Nobilé Amazon La Perla – WOMANIFEST II

We are being conditioned for something: van mondkapje tot boerka (foto Twitter)

Womanifest II

Dit is een boodschap voor alle vrouwen.

Ontwaak uit deze slechte droom!

We zijn niet het zwakkere geslacht! Deze boodschap is speciaal voor de heilige hoeren, de hoge priesteressen, die we allemaal in ons hebben, maar die door de Bijbel van bange mannen naar de achtergrond verbannen zijn. Met als enige voorbeeld Maria de maagd, of Maria Magdalena, de hoer. Eeuwen lang hebben we ons proberen aan te passen aan het beeld, dat de kerk, de samenleving en maatschappij van ons vrouwen verwachten. Dienstbaar, liefdevol en meegaand als we zijn, werd van deze deugden misbruik gemaakt, zodat we onze seksualiteit, onze levenskracht steeds verder wegstopten en uiteindelijk vergaten. Om maar niet als Hoer, Slet of Gevallen Vrouw te schande gemaakt te worden. Al die eeuwen, waarin vrouwen, die wél in hun kracht stonden, vermoord, gemarteld, verkracht en veroordeeld werden. Heksen waren we, als we ons niet braaf genoeg aanpasten aan het beeld van de man. Generatie op generatie verstopten we onze Godin, verder en verder weg, waardoor we steeds zwakker werden en nu totaal ontspoord zijn op onze weg naar verlichting.
Er werd ons geleerd, dat we ons moeten schamen voor onze seksuele emoties en gevoelens. Dat ze zondig en slecht zijn, tegen Gods wil. Het was toch Eva, die zich liet verleiden door de slang, waardoor de mensheid uit het paradijs verbannen werd? Door dit verhaal hebben we ons nu wel lang genoeg schuldig gevoeld.
Het wordt tijd, dat wij ons boetekleed afwerpen, waar onze vrouwelijke oerkracht onder verstopt zit en de regie terugnemen, want zoals de Wereld nu draait, verliezen we alles. Tijd, dat we deze Godinnenkracht, die in ons DNA zit weer aanroepen.
Wees de beste, hoogste versie van jezelf voor jouw geliefden. Laat die slachtofferrol los! We zijn niet zielig of schuldig, omdat we vrouw zijn, we verdienen het niet om minder te verdienen!
We zijn prachtige en krachtige liefdeswezens, dus laten we elkaar eren en niet meer negeren.
Laten we onze zonen en dochters betere lessen meegeven, onszelf leren inzien, dat seks niet alleen heilig is, maar ook een heftig wapen, waar je levens mee maakt of vernietigt. Dit wapen wordt in deze samenleving juist tégen ons gebruikt. Daarom pakken we nu ons wapen terug! Onze levenskracht is heilig!
Geef je heilige seks niet zo maar weg aan mannen, die het niet aankunnen en die ons zwak maken in plaats van sterk. Dit gaat tegen onze innerlijke Godinnenkracht in!

Laten we samen onze vrouwelijke kracht zijn, zij aan zij, zei zij.
We zijn even veel waard, maar verdienen minder dan onze mannen!

Wij zijn niet het zwakke geslacht!

Ik roep alle heilige hoeren op tot een algehele seksuele staking!

Dan zullen we eens zien wie hier het zwakkere geslacht is.

Amen!

A .. men?

Ik zeg voortaan WO men.

De heilge hoer,
Nobilé Amazon La Perla

Heilige hoeren verenigt U !!!
Sluit
U aan !!!
NobileLaPerla@gmail.com

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/NobiléAmazonLaPerlaHolyHookerWomanifest/