Cor Hendriks – Prince Vermoord in iLLUMiNATi Bloedoffer Ritueel?

Prince and the Satanic iLLUMiNATi (foto YouTube)
Welcome! (video Telegram)

O(+> (foto The FADER:Twitter)

O(+> (foto The FADER/Twitter)

Prince is nauwelijks een dag dood, of het internet wemelt al van de sites, waarop de onverwachte dood van de beroemde popster wordt afgeschilderd als een iLLUMiNATi bloedoffer ritueel’.

Op de site ‘iLLUMiNATiWatcher.com’ (http://iLLUMiNATiwatcher.com, jouw thuis voor het onderzoeken van de schaduwwereld van entertainment door esoterische verkenning van occulte praktijken) wordt uitgegaan van het feit, dat Prince slechts 57 was en in redelijke gezondheid; dus waarom is hij zo jong gestorven?

Vervolgens wordt afgevraagd, of Prince zelf een occultist was en verbonden met de iLLUMiNATi, of dat hij juist de samenzwering wilde blootleggen. Enerzijds was hij zeer geïnteresseerd in het Derde Oog, anderzijds was en bleef hij een Jehova’s Getuige.

In 1993 veranderde hij zijn naam in een teken O(+>, als een vorm van rebellie tegen de platenmaatschappij, die hem ‘bezat’. Hij zei erover het volgende. ‘Prince is de naam, die mijn moeder me gaf bij mijn geboorte. Warner Bros. nam de naam, maakte er een handelsmerk van en gebruikte het als het belangrijkste marketingmiddel om al de muziek, die ik schreef te promoten. De maatschappij bezit de naam Prince en alle bijbehorende muziek werd uitgebracht onder de naam Prince. Ik werd slechts een pion, die werd gebruikt om meer geld te verdienen voor Warner Bros.Hij krabbelde geruchtmakend het woord ‘SLAVE’ op zijn gezicht als een vorm van protest tegen een industrie, die voor zeker een duistere kant heeft, die het waard is onder de loep te nemen.

Het symbool, dat hij uitkoos was een combinatie van de mannelijke en vrouwelijke symbolen [dit is niet correct, want het mannelijke symbool is het teken van Mars () en het vrouwelijke, dat van Venus ()], wat suggereert, dat hij bezig was met dit terugkerend iLLUMiNATi thema van ‘gender neutralization’ [opheffen van de verschillen tussen man en vrouw door unisex, travestie, transgender, etc.]. Er zou meer achter de LGBT beweging [Lesbian Gay Bisexual Transgender] kunnen zitten dan gewoon gelijke rechten als je het geloof in de geheime geschiedenis van het occulte in beschouwing neemt. Zij geloven, dat mensen van origine androgyne wezens waren en eens zullen terugkeren naar deze ‘perfected’ [= perfect gemaakte]’ staat. Was Prince geïnteresseerd in het nastreven van de ‘pan gender’ [= alle geslachten omvattende] ‘perfected state’? Was dit een symbool van het alchemisch huwelijk en het samengaan van tegenstellingen [CH: coincidentia oppositorum]?

We weten, dat er een poging wordt gedaan om het mannelijk – vrouwelijk paradigma te vernietigen met het doel de digitale matrix_hell_through_transhumanism in te luiden, zodat dit misschien een vorm was van vroeg voorspellende programmering ons gezonden door Warner Bros., onder het mom van een opgezette rebellie van deze beroemde muzikant.

We hebben recent pogingen gezien om de ‘pan gender’ beweging meer mainstream te maken met de twijfelachtige motivaties achter Bruce Jenners ‘transition’ en Miley Cyrus, die hetzelfde claimde te zijn. Het artikel van Elle UK met Miley vertelt ons over haar pan seksualiteit. ‘Ze gaat door met haar meningen over geslacht en relaties naar voren te brengen en zegt: “Ik ben er heel open over. Ik ben pan seksueel. Maar ik ben niet in een relatie. Ik ben 22, ik ga op dates, maar ik verander mijn stijl iedere twee weken, laat staan met wie ik ben.’

Het probleem hier is niet LGBT rechten (ik vind dat prima); mijn probleem is, dat deze beroemdheden in feite NIET LGBT, ‘pan gender’ of pan seksueel zijn. Het is zelfs erger dan dat, want zij proberen de stem van de LGBT gemeenschap te worden, terwijl ze zelf niet zo zijn (zie Miley’s dating geschiedenis met mannen voor haar “pan seksualiteit” opmerking en nu zou ze ineens op vrouwen vallen?). Ik geloof, dat ze worden gebruikt als stunten om de boodschap te promoten de samenleving te sturen op een neerwaarts pad van samensmeltende tegenstellingen en het nastreven van het alchemisch huwelijk en de androgyne ‘perfectie’; een symbool belichaamt in de bekende Baphomet.

