Joost Lips – Cognitieve Re Programmering, Wat doe je Er Aan?

Rob Scholte – Van Zin Tuig tot Werk Tuig  (Origineel Schilderij, 200 x 200 Centimeter) (foto Artpeers)
Rob Scholte – Van Zin Tuig tot Werk Tuig (foto Metropolis M)
Rob Scholte – Van Zin Tuig tot Werk Tuig (Zeef Druk Versie) (foto Efemere Fenomenen)

Cognitieve Re Programmering, Wat doe je Er Aan?

There Is A War Going On, The Battlefield is in The Mind, And the Prize Is Your Soul!

Deze Woorden sprak Prince Rogers Nelson op de Yahoo Internet Life Awards in het jaar 1999. Bekijk het Filmpje.

Prince Rogers Nelson about the Internet and the War Goin’ On, the Prize Is Your Soul

First published on February 23rd, 2022 at 09:20 UTC

channel image

Beam Me Up Scotty!

BeamMeUpScotty

Prince Rogers Nelson Told Us in 1999

There is A War Going On, The Battlefield is In The Mind, And the Prize is Your Soul!

Prince Rogers Nelson on Yahoo Internet Life Awards, 1999

Don’t Be Fooled by the Internet

https://youtu.be/Iy7i9ru7HB8

#Prince #Rogers #Nelson

Reacties
https://www.bitchute.com/video/XOdmELtuQE5E/

Prince the Artist giving Advice about Internet

Published 7 jun 2014

Serdar Balcı

Prince Rogers Nelson on Yahoo Internet Life Awardsu 1999 Don’t Be Fooled By The Internet

Reacties
https://youtu.be/Iy7i9ru7HB8

Alex Jones kwam in dit Verband met de Korte krachtige Term Infowars.

De Oorlog streeft naar Cognitieve Re Programmering van Ieder Mens, Wat er op Neer Komt, dat Iedere Ziel Optimaal Bestuurbaar wordt door de Informatie, die Hem of Haar wordt Aan Gedragen. Informatie is Niet Alleen Taal. Info bestaat in Alles, dat we Gewaar worden met Onze Zin Tuigen. Reden Waar Om de Globalisten Al Onze Zintuigen wensen te Bespelen om hun Doelen te Bereiken. Daar toe benutten ze de Media en Gekochte jJournalisten, Hollywood, de Muziek Industrie, Ga Zo Maar Door. Als dan een Nep Pandemie wordt Op Gevoerd, Lockdown en Social Distancing het Zin Tuigelijk Waar Nemen Ernstig Beperken, de Spuit en de Gif Stoffen in Onze Om Geving Oorspronkelijke Waarneming Verder Belasten, dan lijken we in de Greep van Wie Ons willen Bemachtigen. Als je ziet Hoe ze dit Doen, dan kun je Ook Begrijpen Hoe aan hun Invloed Sfeer te Ontkomen.

De Af Beelding boven dit Bericht toont het Werk ‘Van Zin Tuig tot Werk Tuig´ van Rob Scholte. In het Centrum zien we de Complete Mens, met de ZinTuigen in Tact. Laten we onze Blik naar de Periferie gaan dan zien we Versplintering, Waar bij van de Verschillende Lichaam Delen in Iedere Volgende Cirkel als maar Minder Getoond wordt. Heelheid wordt Verdeeldheid met Steeds Minder Ruimte voor Zin Tuiglijke Waar Neming. Zo wordt de Mens van zijn Oorsprong Los Gemaakt, waar Hij of Zij in Zee gaat met Allen, die hem of haar tot Werk Tuig van het Globalistisch Ideaal, en Alle Bij Komendee Mis Dadigheid, willen Maken. Zoals Prince Al zei De Prijs is je Ziel. Het Mooie van het Kunst Werk Hier Boven is, dat het Zo Wel het Probleem als het Antwoord illustreert. Het Probleem is van het Centrum, de Bron, Af Dwalen naar de Periferie, Het Antwoord Hier Op is de Om Gekeerde Weg te Gaan, in het Centrum blijft de Ongeschonden Mens Immers Zichtbaar.

Cognitieve Re Programmering, Ook Wel Kort Weg Mind Fuck Genoemd, is Alleen Mogelijk als je je Basis van Waar Neming  Niet Langer in de Bron hebt Liggen. Als je de Oorsprong uit het Oog bent Verloren, en Leeft op Basis van Denken, Identiteit en Over Tuiging. Dan ben je Manipuleerbaar, Anders Niet. Der Halve is het Zaak op Nieuw je Origine In te Nemen. Hoe doe je dat, als je Verward bent?

Het ligt voor de Hand, dat als de Verwarring groeit, naar Mate je van Zin Tuigen Af Dwaalt, Terug Keer naar de Zin Tuigen Heil Zaam is.

Herinner je wat Prince zei Don´t be Fooled by the Internet. In Vroegere Dagen zouden we Zeggen Laat je Niet Gek Maken door de Televisie en Papieren Media, Nu is Internet Prominent Aan Wezig in Ieders Leven, te Meer, om dat een Ueder het Wereld Wijde Web (!) op Zak heeft. Als onder Andere de Phone en Computer je van je Zintuigen hebben Weg Geleid, Begin dan Eenvoudig met het Drastisch Verminderen van het Gebruik van deze Apparaten. Ga Weer Ervaren Wie je bent Zonder Ergens te Zijn In Gelogd. Verslaving aan hetWweb is Gevangenschap in Zich Zelf, en legt je Aan het Infuus van Degenen, die je de Ultieme Mind Fuck willen Bezorgen. Ten Koste van je Ziel.

