Steven Brown | Volksnieuws uit Amsterdam Noir – ‘CDA & VVD Openbaar Ministerie’ maakt Wim Dankbaar kapot

Wim Dankbaar (foto Misdaadjournalist)

CDA & VVD Openbaar Ministerie’ maakt Wim Dankbaar kapot net als Bart de Mos: Dankbaar kreeg inval arrestatie team voor seks mailtjes van Peter R de Vries

Door de bijna door ‘AIVD informanten Peter R de Vries en Bas van Hout’ vermoorde  verzetsheld (https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2020/07/08/weer-betrapt-corrupte-politie-en-aivd-runden-infiltrant-in-top-extreemrechtse-partij-nvu-net-als-dat-zij-bas-van-hout-peter-r-de-vries-tegen-brown-inzette-om-hem-o-a-straffeloos-te-l/) (video’s) Ing Steven Brown

Jacqueline M Hup Holland! (foto Steven Brown | Volksnieuws uit Amsterdam Noir)

AMSTERDAM NOIR – ‘Old Smurrie Kutjes News’: ‘Junkie Peter R de Vries’ weer woest en gaat aangifte doen. Schunnige foto’s van zijn ‘Swingers vrouwtje Jacqueline’ duiken weer op (https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2019/11/28/old-smurrie-kutjes-news-peter-r-de-vries-weer-woest-en-gaat-aangifte-doen-schunnige-fotos-van-zijn-swingers-vrouwtje-jac-duiken-weer-op/) ( video’s).
CDA & VVD Openbaar Ministerie’ maakt Richard de Mos & Rachid Guernaoui & Julio Poch & Geert Wilders, et cetera kapot en laat VVD boeven à La Burgemeesters Pauline Krikke & Johan Remkes & Godfather Mark Rutte lopen (https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2020/07/11/om-maakt-richard-de-mos-rachid-guernaoui-poch-wilders-etc-kapot-en-laat-vvd-boeven-a-la-burgemeesters-krikke-remkes-rutte-lopen/) (video’s).

Steven Brown Amsterdam Noir – AIVD informanten Peter R de Vries & Bas van Hout laten Steven Brown wurgen door ‘Politie Knokploeg

Gepubliceerd op 10 okt. 2012

Update
Wat ik al jaren roep is nu voor recht verklaard, dat niet ik maar Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout AIVD Politie informant is, hoor hierna de audio, dat ik door Bas van Hout wordt gebeld en dat door YouTube is verwijderd.
Breaking News: AIVD Informant Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout belt direct na publicatie Steven Brown om hem te bedreigen (audio)“.
https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2019/06/08/breaking-news-aivd-informant-hoerenjong-bruine-rat-bas-van-hout-belt-direct-na-publicatie-steve-brown-om-hem-te-bedreigen-audio/

Achter de Schermen bij de Media Maffia en Corrupte Justitie.

Amsterdam Noir – Beelden, die nooit werden uitgezonden. Bas van Hout en Peter R de Vries plegen een Moordaanslag met hun knokploeg en corrupte recherche op Steve Brown, zie voor meer info
https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2012/10/10/peter-r-de-vries-en-bas-van-hout-laten-steve-brown-wurgen-door-hun-knokploeg/

Acht jaar na de mislukte moordaanslag op ex hasjhandelaar Steven Brown in Amsterdam, heeft justitie een verdachte in beeld. Het gaat om de 45 jarige Bosniër Izudin S meldt Het Parool zaterdag. Brown werd op 9 december 1999 twee keer in zijn buik geschoten voor zijn woning in de Biesboschstraat in de Amsterdamse Rivierenbuurt. Hij raakte zwaargewond, maar overleefde de aanslag. De zaak is nooit opgehelderd. S zat al vast in Nederland op verdenking van betrokkenheid bij de eveneens mislukte tweede moordaanslag op de Amsterdamse topcrimineel Cor van Hout. Justitie denkt nu volgens Het Parool, dat hij de man is, die op een compositietekening staat, die na de aanslag op Brown werd gemaakt aan de hand van een getuigenverklaring. De man zou de bestuurder van het busje zijn geweest, die de dader na de aanslag oppikte.
Bron Trouw.

