Wim van der Lee – Rob Scholte + De Telegraaf – Micky Hoogendijk ‘Absurd,’ dat Jinek Live Beelden Aan Slag toonde + NPO Radio 1 | AVROTROS | Mischa – (110) Micky Hoogendijk

Micky Hoogendijk (foto Jinek)

Rob Scholte

Een Kort Bericht over Rob Scholte meldt ‘De Kunstenaar, die Sinds een Mis Lukte Aan Slag in een Rol Stoel zit ().’ ‘Mis Lukt’ is Hier een Mis Plaatste Term. Scholte is Beide Benen Kwijt door die Aan Slag,die Waar Schijnlijk Ook Nog voor Iemand Anders Bedoeld was.

Wim van der Lee
Amersfoort

De Volkskrant, vrijdag, 20 april 2018, 19:13

https://www.volkskrant.nl/columns-opinie/herschrijven-doet-die-zauberflote-geen-recht~bedca5c7/

Micky Hoogendijk ‘Absurd,’ dat Jinek Live Beelden Aan Slag toonde

Kunstenares en Actrice Micky Hoogendijk vond het “Absurd,” dat Eva Jinek haar in februari Live op Televisie confronteerde met Beelden van de Aan Slag,die Hoogendijk en haar Toen Malige Vriend Rob Scholte in 1994 Over Leefden. Dat vertelde zij dinsdag op NPO Radio 1 in het Programma Mischa.

Hoogendijk was te Gast om te Praten over haar Werk en haar Verhuizing naar een Boerderij in Brabant. Op Eens liet Jinek de Beelden zien, die Vlak na de Bom Aan Slag waren gemaakt. De Kunstenaar verloor zijn Benen, Hoogendijk kreeg Als Gevolg van de Aan Slag een Mis Kraam.

Het was Absurd, ik was Daar Totaal Niet op Voor Bereid“, vertelde Hoogendijk op NPO Radio 1. “Het zou gaan over mijn Nieuwe Huis en mijn Werk. Op Eens kregen we, als of het een Grappig Filmpje was, Live Beelden van Minuten na de Aan Slag.”

De Kunstenares schoot Met Een in de Over Leving Stand. “Ik heb een Vorm van Post Traumatic Stress Dis Order, Daar schiet je Dan Met Een Weer in. Als of je een Over Lever van de MH17 Crash Beelden van de Crash laat zien en zegt “Goh, Wat Vervelend, Zeg, dat je naar Beneden werd Gehaald.”

Geen Dader

Door het Zien van de Beelden kwamen er Ter Plekke Weer Aller Lei Her Inneringen aan die Dag Boven bij Hoogendijk. “Je gaat Dingen Ruiken, Voelen, Alles klapt Op Eens Weer Te Rug in je“, om schrijft zij. “Maar je zit ook aan Tafel naast Gordon en wordt Geïnterviewd. Dus het Enige, dat je kan doen is Rustig Adem Halen en Door Gaan. Ik voelde een Enorm Verdriet Boven Drijven, maar dat ging ik Niet Op Tafel Leggen. Ik gunde Het ze Niet, dat ik daar Late Night Prime Time ging zittenHuilen. Want Daar was Het ze Toch om te Doen.”

Jinek merkte in de Uit Zending ook op, dat het “Wel Heel Confronterend is, Hè, om die Beelden in de Studio te laten zien“. Achter Af vond Hoogendijk dat zij aan Tafel Jinek had moeten Aan Spreken, dat zij Op Eens werd Over Vallen door deze Schokkende Beelden. “Maar ik was Even Te Veel met Mij Zelf Bezig om op dat Moment mijn Even Wicht te Bewaren.” Het frustreert de Kunstenares Nog Steeds, dat de Dader van de Aan Slag Nooit is gevonden.

De Telegraaf, 23 augustus 2022, 10:11

https://www.telegraaf.nl/entertainment/1031468885/micky-hoogendijk-absurd-dat-jinek-livebeelden-aanslag-toonde

(110) Micky Hoogendijk

Mischa Blok (foto nporadio1.nl)

Beschrijving van Af Levering

Eigenlijk is het Heel Simpel. Doe de Dingen, die je als Kind Ook Al deed. Touwtjes Springen, Nieuwe Dingen Leren en de Wereld Om je Heen met een Speelse Blik Aan Schouwen. We spraken over Kracht, Kwetsbaarheid en de Schoonheid van Imperfectie.

https://open.spotify.com/episode/37dLpLOK6xa3A6CI44PgNI?go=1&sp_cid=9a48213a6b10b3730ffe3246056e3812&nd=1

Story – Maakt deze Man Micky Hoogendijk Weer Gelukkig?

Wim van der Lee – Ingezonden brief aan De Volkskrant over Rob Scholte

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Wim+van++der+Lee
https://robscholtemuseum.nl/?s=De+Telegraaf
https://robscholtemuseum.nl/?s=NPO+Radio+1
https://robscholtemuseum.nl/?s=AVROTROS
https://robscholtemuseum.nl/?s=Micky+Hoogendijk
https://robscholtemuseum.nl/?s=Eva+Jinek
https://robscholtemuseum.nl/?s=Mischa+Blok

https://robscholtemuseum.nl/?s=Daniël+Groen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Koos+Dalstra
https://robscholtemuseum.nl/?s=John+Studulski
https://robscholtemuseum.nl/?s=Paul+Blanca
https://robscholtemuseum.nl/?s=Peter+Klashorst
https://robscholtemuseum.nl/?s=Oscar+Hammerstein
https://robscholtemuseum.nl/?s=Eef+Hoos