Nobilé Amazon La Perla – WOMANIFEST !!!

There S A Goddess inside you (foto The Greater Mysteries)

Vrouwen van deze Wereld, wordt wakker !!!

Het is vijf over twaalf !!!

Jullie hebben je verslapen.

Dit is een Oproep aan alle vrouwen van de Wereld, die de heilige hoer in zichzelf een leven lang hebben verloochend en ontkend, die hun vrouwelijke superkracht ver weg verstoppen achter een hard en feministisch masker, bedolven onder werk en kinderen. Dus een Oproep aan alle vrouwen, die S avonds uitgeput naar bed gaan, te moe om nog de liefde te bedrijven, om nog vermoeider aan de volgende dag te beginnen, die hun eigen kroos niet kunnen opvoeden, omdat ze zich kapot moeten werken om rond te komen als tweeverdieners, wel met subsidie natuurlijk voor dure kinderopvang, waar er, God mag weten wat, met ze uitgespookt wordt. Een leven opgedrongen door deze huidige maatschappij, gerund door chantabele homo S en pedo S, gecreëerd door bange mannenclubjes. Zo onzeker gemaakt over ons eigen geslacht zijn we, dat we allemaal dromen van een designer kut, waar de SCHAAM lippen van afgeknipt zijn, zodat we weer op kleine meisjes lijken. Want dat is de natte droom van al die vrouwen haters. Haters, omdat ze bang zijn. Doodsbang voor de onderdrukte krachten, die we in ons hebben, waarmee we de hele Wereld op zijn kop kunnen zetten, zodat die dikke, pafferige, zelfbenoemde, baasjes straks zichzelf als kleine jongetjes in slaap huilen, omdat niemand meer van ze houdt en ze niet weten hoe ze iemand in bed kunnen krijgen, zonder dwang en intimidatie.

We hoeven ons niet te schamen voor onze volwassen vrouwelijkheid !!!
Waar we ons wél voor moeten schamen, is voor onze slaafse onderdanigheid aan de verkeerde valse meesters.

Kom op, zeg !!!
Wat een aanfluiting van vrouwen zijn wij !!!
Stelletje treurige feministen, die het in de twintigste eeuw nog steeds niet voor elkaar hebben gekregen om evenveel betaald te krijgen als ‘de man’.

Girlpower !!!

My ass !!!
Welk voorbeeld geven wij aan onze dochters (en zonen) mee?

Op deze Wereld lijkt geen plaats voor de heilige hoeren, die we zijn. Verdeeld zijn we door de mannen en door onze ‘eigen‘ ijdelheid, afgunst en jaloezie. Onzeker gemaakt door de schijnheiligen, die de Bijbel zo herschreven hebben, dat de vrouwelijke scheppende kracht vernietigt, geminimaliseerd en veracht wordt. We zijn tegenstanders gemaakt van elkaar. Vechtend om een man, die ons eerst bezwangert, dan belazert en dan vervolgens aan ons lot overlaat, op zoek naar de volgende. En dan is zij de hoer in dit verhaal? En dat, terwijl we samen juist zo oneindig sterk kunnen zijn, áls we maar zouden samenwerken en onze krachten bundelen, in plaats van elkaar als jaloerse exen aan te vallen. Dit is nou precies de reden, waardoor deze mannen maatschappij zo ver gekomen is! Mede hierom zijn we nu op het punt beland, waar de Wereld op het randje van de afgrond balanceert. Het is totaal aan onszelf te wijten: we zijn lui, verwend en zo ongelooflijk naïef geraakt. Goed getraind in wegkijken, want we waren zó druk onszelf met elkaar te vergelijken en af te kraken, dat we niet hebben willen zien wat er echt aan de hand is om ons heen. We worden totaal genaaid. En niet op de manier, die we zouden willen, want er zijn simpelweg bijna geen mannen meer over, die het aandurven. Hun mannelijkheid hebben we ze uit pure frustratie afgepakt. Want we moesten zo nodig bewijzen, dat we gelijk en even sterk zijn.
Dat zijn en worden we niet !!!
Nooit !!!

Door hun mannelijkheid vrouwelijk te willen maken en onze vrouwelijkheid te vermannen, zijn we allemaal zo verslapt, gefrustreerd en in de war geraakt, dat we nu een Wereld hebben gecreëerd, waar huwelijken bij bosjes sneuvelen en kinderen verscheurd tussen twee huizen achterblijven. De hoeksteen van de samenleving is gereduceerd tot een treurig hoopje puin. Vermalen en vermorzeld door een maatschappij, die in de eerste plaats nooit het beste met ons voorhad. Bewust ziek en verzwakt zijn we gemaakt, door kankerverwekkende pesticiden in ons voedsel, chemtrails in de lucht, G5 straling, die onze energie huishouding in de war stuurt en fluoride in ons drinkwater, waardoor onze intuïtie verdooft, ons derde oog afsluit en de kinderen, die door al dit vergif zogenaamd ‘onhandelbaar zijn, krijgen een Ritalinnetje (“was hij altijd maar zo lekker rustig“).

