WeAreChangeRotterdam – Fred Teeven dreigt met politie bij Demmink vragen

Gepubliceerd op 21 apr. 2016

WeAreChange.nl sprak Fred Teeven na afloop van de getuigenverhoren Bart van Well versus De Staat. Teeven weigerde journalisten te woord te staan in de rechtbank en stond tijdens verhoor geen camera’s toe.
Zou dat iets te maken hebben met het onderwerp ‘‪‎Demmink‬’? Is er nog wel sprake van persvrijheid als je bij kritische journalistieke vragen bedreigd wordt met aanhouding door ‪politie‬?

Wil je ons helpen om onafhankelijke media te blijven maken?
Deel mee, like, wordt abonnee!
http://www.wearechange.nl

Disclaimer:
De video’s en het daarin getoonde beeldmateriaal vallen onder het auteursrecht en blijven te allen tijden eigendom van WeAreChangeRotterdam.
Het is niet toegestaan onze videobeelden te gebruiken voor commerciële doeleinden. In dit geval, of indien u gebruik wenst te maken van de beelden voor nieuwsuitzendingen neemt u contact met ons op via info@wearechange.nl

Embedden en delen juichen we toe, mits de video ongewijzigd – dat wil zeggen in originele vorm, duur en formaat – wordt aangeboden, met bronvermelding. Graag ontvangen we hiervan bericht via info@wearechange.nl. Het is niet toegestaan om screenshots van een video op een website te plaatsen zonder bronvermelding.

Meer info: http://wearechange.nl/?page_id=322

Reacties:
https://youtu.be/_Xg6wU2rnGM

Meer informatie:
https://robscholtemuseum.nl/?s=Fred+Teeven
https://robscholtemuseum.nl/?s=Joris+Demmink