Herstel De Republiek – Den Haag: Knooppunt van obscure tunnels, binnenkort aan de beurt? + Haagse Hotspots | Nick – Het geheime ondergrondse gangenstelsel van Den Haag + @drsmichakat

Geheim ondergronds gangenstelsel in Den Haag (foto Haagse Hotspots)

Den Haag: Knooppunt van obscure tunnels, binnenkort aan de beurt?

Washington DC staat letterlijk te trillen op haar grondvesten.

Wat is er aan de hand?

Er gebeuren daar vreemde dingen en alles blijft aan het oog onttrokken. De Mainstream Media zwijgt er angstvallig over en aan de meer dan 30.000 manschappen van de nog steeds aanwezige National Guard hoef je het ook niet te vragen. Het lijkt wel een belegering. Onder dekking van deze belegering en dito afzettingen schijnen duizenden kinderen en ook volwassenen uit een ondergronds tunnel en bunkersysteem te zijn gehaald en afgevoerd. Sommigen zouden het daglicht nog nooit hebben gezien, dat is de reden waarom de operaties voornamelijk ’s nachts plaatsvinden. Getuigenissen ontbreken en filmpjes zijn er alleen van grote afstand, zodat er niets is te zien. Dit hele circus is al bijna een maand aan de gang. Het Witte Huis is leeg en donker. Washington DC is ingericht als een gevangenenkamp. Het tunnelsysteem schijnt in opdracht van vice president George Bush begin jaren 80 te zijn uitgebreid tot een netwerk van meer dan 300 strekkende kilometers en dat op verschillende niveaus tot wel 200 meter diepte. Overigens bestaan die tunnels al jaren, volgens de volgende website.

https://www.atlasobscura.com/places/capitol-building-tunnel-system

Ghislaine Maxwell, de madam van pedo Jeffrey Epstein, zit gevangen en om haar vege lijf te redden zingt ze als een kanarie het hoogste lied. Zo rolt de ene na de andere onthulling over straat.

Gisteren echter kwamen er berichten van aardschokken in en rond het gebied van DC. Sommigen menen daarin te herkennen, dat het ondergrondse systeem nu door speciale troepen wordt opgeblazen. Dit is het voorwerk van het totaal platgooien van het gefailleerde Washington DC en er een natuurpark van te maken. De hoofdstad van de herstelde republiek is traditioneel waar de Liberty Bell is gevestigd, namelijk Philadelphia.

Er gaan al vele jaren geruchten over wereldwijde netwerken van tunnel en bunkersystemen, broedplaats voor het slechtste van het slechtste als het gaat om het misbruiken van kinderen als fokvee voor peperdure, winstgevende drugs.

https://herstelderepubliek.wordpress.com/2021/02/07/astra-zeneca-vaccin-en-de-adrenochrome-connectie/

PDF
Adrenochrome

Deze systemen zouden de Nieuwe Wereld verbinden met Europa en zo verder naar het Verre Oosten en Australië. Ook in Australië zouden grote aantallen kinderen uit de ondergrondse zijn bevrijd. De volwassenen worden gearresteerd, voor zover ze niet zijn geliquideerd.

In deze scenario’s valt steevast de naam Den Haag als belangrijk knooppunt tussen The Crown, het Vaticaan en Jeruzalem. We zijn er natuurlijk nooit in geweest en moeten het doen met verhalen uit de zoveelste hand. Maar de tunnelsystemen in Den Haag zijn er wel degelijk en al honderden jaren. Onder de dekmantel, dat Den Haag eigenlijk geen stad is en daardoor geen stadsmuren had, is een ondergronds netwerk aangelegd. De koninklijke paleizen zijn met elkaar verbonden, evenals de ministeries.

Er zijn bronnen, die getuigen van dit netwerk. In hoeverre die volledig zijn valt nog te bezien. Ook in hoeverre ze in verbinding staan met andere obscure netwerken, valt er niet uit op te maken. Wat we weten is, dat er vluchttunnels zijn aangelegd om de “belangrijke” mensen ongezien weg te krijgen tijdens een belegering. Een beschrijving hierna.

http://haagsehotspots.nl/underground-den-haag/

Het Paleis aan het Lange Voorhout

De tweede vluchtroute liep van het Binnenhof, onder de Hofvijver door, naar het Paleis aan het Lange Voorhout. Dit Paleis was een tijd eigendom van Prins Hendrik en ook Koningin moeder Emma heeft er gewoond. Tegenwoordig is dit paleis beter bekend als Museum Escher in het Paleis. Ook andere locaties zijn verbonden met deze gang. Zo was er een uitgang in Bodega de Posthoorn en zou er ook een uitgang in de kelder van Hotel Des Indes geweest zijn, zodat de rijke clientèle ongezien kon komen en gaan.

