NPO | Human | VPRO | Argos – Media Logica, Seizoen (12) Aflevering (2) Waarheid Strijders of Complot Denkers? + BLCKBX – Flavio Pasquino reageert op Anti Semitisme Framing door NPO

Media Logica, Seizoen (12) Af Levering (2) Waarheid Strijders of Complot Denkers?

Zondag 28 mei, 22:45

Seizoen (12) Af Levering (2) Waarheid Strijders of Complot Denkers?

Alternatieve Media zijn in Op Mars. On Line Kranten als De Andere Krant en Video Kanalen zoals BLCKBX, Café Weltschmerz en het Red Pill Journal vertellen Verhalen, die volgens hen in de Reguliere Media Niet verteld worden. Over Corona, Sinistere Bedrijven en een Kwaad Aardige Elite. Deze Nieuwe Media worden Onder Zocht. Wie zitten Er Achter en Hoe worden ze Gefinancierd? Welke Complotten verspreiden ze en Hoe proberen Justitie en Geheime Diensten er Grip Op te Krijgen? Een Verhaal over Op Ruiing, Anti Semitisme, Multi Miljonairs en Tweede Kamer Leden.

Bekijk Argos Medialogica Waarheids Strijder of Complot Denkers?

NPO, 28 mei 2023

https://www.npostart.nl/VPWON_1349438

Flavio Pasquino reageert op Anti Semitisme Framing door NPO Programma Media Logica

Flavio Pasquino
Hoofd Redacteur

Vanavond zendt Media Logica van HUMAN | VPRO een Af Levering uit met de Titel ‘Waarheid Strijders of Complot Denkers‘, waar voor de Makers spraken met Flavio Pasquino. Volgens de Hoofd Redacteur van BLCKBX, die de Af Levering al bekeek, wordt BLCKBX door Media Logica geframed door het Kanaal in Verband te brengen met Zaken en Personen, die Niets met BLCKBX te maken hebben en waar BLCKBX Geen In Vloed op heeft.

Pasquino was Gevraagd Mee te Werken aan een Af Levering met de Titel ‘Waarheid Strijders of Complot Denkers, waar voor Argos Media LogicaDook in de Wereld van Complot Denkers en de Media, die hen een Podium bieden‘. Aan Leiding voor het Programma was de AIVD, die Vorige Maand aan de Bel trok omdat Complot Theorieën over een ‘Kwaad Aardige Elite’ een Bedreiging zouden Vormen voor de Democratische Recht Orde. “Deze Alternatieve Media zijn sinds de Corona Crisis aan een Op Mars bezig. Welke Complotten verspreiden ze en hoe proberen Justitie en Geheime Diensten er Grip Op te Krijgen?” is de Onderzoek Vraag, die Centraal staat.

Pasquino vindt, dat BLCKBX in de Betreffende Af Levering door Media Logica On te Recht in een Kwaad Dag Licht wordt Gezet. Het NPO Programma maakt daar bij volgens hem Gebruik van het Mechanisme van Guilty by Association, door de Organisatie te Linken aan Zaken, Personen en Uit Spraken, die Niets met BLCKBX te maken hebben. Op deze Manier wordt door Media Logica een Onjuist Beeld Geschetst van BLCKBX, dat zich in Middels als een Olie Vlek verspreidt. Het ‘Nieuws‘ is bij voor Beeld Klakkeloos over genomen door De Telegraaf en het Dagblad van het Noorden. Daarom voelt Pasquino de Nood Zaak om Onder Staande Reactie naar Buiten te brengen.

Daarnaast lichtte Pasquino op maandag 29 mei 2023 aan de Desk bij BLCKBX Today zijn Kant van het Verhaal Verder toe.