Reacties
https://youtu.be/82kg4hchqLk

Verdachte Peter R de Vries “Demmink, Maxwell & Epstein onschuldig, Niet de bosjes ingetrokken is Geen Verkrachting!!” & Advocaten doen aangifte tegen De Vries (Video’s).

Steven Brown | Volksnieuws uit Amsterdam Noir – Verdachte Peter R de Vries: “Epstein onschuldig, Niet de bosjes ingetrokken is Geen Verkrachting!!

Gepubliceerd op 8 jul. 2020

Welke Pet(er) vandaag? De Verdachte Pet(er). Ex Anonieme advocaten van kroongetuige Nabil B doen aangifte tegen AIVD Informant Peter R(ape) de Vries.
Voor meer info.
https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2020/07/08/verdachte-peter-r-de-vries-demmink-maxwell-epstein-onschuldig-niet-de-bosjes-ingetrokken-is-geen-verkrachtingvideo/

Zie vooral ook Netflix apology ‘cuties’ pedophilia 4chan and the Dutch Media ‘Maffia Boss John de Mol’ & ‘Taxfree Royal Elite’ can’t stop (pedo) sexualizing children (SCHOKKENDE VIDEO’s).
Zie https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2020/08/23/netflix-apology-cuties-pedophilia-4chan-and-the-dutch-media-maffia-boss-john-de-mol-taxfree-royal-elite-cant-stop-pedo-sexualizing-children/.

Reacties
https://youtu.be/EIuAvZ6nGjw

Steven Brown “Hotel Tabak ‘Ome Jan’ voorheen kwamen er bijna de hele Amsterdamse Onderwereld onder andere Willem Holleeder en AIVD Informant Peter R De Vries nu de Complot Denkers”.
Presentatie in Hotel Tabak: Het ‘Verboden Vaatstra Dagboekvan Wim Dankbaar en Hans Mauritz . Hotel Tabak ook ‘Ome Jan’ genoemd waar AIVD Informant Peter R. de Vries vaak een afspraak had met onder andere Willem Holleeder.

Steven Brown Amsterdam Noir – Hotel Tabak eerst de plek van Willem Holleeder & AIVD Peter R de Vries, nu voor Complot denkers

Gepubliceerd op 21 mei 2014

Posted on May 10, 2014 by Steven Brown

Verboden Dagboek Vaatstra

Een zaal vol vissen, die tegen de stroom in zwemmen (alleen dode vissen zwemmen met de stroom mee).

(van onze Verworpene der aarde redactie)

Amsterdam Noir – Gisteravond waren wij aanwezig bij de officiële presentatie van het Verboden Vaatstra Boek. De opkomst van Complot Verzet mensen was behoorlijk groot uit heel Nederland. Van Limburg tot Friesland. Dat doet een mens goed om te zien, dat het ‘legertje’, wij pikken het niet meer, groeiende is. Wij waren aanwezig met cameraman. Voor het eerst was één van de eindredacteuren van de Street Soldiers redactie meegekomen in de hoop, dat één van de ‘Mr Groenendaal bende‘ aanwezig was.

Ook spotte wij een AIVD agentje van de ‘IJdeltuit Ronald Plasterk‘ aan zijn BATA schoenen en dat hij, ze kunnen het nou eenmaal niet laten, constant stiekem van de gratis drank stond te graaien en in zijn zwarte BVD tas stopte. Verder spraken wij met de “Stem van Het Volk” Micha Kat, Jacqueline Hageman (één van de oorlogsslachtoffer van de ‘Misdaadgroep Peter R de Vries‘), de kritische militair met geweten (die wij hadden gewaarschuwd, dat hij door bij de Rechtszaak Micha Kat aanwezig te zijn zou worden ontslagen, hetgeen inmiddels ook is gebeurd) en vele andere “Menschen.”

