Victor Schildkamp – Komt Complotdenker Kat weer naar Nederland? ‘Ze zijn in Totale Paniek, Mensen’

Spotprent van Micha Kat  (1) (foto Twitter)

Spotprent van Micha Kat (2) (foto Twitter)

Guilty of Crimes against Children (foto Telegram)
Don’t Shoot The Messenger (foto Telegram)

Komt Complotdenker Kat weer naar Nederland? ‘Ze zijn in Totale Paniek, Mensen

Het is er dan toch van gekomen: Micha Kat, de Complotdenker, die je Beter kan Negeren, staat weer in de Publiciteit. Vandaag gaat het in de Rechtbank in Noord Ierland over zijn Uitlevering naar Nederland.

Wat Complotdenkers, maar niet willen begrijpen, is bij de 58 jarige Ex Journalist Micha Kat Zichtbaarder dan Ooit: je mag Eindeloos Van de Daken Schreeuwen, Facebooken, YouTuben en Twitteren, dat de wereld uitpuilt van Pedofielen en Geheimzinnige Organisaties, die de Wereld willen Resetten, je mag alleen Niet Ongefundeerd Mensen Beschuldigen. Laat staan Bedreigen. 

Complotdenkers zijn Gevaarlijk volgens deze Filosoof. ‘Prima, dat je Tegen Pedofilie bent, maar dit is Absurd

Dat laatste koppelt Micha Kat al sinds jaar en dag aan zijn Theorieën over Netwerken van Pedofielen, die de wereld in hun greep houden en waar je deel van uitmaakt, zodra je hem ook maar enig Tegengas geeft. Kat is van huis uit Journalist, de Beroepsgroep, waar hij zo graag op afgeeft. Of beter gezegd, wás Journalist. Deze maand precies tien jaar geleden werd hij Geroyeerd als lid van Journalistenbond (NVJ), vanwege – het staat Gortdroog op PapierUw Recente Doodsbedreiging aan het Adres van een Ander Lid‘.

Geboren Amsterdammer Kat reageerde er destijds op, zoals hij bijna altijd reageert. in HOOFDLETTERS tikte hij op zijn toen nog bestaande site Klokkenluideronline, dat ‘ZeIn Totale Paniek zijn en dat ‘We Aan de Winnende Hand zijn.Micha Kat Geroyeerd wegens een te hoog Waarheidsgehalte.”

Elke Tegenslag, die Micha Kat de jaren daarna zal krijgen – dat wil zeggen Aangiftes wegens Bedreiging, van tijd tot tijd Politie op de Stoep, een Aanhouding hier en Veroordeling daar – legt hij sinds jaar en dag uit als ‘De Overwinning die dichterbij aan het komen is‘. Het is de Rode Draad in zijn Opmerkelijke Vastberadenheid om de (Pedlofiee) Wereld van Overheden en Gezagsdragers om hem heen Aan Te Vallen. Een Schare Volgelingen blijft hem Trouw, zelfs als er in 2018 Kinderporno op zijn eigen Site wordt gevonden. Volgens Kat Materiaal om zijn Gelijk te Bewijzen. Zo Kritisch als zijn Volgers zijn op Normale Journalisten, zo Kritieklóós Geloven ze Kats Uitleg.

Zijn Carrière als Complotdenker, die de Confrontatie Niet Schuwt, gaat al terug tot het moment, dat Zijn Journalistieke Freelance Carrière bij NRC crasht in Ruzie. Kat begint daarna een Hetze tegen NRC. Maar het ontspoort als hij in Contact komt met Jan Poot, de grote Initiatiefnemer van Chipshol, de ‘Nieuwe Stad,’ die had moeten verrijzen bij Schiphol, maar nooit van de grond kwam. In 2004 schrijft Kat enkele Stukken over een Dubieuze Gang van Zaken tijdens een van de Rechtszaken rond Chipshol. Een Advocaat en een Rechter zouden vóór de Rechtszaak Contact Gehad Hebben met Elkaar. Die Rechter in dat Verhaal daagt de publicist vervolgens voor de Rechter.

“Ik Denk, dat Hij Echt Gelooft Wat hij Zegt.
Maarten Reijnders, schrijver

Jaren later zal Kat in het Boek Complotdenkers vertellen ‘dat dat het Einde betekende van zijn Journalistieke Carrière’. ‘De Klussen, die ik voor Advocatenbladen deed, hielden door deze Procedure snel op’, vertelt hij. In de daaropvolgende jaren raakt Kat er Steeds Meer van Overtuigd, dat de Rechterlijke Macht en justitie Tegen Hem Samenspannen, zo schrijft de Auteur van het Boek, Maarten Reijnders. ,,Ik had ook echt de indruk, toen ik hem interviewde, dat hij gelooft wat hij zegt. Zeker, omdat hij ook zo Oprecht kwaad werd Als je hem Tegenspreekt”, vertelt Reijnders nu.