Reactie Flavio

Ik, Flavio Pasquino, heb de Nodige Voor Gesprekken gehad met de Regisseur Vincent Verweij en Researcher Ruben Altena van Media Logica, om dat ik twijfelde, of Mede Werking Zin Vol was. Ik sprak mijn Zorg uit voor het Mechanisme van Guilty by Association, aan gezien ik Al Eerder via de Fabeltjes Fuik van Arjen Lubach in een Dergelijke Situatie te Recht was gekomen. Met de Simpele Onderzoek Vraag van mijn Video ‘Bestaat SarsCov2, Waar is het Bewijs?‘ surfte Lubach Verder en kwam hij Binnen een Minuut uit bij Bloed Drinkende Satanisten. Dit Zonder Ook Maar een Grap of Op Merking te maken over mijn Video want daar was Namelijk Niks Mis mee. Echter Daags na de Uit Zending belden Vijf Vriendinnen van mijn Vrouw haar Bezorgd op. “Gaat het Goed met Je? Wat Erg Alle Maal.” Het Kwaad was Geschied en Kennelijk kunnen Mensen Geen Onder Scheid Meer maken als er een Dergelijke Montage wordt gemaakt.

De Makers van Medialogica wisten mij Toch te Over Reden, want het zou Echt over Alternatieve Media gaan en ik zou daar In Houdelijk op Bevraagd worden. Uit Eindelijk bleek de Uit Zending daar Weinig mee te maken te hebben, Zo bleek bij de Viewing, die ik mocht Doen in het Media Park in Hilversum. Echter, de Spel Regels, die daar voor Gelden zijn Al Tijd, dat ik Zaken mag laten Wijzigen, die Feitelijk Onjuist zijn, of als Uit spraken van mij uit de Context zijn getrokken. Van Beide Zaken was Geen Sprake maar Wel van Iets Anders. Voor het Grootste Deel van de Uit Zending werden Individuen, zo als Micha Kat en Huig Plug Getoond en gingen de Onder Werpen Veel Al over Pedofilie en Satanisch Ritueel Mis Bruik en Zo Voorts. Deze Personen zijn Nooit in onze Uit Zending geweest. Ook hebben wij Nooit Aan Dacht Geschonken aan deze Thema’s. Verder werden we in Verband gebracht met Anti Semitisme van Wege een Oude Zaak van Rypke Zeilmaker. Ik heb Weten te Bedingen, dat ik Nog een Aan Vullende Reactie kon Geven, waar naar de Voice Over in de Uit Zending verwijst. Hier Onder is die te Lezen.

Aan Vullende Reactie Flavio

In de Media Logica Uit Zending van zondag 28 mei 2023 worden Twee Citaten van Wetenschaps Journalist Rypke Zeilmaker Getoond, die Behoorlijk Heftig zijn. In de Uit Zending is een Deel van mijn, Flavio Pasquino, Schriftelijke Reactie getoond, die On Toe Reikend is. Ik wil Verduidelijken, dat ik en Onze Hele Organisatie, BLCKBX, zich Verre van Anti Semitisme wensen te Houden en Iedere  Vorm daar van Af Keuren. Wij hadden Geen Weet van deze Uitingen en zijn er door Verrast, maar hebben dank zij jullie Informatie Kennis Genomen van het Feit, dat Zeilmaker Veroordeeld is en zijn Straf Reeds heeft gehad. Daar mee is voor ons dan ook de Kwestie Af Gewikkeld, want de Rechter heeft Geoordeeld en Iedereen verdient een Tweede Kans. Wij zullen er dus Verder Geen Consequenties aan Verbinden en Zien dit als een Zaak, die bij Rypke Zeilmaker Zelf ligt en Niets met BLCKBX van Doen heeft. Hij is Immers Geen Mede Werker van ons. Dat is Met Één ook mijn Bezwaar tegen het In Brengen van deze Kwestie in Jullie Uit Zending. Jullie roepen mij ter Verantwoording voor Iets, dat Niet over BLCKBX gaat, en wat Ook Niet op ons Kanaal heeft Plaats Gevonden. Liever had ik In Houdelijk Vragen Gezien over Wat wij Maken en of Beweren in onze Uit Zendingen. Zeilmaker zou Namelijk NOOIT de Ruimte krijgen om dit Soort Uit Lating in onze Uit Zendingen te doen.

