Zaplog – Zo sturen Politiek en Inlichtingen Diensten de Verkiezingen

Zo sturen Politiek en Inlichtingen Diensten de Verkiezingen

Framing, Des Informatie natuurlijk, maar voor al Pluggen ze In op Wat Leeft, en stoken het Sentiment op, dat ze Goed Uit Komt.

PSST () Stemmen is ZINLOOS

Critici, die Niet Stemmen is Natuurlijk Prima voor het Regime. Dat geeft ze de Kans om ‘Gewoon‘ te Winnen, en Zo Genoeg Legitimiteit te krijgen om de Volgende Great Reset Stappen door te voeren. Dan rest nog Nog Maar Één Tweede Kamer Verkiezing en dan we zitten Al Bijna in 2030.

Als ten Minste Pro Boer Partijen de Eerste Kamer kunnen Bezetten dan wordt het Spelletje Mogelijk Interessant.”

Ontmoedigen is een Geluid wat we vaak Horen op de Socials en Telegram.

PSST () Verkiezingen worden Gemanipuleerd

Veel Mensen weten Weinig over het Verkiezings Proces en die zijn Gewillige Prooi voor dit Geluid. Als je een Beetje uit zoekt Hoe het werkt kan er Wel Gemanipuleerd worden, maar of dat Significant kan? Niet van Zelf Sprekend.

In 2021 was dit Trouwens Anders van wege Drie Dagen en Veel Brief Stemmen, maar dat is dit Jaar Allebei Niet.

Laten we Eens Kijken. Met de Fysieke Biljetten kan er Eigenlijk Niet Groot Schalig Gefraudeerd worden. Er zijn Gewoon Te Veel Mensen bij Betrokken. Er wordt Altijd 2 x Geteld: Eerst op Partij, en dat wordt Weer Her Verdeeld om op Kandidaat Geteld te worden. Zo Wel Tel Fouten als Fraude vallen Zo door de Mand, ten zij de Hele Ploeg Corrupt is Natuurlijk.

De Enige Brief Stemmers Nu zijn KBN, Kiezers Buiten Nederland, 37K, en daar van komen de Stemmen op een Eigen Stem Bureau te Recht. De Uit Slag is dus In Zichtelijk, moet Enig Zins Geloof Waardig Blijven en kan dus Max een Percentage Getuned worden.

Welk Effect dit heeft? De KBN Stemmen komen in een Aparte Kies Kring te Recht en die 37K heeft de Volgende In Vloed, Aantal Zetels x Stem Gewicht, op de Eerste Kamer Verkiezing.

Zoals je ziet: Niet Veel. De Vol Machten van Gedetineerden kunnen Daar en Tegen 100% Gemanipuleerd worden, want ze belanden in de Grote Bak en zijn dus Niet te Volgen. Maar dat zijn er 1/3 Minder dan KBN Hier Boven. Tot Slot gaat Deel van de Overige Vol Machten, totaal 5 – 10% Stemmen, ook per Brief, dus die zijn Ook Kwetsbaar.

Ze kunnen Ook Gericht Stem Pas Fraude In Zetten, Mensen met Meerere Stem Passen, maar dat zet Ook Niet Echt Zoden aan de Dijk met maar 1 Stem Dag .

Dus ten zij ze Toch Ergens in Zuid of Noord Holland Ergens BAKKEN met Stemmen kunnen In Schuiven, lijkt Significant, meer dan 20%, Frauderen toch Aan te Komen op Des Informatie en Wantrouwen Zaaien.

Dit lijkt Anders te worden als je bedenkt, dat als Corruptie Al Zo Diep zit, dan komt Ook Geen Onderzoek naar de Paper Trail. Het Openbaar Ministerie kiest namelijk, of het Daar Toe Over Gaat, en voert zo’n Onderzoek Ook Zelf uit. Er zijn Geen Regels over de Transparantie hiervan, bij Na Vraag blijkt dit Afhankelijk van de Argumentatie van een Rechter, die Mogelijk D66 stemt.
Dus dit geeft Weer Meer Mogelijkheden.

Hier Tegen Over blijft staan, dat de Proces Verbalen van Alle Stem Bureaus Online komen te staan, en als Iemand Zo Gek is om ze Allemaal te Verzamelen en te Gaan Tellen, en dan klopt het Niet: dan hang je als Kartel Wel.

Dit Laatste is een Enorm Risico wat ze Waar Schijnlijk Liever Pas met de Tweede Kamer Verkiezingen van 2025 Uit Spelen.

Versterken van Nuttige Authentieke Narratieven

Als deze Nuttig zijn haakt de Betreffende Overheid Dienst er op in en zal het Geluid gaan Versterken.

Bijvoorbeeld deze komt verdacht over
Door Gestuurd van Masklin, Auteur Onbekend, Februari 2021
Dit Bericht kwam langs in een Signal Groep. Een Anonieme Af Zender maar wel Zo Genaamd ‘Door Gestuurd van Masklin‘ om de Anonimiteit Wat te Berzachten. ‘Door Gestuurd van‘ klinkt Niet als een Tekst van een App Zelf.

Titel
Acht Punten Waarom Niet Stemmen dè Manier is om de Regering zijn Macht te Ontnemen.
De Titel is een Omkering Juist NU is Wél Stemmen Namelijk Slim. Het Bezetten van die Eerste Kamer is een Goed Plan, Lastig voor het Kartel. Het moet in der Daad Nog Maar blijken Wat Er Van te Recht komt Als het Zo Ver is , maar Dat zien we Dan Wel Weer, Toch?

Na de Titel kwam een Lang Verhaal, een Poging tot Compleetheid in de Juiste Sfeer wat Interessante Punten met Onzin mixt.