Kats Wantrouwen Richting Overheden en Justitie Groeit na 2004 Ongezond Hard. Net als het aantal Incidenten, dat zich, hoewel hij Meerdere Complotten Promoot, concentreert rond zijn Obsessie voor Pedofiele Netwerken. Dieptepunten zijn een Bommelding bij het Ministerie van Veiligheid en Justitie en het met de Dood Bedreigen van Telegraaf Journalist Bart Mos, plus nog Tal van Gevallen van Smaad, Laster, Bedreiging en Opruiing. Voortdurend moet hij Publicaties Rectificeren of Verwijderen, maar steeds duikt hij – inmiddels vanuit Azië, IJsland of Noord Ierland – weer op.

Terreur

Dus ook vorig jaar, als in Bodegraven ene Joost Knevel met Verhalen over Pedofiele Kindermoorden opduikt Uit zijn Jeugd. Kat is Er Als de Kippen Bij om het Verhaal te Adopteren, Compleet met Lasterverhalen aan het Adres van Enkele Voorname (Ex) Inwoners van Bodegraven én RIVM Topman Jaap van Dissel. Het is een van de Redenen voor Nederland om zijn Overlevering vanuit Noord Ierland in gang te zetten. Zelfs de TermTerreur’ wordt er voor Uit de Kast Gehaald. 

Of hij Écht gelooft in Alles wat hij Beweert, is de Vraag. In 2014 beschrijft NRC – als Bijzin in een Groot Verhaal – dat Micha Kat een Tijdlang 2.500 euro Per Maand kreeg om Online Stennis te Schoppen over onder anderen Secretaris Generaal Joris Demmink en Pedofilie. Het Geld komt van de Eerder Genoemde Jan Poot, die ook in Demmink een Tegenstander van ‘zijnChipshol zag en Daarna een Complete Lastercampagne Financierde. Gaat het dan Allemaal om Geld? Kats gedrag levert hem in elk geval een Podium en, zo lijkt het, Financiële Steun op, zéker in de Corona Virus Jaren, als het Complotdenken Sterker wordt dan Ooit. 

Héél Veel Mensen hebben intussen een Appeltje met Kat te Schillen. In de Rechtbank in Belfast, de Stad, waar Kat naar uitweek en waar hij eerder dit jaar werd Aangehouden, was vandaag een Korte Zitting in de Uitleveringszaak tegen hem. Nederland heeft om zijn Uitlevering Gevraagd vanwege een Nog Openstaande Celstraf en Nieuwe Aangiften van Bedreiging. De Zaak werd  Aangehouden tot 21 januari. Dan zal Kat wel worden Verhoord.

Mocht hij straks (weer) in Nederland Terecht Staan, dan zal het druk worden op de Tribune. Eén Ding lijkt Zeker. Iedereen, die Die Dag Tégen Hem is, is Onderdeel van hét Grote Complot.

Tubantia, 1 laatste update: 15:49

https://www.tubantia.nl/binnenland/komt-complotdenker-kat-weer-naar-nederland-ze-zijn-in-totale-paniek-mensen~a5b78e9b/

Tweet van Rudy Bouma (foto Twitter)

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Victor+Schildkamp
https://robscholtemuseum.nl/?s=Micha+Kat
https://robscholtemuseum.nl/?s=Revolutionaironline
https://robscholtemuseum.nl/?s=Klokkenluideronline
https://robscholtemuseum.nl/?s=Wouter+Raatgever
https://robscholtemuseum.nl/?s=Joost+Knevel
https://robscholtemuseum.nl/?s=Red+Pill+Journal
https://robscholtemuseum.nl/?s=NVJ
https://robscholtemuseum.nl/?s=Nederlandse+Vereniging+van+Journalisten
https://robscholtemuseum.nl/?s=Jan+Poot
https://robscholtemuseum.nl/?s=Chipshol
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bart+Mos
https://robscholtemuseum.nl/?s=Maarten+Reijnders
https://robscholtemuseum.nl/?s=Complotdenkers
https://robscholtemuseum.nl/?s=Hans+Westenberg
https://robscholtemuseum.nl/?s=Jaap+van+Dissel
https://robscholtemuseum.nl/?s=RIVM
https://robscholtemuseum.nl/?s=Rijksinstituut+voor+Volksgezondheid+en+Milieu
https://robscholtemuseum.nl/?s=Joris+Demmink
https://robscholtemuseum.nl/?s=Ministerie+van+Veiligheid+en+Justitie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bodegraven
https://robscholtemuseum.nl/?s=Pedofielen+Netwerk
https://robscholtemuseum.nl/?s=Satanisch+Ritueel+Kindermisbruik