VPRO – Zondag met Lubach (5), Seizoen (12): De Online Fabeltjes Fuik + De Kapitein – Lubach = Staats propaganda + Martin Vrijland – Lubach blaast de gecontroleerde oppositie op

De Online Fabeltjes Fuik (foto YouTube)
Arjen Lubach | Lange Frans (foto RTLBoulevard)

Zondag met Lubach (5), seizoen (12): De Online Fabeltjes Fuik

Gepubliceerd op 18 okt. 2020

Het wantrouwen richting de overheid en media groeit. En dat komt deels, omdat op sociale media een heel circuit aan mensen langzaam aan een eigen parallelle werkelijkheid in wordt gezogen. En hoe langer mensen in die fuik zitten, hoe meer ze openstaan voor radicale ideeën, die ze zelf nog niet hadden.

Dit is het twaalfde seizoen van Zondag met Lubach. Zeven dagen nieuws in dertig minuten, satirisch geremixt door Arjen Lubach. Zondag met Lubach, zo goed als nieuws. #ZondagMetLubach zie je iedere week om 21.15 uur op #NPO3 en YouTube. #ZML

Veel mensen kijken Zondag met Lubach video’s met ondertiteling in allerlei talen. Gemaakt door jullie, de community. Helaas is deze functie niet meer beschikbaar in YouTube.

Deze video komt uit uitzending (5) van seizoen (12) van Zondag met Lubach.
https://www.vpro.nl/zondag-met-lubach.

Kijk hier de hele aflevering
https://www.npo3.nl/zondagmetlubach

https://www.vpro.nl/zml

Reacties
https://youtu.be/FLoR2Spftwg

Lubach = staatspropaganda, 19 oktober 2020

Lubach = staatspropaganda (foto TPOOK)

Met walging zitten kijken naar de aflevering van Zondag met Lubach gisteren. Hij legt Mainstream Media volgend Nederland even haarfijn uit, dat iedereen met een tegengeluid in een cognitieve dissonantie zit, waarbij zij zich laten leiden door de tunnel van technologie. Een van de pakweg vier argumenten, waarmee tegengeluid zonder enige inhoudelijke argument van tafel wordt geveegd. De mensen, die achter het beleid staan, zijn verder wel allemaal zelfstandig denkende heldere hoofden uiteraard. Zij zullen zichzelf op geen enkele manier schuldig maken aan tunnelvisie en staan met een ruime open blik vol liefde in het leven.

Het tegengeluid daarentegen wordt beticht van haatzaaierij en opruiing. Terwijl het juist het beleid en dit soort mediaberichten zijn, die de verdeling voeden.

Reacties
https://youtu.be/HBch73C0r0M

Zondag met Lubach blaast de gecontroleerde oppositie, precies zoals voorspeld, op

Lubach op Zondag met De Online Fabeltjes Fuik (foto YouTube)

Daar was ie dan, Zondag met Lubach. Hij deed het, alsof hij hier al maanden meeleest en noemde ze allemaal: Lange Frans, Sven Hulleman, Janet Ossebaard, Tisjeboy (een infuencer, die mij via Facebook benaderde) en het gehele palet aan gecontroleerde oppositie. Hij legde haarfijn uit hoe je via YouTube in een fuik gefunneld kunt worden.
Al jaren benoem ik deze ‘vangnet strategie’ en regelmatig heb ik ook het woord fuik gebruikt.

Lubach legde haarfijn uit, dat je al binnen enkele clicks de ideeën van de gecontroleerde oppositie ingezogen wordt en liet zien hoe ineens massa’s mensen geloven, dat we door pedo’s en kinderbloed drinkers bestuurd worden. Wat hij er niet bij vertelde is, dat juist al deze kanalen gecontroleerd en door de staat zelf gelanceerd zijn en dat die kanalen bewust boven aan in de aanbevolen lijst gezet worden om mensen naar die desinformatie te leiden.

Want, ja, ik roep het al maanden “U wordt in de vangnetten van de gecontroleerde oppositie gedreven!” De goegemeente wilde mij niet horen, wuifde het weg als arrogant en tuinde er in.