Paleis Noordeinde

Er schijnt vanuit het Paleis Noordeinde een gang naar een huis in de Amaliastraat te hebben bestaan. Logisch, want de ‘bebouwde kom’ van het oude Den Haag hield daar op. Die route was perfect als men de stad snel moest ontvluchten. Ook was er een gang naar de Koningspoort in de Molenstraat. Die gang kwam volgens stadsgids Patrick ook begin 20e eeuw nog goed van pas:

Prins Hendrik maakte regelmatig gebruik van de tunnels om ongezien Paleis Noordeinde te betreden als hij gedronken had. Hij had bij de Koningspoort zelfs iemand op wacht staan die zorgde dat hij niet van de trap viel.

De tunnels tussen het Binnenhof en de Koninklijke Paleizen

Het Binnenhof is al honderden jaren het centrum van de macht. Het is dan ook niet gek dat hier gangen vandaan liepen. Ook de vermeende ingangen onder de Haagse Paleizen zijn eenvoudig te verklaren. Men moest gemakkelijk en ongezien kunnen ontsnappen als er een opstand of oorlog was. Den Haag had immers geen stadsmuren. De meeste gangen zullen, gezien de gebouwen die ermee verbonden zijn, al sinds de 16e of 17e eeuw bestaan. Misschien zijn sommige delen zelfs nog ouder.

BRON

Mochten zich hier ooit toestanden voordoen zoals in Washington DC, dan is het raadzaam de drie meter hoge hekwerken vanaf het regeringscentrum tot en met de landgoederen in en rond Wassenaar op te trekken. Het zelfverklaarde “Koningshuis” mag niet ontsnappen.

Als we al niet te laat zijn, want wie zijn dit eigenlijk?

Is hier al sprake van dubbelgangers, klonen of komen deze lui ook al “supplementjes” tekort?

Niemand gaat ons nog wijsmaken, dat het “business as usual” is in regeringskringen. Er is iets aan de hand, misschien is de boel al aan het imploderen.

Patriotten in Den Haag en omstreken: wees waakzaam!

Laat de daders hun sporen niet wissen, laat de veroorzakers van de puinhoop hun eigen rommel niet opruimen

Reacties

Adrie
14 februari 2021 om 09:19
Geheime vluchtroute vanuit het Binnenhof?
In de jaren 1960 – 1965 werkte ik na schooltijd – tijdens de zomerseizoenen – in een oud pand in de binnenstad van Den Haag. Korte Houtstraat 27 (foto 1).
In dat gebouw werden: lees verder

Geheime vluchtroute vanuit het Binnenhof?

In de jaren 1960-1965 werkte ik na schooltijd – tijdens de zomerseizoenen -…

Geplaatst door Adrie van der Horst op Maandag 18 december 2017

https://www.facebook.com/adrievanderhorst/posts/1697959970216705

markus3333333
14 februari 2021 om 09:55
Den Haag, stad van ambtenaren.
Een gewaarschuwd patriot telt voor twee.
Frans Kafka ”In iedere eerbare ambtenaar sluimert een beul.
Interessante reactie hierboven, jammer dat ik het niet kan openen zonder dat Facebook meekijkt.

Mar
14 februari 2021 om 10:33
De geruchten gaan, dat de regering gevlucht is? De mensen worden toch te snel wakker, al is het voor ons nog niet wakker genoeg, je hoort langzaam de berichten uit het buitenland, dat tunnels ontmanteld zijn. Word het te heet onder hun voeten??

jhonnynijhoffgmailcom
14 februari 2021 om 10:36
Ondergrondse tunnels in kaart brengen met drones uitgerust met GPR.
https://en.wikipedia.org/wiki/Ground-Penetrating-Radar

Mar
14 februari 2021 om 11:03
https://www.realchiefpolice.com/post/d-c-tunnels

MP
14 februari 2021 om 11:05
Volgens de bijgevoegde link zijn er al een aantal mensen geëxecuteerd de afgelopen jaren en is hun plaats ingenomen door dummies.
Lijst met executies
https://amg-news.com/archives/10052
Executed clones
https://beforeitsnews.com/politics/2021/02/the-executed-clones-doubles-actors-transvestites-hiding-in-plain-sight-holographic-or-cgi-3225603.html

Ezra70
14 februari 2021 om 11:50
Gene Consense is een insider en dit is het laatste nieuws.

