Ter-info – Micha Kat, 19 April 2019

Disorder (foto Twitter)

Micha Kat 19, April 2019

Gepubliceerd op 14 aug. 2021

Ter-info

Ter info

Micha Kat, 19 April 2019.

In deze Video claimt Micha dat hij de Zaak Westenberg gewonnen heeft, en dat hij Recht heeft op 1 miljoen euro. wat niet zo is aangezien zijn Claim nooit is Toegewezen.
Ook geeft hij toe, dat er Kinderporno op de Server van Klokkenluideronline is gevonden en dat hij andere Delicten heeft Gepleegd.
Micha is in afwachting op zijn Uitlevering naar Nederland, waar hem een Straf boven het hoofd hangt wegens Belediging, Valse Bommelding en Doodsbedreiging aan het Adres van Journalist Bart Mos.
Daarnaast zijn er inmiddels diverse Aangiftes tegen hem gedaan wegens Smaad en Laster, wat hem op een Langere Gevangenisstraf kan opleveren.

Reacties
https://youtu.be/04AqvMgLLEI

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Ter-info
https://robscholtemuseum.nl/?s=Micha+Kat
https://robscholtemuseum.nl/?s=Micha+Claim
https://robscholtemuseum.nl/?s=Mental+Disorder
https://robscholtemuseum.nl/?s=Joris+Demmink
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bart+Mos
https://robscholtemuseum.nl/?s=Hans+Westenberg
https://robscholtemuseum.nl/?s=Zaak+Westenberg
https://robscholtemuseum.nl/?s=De+Liegende+Rechter

1 Comment

 1. Knevel zei over Jaap van Dissel “Wie geeft hem zijn welverdiende nekschot, die is een held”.

  Het commentaar van Micha Kat daarop, uiteraard in hoofdletters “GEEN ENKELE BEDREIGING, NADA, NAKKO”.

  Het gaat hierbij niet alleen om een strafbare bedreiging, maar ook om uitlokking van moord. Normaal gesproken zou mijn bloed hiervan gaan koken, vooral ook, omdat geen enkele daad of uiting zonder zijn context kan worden beoordeeld, we leven helaas in een afgrijselijke tijd, waarin moorden op politici, advocaten en journalisten aan de orde van de dag zijn. Daarom is het een goede zaak, dat Justitie hier bovenop zit. Toch is er ook reden tot enige mildheid. Micha Kat was vroeger een uitstekende journalist, die voor verschillende gerenommeerde media werkte. Maar de man is COMPLEET gek geworden en dan druk ik me nog voorzichtig uit. Die gekte heeft een paar soortgenoten aangetrokken. Wat mij betreft moet het clubje niet strafrechtelijk vervolgd, maar gedwongen psychiatrisch behandeld worden.

  Tegelijkertijd, en ook dat is afschuwelijk in dit drama, is niet alles, dat Micha Kat roept onzin. Er doen zich in deze immorele en ten ondergaande maatschappij steeds meer zaken voor, die zo afschuwelijk zijn, dat geen mens ze kan bevatten. De onophoudelijke reeks schandalen, die de laatste tijd boven komt drijven, en waar we met zijn allen helaas steeds meer aan wennen, is slecht een topje van de ijsberg.

  Maar laten we bij het bestrijden van dat onrecht (ook al betwijfel ik of dat nog mogelijk is) de volgende wijsheid van Marcus Aurelius tot uitgangspunt nemen
  “De beste manier om je op iemand te wreken, is door niet te worden, zoals hij is”.

Reacties zijn afgesloten bij dit onderwerp.