Jij denkt, dat je de enige bent, die de waarheid in pacht heeft, Vrijland!” Nee, ik probeerde u vroegtijdig te waarschuwen voor de vangnetten en dat heeft me nogal wat offers gekost.

Ook liet Arjen zien hoe in Den Haag politici door mensen belaagd werden en voor pedofiel uitgemaakt werden. Daarbij vertelde hij natuurlijk niet, dat dit (zoals hier bijvoorbeeld aangetoond) veelal ingehuurde Inoffizieller Mitarbeiter zijn. Klikt u echt even op die link, lees het artikel en bekijk het bewijsmateriaal over hoe PowNed een complete rel in scene zette met ingehuurd publiek. Zo kun je dus ook het effect van die YouTube kanalen op mensen uitvergroten en prachtige camera opnames tonen van mensen die al “Pedofiel!” roepend, politici belagen.

Feitelijk hebben alle door Lubach genoemde namen precies datgene gedaan, waarop hij ze nu mag afrekenen: waarheid vermengen met nonsense. Daar waarschuw ik mijn lezers al heel lang voor! We gaan het lijstje van Lubach even langs.

(1) Lange Frans, Sven Hulleman en de MH17 verdraaiingen hier.
(2) Janet Ossebaard, Lange Frans en de graancirkels hier en hier.
(3) De Lange Frans en Adèle van der Plas over de pedo’s binnen Justitie nonsense, besprak ik hier.
(4) De rol van Café Weltschmertz en het misbruiken van waarheid hier.
(5) Robert Jensen hier.
(6) George van Houts over 9/11 hier.

Al heel lang roep ik, dat de gecontroleerde oppositie is opgetuigd om u te lokken met een ‘waarheidsgevoel serum’. Zij vermengen waarheid met nonsense. Dat was de reden waarom de staat ze als ‘gecontroleerde oppositie’ heeft opgetuigd, omdat ze nonsense inbouwen, waarmee het waarheid als een kind met het vervuilde badwater kan worden weggegooid.

Kortom je tuigt als staat de oppositie op en geeft ze een hoop media aandacht (ook negatieve publiciteit is promotie, want wat je aandacht geeft, dat groeit en dat willen mensen toch even bekijken. Bouw graancirkel onzin in of  dwaalsporen in de analyses. Dat zijn de bommetjes in de dubbele bodem, waarmee je het schip tot zinken kunt brengen. Dat is wat Lubach gisteravond mocht doen: de bommetjes tot explosie brengen.

Op 13 april bracht ik dat al in beeld in onderstaand schetsfilmpje, dat ik nooit verder uit heb kunnen werken, maar op Facebook publiceerde. Het wordt tijd, dat u het spel van de gecontroleerde oppositie gaat doorzien, ook die van de gevaarlijkste brul apen Micha Kat en Wouter Raatgever (zie hier).

De gecontroleerde oppositie is opgetuigd om kritische denkers weg te kanaliseren bij vrije en onafhankelijke denkers als ondergetekende; donaties aan ons in diskrediet te brengen (om die vrije schrijvers de wind uit  de zeilen te nemen), door de waarheid te vermengen met dwaalsporen en nonsense, het schip af te zinken en de drenkelingen uit zee te vissen.

De gecontroleerd oppositie is opgetuigd om kritische denkers een duidelijk herkenbaar stigma te geven, zodat je ze kunt afserveren naar de Goelags vanwege de geestesziekte genaamd ‘complotdenken’. Zij zijn diegenen, die door mensen als Lange Frans, Robert Jensen, Janet Ossebaard, Sven Hulleman en vele anderen duidelijk op de kaart gezet zijn met door hen duidelijk en groots neergezette (met dwaalsporen en desinformatie vermengde) onderwerpen. Ze zijn gekoppeld aan Donald Trump, anti vaccins, Qanon, graancirkels, Fall Cabal, 9/11 ontkenners, et cetera. Dat alles beschreef ik al in meerdere artikelen (zoals deze hier) en in mijn boek.