Op de Billboard Awards van 2013 droeg Prince een ring met een reusachtig Alziend Oog erop. Prince was niet bepaald een vreemde tot de Alziend Oog symboliek, zoals te zien is aan zijn albumhoezen (Controversy, Purple Medley, Graffiti Bridge, Welcome America).

Prince kwam op de mainstream televisie en begon ons te waarschuwen voor ‘chemtrails’ (chemische stoffen in zogenaamde jet lines), de Nieuwe Wereld Orde en nog veel meer. Hij was in de Late Night show van Tavis Smiley en zei daar, dat we allemaal gebonden dienaren zijn en thans slaven op een plantage. Hij zei, dat hij niet stemde, omdat hij een Jehova’s Getuige is, al zei hij wel. dat hij dacht, dat Obama het goed meende.

Prince zei, dat hij zich letterlijke agressie kon herinneren, wanneer hij toen hij nog een kind was chemtrails zag, en een speech, die Dick Gregory gaf, waar iedereen naar zou moeten luisteren. Prince maakte ook een ophelderende opmerking, dat er diverse presidenten vóór George Washington waren, waarvan ik nog nooit gehoord heb.

Wat betreft de iLLUMiNATi Occult en Heilige dagen tradities overleed Prince in een cruciale periode voor diegenen, die de heidense kalender volgen. Velen claimen, dat de iLLUMiNATi bloedoffers brengen in de dertien dagen, die voorafgaan aan 1 mei, een heilige dag bekend als Beltane. De ‘bonfires’ [vreugdevuren] werden voorheen ‘bailfires’ [noodlottige vuren] genoemd, refererend aan de vuren voor de god Moloch, ook bekend als Ba’al. Dus in wezen zouden we hen ‘Ba’alvuren’ kunnen noemen. Het bloedoffer van mensen aan deze occulte god Ba’al wordt op diverse wijzen gestalte gegeven. Het plan is door mij recent onthuld in “Temple of Baal, Drake, and Beltane”, waarin plannen te zien zijn om de tempel van Baal te herbouwen in New York City en Londen.

De dans rond de Mei paal betreft een mannelijke fallische paal, waaromheen de stelletjes in een cirkel dansen (die de vrouwelijke seksualiteit representeert) en is weer een ander vruchtbaarheidssymbool voor Moeder Gaia. Theoretici beweren, dat het Britse koningshuis van Windsor ieder jaar een Beltaine vuur aansteekt om het festival te eren. Het is een feit, dat de verjaardag van Koningin Elizabeth op dezelfde dag als Prince stierf (21 april).

Wanneer het aankomt op het idee om alter ego’s te gebruiken, spant Prince de kroon. Voordat Nicki Minaj en Jhene Aiko met meerdere persoonlijkheden en namen speelden, wisselde Prince tussen diverse personages, wat suggereert, dat hij of spirituele energieën kanaliseerde, of muzikaal experimenteerde. Dit concept is ook te zien in mijn hiphop samenzweringsboek ‘Sacrifice: Magic behind the mic’.

We hebben de kracht van rituelen onderzocht en ook de magische wetten van namen woorden. Dit toont ons het belang van het uitzoeken van een goede naam. Dit zou kunnen verklaren, waarom rappers hun namen van hun “overheden” veranderen in aliassen en alter ego’s. Velen zullen beweren, dat de toneelnamen een traditie zijn, die is doorgegeven door de hiphop cultuur sinds het begin ervan, maar je vraagt je af, waar dit concept vandaan komt. Vrijwel elke rapper of R&B artiest heeft op zijn minst een alias toneelnaam; vele hebben er meer dan één (met Prince als de heersende kampioen met meer dan zeven aliassen).

Een interview met Prince suggereert, dat we ons bevinden op het terrein van het occultisme, wanneer we bedenken, dat hij dacht, dat hij bezig was met het vernietigen van het ego concept door nieuwe namen aan te nemen. Op PrinceText.tripod.com (http://princetext.tripod.com) legt hij uit: “Ik kreeg er gewoon genoeg van mijn naam te zien. Wanneer je een idee weggeeft, dan ben je nog steeds de eigenaar van dat idee. In feite versterkt weggeven het. Waarom voelen mensen, dat ze eer moeten hebben voor alles wat ze doen? Ego, dat is de enige reden.” Eerder in hetzelfde interview spreekt hij over het proces van muziek scheppen en het maken van een keuze, waarin je het ego moet confronteren. “Soms splijt je brein een soort van in tweeën, je ego vertelt je het ene en de rest van je zegt iets anders. Je moet gaan met wat je weet dat juist is.” Deze opmerkingen over het ego confronteren, gespleten persoonlijkheden en het tappen in het creatieve spirituele kanaal spelen allemaal in op thema’s waarover ik zo vaak al heb gesproken.