Een Wereld, waarin dieren als beesten behandeld worden.
Geen
boom is hier nog heilig en veilig.
Als dit beschaving is !!!
Beschamend is het !!!

Maar luister eens even goed, mooie mede Godinnen; dit is ook onze Wereld !!!

Uit onze barenspijn geboren en met liefde opgevoed, om dan van ons te worden afgepakt, vervreemd, geïndoctrineerd en ingeprent met valse normen en waarden. Kortom de leugens regeren… !!!
Maar niet voor lang meer.

Laat mij de Prins(es) zijn, die jullie wakker kust uit deze droom, zodat jullie eindelijk ontwaken in deze harde realiteit.

Want als we nu niet snel wakker worden uit onze diepe, gehypnotiseerde slaap, is het te laat en wint ‘het kwaad’.
Dan moeten we straks onze zonen en dochters naar het front sturen, waar ze hun kostbare levens op het spel zetten voor, van bovenaf georkestreerde, Oorlogen, waar alleen de banken als winnaar uitkomen.

Vrouwen, verenig jullie dus en werk samen als zusters !!!
Wees niet langer bang voor het krachtige wezen, dat we in ons hebben. Laat de heilige hoerenkracht haar werk doen: geef de hoge bazen een goed pak billenkoek en neem het roer van ze over.
Dit ruimteschip Aarde is totaal van koers geraakt in hun handen en nu stevenen we af op een totale collapse.

We pikken de leugens niet meer. De gevestigde orde schudt op zijn grondvesten en staat op instorten. Ze hebben hun kans gehad en moeten nu toegeven, dat ze het ongelooflijk verpest hebben met al hun zogenaamde wijsheden, halve waarheden en zelfverzonnen regeltjes. Maar wat ze vergeten zijn, is, dat het ook hún Wereld is, die naar de klote gaat, hier. Dat ze straks, gehoorzaam en loyaal, voor de New World Order moeten meebuigen als slaven. Want, verleid en te koop als hun geheime clubjes zijn, hebben ze met zijn allen meegewerkt aan dit ‘doom scenario’, waar maar een heel klein groepje van profiteert. Ons allemaal hard uitlachend om de domme, zelfgekozen, blindheid, waar we allemaal zo chronisch aan lijden. Schuddebuikend over hoe we met zijn allen materialistisch en ego gericht waren. Onze blik op onze nieuwste iPhone gericht zijn we als een kudde makke schapen in de val gelokt. De komende generaties zullen daar niet meer uitkomen.
Onszelf hard voor ons hoofd slaand, dat we het niet hebben zien aankomen !!!
Maar ja, die show met Geer & Goor hadden we toch echt niet willen missen.

Voor onze kinderen, kleinkinderen en hún kinderen, moeten we nú opstaan en de rotzooi opruimen, voordat de rotzooi ons opruimt.

Laten we, uit naam van de Liefde, onze ketenen afgooien en niet langer meer meedraaien in deze doorgedraaide Wereld. Nu is het aan ons om het Hemelse paradijs te maken, dat het altijd al had kunnen zijn. Een Wereld, waar wij en onze kinderen veilig en gelukkig zijn. Een vredige en liefdevolle planeet, waar wij samen kunnen (op)groeien met respect voor alles, dat leeft, want dit leven is alles wat we hebben.

De heilige hoer,
Nobilé Amazon La Perla

Heilige hoeren verenigt U !!!
Sluit
U aan !!!
NobileLaPerla@gmail.com

PS
Als onze liefde alleen niet genoeg is om deze Wereld te redden, dan doe ik nu hierbij deze oproep.

EEN OPROEP AAN ALLE VROUWEN VAN DE WERELD !!! 
OM MEE TE DOEN AAN EEN TOTALE EN ALGEMENE VROUWEN STAKING !!!
DOOR AF TE ZIEN VAN ALLE SEKSUELE HANDELINGEN TEN BATE VAN HET MANNELIJK GESLACHT !!!

Tot we bijvoorbeeld minstens net zoveel verdienen als onze mannen.
Onze seksuele kracht is het grootste wapen, dat wij hebben !!!
Dan zullen we eens zien wie hier nou eigenlijk wie nodig heeft !!!

I'm a woman What's your superpower? (foto schilderswijk.nl)
I M A woman | What S your superpower? (foto Schilderswijk.nl)

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=staking