Het wordt tijd,  dat u het spel gaat doorzien, de verraderlijke en levensgevaarlijke gecontroleerde oppositie de rug toekeert en de echte onafhankelijke boodschapper (die hier al jaren voor waarschuwt) steunt. Dat kan door mijn boek te lezen, waarin ik het allemaal uitleg en door het met zoveel mogelijk mensen te delen. Een papieren boek is minder makkelijk te censureren en heel makkelijk cadeau te doen. Uw boek.

Één muisklik en u steunt de echt onafhankelijke journalistiek. Nu het meer dan ooit telt [uw steun].

Reacties

Jolanda2020
19 oktober 2020 om 11:11
Ik heb de uitzending nog niet gezien, maar zag zoiets inderdaad ook aankomen.
Zelf heb ik onlangs met veel interesse naar ‘Een oorlog reeds verloren’ gekeken, waarbij onder andere ook artsen aanschuiven bij Hulleman. Hoe kijk jij tegen de bijdrage van deze artsen aan? Veel van deze artsen spreken zich, ook in samenwerking met weer andere artsen en wetenschappers, openlijk uit tegen de maatregelen en hysterie rondom Covid 19, al dan niet via de kanalen van Hulleman, Jensen of Café Weltschmertz. Ik hoop oprecht, dat dat geen controlled opposition is, want dan heb ik alle hoop op verbetering van deze uitzichtloze situatie verloren. 🙂

Martin Vrijland
19 oktober 2020 om 11:15
Ik weet niet, of het artsen of acteurs zijn. Ik heb hun diploma niet gezien en ook niet een kijkje in hun praktijk genomen.
Daarnaast houdt Sven de germ theory van fraudeur Louis Pasteur in stand.
Sven is een van de gevaarlijkste televisie dominees, omdat hij het zo geloofwaardig weet te brengen. Een stalen gezicht; een echte pokerface. Vriendje van Jort Kelder…

Zonnetje
19 oktober 2020 om 11:28
Er is zeker wel hoop door het smerige spelletje van de overheid te doorzien, die de bevolking er onder wil houden en terroriseert met angst.
Directe democratie (http://www.fvvd.nl) is de oplossing en dat de bevolking dit toepast door de koning, de ministers en het parlement zeer dringend te verzoeken op te stappen zo spoedig mogelijk.
Dus niet demonstreren tegen het Corona Virus, maar tegen de regering (koning en ministers) en tegen het parlement.

ZalmInBlik
19 oktober 2020 om 11:39
Sven Hulleman (heulen met de vijand) is 100% controlled. Ik heb eerder vermeld, dat hij, Jort Kelder, Willem Middelkoop, Thierry Baudet en nog een aantal anderen regelmatig in Schotland (Scottish Rite) op een kasteel vertoeven. Ze kennen elkaar allemaal, want het zijn per slot van rekening de usual suspects.
Ze doen het in your face.
Een oorlog reeds verloren,do I need to say more.

ZalmInBlik
19 oktober 2020 om 11:45
PS
Heeft Heuleman niet een pand nabij het Binnenhof en torentje. Den Haag zit er vol mee
http://www.vrijmetselarijdenhaag.nl/loges/

Zonnetje
19 oktober 2020 om 12:32
Tja, vrijmetselaarsloges. Het zijn er zeer veel in Madurodam. Hoe zou dat nu komen?
De loges zijn eigenlijk tempels en kerken van Salomo. Dat weten zeer weinig mensen. Daar worden heel veel zaken besproken, die niet in de openbaarheid gebracht worden. Is een verbod op loges een optie?
Komen de loges nog samen in hun tempel gezien het Corona Virus, of zijn de loges immuun? Wie het weet, mag het zeggen.

ZalmInBlik
9 oktober 2020 om 12:54
Het zou verboden moeten worden en de ANBI status dient ingetrokken. Het is niet alleen, dat het Salomo (Solomon) tempels zijn en de omerta tevens is gebaseerd op de occulte Kabbalah Zohar Gematria, incluis wat gewoon Satanisme is. Lucifer wordt gezien als de ultieme revolutionair. Dit dient dus een destructieve agenda, die de mens niet dient, integendeel. Deze doctrine wordt pas openbaar gemaakt als men toegelaten wordt tot de 33e graad.
De Lions en Rotary clubs dienen als rekrutering grond, 80% van de bestuurslagen in Madurodam zijn direct of indirect verbonden aan deze organisaties. Daar vallen ook de reguliere genootschappen onder. Men heeft vele front organisaties en het is allemaal belastingvrij.

