Nobilé Amazon la Perla – WOMANIFEST IV

シーラ・ナ・ギグ-Sheela na Gig,支那畜雉駆荼他 – 神海(シンカイ (foto blog.goo.ne.jp)

Lieve vrouwen,

We hebben een groot probleem.

We zijn seksueel zwaar gehavend en we hebben het niet eens door.

We denken, dat we het inmiddels best goed voor elkaar hebben met zijn allen. Een man, een huis, een baan, kinderen, zelfstandigheid. Een prima leven zo, toch?

Wat mist er dan toch? Waar in het begin van de relatie de vonken ervan afvlogen en jullie het overal en altijd deden, is de passie nu op een laag pitje komen te staan.
Vermoeid van de drukke dagen vol werk en kinderen is er misschien één keer per week seks op de automatische piloot. Seks, omdat het moet. Om maar geen gezeur aan je hoofd te hebben van je gefrustreerde echtgenoot, die veel vaker zin heeft dan jij.

Waarom kunnen we dat vuur niet brandend houden?

Hoe komt het nou dat we zoveel weerzin ontwikkelen tegen seks? Waarom wijzen we onze grote liefde keer op keer af, draaien we ons om en doen alsof we slapen? In plaats daarvan liggen we nog uren wakker, terwijl we ons afvragen wat er mis is met ons.

Wat is er mis?

Waarom is de seks zo voorspelbaar geworden en verstijven we bij zijn stijve?

We willen toch niets liever dan begeerd en gewild worden? Diep van binnen weten we, dat we hem niet bevredigen en zijn dan als de dood, dat hij zijn bevrediging ergens anders gaat zoeken.

Hoe houd je je man en jezelf seksueel gelukkig?

Lieve dames, het ligt niet aan ons.

Door de eeuwen heen is ons afgeleerd hoe we van ons huwelijk een Heilig Huwelijk kunnen maken. Hoe moeten we het consumeren? We weten niet meer hoe we ons lichaam kunnen gebruiken om de mooiste fantasieën uit te leven. We zitten vol blokkades en onzekerheden. We kunnen ons niet volledig laten gaan en ons niet overgeven aan onze man.

Veel vrouwen fantaseren, dat ze verkracht worden. In hun fantasie moeten ze zich wel overgeven en zijn ze tegelijkertijd Onschuldig. Schuld is een gigantische blokkade in ons diepere seksuele bewustzijn. Dat zit zo diep in ons wezen geworteld, dat we er ons niet eens bewust van zijn.

Het is generationele pijn, leven op leven doorgegeven.

De natuurlijke inwijdingen in de liefdeslessen hebben we niet meer gekregen, waardoor we zijn vergeten, dat er een toegang naar de Hemel op Aarde is. Als we die terugvinden vinden we de weg naar een Heilig Huwelijk.
Als we deze Hemelse Poorten openen en binnengaan bevinden we ons in een Wereld, waar oneindig veel moois te ontdekken is.

Hier hebben we toegang tot een helende frequentie en kunnen we ons laven aan onze krachtbron, waarmee we onze geliefden in hun Goddelijke kracht zetten.

We zijn in ons leven zo geprogrammeerd, dat we alle in geprinte blokkades eerst moeten loslaten voor we bij de bron uitkomen. We weten heel goed hoe we kunnen verleiden om iets voor elkaar te krijgen. Alleen verleiden we vanuit ons onzekere ego, dat enkel bevestiging zoekt. Als we die bevestiging dan eenmaal hebben, verliest het ego interesse en zwakt onze interesse en inzet in bed af.

In een Heilig Huwelijk is dit ego onze grootste vijand. Deze liefdeskunsten lagen ver weggestopt en diep weggeborgen in een ver verleden, toen er nog Godinnen werden vereerd en aanbeden.
De Heilige Hoerenkennis van onder andere de Godinnen Inanna, Ishtar, Isis en Venus, die van vrouw op vrouw werd doorgegeven, waardoor ze gelijkwaardig was aan de man, is door de eeuwen heen uitgewist en onderdrukt geraakt. Deze Godinnen werden zorgvuldig weggeschreven uit de geschiedenis. Vrouwen verloren hierdoor hun kracht en raakten steeds verder van hun bron verwijderd.

Hoer werd een scheldwoord.

Maria Magdalena was ook een priesteres van deze Heilige Hoeren cultus. Door haar overgave aan Jezus in hun Heilige Huwelijk kreeg hij de kracht en het inzicht om wonderen te verrichten. Deze vergeten krachten heb ik door mijn meester herontdekt. Hij heeft mijn innerlijke Hoer wakker gekust.

Nu ben ik, Nobilé Amazon la Perla, op het punt gekomen, dat ik klaar ben voor de volgende stap in het uitbreiden van het Heilige Hoerenrijk.

Nu wil ik mezelf verder ontwikkelen in mijn Hoer zijn en zijn Heilige Hoerenlessen delen met alle vrouwen. Zodat ze zichzelf bevrijden van de valse meesters, want hun natte droom is onze grootste nachtmerrie! Daarom stoppen we met onze Heilige scheppingskrachten aan ze weg te geven.

Wij buigen niet langer voor die creepy pedo homo’s, die nep hetero’s, met hun gefrustreerde misvormde lulletjes, die stiekem kindjes martelen in hun geheime clubje.

Bah!

