Bas Burlage – Tjitske Biersteker wordt Bedreigd + Delano Weltevreden – Bedreigde Wethouder Biersteker Geschrokken en Te Emotioneel om Commissie te Woord te staan

Wethouder Biersteker Bedreigd (foto Noordkop Centraal)

Wethouder Biersteker.

Wethouder Tjitske Biersteker (foto Gemeente Den Helder | Peter van Aalst)

Wethouder Tjitske Biersteker wordt Bedreigd

DEN HELDER – Tjitske Biersteker Giljou is Wethouder in de Gemeente Den Helder en wordt sinds vrijdag Vanwege haar Functie Bedreigd.

Zij maakte afgelopen Weekend via de Sociale Media bekend, dat zij Aangifte heeft gedaan van Bedreiging vanwege haar Functie als Wethouder in de Marine Stad.

Waarom de Wethouder wordt Bedreigd, heeft zij Niet Bekend gemaakt. De Politie heeft de Zaak in Onderzoek en doet hier momenteel Geen Uitspraken over.

Op zondag stuurde de Wethouder, die Lid is van de ChristenUnie nog een Bericht, waarin zij aangaf een “Geborgen Gevoel te hebben ervarenin de Kerk.

De Wethouder heeft haar Naasten op de hoogte gebracht van de Bedreigingen. “Ik probeer het wat Luchtig te houden door te verwijzen naar mijn Geweldige Waakhond maar ik ben Wel Zo Bang, dat ik mijn Fiets niet via de Donkere Steeg in de Schuur heb gezet. Daar heb ik Eerder Nog Nooit over nagedacht”, aldus Wethouder Biersteker.

Bas Burlage is Omroep Manager bij Noordkop Centraal

Noordkop Centraal, 1 maart 2022

https://noordkopcentraal.nl/wethouder-tjitske-biersteker-wordt-bedreigd/

Bedreigde Wethouder Biersteker van Den Helder Geschrokken en Te Emotioneel om een Commissie te Woord te staan

Den Helder – Wethouder Tjitske Biersteker van Den Helder wilde Wel, maar zij kon de Raadscommissie Maatschappelijke Ontwikkeling dinsdagavond niet langer te Woord staan. Dat had Alles te maken met Recente Bedreigingen aan haar Adres.

De Wethouder is onlangs Hevig Bedreigd en heeft daarvan Aangifte gedaan. De Politie heeft de Zaak in Onderzoek. De Bedreigingen hebben Grote Indruk op Haar gemaakt. Zo lang het Onderzoek loopt, wil zij Niets Kwijt over de Kwestie.

Tijdens de Vergadering over de Eigen Bijdrage voor Gebruik van de WMO Taxi, moest de Wethouder het Tot Haar Spijt laten afweten, deelde zij de Commissie mee. Dat had Alles te maken met de Recente Bedreigingen, vertelde zij.

Later bleek, dat zij Danig was Geschrokken van een Plafond Plaat, die door Lekkage naar Beneden was gekomen. Na een Korte Schorsing heeft Wethouder Pieter Kos de Commissie namens zijn Collega van Antwoorden voorzien.

Helderse Courant, 2 maart 2022, 07:51

https://www.noordhollandsdagblad.nl/cnt/dmf20220302_11974852

Tweet van Fred Amstelveen (foto Staf RSMuseum)

Tjitske Biersteker stond Altijd Klaar (foto Twitter)

Fred Amstelveen (foto Twitter)
Tweet van Fred Amstelveen (foto Staf RSMuseum)

Brief Nationale Ombudsman aan Fred Amstelveen, 19 mei 2016 (foto Twitter)

Naam Fred Amstelveen is Abraham Moszkowicz Geheel Onbekend, Brief van 17 december 2009 (foto Twitter)

Abraham Moszcowicz (foto Twitter)

Tweet van Fred Amstelveen (foto Staf RSMuseum)

Toen mijn Gezonde Been er Afgehaald werd (foto Staf RSMuseum)

Fred Amstelveen in zijn Rolstoel (foto Twitter)

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Tjitske+Biersteker
https://robscholtemuseum.nl/?s=Pieter+Kos
https://robscholtemuseum.nl/?s=Fred+Amstelveen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Abraham+Moszkowicz
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bram+Moszkowicz

VANDAAG 1 MAART 2022 IS HET PRECIES 2.638 DAGEN NA DE OVEREENKOMST MET B&W DEN HELDER OVER DE UITBREIDING VAN HET ROB SCHOLTE MUSEUM