houden met zijn allen als wij ons goed informeren, bijvoorbeeld dat we weten dat er een schaduw bankrekening is van onze NATUURLIJKE PERSOON.

Wanneer onze naam in HOOFDLETTERS wordt geschreven spreken zij onze natuurlijke persoon aan, de naam op onze geboorteakte. We zijn namelijk bij onze Geboorteaangifte verkocht als slaaf aan het systeem. Hiervan is een Lijfrente Polis (trust) opgemaakt, die verhandelt wordt op de beurs. Leuk he?

Welk voordeel heeft dit nu voor jou? Wel, dit betekent dat je rekeningen of belastingen, die je betalen moet (wanneer je naam in HOOFDLETTERS staat geschreven) via de gemeente kunt laten betalen door je schaduw bankrekening in Zwitserland bij de Bank for International Settlements (BIS) aan te spreken. De Burgemeester is administrateur van deze schaduw bankrekening voor jou, daarom zijn Burgemeesters Vrijmetselaars, die allen bekend zijn met dat systeem. Sommige gemeente ambtenaren, die een bepaalde functie hebben ook. Je kunt daarom de Burgemeester toestemming en opdracht geven om jouw rekeningen te laten betalen met deze schaduw bankrekening van jouw natuurlijke persoon.

Bekijk de video in z’n geheel, hierin wordt dit goed uitgelegd, dan weet jij hier ook vanaf. In het begin is de video zeker wel een beetje saai, maar als je volhoudt zul je merken dat je zeer belangrijke info hoort, die je nog NOOIT hebt gehoord. Je hoort de gemeente ambtenaar zeggen, dat hij leugens moet verkopen aan ons, omdat hij anders zijn beroep niet kan uitoefenen!

Neem in de toekomst dus al je rekeningen en belastingaanslagen (waarop je naam in HOOFDLETTERS staat geschreven) mee naar het Gemeentehuis en overhandig die aan een gemeente ambtenaar en zeg erbij, dat je toestemming geeft de rekeningen te laten betalen door de Burgemeester met de geheime bankrekeningen in Zwitserland.

https://www.robertboerman.nl/pdf/hoofdletters1.htm
https://www.robertboerman.nl/pdf/hoofdletters2.htm
https://www.robertboerman.nl/pdf/hoofdletters3.htm

petronellas.nl, 25 februari 2021

https://www.petronellas.nl/advertentie/nederlanders-geheime-bankrekeningen/

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Vrijmetselarij
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bank+for+International+Settlements
https://robscholtemuseum.nl/sovereign-sharna-cestui-que-vie-act-1666/
https://robscholtemuseum.nl/fraude-dossier-staat-der-nederlanden-dit-is-hele-interessante-info-die-iedere-inwoner-van-nederland-zou-moeten-kennen-pdfs/

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image