Café Weltschmerz – Vuurwerkramp en de vervalste bewijslast: Hans Moll met Paul van Buitenen + J’accuse, de verzwegen feiten van de Vuurwerkramp

Vuurwerkramp en de vervalste bewijslast: Hans Moll met Paul van Buitenen

Gepubliceerd op 6 nov. 2017

De feiten terugdraaien om te kunnen verklaren wat er is gebeurd en met bewijs rotzooien. TNO heeft bijvoorbeeld open en bloot materiaal vervalst.

Paul van Buitenen is klokkenluider en praat met Hans Moll over de vuurwerkramp in Enschede op 13 mei 2000.
Van Buitenen deed de afgelopen drie jaar onderzoek naar de oorzaak van de ramp en de rol van de overheid tijdens en na de ramp. Centraal staat de vraag: kloppen de conclusies, dat de overheid in al haar geledingen geen schuld valt toe te kennen? Anders gezegd: liggen de fouten uitsluitend bij SE Fireworks? Van Buitenen komt tot een pijnlijk andere conclusie.

Help Café Weltschmerz en onze toekomst met een donatie of adopteer een aflevering: NL23 TRIO 0390 4379 13. Doneren kan ook via crypto currencies http://www.CaféWeltschmerz.nl/doneer/

Reacties
https://youtu.be/BVh3w9SQM5U

J’accuse, de verzwegen feiten van de Vuurwerkramp

Gepubliceerd op 16 mrt. 2020

De Vuurwerkramp in Enschede is bijna 20 jaar geleden, maar nog steeds vinden veel betrokkenen, dat de waarheid nog verborgen ligt.

Oud klokkenluider en onderzoeker Paul van Buitenen was met direct betrokkenen te gast in studio Weltschmerz, gelegen aan de Haagse Hofvijver, pal naast het Torentje.

Paul overhandigde een petitie aan PVV Kamerlid Roy van Aalst, waarin een samenvatting van het 1.400 pagina’s tellend alternatief onderzoeksrapport, dat Van Buitenen binnenkort openbaar maakt.

Verdere sprekers: Rudi Pater, oud eigenaar van SE Fireworks; Mathilde van der Molen, weduwe omgekomen brandweerman; Jan Paalman, oud rechercheur Tolteam. Gespreksleiding Marcel van Silfhout.

NB LET OP!!! DEZE OPNAMES HEBBEN NOG NIET DE KWALITEIT DIE ONS VOOR OGEN STAAT. Wij verwachten, dat de crew onze nieuwe studio in Den Haag spoedig onder controle heeft. In deze eerste opname in de nieuwe studio liet de (microfoon) techniek ons hier en daar in de steek, waarvoor onze excuses.
https://Vuurwerkramprapport.nl

Reacties
https://youtu.be/FZWrRXQ1XqE

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Café+Weltschmerz
https://robscholtemuseum.nl/?s=Paul+van+Buitenen
https://robscholtemuseum.nl/?s=SE+Fireworks
https://robscholtemuseum.nl/?s=Vuurwerkramp