Prince schreef een populaire song genaamd ‘Baby I’m a Star wat ons brengt bij Aleister Crowley als je deze passage uit ‘Sacrifice: Magic behind the Mic’ in aanmerking neemt: ‘De steun voor het argument van de muziekindustrie, dat ons dwingt in de Aeon van Horus, begint met de nadruk op individualiteit. Onze cultuur ervaart nooit tevoren geziene niveaus van narcisme met sociale media en onderlinge verbondenheid. Door de sociale media kunnen mensen zichzelf in het zonnetje zetten op welke manier ze ook maar willen. Over het algemeen met een gunstige kijk op hoe “opwindend” hun levens zijn of misschien hoe goed ze eruit zien. Psycholoog en schrijfster Dr. Jean Twenge wijst op verschillende studies van data en trends, die erop duiden, dat de millennium generatie (mensen geboren na 1982) gemiddeld een hogere hoeveelheid narcisme en zelfzuchtig gedrag hebben. Dit schijnt direct gecorreleerd te zijn met de technologie en sociale media, waarmee de millennials opgroeien. Alleen al rondkijkend naar popcultuur en mode toont, dat er een voortdurend groeiende trend is van mensen, die met zichzelf bezig zijn en minder zich druk maken over onze maatschappij als een geheel (neem de grove T shirts, die andere mensen beledigen zonder reden, fascinatie met dood en schedels, gebrek aan empathie met een ander, etc.). Een studie van de Universiteit van Michigan getiteld ‘You’re so vain’ [1] keek hoe mensen reageren op sociale media en vond, dat de jongere mensen het gebruiken als een middel om op te scheppen en een beeld van uitzonderlijke individualiteit te creëren. Dit ondersteunt het idee, dat we leven in een tijd van zelfverwerkelijking en proberen onze plek te vinden in deze wereld, maar tegelijkertijd niet in staat zijn om onszelf te scheiden van het verlangen om de beroemdheden te zijn met wie we zo gepreoccupeerd zijn. Aleister Crowley’s ‘The Book of the Law’ (1:3) stelt: “Iedere man en iedere vrouw is een ster.Mensen brengen een personage online, dat past bij het imago van een beroemdheid en in zekere zin geloven ze, dat ze een beroemdheid zijn, wanneer ze volgers opstapelen. Vele online persoonlijkheden zijn daadwerkelijk beroemdheden geworden door hun YouTube kanalen of misschien door op te treden in een reality show. In deze moderne tijden kan iedereen Crowley’s ‘ster’ worden [CH: al is het maar voor vijf minuten].

In wat wel de vreemdste eigenaardigheid kan zijn van het inzicht van Prince in de wegen van het occulte: hij slaagde er in de 9/11 aanvallen te voorspellen in 1988 tijdens een concert in Nederland. Je kunt hem duidelijk horen zeggen, dat Osama bin Laden van plan was ‘to drop the bomb’ in 2001. Ik heb de audio in de compilatie, die ik maakte voor ‘Sacrifice: Magic behind the Mic.’

Tot slot: één ding is zeker (helaas), en dat is, dat met het overlijden van Prince er vast een horde vampiers klaarstaat om voordeel te trekken uit zijn werk en het volledig te gelde te maken. We zagen dit gebeuren toen Michael Jackson stierf en Sony stappen ondernam om de Beatles muziek collectie terug te krijgen (iets wat ze allang wilden hebben, maar niet durfden te doen uit vrees voor represailles van de fans – naar wordt beweerd).

Er zijn mensen, die beweren, dat Prince zijn eigen dood in scène heeft gezet vanwege zijn laatste uitspraak aan fans vorige week zaterdag (zie Express.co.uk): “Wacht een paar dagen, voordat je gebeden eraan verkwist.” Hij zou ook een cryptische post op Instagram hebben geplaatst en vervolgens verwijderd wat suggereert, dat iets voor hem kwam (als per RINF.com, http://RINF.com). Dit is zo’n beetje als hoe David Bowie ‘God’ volgde op Twitter vlak voor zijn dood. Ik heb hierover een video gemaakt op het iLLUMiNATiWatcher1 YouTube kanaal.

En Isaac besluit zijn post met te wijzen op zijn free email newsletter, die je zal meenemen door vele voorbeelden van verborgen esoterische symbolieken in onze entertainment. En hij waarschuwt: ‘Laat ze je niet vormen en kneden in de wereld, die ZIJ uitkiezen: word bewust en kies je eigen pad.’

[1] Dit is een song met de merkwaardige tekst: You’re so vain. You even think this song is about you (terwijl het duidelijk is dat de song inderdaad over hem gaat).

De bijgevoegde PDF bevat het origineel van het bovenstaande met de bijbehorende afbeeldingen en aangevuld met afbeeldingen van andere sites, waarvan een beperkt Google overzicht wordt gegeven.

PDF
Prince and the iLLUMiNATi Blood Sacrifice

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=iLLUMiNATi