Nederlands Forensisch Instituut woest en verbijsterd op Justitie en Peter R de Vries in de Vaatstra zaak.
https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2020/07/10/rechtbank-amsterdam-medeplichtig-aan-jaarlijkse-miljoenen-corruptie-stimuleringsfond-voor-de-journalistiek-blootgelegd-door-ing-s-brown/

Continue reading → Volksnieuws uit Amsterdam Noir
Zie https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2014/05/10/presentatie-het-verboden-vaatstra-dagboek-van-wim-dankbaar-en-hans-mauritz/.

Reacties
https://youtu.be/46AWJNLOz2A

De ‘CDA VVD Openbaar Ministerie ondergang’ van voormalig  zeldzame eerlijke internet Miljonair Wim Dankbaar, die nu in de ‘honger bijstand‘ zit en in zijn geval zelfs de cel kreeg toen hij een inval kreeg van het corrupte ‘Pedo Rapist Herman Bolhaar arrestatie team’, omdat Bolhaar hem verdacht van het openbaar maken van zijn zoveelste ranzige debiele seks mails met foto’s van ‘AIVD & Politie informant  & Kroongetuige Nabil H Lieg en bedrieg adviseur Peter R de Vries’, toen hij nog getrouwd was met zijn swinger vrouwtje Jacqueline, aan zijn eveneens debiele minnares ‘Media NOS slettebak Monique Tesselaar‘. Met trots een kaal Kutje voor haar ‘Held Peter met de Grote LUL (kuch). Dat laatste, dat De Vries een grote LUL heeft, wordt uitdrukkelijk tegengesproken door zijn voormalige Volks Onderwereld bazen Willem Holleeder (levenslang) en Cor van Hout (vermoord)(video’s).

Loverboy Peter R de Vries’ zijn ‘NOS gangstersletje Monique Tesselaar’ ript Steven Brown voor vijf ruggen(Video’s)

Peter R de Vries misbruikt ‘Pijp meisje’ en Kijkcijfers met zijn ‘Internet Pest Show’.

Gepubliceerd op 20 jun. 2015

Van onze Wie neukt wie privé redactie

AMSTERDAM NOIR (video) – ‘Talkshow Hoer & AIVD & Politie informant Junkie Peter R de Vries AKA “de Geil neef” hangt de Held uit over de rug van een jonge argeloze meid in zijn show en pleegt ‘Kijkcijfer Fraude’.

Al is de ‘Peter R kogel leugen’ nog zo snel ‘Amsterdam Noir waarheid’ achterhaalt hem wel.
Peter R koketteert met zijn ‘Showbizz kogels’ in zijn hoofd en brievenbus als de kijkcijfers omhoog moeten. Het Programma “Peter R. de Vries: Internet pesters Aangepakt” is qua Kijkcijfers een grote Flop. Ondanks dat hij het ‘Pijp meisje Chantal’ misbruikte om kennelijk ranzige bejaarde droog geilers te lokken ten einde hoge kijkcijfers te scoren. Het haalde volgens de corrupte Kijkcijfer dienst slechts zo rond de 500 duizend bejaarde kijkers. De Pinguïns van de EO scoren zelfs vier keer meer dan Peter R. Zelfs de bejaarde SBS Kijkers hebben de buik vol van ‘Talkshow Hoer’ en ‘Politie informant Peter R de Vries’. De Riool Koek is op voor De Vries. Alleen de voorzitter van het College van Procureurs Generaal Herman Bolhaar (en Joris Demmink, waarvoor de Vries de Public Relations verzorgt) kijkt nog trouw naar De Vries, maar die is dan ook zwaar aan de drank.

Lees verder → Volksnieuws uit Amsterdam Noir

Read More
https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2015/06/20/peter-r-de-vries-misbruikt-pijp-meisje-en-kijkcijfers-met-zijn-internet-pest-show/

Reacties
https://youtu.be/HfBjMC4m0t0

Corrupte en laffe Herman Bolhaar namens Openbaar Ministerie: besluit Peter R de Vries om te stoppen jammer (Bron NOS)
Ik ben toen der tijd nog langs geweest bij Wim Dankbaar in zijn statige villa te Heemstede om over die bizarreKale Kutjes mails’ en ‘AIVD & Politie informant Peter R de Vries’ en het corrupte Openbaar Ministerie te spreken.