Zonnetje
19 oktober 2020 om 12:14
Een oorlog verloren, schrijf je. Misschien, misschien niet. Ik denk, dat de bevolking nog goed wakker moet worden. Hoe repressiever en zotter de maatregelen van de overheid worden des te eerder de bevolking echt wakker gaat worden. Tot op heden geeft de bevolking, tegen beter weten in, de overheid het voordeel van de twijfel. Door heel slimme toepassing van controlled demolition, zoals verstrekking uitkeringen en zo voort. Zodra het echt kritieke punt bereikt wordt, is niet te bepalen hoe de bevolking gaat reageren. Daar is de overheid ook benieuwd naar en is niet voor niets alles aan het monitoren en sturen met propaganda. Je kunt niet alles onder controle hebben en dat weten zij. Daarom gebeurt alles stapsgewijs, net een schaakspel. Lekkere overheid hebben wij. Daar hoeft de bevolking zich echter niets van te trekken en zij behoort haar eigen koers te varen, namelijk, ik herhaal, zo spoedig mogelijk directe democratie. Genoeg is genoeg. Het volk is de baas en de regering mag regeren dankzij de gunst van de bevolking.

Jolanda2020
19 oktober 2020 om 12:00
Ik ben het met je eens, maar tegelijk is die oplossing zo vreselijk ver weg. Als ik zie hoe de Nederlandse bevolking in tweeën wordt gedeeld door de maatregelen. Een meerderheid is getuige van de niet werkende en zelf gefabriceerde mondkapjes, die bijvoorbeeld het straatbeeld bepalen en is tegen: de volgers van Jensen en Tisjeboy Tjay, enzovoort. Die laatste is overigens wel oprecht grappig. :)).
Hoe ga je een bevolking wijzen op
(1) de fraude van Pasteur (ik breng dit overigens regelmatig ter sprake bij mensen, alsof ik wat onnozel ben: ‘Ik las ergens dat…‘), maar krijg vaak blikken, alsof ik verkondig, dat de aarde plat is. 🙂
(2) de Overheid te doorzien en te kiezen voor directe democratie.
Misschien ben je er al als je de meerderheid ervan kunt overtuigen. Ik heb echter weinig hoop en denk daarbij aan de quote van Mark Twain. Toevalligerwijs ook op de omslagfoto van Martin op Facebook als ik mij niet vergis. :))
Ik krijg ook sterk de indruk, dat een groot deel van de bevolking maar al te graag als makke schapen doet wat hem of haar wordt opgedragen. Scheelt weer zelf nadenken en het voelt zo lekker als je alles doet wat in je vermogen ligt om vooral niemand ziek te maken, omdat de overheid je zegt dit te doen.

Martin Vrijland
19 oktober 2020 om 11:12
Het staats sociale media leger zal ook hierop weer op sociale media te keer gaan en mij proberen zwart te blijven maken. Weest u zich ervan bewust, dat ook online die discussie bewaakt wordt en beïnvloed wordt door een heel leger met van Deep Fake profielen.
U moet en zal weggejaagd worden bij de echt onafhankelijke denker en schrijver en bij de vangnetten blijven om daar in gedreven te worden.

Martin Vrijland
19 oktober 2020 om 11:22
Zitten er dan helemaal geen pedo’s binnen Justitie? Is het dan allemaal helemaal onzin? Is Demmink dan geen pedofiel? Ik zeg alleen, dat u afgeleid wordt met desinformatie. Zeg ik dan, dat het niet bestaat? Ik ben zelf als 16 jarige jongen oneerbaar door een hoge rechter uit Arnhem benaderd. Nee, geen bewijs van, want toen had je nog geen smartphones om dingen op te nemen. Dus ik zal de laatste zijn, die beweert, dat het niet bestaat, maar de verhalen, waarmee u om de oren geveegd wordt zijn niet te bewijzen en zijn door Micha Kat aangezwengeld. Zie deze toelichting
Willem Lejuwaan
19 oktober 2020 om 14:14
Vind het verdrietig om te zien hoeveel mensen lukraak elk verhaal volgen.
Wat denken de meeste mensen?
Ik ga FF lekker alternatief nieuws kijken? Precies zoals ik naar MSM keek?
Machine minds with machine hearts.
Follow the program!
Obey!
Blijf sterk en vrij!

