Story – Maakt deze Man Micky Hoogendijk Weer Gelukkig?

Micky Hoogendijk met Haar Onbekende Ex Minnaar (foto Peter Smulders)

Maakt deze Man Micky Hoogendijk Weer Gelukkig?

Voor haar 52e Verjaardag vloog Micky Hoogendijk Afgelopen Week naar Ibiza, waar ze haar Geboorte Dag Niet Alleen met haar Beste Vrienden vierde, maar naar Alle Waarschijnlijkheid ook met haar Nieuwe Liefde. Op de Foto S, die ze van hen Samen op Instagram deelde, spat het Geluk er in Elk Geval van af.

Op Amoureus Gebied kan Micky Niet Bepaald Terug Kijken op een Gelukkig Verleden. Haar Huwelijk met Kunstenaar Rob Scholte liep Al na Enkele Jaren Stuk, en ook haar Huwelijk met Adam Curry strandde na Drie Jaar.

Liefdes Geschiedenis

Twee Jaar na die Laatste Breuk vertelde ze aan Story, dat ze het Lastig vond om Weer een Nieuwe Relatie aan te gaan. ‘Dat kon ik Gewoon Niet Zo Snel Alle Maal. Daten is ook Niets voor mij.’ Toch ontmoette ze een Man voor wie ze Weer Vlinders voelde, al wilde ze Niet Vertellen Wie hij was, omdat de Romance Nog Pril was. ‘Maar ik heb Weer Kriebels in mijn Buik, een Heerlijk Gevoel.’ Maar Al Snel bleek het Liefdes Vuur te zijn Gedoofd. ‘Mijn Leven is Te Gecompliceerd voor een Relatie, Zeker als hij Net als ik Zo Veel reist.’

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Micky Hoogendijk (@mickyhoogendijk)

Redactie Story

Foto Peter Smulders, Instagram

Story, 17 juli 2022, 20:32

https://www.story.nl/artikel/showbizz/maakt-deze-man-micky-hoogendijk-weer-gelukkig

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Story
https://robscholtemuseum.nl/?s=Redactie+Story
https://robscholtemuseum.nl/?s=Micky+Hoogendijk
https://robscholtemuseum.nl/?s=Adam+Curry