Herman Bolhaar (foto Steven Brown |” Volksnieuws uit Amsterdam Noir)

Dankbaar heeft mij toen de bizarre ‘Kale Kutjes mails’ getoond, maar uitdrukkelijk niet ter hand gesteld. Ik kreeg die mails later in handen van een andere persoon (politieman), die kotsmisselijk was van De Vries. Toch was ‘Junkie Peter R de Vries’ er van overtuigd, dat Dankbaar deze bizarre sex mails aan mij had geven en liet dus De Vries een inval doen om zes uur ’s morgens bij Dankbaar door zijn  ‘Pedo Rapist Bolhaar  arrestatieteam’  van de ‘NSB Killer politie’ te Heemstede.  Zijn ‘Taxfree Rat in pak  Elite Buren’ die boven de wet leven verkeerde daarna lange tijd in een Shock. Ik heb die bizarre mails toen in het kader van het algemeen belang gepubliceerd  en kreeg prompt een  ‘Kafka Nacht und Nebel‘ proces aan mij mijn broek en werd door de ‘Slachter rechter ‘à La types als de hysterische senior Rechter mevrouw MA Broekhuis  (video’s)  veroordeelt tot het betalen  van een schadevergoeding van 5.000 euro aan de Staats-(AIVD &) Media NOS Slettebak Tesselaar. Tja, waarom ook niet?

Steve Brown | Volksnieuws uit Amsterdam Noir – Steve Brown zet beloning op AIVD politie informanten Peter R de Vries en Bas van Hout

Gepubliceerd op 8 feb. 2010

Update
Verklaring van Brown waarin hij uitlegt sedert 1994 te maken te hebben met repeteerde aangiften en lastercampagnes, terwijl al zijn aangiften worden geseponeerd. Aangifte gedaan tegen Steven Brown door politie informanten Bas van Hout, Peter R de Vries en journalist Koen Scharrenberg

Reacties
https://youtu.be/hFCbPx8G78A

Bericht van door de CDA & VVD Openbaar Ministerie en AIVD informant  Peter R de Vries kapot gemaakte  Wim Dankbaar in de bajes!

Geplaatst op 1 juli 2020 door Wim Dankbaar)

De reden, dat ik een tijd niets heb gepost is, dat ik op 15 juni volledig onverwachts en onaangekondigd ben opgepakt door de politie om de opgelegde celstraf uit te zitten. Derhalve verblijf ik nu in de PI Zeist postbus 111, 3769 AZ Soesterberg. De straf zal tot 11 september duren en tot die tijd zult u dan ook weinig van mij horen, want zoals u wellicht weet, heeft de gevangene geen toegang tot het internet. Wel kan ik u zeggen, dat mijn onterechte straf past in het stelselmatig kapot maken van een klokkenluider van een ongekende misstand. Ook wil ik u zeggen, dat de pogingen van Justitie om mij handelingsonbekwaam en monddood te maken een averechts effect zullen hebben. Ik beloof u dan ook, zodra ik vrij ben vol gas zal geven om de corrupte elementen binnen onze Justitie te ontmaskeren. Juist deze vrijheidsstraf voedt mijn verontwaardiging en boosheid meer dan ooit tevoren. Mijn motivatie om mijn goede strijd voor te zetten heeft daarmee een extra impuls gekregen.

Steven Brown | Volksnieuws Amsterdam Noir – ‘Maffia Familie Moszkowicz‘ & Willem Holleeder & Cor Van Hout & AIVD Peter R de Vries & Klaas Bruinsma

Gepubliceerd 17 jun. 2016

Voor meer echt nieuws by Volksnieuws https://stevenbrownsblog.wordpress.com en lees in dit verband: maakt Steve Brown met zijn klacht en aangifte Geschiedenis? Gaat de AIVD ‘Moordenaars’ ‘‘journalisten Informanten Peter R de Vries & Bas van Hout beerput’ tegen Brown cum suis eindelijk open (schokkende video’s), zie https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2020/06/19/maakt-steve-brown-met-zijn-klacht-geschiedenis-gaat-de-aivd-moordenaars-journalisten-informanten-peter-r-de-vries-bas-van-hout-beerput/.