De Enige In Houdelijke Vraag, die jullie hebben Gesteld, ging over een Uit Spraak van Jurist Sven Hulleman ten Aan Zien van de Aard Beving Speculatie. Daarop heb ik Geantwoord, dat ik er Niet Blij mee ben en dat het ons is Over Komen in een Live Uit Zending  Zelf maar Ook jullie Recensie in de VPRO Gids bij Zonder ‘Framend‘ vind. Een Term, die ik Zelden Bezig, maar die ik Nu bij Uit Stek van Toe Passing vind, om dat jullie ons in een ‘Umfeld‘ hebben Gemonteerd van Geradicaliseerde Individuen, waar wij ons Ver van Houden. Dit wekt de In Druk, dat wij in het Zelfde ‘Mandje‘ Vallen en dat is Rond Uit Schadelijk voor onze Organisatie. Ik ben dan Ook Erg Te Leur Gesteld in het Resultaat en zal Nooit Meer Mee Werken aan een Media Logica Uit Zending. Niet, omdat jullie de Feiten hebben Verdraaid, maar om dat jullie Handig Gebruik maken van het Mechanisme Guilty by Association. Iets, dat Uiteraard Subjectief is, maar in deze Uit Zending Over Duidelijk aan de Orde is. Besef Ook, dat Veel Mensen, die Reeds zijn Af Gehaakt bij de NPO dit zien, en de Weer Zin op deze Wijze Alleen maar Toe Neemt. Het zijn dus Niet wij, die in een Slacht Offer Rol Kruipen door te Klagen over ‘Framing‘. Het zijn voor Al de MSM Kanalen. die Niet lijken te Beseffen, dat de Huidige Manier van TV Maken Mensen in de Gordijnen jaagt, met Polarisatie als Resultaat.

Flavio Pasquino
Producent en Hoofd Redacteur blckbx.tv

Post Scriptum

Media Logica deed Al  Eens Eerder een Interview met mij met de Titel Politie Geweld in Beeld. Ook die Uit Zending was Niet naar mijn Te Vredenheid. In die Uit Zending ben ik Neer Gezet als een Tanden Loze Tijger, ter Wijl ik Bijna een Uur Lang Stevige en Kritische Quotes had Gegeven over het Dis Functioneren van het Politie Appararaat tijden de Corona Demonstraties. Daar is Toen Amper Wat van Gebruikt, waar door de Politie Buiten Gewoon Goed in de Reportage naar Voren kwam.

https://www.blckbx.tv/tech-media/flavio-pasquino-reageert-op-antisemitisme-framing-door-npo-programma-medialogica