Adriaan W
19 oktober 2020 om 15:25
Wéér een prachtig verhelderend artikel, to the point, alleen vraag ik mij af, hoe komt, dat zó veel hoog opgeleide mensen de coalitie standpunten en het daaruit vloeiend beleid als zoete koek slikken, Ongelofelijk, heb mij bezig gehouden om me in de psyches van deze mensen te verplaatsen, maar krijg geen volledig overzicht van hun provocaties in opdracht van regering en Kroon. Een ding is zeker. Deze influencers maken de maatschappij kapot en zaaien nog meer verdeeldheid, dan er momenteel al is.

Analyze
19 oktober 2020 om 15:28
Achterlijke idioten, die Lubach met zijn usual suspect pose vindt de komende prison planet kennelijk een Walhalla. Denkende, dat hij niet onder het juk zal leven, de geschiedenis heeft ons geleerd, dat diegenen het eerst tegen de muur gezet worden. Gegen die Mauer, bitte!!!
https://www.rtlnieuws.nl/entertainment/artikel/5191115/arjen-lubach-maakt-gehakt-van-complotdenker-lange-frans

Martin Vrijland, Question authority, think for yourself, 19 oktober 2020

https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/zondag-met-lubach-blaast-de-gecontroleerde-oppositie-precies-zoals-voorspeld-op/

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=VPRO
https://robscholtemuseum.nl/?s=Arjen+Lubach
https://robscholtemuseum.nl/?s=Lubach
https://robscholtemuseum.nl/?s=Fabeltjes
https://robscholtemuseum.nl/?s=De+Kapitein
https://robscholtemuseum.nl/?s=Staatspropaganda
https://robscholtemuseum.nl/?s=Mainstream+Media
https://robscholtemuseum.nl/?s=Martin+Vrijland
https://robscholtemuseum.nl/?s=gecontroleerde+oppositie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Lange+Frans
https://robscholtemuseum.nl/?s=Sven+Hulleman
https://robscholtemuseum.nl/?s=Janet+Ossebaard
https://robscholtemuseum.nl/?s=Tisjeboy
https://robscholtemuseum.nl/?s=Adele+van+der+Plas
https://robscholtemuseum.nl/?s=George+van+Houts
https://robscholtemuseum.nl/?s=Robert+Jensen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Micha+Kat
https://robscholtemuseum.nl/?s=Wouter+Raatgever
https://robscholtemuseum.nl/?s=Jort+Kelder
https://robscholtemuseum.nl/?s=Willem+Middelkoop
https://robscholtemuseum.nl/?s=Thierry+Baudet
https://robscholtemuseum.nl/?s=Donald+Trump
https://robscholtemuseum.nl/?s=Louis+Pasteur
https://robscholtemuseum.nl/?s=Mark+Twain
https://robscholtemuseum.nl/?s=Café+Weltschmerz
https://robscholtemuseum.nl/?s=MH17
https://robscholtemuseum.nl/?s=graancirkels
https://robscholtemuseum.nl/?s=anti+vaccine
https://robscholtemuseum.nl/?s=9/11
https://robscholtemuseum.nl/?s=Fall+Cabal
https://robscholtemuseum.nl/?s=Qanon
https://robscholtemuseum.nl/?s=Scottish+Rite

 

1 Comment

  1. Mainstream, links en rechts alternatieve media, geen van deze media durft nader in te gaan op de meer gevoelige zaken, alleen ron unz durft dat en ik heb ook de hoop in de vrijschilder scholte https://www.unz.com/runz/american-pravda-holocaust-denial/

Reacties zijn afgesloten bij dit onderwerp.