Reacties
https://youtu.be/LSpdPfGC8Xg

Hoewel een verblijf in de gevangenis geen pretje is, is het ook een ervaring. Het geeft je alle tijd om na te denken, zeker omdat je de eerste twee weken in quarantaine zit vanwege de Corona Virus maatregelen. Dat betekent dat je 22 van de 24 uur achter de deur zit. Een uurtje recreatie en een uurtje luchten, that’s it. Het eten is niet van een Michelin chef, maar wel te doen. Het bewakingspersoneel is verrassend lief. Wat ik het meeste mis is de toegang tot het internet. Dat ontneemt je de mogelijkheid tot communiceren, maar in feite ook je vrijheid van meningsuiting. Toch wil ik benadrukken, dat drie maandjes cel peanuts is vergeleken met het vermogen van ruim één miljoen wat mij door Justitie afgepakt is. De Staat heeft goed begrepen, dat je een klokkenluider het best uitschakelt door zijn geld af te nemen. De Staat hoor ik u vragen? Ja, de Staat, want rechters werken voor de Staat. Het zijn rechters geweest, die hebben geoordeeld. dat mij correct en legaal ruim een miljoen is afgenomen. Het zijn rechters geweest, die mij stelselmatig mijn getuigen hebben geweigerd. Het zijn rechters geweest, die structureel alle geldende rechtsregels aan hun laars hebben gelapt tot en met de Hoge Raad. Al deze rechters acht ik daarom medeplichtig aan het verhullen van een staatsmisdrijf of beter gezegd een reeks van staatsmisdrijven.

Alles wat u van Justitie heeft geleerd over de moord op Marianne Vaatstra is van A tot Z één grote leugen. De waarheid is, dat de werkelijke moordenaars asielzoekers waren, die het niet mochten zijn en daarom actief door Justitie zijn geholpen om hun straf te ontlopen.
U zult begrijpen, dat Justitie er alles er aan zal doen om dit onder de pet te houden, want het alternatief is het grootste rechtsschandaal sinds de Tweede Wereldoorlog. Dat is dan ook precies de reden, dat ik zo tegen gewerkt wordt. Niet rechtstreeks, maar via een omweg.

De reden, dat ik hier zit, is een Duitser, die de verkrachting en moord in zijn caravan heeft laten gebeuren. Vervolgens heeft hij het lichaam van Marianne Vaatstra met zijn auto
vervoerd en gedumpt in het weiland, waar zij de volgende dag werd gevonden. Deze man heeft het lef gehad om aangifte van smaad tegen mij te doen. Daarbij is hem uiteraard geen strobreed in de weg gelegd door het OM en ook de rechters hebben ervoor gezorgd, dat ik het bovenstaande niet mocht bewijzen door structureel mijn getuigen te weigeren. Deze man is dus hartstikke medeplichtig aan de moord. Hij heeft zijn auto in Duitsland laten vernietigen en zijn caravan op de plaats delict, midden in de nacht, in de fik gestoken. Wij hebben dus over een zware crimineel, die alle medewerking van Justitie krijgt om de ware toedracht van de moord onder het tapijt te houden ten koste van klokkenluider Wim Dankbaar.

Nu zal dit voor de meeste lezers die deze website voor het eerst bezoeken totaal nieuw en wellicht ongeloofwaardig klinken, maar ik verzeker u, dat het voor de top van Justitie niet nieuw of ongeloofwaardig is. Justitie kent de ware toedracht van de moord sinds dag één, de datum van de moord. Daarom bespaart Justitie kosten nog moeite om de boodschapper van deze waarheid uit te schakelen. Echter, als ze daar denken, dat ik het hoofd in de schoot werp, dan misrekenen ze zich lelijk. Ik heb toch niets meer te verliezen en als ik straks weer buiten ben gooi ik alle remmen los. Om mij het zwijgen op te leggen zullen ze toch met iets beters moeten komen dan alleen maar karaktermoord.

