Nico van den Ham – Klachten Indienen over Corrupte Rechters is Abnormaal, zo vinden de Normalen en is Daarom Volstrekt Zinloos

Voodoo Vrouwtje bij Rechtbank Den Bosch betovert Recht Zoekenden (foto Mr Online)
De Corona Rechtbank (foto Eric van Nieuwland)
Wegwezen! (foto Nico van den Ham | Nederland)

Klachten Indienen over Corrupte Rechters is Abnormaal, zo vinden de Normalen en is Daarom Volstrekt Zinloos

Veel Slachtoffers van Partijdige, Corrupte Rechters zijn met hun Klachten over die Rechters naar zo’n beetje Alle Instanties en Personen geweest waarvan zij en ook ik dachten, dat die Mogelijk Wel zouden kunnen Helpen. Die Slachtoffers, waar het in dit Artikel over gaat en waar ik ook bij hoor, zijn Geen Normale Mensen. De Begripsomschrijving van Normaal is, zoals de Meesten Doen en Denken.

Normaal

Normale Mensen, de Meesten dus, bij wie de Veel Ellende, Leed, Verdriet en Zelfmoord Veroorzakende Misdadige Praktijken van Rechters op een Onderbouwde Wijze Onder
de Aandacht is Gebracht, Doen Niets en Vinden Het Allemaal Wel Best.
Zelfs een Groot Aantal Slachtoffers, die voor de Geldelijke Belangen van een Grote Organisatie of Bedrijf of een Door de Rechter Belangrijk Geacht Persoon Kapot zijn Gemaakt laten het, na wat Gemopper, er vaak ook maar bij zitten. Voor Beide Groepen is er immers Elke Avond Wel Wat op de Televisie en het Absoluut Noodzakelijke, Dagelijkse Spelen met de Slimme Telefoon neemt ook Veel Tijd in Beslag. Daar komt nog eens bij, dat een Groot Deel van het door de Staatsmedia Geïndoctrineerde, toch al zo Onderworpen Nederlandse Volk een Beperking heeft. Een Beperking in de Vorm van een Gevaarlijke Psychiatrische Aandoening. Een Aandoening, die de Kwestie ook Geen Goed Doet.
Gevaarlijke Psychiatrische Aandoening met Gruwelijke Gevolgen, zoals Zelfmoord, grijpt Massaal om zich heen

Strijders

Slachtoffers met Nog Wel Een Beetje Zelfrespect, die voor hun Rechten opkomen en het er niet bij laten zitten zijn Strijders. Strijders, die vaak Tot aan hun Dood toe Doorvechten (Meerdere Malen Gezien) en dat is Niet Normaal, want Dat Doen Er Niet Veel.

Nationale Ombudsman

De Nationale Ombudsman is Deels Bevoegd om Klachten over de Rechterlijke Macht te behandelen. De Nationale Ombudsman mag Alleen Klachten Behandelen over
Niet Rechtsprekend Personeel van Gerechten. Bijvoorbeeld als Kantoorpersoneel van een Rechtbank of Gerechtshof jou een Grote Bek heeft gegeven of Iets, waar je Recht op had Niet heeft Toegezonden. De Nationale Ombudsman hoort bij de Omvangrijke Kliek van de Rechtspraak en heeft duidelijk een Sussende Opdracht: geef het Volk het Idee, dat ze worden Geholpen, maar laat ze Vooral Niet Winnen. Behalve dan natuurlijk wat Kleine Onbeduidende Zaakjes, maar dat is om het Instituut toch nog wat te doen laten lijken. Ook de bij Nationale Ombudsman is de Boel Juridisch Goed Dicht Getimmerd. De Uitspraken van deze Nepper, zijn ook nog eens Niet Bindend!

Andere Organisaties

Op de Hoge Raad na, zijn er verder geen Organisaties (ook Geen Politieke) waar je kunt Klagen over Criminele Rechters. Althans, deze zijn Niet Bereid om Daadwerkelijk wat met die Klachten te Gaan Doen, zo leert de Ervaring. Meestal krijg je Geen Antwoord op je Klacht of als je ‘Geluk Hebt‘ een Automatische Ontvangstbevestiging.

Hoge Raad

Wettelijk is Bepaald, dat je maar bij Één Persoon met je Zware Klachten over Corrupte Rechters en Raadsheren terecht kunt en dat is de Procureur Generaal van de Hoge Raad. Dat vertelt Voormalig Minister van Justitie en Veiligheid, Mr Ad van der Steur, aan mij wat in Onderstaande Video op 5.00 minuten Te Horen en Te Zien is.

Tekst gaat verder onder de Video.