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=NPO
https://robscholtemuseum.nl/?s=Human
https://robscholtemuseum.nl/?s=Humanistisch+Verbond
https://robscholtemuseum.nl/?s=VPRO
https://robscholtemuseum.nl/?s=VPRO+Gids
https://robscholtemuseum.nl/?s=Argos
https://robscholtemuseum.nl/?s=Vincent+Verweij
https://robscholtemuseum.nl/?s=Ruben+Altena
https://robscholtemuseum.nl/?s=Media+Logica
https://robscholtemuseum.nl/?s=Waarheid+Strijder
https://robscholtemuseum.nl/?s=Complot+Denker
https://robscholtemuseum.nl/?s=Complot
https://robscholtemuseum.nl/?s=Complot+Theorie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Samen+Zwering
https://robscholtemuseum.nl/?s=Samen+Zwering+Theorie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Koninklijk+Huis
https://robscholtemuseum.nl/?s=Tunnel+Zandvoort
https://robscholtemuseum.nl/?s=Zandvoort
https://robscholtemuseum.nl/?s=Politie+Geweld+in+Beeld
https://robscholtemuseum.nl/?s=Politie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Martine+Groeneveld
https://robscholtemuseum.nl/?s=Wieger+Veldhuis
https://robscholtemuseum.nl/?s=Opnbaar+Ministerie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Justitie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Ministerie+van+Justitie+Veiligheid
https://robscholtemuseum.nl/?s=Geheime+Dienst
https://robscholtemuseum.nl/?s=Erik+Akerboom
https://robscholtemuseum.nl/?s=AIVD
https://robscholtemuseum.nl/?s=AIVD+Jaar+Verslag
https://robscholtemuseum.nl/?s=Jaap+van+Dissel
https://robscholtemuseum.nl/?s=RIVM
https://robscholtemuseum.nl/?s=Rijks+Instituut+voor+Volksgezondheid+en+Milieu
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bodegraven
https://robscholtemuseum.nl/?s=Begraaf+Plaats+Bodegraven
https://robscholtemuseum.nl/?s=Jelle+van+Buuren
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bart+Wallet
https://robscholtemuseum.nl/?s=Annalaura+Molducci
https://robscholtemuseum.nl/?s=Delfts+Dagblad
https://robscholtemuseum.nl/?s=MSM
https://robscholtemuseum.nl/?s=MainStream+Media
https://robscholtemuseum.nl/?s=Alternatieve+Media
https://robscholtemuseum.nl/?s=Karel+van+Wolferen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Sander+Compagner
https://robscholtemuseum.nl/?s=Karel+Beckman
https://robscholtemuseum.nl/?s=De+Andere+Krant
https://robscholtemuseum.nl/?s=Max+von+Kleyfelt
https://robscholtemuseum.nl/?s=Café+Weltschmerz
https://robscholtemuseum.nl/?s=Jan+Poot
https://robscholtemuseum.nl/?s=Peter+Poot
https://robscholtemuseum.nl/?s=Chipshol
https://robscholtemuseum.nl/?s=Schiphol
https://robscholtemuseum.nl/?s=Flavio+Pasquino
https://robscholtemuseum.nl/?s=BLCKBOX
https://robscholtemuseum.nl/?s=Framing
https://robscholtemuseum.nl/?s=Umfeld
https://robscholtemuseum.nl/?s=Wouter+Raadgever
https://robscholtemuseum.nl/?s=Joost+Knevel
https://robscholtemuseum.nl/?s=Micha+Kat
https://robscholtemuseum.nl/?s=Red+Pill+Journal
https://robscholtemuseum.nl/?s=Huig+Plug
https://robscholtemuseum.nl/?s=Pieter+Parlevliet
https://robscholtemuseum.nl/?s=Nico+Parlevliet
https://robscholtemuseum.nl/?s=Parlevliet+&+Van+der+Plas
https://robscholtemuseum.nl/?s=Rypke+Zeilmaker
https://robscholtemuseum.nl/?s=Maurice+de+Hond
https://robscholtemuseum.nl/?s=Willem+Engel
https://robscholtemuseum.nl/?s=Sven+Hulleman
https://robscholtemuseum.nl/?s=Duncan+Robles
https://robscholtemuseum.nl/?s=Janet+Ossebaard
https://robscholtemuseum.nl/?s=Cynthia+Koeter
https://robscholtemuseum.nl/?s=Jan+Rijkeboer
https://robscholtemuseum.nl/?s=Theo+Scheppers
https://robscholtemuseum.nl/?s=Wim+Hof
https://robscholtemuseum.nl/?s=Marianne+Vaatstra
https://robscholtemuseum.nl/?s=QAnon
https://robscholtemuseum.nl/?s=Donald+Trump
https://robscholtemuseum.nl/?s=Prins+Bernard
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bilderberg
https://robscholtemuseum.nl/?s=Joris+Demmink
https://robscholtemuseum.nl/?s=Pinokkio+Bar
https://robscholtemuseum.nl/?s=Op+Ruiing
https://robscholtemuseum.nl/?s=Green+Screen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Kwaad+Aardige+Elite
https://robscholtemuseum.nl/?s=The+Great+Reset
https://robscholtemuseum.nl/?s=Pedofilie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bloed+Drinken
https://robscholtemuseum.nl/?s=Satanisme
https://robscholtemuseum.nl/?s=Satanisch+Ritueel+Mis+Bruik
https://robscholtemuseum.nl/?s=Anti+Semitisme
https://robscholtemuseum.nl/?s=5G
https://robscholtemuseum.nl/?s=Corona
https://robscholtemuseum.nl/?s=Corona+Demonstratie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Guilty+by+Association
https://robscholtemuseum.nl/?s=9/11
https://robscholtemuseum.nl/?s=Charlie+Hebdo
https://robscholtemuseum.nl/?s=Boston+Marathon
https://robscholtemuseum.nl/?s=Marshall+Law
https://robscholtemuseum.nl/?s=Aard+Beving+Turkije
https://robscholtemuseum.nl/?s=Media+Park
https://robscholtemuseum.nl/?s=Hilversum