Nooit eerder ben ik meer overtuigd geweest om voor een goede zaak te strijden ter verdediging van de Rechtsstaat in het algemeen maatschappelijk belang. Het gaat mij daarbij niet zo zeer om de ware oplossing van deze oude moordzaak, maar veel meer om de ronduit misdadige rol van Justitie om de waarheid te verhullen middels puur list en bedrog. Degene, die voor het eerst kennis maken met mijn missie in deze zaak raad ik aan om op deze site te zoeken op ‘getuigenverzoek’. De steeds afgewezen getuigenverzoeken geven de beste samenvatting van mijn zaak.

Onderwijl zal ik niet onder stoelen of banken steken, dat ik het best leuk zal vinden om post te ontvangen van sympathisanten of tegenstanders. In de bajes gaat de tijd aangenamer als je kunt communiceren over wat je bezig houdt. Het postadres is PI Zeist, Postbus 111, 3769 AZ Soesterberg, ten aanzien van WJ Dankbaar, registratienummer 10090270. Mocht u mij financieel willen steunen dan ben ik u meer dan dankbaar. Donaties zijn voorlopig welkom op rekeningnummer NL85INGB0705004481 ten name va Ministerie van Veiligheid en Justitie, PI Zeist ten name van WJ Dankbaar, registratienummer 10090270.

Mijn lezers weten, dat ik van miljonair tot bijstandstrekker ben gemaakt. Tot overmaat van ramp heb ik net geleerd, dat de uitkering wordt stopgezet zolang men in detentie zit. Dit is natuurlijk een belachelijke regel, omdat de kosten, zoals huur, gas, water en licht gewoon door lopen. Een extra tegenslag, die mijn medestanders kunnen verlichten, want de Staat zal het niet doen. Onthoudt u maar, dat mijn hoogste doel is om aan te tonen, dat de Staat der Nederlanden het Nederlandse volk op een ongekende manier heeft belazerd in de moordzaak op Marianne Vaatstra en dit gelieg en bedrieg na 21 jaar nog steeds aanhoudt. Realiseert u zich, dat als ik mijn gelijk bewijs ik recht heb op een schadevergoeding van enkele miljoenen euro’s. Mocht ik hierin ooit slagen, dan betaal ik u bijdrage dubbel terug. Denkt u niet, dat het onmogelijk is, want Fred Spijkers, Willem Oltmans en Ad Bos is het ook gelukt.

Tot slot wil ik zeggen, dat je in de bajes makkelijk vrienden maakt. Ik zit hier op de zogenaamde arrestantenafdeling met relatief kort gestraften. De meesten hebben niet meer dan twee maanden. Dus ik ben met drie maanden de zware jongen van het stel. Als ik hen mietjes noem, heb ik de lachers al op mijn hand. Met name ook, omdat ze weten waarom ik hier zit. Ik zit hier op een valse aangifte van een crimineel, die medeplichtig is aan de moord op Marianne Vaatstra. Een crimineel, die beschermd wordt door Justitie net als de verkrachters en moordenaars van Marianne Vaatstra zelf. Dit zijn de Irakezen Ali Hassan en Haval Ali Mawloud, die een vrije aftocht hebben gekregen van Justitie. De grootste criminelen zitten dus bij Justitie zelf en dit zijn minimaal Joris Demmink en Harm Brouwer, die later de hoogste bazen van respectievelijk het Ministerie van Justitie & Veiligheid en het OM zijn geworden. Dit zijn de architecten van deze doofpot waarin de gangbang en moord op een minderjarig meisje is verdwenen. Stelt u nu eens, dat het niet waar is wat ik zeg. Dan is dat pas smaad van de hoogste orde. Vraagt u zich dan eens af waarom deze heren niets tegen mij hebben ondernomen. Realiseert u zich, dat Harm Brouwer ook rechter is. Dan begrijpt u ook waarom zijn collega’s hem beschermen tegen de klokkenluider die het allemaal in de rechte probeert te bewijzen. Vraagt u zich af waarom ik ook hen niet als getuigen krijg. Vraagt u zich af waarom deze topambtenaren dit soort vreselijke overtuigingen over zich heen laten gaan. Vraagt u zich af waarom Demmink en Brouwer mijn intense beledigingen niet simpel naar het rijk der fabelen verwijzen. Omdat ze mij niet serieus hoeven te nemen? Omdat ik een gek met waanbeelden ben? Waarom wordt deze idioot dan één miljoen afgenomen via ons rechtsysteem? Waarom belandt deze complotdenker dan in de bak? Waarom is deze malloot nog niet onderzocht in het Pieter Baan Centrum? Misschien kunnen ze het aan de psychologen hier vragen. Ik wil zelf nu ook wel eens weten hoe gezond mijn mentale gesteldheid is door iemand, die er voor gestudeerd heeft.