Minister van Justitie en Veiligheid Ard van Steur

Gepubliceerd 11 okt. 2016

Nico van den Ham

Reacties
https://youtu.be/dmjAlq78IEM

Dicht Getimmerd

Maar ook bij de Hoge Raad kom je niet veel verder. Klagen over een Rechter kan, maar alleen als dat gaat over een Gedraging van een Rechter, over de Manier van Doen van de Rechter of over de Wijze, waarop de Rechter de Klager heeft Bejegend.
Er kan Niet Geklaagd Worden over de Uitspraak van de Rechter of over Beslissingen van de Rechter. Net zoals bij de Nationale Ombudsman is bij de Hoge Raad de Boel Juridisch Goed Dicht Getimmerd.

Crimineel

Je zou dus kunnen Klagen bij de Procureur Generaal van de Hoge Raad over een Rechter, die zich Crimineel Gedraagt in zo’n Gerechtelijke Procedure.

Bijvoorbeeld.

Crimineel Gedrag, door Schaamteloos de Corrupte Justitiële Reet Af Te Vegen met Bepalingen in Wetsartikelen en Internationale Verdragen, waar Rechters zich ook aan moeten houden, die Niet Zo Van Pas Komen bij het Bevoordelen van de Veel Grotere Partij of Door de Rechter Belangrijkst Geachte Persoon.<
Crimineel Gedrag, door Volstrekte Lak te Hebben aan Feiten en Omstandigheden, die door de Kleine of door de Rechter Minder Belangrijk Geachte Persoon op Onweerlegbare Wijze Naar Voren zijn Gebracht.<
Crimineel Gedrag, Door Alles wat de Veel Kleinere Partij of de Door de Rechter Minder Geachte Persoon Naar Voren is Gebracht in de Procedure, maar wat die Rechter Niet Zo Van Pas komt bij het Bevoordelen van de Veel Grotere Partij of door de Rechter Belangrijkst Geachte Persoon, Niet in het Verplichte Proces Verbaal van de Zitting en ook Niet in het Uiteindelijke Vonnis te Vermelden.

Klaagschrift

Veel van mijn Medestrijders hebben Geklaagd bij de Hoge Raad, zo ook ikzelf.
Heftig Klaagschrift voor Procureur Generaal Jos Silvis</em

Het Betreffende Klaagschrift

Belangrijke Brief aan Procureur Generaal Mr J Silvis over vele Zelfmoorden ten Gevolge van de Rechtspraak

De Procureur Generaal van de Hoge Raad Mr Jos Silvis, heeft Al Na Vier Dagen Geantwoord. Maar dat was, omdat ik door Minister van Justitie en Veiligheid naar Hem was Verwezen, zo schreef Silvis in zijn Antwoord. De Toonzetting van mijn Brief Stond Hem Niet Aan, zo vermeldde hij nog, maar dat is altijd zo als je Misdadigers op hun Criminaliteit Wijst.
Het Antwoord van de Procureur Generaal

Procureur Generaal Mr Jos Silvis van de Hoge Raad wil Burgers Gewoon de Dood in Kunnen Blijven Drijven!

Ontwricht

Zo Blijven We Bezig. Ondertussen gaan de Veel Ellende, Leed, Verdriet en Zelfmoord Veroorzakende Toga Criminelen Schaamteloos door met hun Misdadige Praktijken.
Het Leven van Velen is hierdoor reeds Ontwricht. Het Leven van Velen zal nog worden Ontwricht! Het is dan ook Hoog Tijd, dat Onze Verdorven Maatschappij wordt Ontwricht.
Net Zo Lang Totdat Ze Inbinden. Dat kan alleen als een Groot Deel van het Volk Bereid is om Heel Veel Niet Meer te Doen, Nergens Meer aan Meewerken om de Boel Volledig
in het Honderd te laten Lopen. Daar heb ik jaren geleden al een Aantal Keren tot Opgeroepen, maar daar kreeg ik Geen Reacties op. Dat Kan ook Niet, Besef ik Uiteindelijk Wel, want de Normalen willen Televisie Kijken, met hun Telefoon Spelen en dan hebben Velen ook die Vreselijke Psychische Aandoening nog.

Weinig

Omdat Klachten Indienen over Corrupte Rechters Abnormaal is, zoals de Normalen vinden, is het Volstrekt Zinloos. Waarom? We zijn Met Veel Te Weinig!

Nico van den Ham | Nederland, zaterdag 4 september 2021, 08:59

https://nicovandenham2.blogspot.com/2021/09/klachten-indienen-over-corrupte.html

Anno 2018 zit Procureur Generaal Jos Silvis op deze Positie (foto Project Demmink)

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Nico+van+den+Ham
https://robscholtemuseum.nl/?s=Ard+van+der+Steur
https://robscholtemuseum.nl/?s=Ministerie+van+Justitie+en+Veiligheid
https://robscholtemuseum.nl/?s=Jos+Silvis
https://robscholtemuseum.nl/?s=Procureur+Generaal
https://robscholtemuseum.nl/?s=Hoge+Raad
https://robscholtemuseum.nl/?s=Corrupte+Rechters
https://robscholtemuseum.nl/?s=Normaal
https://robscholtemuseum.nl/?s=Niet+Normaal