BLCKBX – OUTCRY TO THE WORLD, VANUIT ISRAËL!!!

OUTCRY TO THE WORLD, VANUIT ISRAËL!!!

Gepubliceerd 10 mrt. 2021

Ilana Rachel Daniel doet een emotionele noodkreet vanuit Jeruzalem, de hoofdstad van Israël. In een record tempo probeert de regering de gehele bevolking – inclusief zwangere vrouwen en kleine kinderen – te vaccineren tegen het Corona Virus. “Burgerrechten worden ter zijde geschoven en mensen kunnen pas weer deelnemen aan de samenleving na vaccinatie”, vertelt Ilana via een livestream verbinding aan Flavio Pasquino in de BLCKBX studio, die Ilana op het spoor kwam naar aanleiding van een – nog – emotionelere audio clip op Telegram. Ilana vertelt over de Green Pass, de Freedom Bracelet, het mRNA Vaccin en de Mensenrechten schendingen. “Die momenteel doen denken aan de Holocaust”, aldus de Jodin, die 30 jaar geleden vanuit de US naar Jeruzalem emigreerde.

Ilana Rachel is in Jeruzalem actief als gezondheidsadviseur en voorlichter van een nieuwe politieke partij, die flink wordt tegengewerkt door het regime. Een bankrekening openen is niet mogelijk en ook worden leden van de partij in hun dagelijks leven tegengewerkt. De Facebook groep is verwijderd en ook de site is niet meer te vinden, maar via dit kranten artikel kun je toch wat info vinden over de activiteiten van haar en de partij.
https://www.jewishpress.com/multimedia/radio/israel-news-talk-radio/tamar-yonah-show/rappeh-a-new-israeli-political-party-against-the-lockdowns-the-tamar-yonah-show-audio/2021/02/15/

Help ons!

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en of via Whatsapp, Telegram, Signal, Messenger, what ever. Als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren​

Voor meer info kijk op https://blckbx.tv

Reacties
https://youtu.be/WMsn0bj_P6o

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Flavio+Pasquino
https://robscholtemuseum.nl/?s=BLCKBX
https://robscholtemuseum.nl/?s=Ilana+Rachel+Daniel
https://robscholtemuseum.nl/?s=Benjamin+Netanyahu
https://robscholtemuseum.nl/?s=Jeruzalem
https://robscholtemuseum.nl/?s=Jerusalem
https://robscholtemuseum.nl/?s=Israel
https://robscholtemuseum.nl/?s=Green+Pass
https://robscholtemuseum.nl/?s=Freedom+Bracelet
https://robscholtemuseum.nl/?s=mRNA+Vaccin
https://robscholtemuseum.nl/?s=Human+Rights
https://robscholtemuseum.nl/?s=Holocaust