Gemeente Bergen wil Museumhoeve Overslot nog dit jaar sluiten! + Brief van burgemeester Hetty Hafkamp aan Museumhoeve Overslot, 19 september 2016

Gemeente Bergen wil Museumhoeve Overslot nog dit jaar sluiten!

Middels onderstaand schrijven geven Burgemeester en Wethouders van de gemeente Bergen te kennen dat Museumhoeve Overslot te Egmond aan den Hoef, na bijna 20 jaar, met meer dan 100.000 bezoekers en zonder enige subsidie, per 31 december a.s. geheel ontruimd en bezemschoon moet worden opgeleverd en de sleutels aan de gemeente worden overhandigd!

Heeft u hierover vragen of opmerkingen dan kunt u die richten aan het College van B & W van de gemeente Bergen, NH.

Laat uw stem horen!
Stuur een reactie naar info@bergen-nh.nl

Brief van Hetty Hafkamp aan Museumhoeve Overslot, 19 september 2016

Afdeling : Ontwikkeling en Beheer
Ons kenmerk : 16UIT04653
Team :
Vastgoed Zaaknummer :
Contactpersoon : Peter Trauschke
Uw brief van :
Telefoonnummer : (072) 888 02 01
Uw kenmerk :
Bijlage(n) : –
Verzenddatum : 19 september 2016

Onderwerp : opzegging overeenkomst Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef

Geachte heer Van den Berg,

Zoals u weet wil het college van burgemeester en wethouders het Slotkwartier in Egmond aan den Hoef een nieuwe impuls geven. Daarom heeft het college op 19 juli 2016 besloten om de overeenkomst voor de ruimte aan de Slotweg 42 te beëindigen. In deze brief ontvangt u de formele opzegging en leest u over de te volgen procedure.

Opzeggingstermijn van 3 ½ maand
Voor het gebruik van “Hoeve Overslot” is uw stichting een gebruiksovereenkomst met de gemeente aangegaan. In deze overeenkomst is een opzegtermijn van tenminste één maand opgenomen. De gemeente wil echter een opzegtermijn van 3 ½ maand hanteren, zodat
het lopende hoogseizoen, dat tot 1 oktober 2016 loopt, niet hoeft te worden afgebroken. Dit betekent dat de overeenkomst formeel per 31 december 2016 eindigt.

Opzegging: de gevolgen
Op deze datum moeten alle ruimtes geheel ontruimd en bezemschoon worden opgeleverd en de sleutels aan de gemeente worden overhandigd.

Oplevering
Hiermee delen wij u alvast mee dat de oplevering in de laatste week van de maand december plaatsvindt. Wij nemen in november contact met u op om een definitieve afspraak te maken voor de eindoplevering en een voor oplevering enkele weken hieraan voorafgaand.

Tot slot
Hebt u nog vragen? Neemt u dan contact op met Peter Trauschke, medewerker van het team Vastgoed via telefoonnummer (072) 888 02 01. Wilt u bij correspondentie het kenmerk 16UIT04653 vermelden?

Met vriendelijke groet,

college van Bergen,

drs. H. Hafkamp
burgemeester

M.J. Pothast
secretaris

https://robscholtemuseum.nl/herbestemming-noord-holland-cultuurcompagnie-nh-negeert-de-100-000-bezoekers-van-hoeve-overslot/

https://robscholtemuseum.nl/museumhoeve-overslot-slotweg-42-te-egmond-aan-den-hoef-presenteert-zondag-9-oktober-poezie-en-jazz-van-vier-tot-zes/

https://robscholtemuseum.nl/wies-kavelaar-lezers-oftewel-reaguurders-hoeve-overslot/

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image