The Nicholas Veniamin Show – Gene Decode Discusses Latest Updates

Gepubliceerd 8 feb. 2021

E M A I L  R E G I S T E R http://www.nicholasveniamin.com/​
B I T C H U T E https://www.bitchute.com/channel/jcOs2EA1BUJH/
Y O U T U B E http://NickV.UK/​
T E L E G R A M https://t.me/nicholasveniamin​
T W I T T E R https://twitter.com/nickveniamin

CHARLIE’S Bitchute http://www.CWBIT.UK​
CHARLIE’S YouTube http://www.CWYT.UK​

DISCLAIMER
Any views or opinions of participants represented in this blog, vlog, video and channel are personal and belong solely to the blog owner and do not represent those of people, institutions or organisations that the owner may or may not be associated with in professional or personal capacity, and do not represent those of people organisations that may be mentioned in this Nicholas Veniamin.

Gene Decode Discusses Latest Updates with Nicholas Veniamin.

Reacties
https://youtu.be/rK4wUcdgf6k

https://herstelderepubliek.wordpress.com/2021/02/14/den-haag-knooppunt-van-obscure-tunnels-binnenkort-aan-de-beurt/

Het geheime ondergrondse gangenstelsel van Den Haag

Iedereen kent het historische centrum van Den Haag wel. Maar er is ook een onbekend, eeuwenoud deel van Den Haag. Onder het centrum bevindt zich namelijk een kilometers lang gangenstelsel. Althans, zo gaan de geruchten. Bestaan ze echt? Waar liggen ze? En waar dienden ze voor? Ik ging op onderzoek uit.

Underground Den Haag

Toen ik eind 2017 bezig was met research voor een artikel over spookhuizen, hoorde ik geruchten over een verborgen gangenstelsel dat onder het centrum van Den Haag zou lopen. Ik hou wel van een mysterie, dus ik ging begin 2018 op onderzoek uit. Wat ik ontdekte was bizar. De eeuwenoude gebouwen in het centrum zijn of waren strategisch met elkaar verbonden via ondergrondse gangen!

Ik sprak in het centrum af met stadsgids Patrick, die tijdens zijn stand wandelingen altijd smeuïge verhalen vertelt over Den Haag en zijn rijke geschiedenis. Hij weet ook van de tunnels en vertelde me er meer over. De citaten in dit stuk zijn dan ook van hem.

De tunnels tussen het Binnenhof en de Koninklijke Paleizen

Het Binnenhof is al honderden jaren het centrum van de macht. Het is dan ook niet gek dat hier gangen vandaan liepen. Ook de vermeende ingangen onder de Haagse Paleizen zijn eenvoudig te verklaren. Men moest gemakkelijk en ongezien kunnen ontsnappen als er een opstand of oorlog was. Den Haag had immers geen stadsmuren. De meeste gangen zullen, gezien de gebouwen die ermee verbonden zijn, al sinds de 16e of 17e eeuw bestaan. Misschien zijn sommige delen zelfs nog ouder.

Bestaan ze nog?

De meeste in of uitgangen zijn in de vorige eeuw dichtgemetseld. Veel gangen zijn ingestort of hebben de Tweede Wereldoorlog niet overleefd. Althans, volgens de verhalen. Het lijkt me dus onwaarschijnlijk, dat dit gangenstelsel nog volledig intact is. Ik vroeg Patrick er naar en hij vertelde me echter het volgende.

Men zegt, dat de gangen zijn ingestort, maar dat geloof ik niet. Dan zouden er gebouwen en straten verzakt zijn en dat is niet zo. Ze willen gewoon niet, dat iedereen een kijkje wil nemen.

De Gevangenpoort

De eerste vluchtroute die ik op het spoor kwam, liep van het Binnenhof naar de Gevangenpoort. Waar de uitgang van de tunnel zich bevond is onduidelijk. De een noemt een stenen wenteltrap vanaf de grote zaal op de eerst etage. De ander zweert, dat het kleine poortje van de Gevangenpoort toegang gaf tot het gangenstelsel. Dit poortje bestaat inmiddels niet meer.

Patrick vertelde me iets gaafs, dat ik nog niet wist. Er liep namelijk ook een ondergrondse gang van de Gevangenpoort naar de kelder van ’t Goude Hooft.

Wanneer de kerkers van de Gevangenpoort vol zaten, werd de kelder van ’t Goude Hooft gebruikt om gevangenen vast te zetten. Die werden daar ondergronds naartoe gebracht.

Toen ’t Goude Hooft in 2012 werd verbouwd, is vermoedelijk het restant van deze ondergrondse gang gevonden.

Omroep West – ‘t Goude Hooft (4)

Gepubliceerd 19 apr. 2012

Aflevering 4 Maandag 9 juli

Jan en Rene willen niet op 1 paard wedden, daarom hebben ze een Belgische interieur bouwer ingeschakeld om een ontwerp te maken voor ‘t Goude Hooft. De heren zijn uitgenodigd om een kijkje te nemen in een van de hotels van de familie Van der Valk en Rene ontdekt een geheime gang in de kelder.