Ik zie Het in het Straat Beeld. Heel Veel Mensen zijn Niet Meer Aan Wezig, Waar ze Werkelijk Zijn, hun Gedachten Verkeren Steeds Meer Elders, en Zij zijn Daar Dan Ook. Op hun Werk denken ze aan Thuis, Thuis aan hun Werk. Een Prima Manier om Out of your Mind en Back to Your Senses te Komen. Als je Onlust door Mentale Problemen Ervaart, is het Stellen van de Vraag Wat is er Nu Werkelijk Bedreigend, of Reden tot Zorg? Je zal Zien, dat er in de Meeste Gevallen Geen Enkel pPobleem is. Een Blije Shift Van Werk Tuig, Denken, naar Zin Tuig, Gewaar Zijn.

Je gaat de Zin van het Leven Pas Bevragen als je je ZinTuigen hebt Verlaten, in het Andere Geval zul je Veel  Genieten, Zin Hebben.

Er is Ongelofelijk Veel, dat je kunt Doen om Meer en Meer in de  Zintuigen je een Thuis te vinden. Ik zei Hier Boven, dat je je Oorsprong Niet uit het Oog moet Verliezen. Wezenlijk is Oorsprong Nooit in het Oog Geweest, omdat het Niet Objectief is en Geen Eigen Schappen kent. De Intuïtie weet Het Al Tijd als je de Bron hebt Verlaten. Vertrouw op je Intuïtie.

Terug naar de Zin Tuigen hoef je Niet te Gaan, de Zin Tuigen staan Al Tijd Al Aan, besef dit Aller Eerst. Dat kun je Meditatie Noemen, maar Het is Jammer als je een Formele Meditatie Specialist voor Waak Zaamheid wordt, Wat op Nieuw een Mind Fuck is, want Ook Waak Zaamheid staat Al Tijd Al aan.

Ontwaken laat je met Lege Handen achter, daar om is het Niet Erg Populair.

De Zin Tuigen, en het  Gewaar Zijn Er Achter staan Al Tijd Aan. Het is Genoeg in Geval Lijden en Verwarring Op Treden, dit Eenvoudig Toe te Staan en de Mechanismen, die Spelen in Alle Rust te Observeren. Dit is Zeer Informerend, het Beste Boek, dat je kunt Lezen. Je bent Niet Wat je Observeert. Iedere Mentale Suggestie gaat Voor Bij, maar Jij Blijft. Iedere Suggestie wil je in het Wereld Wijde Web hebben, Zelfs Al zit je Niet op het Internet. Ook het Denken is een Soort Internet. Trap er niet in. Gebruik het, zo als Prince zei, maar laat je er Niet door Gebruiken.

Omdat de Mens Gewoonten ontwikkelt is het Raadzaam voor Gewoonten te Kiezen, die de Zin Tuigen Voeden in Plaats van Af Stompen. Ga Dagelijks de Natuur in, dat voedt je, Gebruik Niet het Argument dat het Slecht Weer is, want Dat Stompt Af.

Bewonder, of wel Be Wonder.

Zie, Luister, Ruik, Proef, Voel en Wees Wonder.

Teken, Schilder, Schrijf, Dans, Zing, Bespeel het Muziek Instrument, dat je vreesde met Verve en Brutaliteit. Vind je Weg in Alles, Denk Niet Na over Talent, Heniet, heb de Lach van de Dorps Gek die Niemands Oordeel Meer Vreest. Laat je Zien, Horen, Ruiken, Proeven en Voelen, Onder Druk Geen Enkele Scheet.

Ik zie Geen Progressief Pad naar Ontwaken. Ik zie Wakker Zijn als Uit Gangs Punt, In Ieder Al Tijd Aan Wezig. Zin Tuig of Werk Tuig? Het is in Wezen de Meest  Simpele Keuze. Speelt Willen Hier in een Rol? Nee, Willen is Mind Fuck voor Wie buiten het Programma Leeft. Vrije Wil is Keuze Loos Steeds de Zelfde, Voor Wat Al Tijd Al Het Geval is. Een Prachtige Paradox.

Dank de Lezer!

https://efemerefenomenen.wordpress.com/2023/07/15/cognitieve-reprogrammering-wat-doe-je-eraan/

Cor Hendriks – Prince Vermoord in iLLUMiNATi Bloedoffer Ritueel?

The Prince Encyclopedia – Slave Trade (Documentary about Prince) (1) + (2)

Time Transportal | TT Team | Thomas I Voûte – The Artist Formerly Known As Prince and His Messages for Today’s World

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Joost+Lips
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bodemloze+Beelden+Tuin
https://robscholtemuseum.nl/?s=Efemere+Fenomenen
https://robscholtemuseum.nl/?s=The+Heart+of+the+Matter+Report
https://robscholtemuseum.nl/?s=Karin+de+Vries
https://robscholtemuseum.nl/?s=Prince
https://robscholtemuseum.nl/?s=Prince+&+The+Revolution
https://robscholtemuseum.nl/?s=The+Artist+Formerly+Known+As+Prince