PSST () ‘Controlled Opposition

Je ziet ze Langs Komen, er zit Veel van Horen Zeggen tussen, er zit Gewillig Publiek tussen. Met Sommige Vermoedens ben je Mogelijk Wel Eens, en Waar Om Niet? Het Fenomeen CO bestaat Absoluut.

Het Punt Wat Hier Weg Raakt is, dat het Regime Serieus Bang is dat de Eerste Kamer in een Obstakel verandert, en Daar Om een Belang heeft om Critici te Ontmoedigen om te gaan Stemmen. Hier mee wordt een Goed Begin gemaakt door CO Geruchten te Zaaien, om de Tractie van Ongewenste Partijen te Remmen.

Een Heel typisch Geval is Marianne Zwagermanm die Midden in de Nacht van een Onbekende een Appje ontvangt met een Tekst, dat BBB Toch Echt ‘Controlled Oppposition‘ is.

Bewijs is dit Natuurlijk Niet, maar Wie kan er bij Alle Telefoon Nummers? Juist. Gezien de Leidende Rol .die NCTV en het Militaire Apparaat bleek te hebben in de Corona Crisis (zie Sache Latypova), en het Professionele Getrol wat je op de Socials en op Telegram ziet, verbaast het me Ook Niet Meer, dat zulke Diensten Des Informatie Berichten naar Infuencers sturen.

Des Informatie via de Media

Er zijn Genoeg Voor Beelden Langs Gekomen.

Kaag werd Zo Genaamd Op Gewacht door een Groep Fakkel Dragers, zo toonde een Filmpje. Laat bleek, dat ze er Zelf Naar Toe Liep en dat er Agenten Naast Stonden. Dat toonde het Filmpje niet. Er werd Geen Bedreiging Geuit, maar Alle Kranten spraken Schande van ‘de Intimidatie‘ tot aan Justitie, die twitterde dat dit Soort ‘Bedreigingen‘ Onacceptabel zijn. Kaag kon Toen Dapper Verklaren, “dat ze zich Nooit zou Laten Intimideren“, en dat zettte Natuurlijk Weer een Mooi Beeld Neer.

Een Één Duidig Geluid, Geen Link met de Feiten, Minimaal op Coalitie Niveau Bekokstoofd Dus. Gezien de NCTV Onhullingen van het WOB Team zal deze Dienst, die Officieel Geen Bevoegdheden heeft, het Wel Gecoordineerd hebben.

AIVD waarschuwde Baudet voor Russische Beïnvloeding, (…) al dus Kartel Krantje de Volkskrant op 23 Februari, Drie Weken voor 15 maart.

Hier Onder de Kamer Vragen, die FVD Hier Over heeft Gesteld. Deze zullen Ongetwijfeld pas Na de Verkiezingen Beantwoord worden.

Lubach kwam met een Tendentieus Item over de FVD BV, die voor Persoonlijk Gewin zou zijn Op Gericht. Echt een Om Kering Weer, want die BV is Juist met In Stemming van Alle Leden Op Gericht om de Shop en Forum App van de Partij te Scheiden.

De Minister van Justitie Dilan Yesilgöz, loog op 9 maart Glas Hard dat “VVD Altijd voor Meer Geld naar Defensie was“, terwijl ze een Paar Maanden Geleden nog hamerde op het De Stabiliserende Gevaar van ‘Des Informatie. Rob de Wijk en een Generaal zitten Er Bij en zeggen NIETS.

Zie deze blckbx Check.

Hugo de Jonge noemt ‘5 Miljard Kwijt‘ een Complot Theorie van Sociale Media en beweert zelfs, dat het Nóóit in een Serieuze Krant heeft gestaan. Deze is Wel Heel Op Zichtig Makkelijk te Debunken! blckbx, is Hugo Werkelijk Zo Dom of zit Hier Iets Anders Achter?

De Lijst is Niet Compleet, want de Des Informatie loopt de Spui Gaten uit.

Some Rights Reserved CC BY SA 4.0

zaplog.pro, 10 maart 2023 om 03:24

https://zaplog.pro/post/30208/zo-sturen-politiek-en-inlichtingendiensten-de-verkiezingen

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Zaplog
https://robscholtemuseum.nl/?s=blckbx
https://robscholtemuseum.nl/?s=Thierry+Baudet
https://robscholtemuseum.nl/?s=FvD
https://robscholtemuseum.nl/?s=Forum+voor+Democratie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Caroline+van+der+Plas
https://robscholtemuseum.nl/?s=BBB
https://robscholtemuseum.nl/?s=Boer+Burger+Beweging
https://robscholtemuseum.nl/?s=Dorien+Duinker
https://robscholtemuseum.nl/?s=Controlled+Opposition
https://robscholtemuseum.nl/?s=Arjen+Lubach
https://robscholtemuseum.nl/?s=Dilan+Yesilgöz
https://robscholtemuseum.nl/?s=Sigrid+Kaag
https://robscholtemuseum.nl/?s=Hugo+de+Jonge
https://robscholtemuseum.nl/?s=Partij+Kartel
https://robscholtemuseum.nl/?s=Pieter+Jaap+Aalbersberg
https://robscholtemuseum.nl/?s=NCTV
https://robscholtemuseum.nl/?s=Nationaal+Coördinator+Terrorisme+Bestrijding+en+Veiligheid
https://robscholtemuseum.nl/?s=Kies+Kring
https://robscholtemuseum.nl/?s=KBN
https://robscholtemuseum.nl/?s=Kiezers+Buiten+Nederland
https://robscholtemuseum.nl/?s=Vol+Macht+Gedetineerde
https://robscholtemuseum.nl/?s=Stem+Pas+Fraude
https://robscholtemuseum.nl/?s=Verkiezing+Fraude
https://robscholtemuseum.nl/?s=Des+Informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=2030

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image