Reacties
https://youtu.be/-sSTYKRYqSM

Het Paleis aan het Lange Voorhout

De tweede vluchtroute liep van het Binnenhof, onder de Hofvijver door, naar het Paleis aan het Lange Voorhout. Dit Paleis was een tijd eigendom van Prins Hendrik en ook Koningin moeder Emma heeft er gewoond. Tegenwoordig is dit Paleis beter bekend als Museum Escher in het Paleis. Ook andere locaties zijn verbonden met deze gang. Zo was er een uitgang in Bodega de Posthoorn en zou er ook een uitgang in de kelder van Hotel Des Indes geweest zijn, zodat de rijke clientèle ongezien kon komen en gaan.

Het oude Stadhuis en de Grote Kerk

Er zou vanaf het Binnenhof ook een vluchtroute gelopen hebben naar de Sint Jacobskerk, tegenwoordig beter bekend als de Grote Kerk. Deze ondergrondse gang schijnt meer uitgangen gehad te hebben: hotel Des Deux Villes (nu Pathé Buitenhof), een café aan ’t Achterom, het oude stadhuis en misschien wel ’t Goude Hooft.

Paleis Noordeinde

Er schijnt vanuit het Paleis Noordeinde een gang naar een huis in de Amaliastraat te hebben bestaan. Logisch, want de ‘bebouwde kom’ van het oude Den Haag hield daar op. Die route was perfect als men de stad snel moest ontvluchten. Ook was er een gang naar de Koningspoort in de Molenstraat. Die gang kwam volgens stadsgids Patrick ook begin 20e eeuw nog goed van pas.

Prins Hendrik maakte regelmatig gebruik van de tunnels om ongezien Paleis Noordeinde te betreden als hij gedronken had. Hij had bij de Koningspoort zelfs iemand op wacht staan, die zorgde, dat hij niet van de trap viel.

Andere uitgangen van de vluchtroutes

Er zijn nog tal van andere volksverhalen over het ondergrondse gangenstelsel van Den Haag. Zou zouden er uitgangen geweest zijn in de Casuariestraat 16 en de Papestraat 11. Er gaan zelfs geruchten van een uitgang bij het Spaansche Hof. Het zou me niets verbazen als alle gangen ooit met elkaar in verbinding stonden. Is het zo vreemd om te denken, dat er een tunnel van Paleis Lange Voorhout naar Paleis Noordeinde liep, onder het Lange Voorhout door?

Haagse Hotspots, 8 april 2018

http://haagsehotspots.nl/underground-den-haag/

Micha Kat @drsmichakat

Twitter, 14 feb. 2021 · 9:49 AM

https://twitter.com/drsmichakat/status/1360873868710338561

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Mainstream+Media
https://robscholtemuseum.nl/?s=Ondergrond
https://robscholtemuseum.nl/?s=Underground
https://robscholtemuseum.nl/?s=Den+Haag
https://robscholtemuseum.nl/?s=White+House
https://robscholtemuseum.nl/?s=Washington+DC
https://robscholtemuseum.nl/?s=George+Bush
https://robscholtemuseum.nl/?s=Ghislaine+Maxwell
https://robscholtemuseum.nl/?s=Jeffrey+Epstein
https://robscholtemuseum.nl/?s=Liberty+Bell
https://robscholtemuseum.nl/?s=Philadelphia
https://robscholtemuseum.nl/?s=Crown
https://robscholtemuseum.nl/?s=Vaticaan
https://robscholtemuseum.nl/?s=Jeruzalem
https://robscholtemuseum.nl/?s=Binnenhof
https://robscholtemuseum.nl/?s=Hofvijver
https://robscholtemuseum.nl/?s=Paleis+Lange+Voorhout
https://robscholtemuseum.nl/?s=Museum+Escher+in+het+Paleis
https://robscholtemuseum.nl/?s=Prins+Hendrik
https://robscholtemuseum.nl/?s=Koningin+Emma
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bodega+de+Posthoorn
https://robscholtemuseum.nl/?s=Hotel+Des+Indes
https://robscholtemuseum.nl/?s=Paleis+Noordeinde
https://robscholtemuseum.nl/?s=Koningspoort
https://robscholtemuseum.nl/?s=Wassenaar
https://robscholtemuseum.nl/?s=Koningshuis
https://robscholtemuseum.nl/?s=Dubbelgangers
https://robscholtemuseum.nl/?s=Klonen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Nicholas+Veniamin
https://robscholtemuseum.nl/?s=Gene+Decode
https://robscholtemuseum.nl/?s=Gevangenpoort
https://robscholtemuseum.nl/?s=’t+Goude+Hooft
https://robscholtemuseum.nl/?s=Sint+Jacobskerk
https://robscholtemuseum.nl/?s=Des+Deux+Villes
https://robscholtemuseum.nl/?s=Vluchtroute