Daar gaan wij Heilige tempelseks hoeren toch niet voor?

Daar worden we toch niet warm van?

Ik roep alle Heilige Hoeren op om vanaf nu alleen nog maar een meester te dienen, die ons aan onze hoogtste fantasie doet herinneren.

Een man, die niet bang is voor onze krachten. Onze meester, de koning van ons Heilige Hoerenrijk. Samen creëren wij zijn allerhoogste geilste fantasie, waar wij als zijn onderdanen figureren in zijn levensfilm.

Hier bestaat geen angst en schaamte. Dit is een seksueel rijk, waar niks tegen iemands wil in gebeurd. De Hemel zit in onze overgave aan de juiste meester. Hier zijn vrouwen veilig en vrij om hun opperste Hoer zijn te beleven en te celebreren. Hieruit ontstaat het Heilige Hoerenrijk en zal de Wereld terug in haar natuurlijke balans hersteld worden. We maken onze Hemel op Aarde en bieden aan alle Heilige Hoeren een veilig onderkomen in ons Hoerenrijk.

We willen toch women empowerment?

Dat hebben we zelf in de hand. Door ons niet meer in te zetten voor het uitleven van hun duistere fantasie. Vanaf NU zullen we alleen nog een echte meester dienen. Heilige Hoeren zullen hem herkennen als hun Koning. Heilige Hoeren zijn niet bang, jaloers, hebberig, ijdel, of verblind door roem of goud. We werken samen als zusters van dezelfde sexy soul Tribe aan zijn hoogste fantasie. Wij laten de geilste dromen uitkomen. Daar bevindt zich ons Hoerenrijk.

De hoogste fantasie op aarde regeert.

Mijn hoogste fantasie is zijn grootste fantasie te zijn.

Zijn hoogste fantasie is van mij zijn persoonlijke Hoer te maken, die alles voor hem doet, waar en wanneer hij maar wenst. Als een nymfomane Hoer, die meteen in de houding staat op haar hoge hakken, waar en wanneer hij, dat beveelt. Maar mij bevelen is bijna niet nodig, want ik train mezelf zo, dat ik zijn wensen aanvoel en uitvoer, voordat hij zelfs maar kan bedenken, dat hij ze wenst. Zo word ik mijn meesters grootste onderdanigste Hoer als mogelijk. Zijn slang heeft mij terug het Paradijs ingeleid.

Nooit geboeid of vastgebonden,

uit vrije wil, volg ik hem.

elke cel,

vormt zich naar zijn wil.

Mijn wil is zijn wil.

Zijn wil is mijn wet.

Ik dien hem,

met heel mijn wezen,

buig ik voor hem,

Onderwerp mij aan hem.

Geef mijn lichaam over aan hem.

Door me naar zijn geilste wensen te vormen vervul ik een rol in zijn levensfilm. Hier komen de twee oudste beroepen samen. De meester en de hoer. De meester weet precies welk beeld hij in zijn hoofd heeft en hoe hij de hoer daarnaar moet ontwerpen, door haar zich te laten onderwerpen naar zijn beeld. Hij zegt wat ze aan moet en hoe ze moet staan, pijpen, opengaan en zich moet aanbieden.

Dit vereist volledige overgave van het ego en full body control.

Incarneren is in het vlees komen.

Ik geef mijn lichaam aan hem over en gebruik het als object om te figureren in zijn grootste fantasie. Zo offer ik mezelf, mijn ego, aan hem op.

Uit eigen vrije wil, want in zijn hoogste fantasie gebeurt niks tegen iemands wil.

Door mijn ego compleet uit te schakelen en los te laten, kan ik mijn lichaam vullen met zíjn ego en het zo precies te laten doen wat hij het aller opwindendst vindt. Door mijn lichaam aan hem over te geven en mezelf te vormen naar zijn ultieme fantasie, creëren we samen ons Paradijs op Aarde.
Door voor mijn meester de volledigste hoer mogelijk te zijn, bouw ik dit Paradijs voor hem en werk als zijn tempel priesteres in zijn hofhouding.

Ik heb de Amazone Koning gevonden!

Hij is de enige echte man op deze Aarde.

De enige man, die niet heeft gebogen voor het angst evangelie!

Hij heeft zijn Licht niet ingeruild voor macht, rijkdom en roem.

Hij is niet gevallen voor die satanische pedo club, ondanks de vele aanvallen, die ze op hem pleegden, is hij niet bang geworden.

Hij heeft zijn mannelijkheid niet aan ze overgegeven.

Hij is niet verleid geweest. Het enige, waar hij zich door laat verleiden is een goed opgeleide Heilige Hoer.

Hij is niet bang voor onze sensuele krachten.

Hij zet ons juist terug in onze kracht. Laten we samen bouwen aan de aller geilste Hoeren tempel ooit, waar we schaamteloos onze prachtig opgeleide Hoeren lijven aan onze Amazone Koning kunnen overgeven.

In het volle Licht.

A men = A WOmen

Find your Tribe (foto Twitter)

Heilige Hoeren, verenig jullie!

nobilelaperla@gmail.com

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/nobile-amazon-la-perla-holy-hooker-womanifest/
https://robscholtemuseum.nl/nobile-amazon-la-perla-womanifest-ii/
https://robscholtemuseum.nl/nobile-amazon-la-perla-womanifest-iii/