Voorlopig laat ik het even hierbij. U zult begrijpen, dat ik deze post door een vriend op mijn site laat plaatsen. Deze vriend zal ook mijn volgende update plaatsen en eventuele reacties toestaan. Tot de volgende update.

Wim

Extra
Tags uit Volksnieuws uit Amsterdam Noir

Reacties

HC Klomp
Beste heer Maathuis,
Het is inderdaad zo dat alles bekend wordt van machtsmisbruik door de overheid en vooral in de zogenaamde rechtspraak en dat “IN NAAM DER KONING” Hij weet er van en vindt dat goed. Echter men kan klagen, zoveel je wil, maar die schurken gaan gewoon door met hun misdaden, nog wel openlijk. Het zijn werkelijk maffia praktijken, wat, de maffia kan er nog van leren. Een zelfmoord, die ze uitlokken, zal ze een zorg zijn. De grootste bandieten zitten niet in de gevangenis, maar bij de rechtsmacht.
http://www.rechtmachtmisbruik.com
bertmaathuis
15 juli 2020 om 10:05
Waarde Klomp,
Een zelfmoord, die ze uitlokken, zal (ze) hen een zorg zijn.”
Zeker, zo erg is het!
De ménsen zijn voor het leven in harmonie.
Zíj zijn voor: ik ben beter, meer het leven waard dan jij.
Wereldwijd (!) is er echter een opheldering gaande!
Pieter Omtzigt helpt echter ook weinig. Ach nee, hij helpt niets. Hij functioneert in hetzelfde systeem: kapitalisme.
En het (b)lijkt, dat hij daar mee in zijn nopjes is.
Zo lang wij dat systeem blijven realiseren, zal er geen uitweg in zicht komen.
We dienen een andere afstemming voor ons samenleven te initiëren, is mijn overtuiging: een evenwichtigere verdeling van Werk & Inkomen. Tenslotte zou geld er niet meer toe moeten doen.
Dankzij “Corona Virus” kan deze bewustwording nu gerealiseerd worden!
Wim Dankbaar heeft inmiddels ook de ervaring van over véél én over zeer weinig geld beschikken. Dan ga je de relativiteit van geld beseffen, lijkt me, en ook de (on)eerlijke verdeling.
Wat mijn visie betreft: inkomen heeft niets te maken met een (hogere) opleiding hebben gedaan of niet.
Je mag immers blij zijn, dat je een hogere opleiding hebt mogen genieten. Waarmee je de mensheid ten dienste kunt zijn. Maar niet, dat je daarom dan ook meer zou mogen verdienen.
Bovendien, bijna al onze huidige opleidingen zijn extravert.
Zeer uit balans dus.
Hoe zit het met de binnenwereld?
Ik zeg wel eens
(1) Waarom wil je zoveel meer dan een ander verdienen?
(2) Hoe durf je zoveel meer dan een ander te verdienen?
Dat zijn vragen, die velen VAN ONS [nog] niet begrijpen.
Angst? Onzekerheid? Minderwaardigheidsgevoelens? Indoctrinatie? Afleiding van waar het dan wél werkelijk om gaat?

bertmaathuis
12 juli 2020 om 13:29
Er is één (zéér) groot lichtpunt in het huidige tijdsbestek.
Alles, ja werkelijk alles komt aan het licht, wordt ontmaskerd!
Waterman tijdperk is begonnen!
>>> VRIJHEID – GELIJKWAARDIGHEID – ZUSTER & BROEDERSCHAP
Alles gaat ontmaskerd worden; heel veel reeds dit jaar.
Het ontmaskeringsproces is niet meer te stoppen.
Internet: de slang bijt zich in de eigen staart.
We moeten nog wel even door het moeras heen. Maar als we gewoon doorlopen, dan komt er een moment en dan ZIJN we er door heen, gegarandeerd. Intussen groeien we, met een flinke sprong, door naar een hoger bewustzijn!
Van het Vissen naar het Waterman tijdperk. We zullen onze intuïtie als vanzelf toepassen. Dat zie je nu reeds om je heen.
Je hoeft verstandelijk weinig of niets van het Corona Virus te weten of begrijpen, want onze intuïtie vertelt ons haarscherp dat de bedoelingen van de “overheids”  maatregelen geheel tegen menselijk zijn.
Aha, de mythe van de besmettelijkheid:
The Myth Of Contagion, a discussion with TC Fry
https://www.youtube.com/watch?time_continue=12&v=_-_HoE-dRv0&feature=emb_logo (één uur).
Óók alweer ontmaskerd! En dat was al in 2011.
Kennis = macht!
Blijf in je kracht en in je rechtvaardigheidsbesef, Wim! Jij kunt het.
En “wij” ook.)
Graag ook dank aan Steve voor het plaatsen van het signaal, dat Wim D  ons opnieuw heeft gegeven!
Gedeelde Kennis = Gezamenlijke Macht!

Volksnieuws uit Amsterdam Noir, 12 juli 2020

‘CDA & VVD-OM’ maakt Dankbaar kapot net als De Mos: Dankbaar kreeg inval Arrestatie- team voor Sex-mailtjes van Peter R. de Vries.

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Steven+Brown
https://robscholtemuseum.nl/?s=Wim+Dankbaar
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bart+de+Mos
https://robscholtemuseum.nl/?s=Peter+R+de+Vries
https://robscholtemuseum.nl/?s=Richard+de+Mos
https://robscholtemuseum.nl/?s=Julio+Poch
https://robscholtemuseum.nl/?s=Geert+Wilders
https://robscholtemuseum.nl/?s=Pauline+Krikke
https://robscholtemuseum.nl/?s=Johan+Remkes
https://robscholtemuseum.nl/?s=Mark+Rutte
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bas+van+Hout
https://robscholtemuseum.nl/?s=Cor+van+Hout
https://robscholtemuseum.nl/?s=Jeffrey+Epstein
https://robscholtemuseum.nl/?s=John+de+Mol
https://robscholtemuseum.nl/?s=Willem+Holleeder
https://robscholtemuseum.nl/?s=Hans+Mauritz
https://robscholtemuseum.nl/?s=Marianne+Vaatstra
https://robscholtemuseum.nl/?s=Ronald+Plasterk
https://robscholtemuseum.nl/?s=Micha+Kat
https://robscholtemuseum.nl/?s=Jacqueline+Hageman
https://robscholtemuseum.nl/?s=Herman+Bolhaar
https://robscholtemuseum.nl/?s=Monique+Tesselaar
https://robscholtemuseum.nl/?s=Koen+Scharrenberg
https://robscholtemuseum.nl/?s=Joris+Demmink
https://robscholtemuseum.nl/?s=Ridouan+Taghi
https://robscholtemuseum.nl/?s=VVD
https://robscholtemuseum.nl/?s=CDA
https://robscholtemuseum.nl/?s=AIVD