Stan Huygens Journaal | Pieter Klein Beernink – Micky heeft T voor Elkaar + Micky Hoogendijk – Pure Imagination + The Ones + The Ones XXL, Making of A Bronze Four Meters High

Micky heeft T voor Elkaar

Een Verborgen Parel onsluit zich in Amsterdam, de Galerie Woning van Kunsenares Micky Hoogendijk. Midden in de Drukke Stad heeft ze het Helemaal voor Elkaar in deze Rust Gevende Stilte. Trams, Bussen en Fietsen lijken Ver Weg in het Groen achter haar Villa. Aan de Straat Zijde heeft het Kleine Raampjes. Aan de Tuin Zijde is het een Land Huis. “Hier woonde de Rector van de School,” zegt ze in haar Tuin naast het Amsterdams Lyceum. “Lang stond het Leeg Ik knapte het Zelf op.” Zo Doende huurt ze Nu een Tip Top Huis uit 1919 van de School, Waar In ze Nieuws Gierige Gasten op Af Spraak Graag langs haar Kunst Werken leidt. “Ik Woon Boven.”

De Villa heeft een Roerige Geschiedenis. ‘Het Huis werd Gevorderd door de Duitsers in de Tweede Wereld Oorlog. De Toen Malige Rector sloeg in de Nacht voor zijn Gedwongen Vertrek Alle Sanitair Stuk,” weet Micky. Nu is Alles Weer Punt Gaaf, Smaak Vol In Gericht met haar Eigen Kunst en Meubilair, Af Gezien van Antiek uit de Zaak Dickie Zebregs en Guus Roëll in Amsterdam. “Ook Anderen kunnen Hier Exposeren en we kunnen Exclusieve Groepen Hier Ontvangen,” kijkt ze Voor Uit.

Verhaal van de Kunstenares en de Tuin Ontwerper

Opgewonden Scholieren Stemmen klinken achter de Bomen als Achter Grond Koor bij het Verhaal van de Kunstenares en de Tuin Ontwerper Erwin Stam. Voor Hen staat staat haar Meters Hoge Bronzen Familie Beeld van 200.000 Euro, Waar Aan ze Zes Maanden werkte.The Ones N° 1Mensen komen Uit Elkaar Voort. Ze zijn On Los Makelijk Verbonden. Ze Proberen Weg te Komen , maar dat kan Helemaal Niet,” over weegt Micky. “Het gaat Om een Gevoel van Veiligheid, dat Ieder Een wil hebben. Ik was Al Tijd een Koekoek Kind. Ik heb Niet Zo’n Familie“. De Bladeren ruisen door de Open Lichamen heen.
MickyHet gaat Hier om de Wissel Werking tussen Kunst en Natuur.”

Net als in Stellendam, in het Offshore Expertise Centrum, waar een Aparte Versie van The Ones aan de Water Kant staat. “De Buiten Ruimte heb ik Ontworpen rond dit Centrum, dat Data verzamelt Over Onder Meer de Water Stand, de Vis Stand en Vogel Trek“, zegt Stam. Zijn Droom zou het zijn Om Nog Eens een Park te Ontwerpen, “Waar Alle Generaties kunnen Samen Komen. Een Ronde Tuin, die je Om Sluit.”

Zo als de Tuin achter de Villa, dat doet. “Dit is Eigenlijk een Voor Beeld Tuin,” zegt Stam. “De Plavuizen zijn van Beton met een Laagje Natuur Steen. “.  Dat is Gemaakt van Slijpsel van Restjes Natuur Steen. Lekker Duur Zaam. “Het Grind is Uit Gekozen van Wege de Zachte Uit Straling en om dat  Dit het Licht reflecteert.” Een Artistiek Ogende Vijgen Boom stond er Al en er zijn Vele Nieuwe Struiken Om Heen Gezet. “Dit is de Money Plant.” wees Stam op een Paar Lage, Gras Achtige Plantjes. “Ze kunnen Flink Groeien.”

Nu zijn het Nog Veel Belovende Sprietjes.

De Telegraaf, 1 juni 2023

https://www.telegraaf.nl/financieel/1920043878/micky-hoogendijk-heeft-het-voor-elkaar

Officiële Opening Offshore Expertise Centrum door Minister Rob Jetten

Erwin Stam Tuinstudio Opening Offshore Experience Centrum

Met het voor de Eerste Keer Hijsen van de OEC Vlag en het Onthullen van het Sculptuur The Ones at Sea van Kunstenares Micky Hoogendijk is de Officiële Opening van het Offshore Expertise Centrum van Rijkswaterstaat een Feit.

Rob Jetten Minister voor Klimaat en Energie verzorgde maandag 16 mei tijdens een Werk Bezoek de Officiële Opening van het Offshore Expertise Centrum (OEC) van Rijk Water Staat in Stellendam. Ron Kolkman, CIO van Rijk Water Staat verwelkomde de Minister in het Centrum, dat van Cruciaal Belang is voor een Goede Informatie Voor Ziening op Zee en Onder Meer als Test, en Beheer Centrum fungeert van het Rijk Waters Staat, Project Maritieme Informatie Voor Ziening Service Punt.

Tuin Ontwerper Erwin Stam was bij de Officiële Opening Aan Wezig. Hij is Verantwoordelijk voor het Ontwerp en de Realisatie van de Buiten Ruimte van het Nieuwe Offshore Expertise Centrum. De Buiten Ruimte wordt Gebruikt voor Publieke Bij Een Komsten en Educatie over de Ontwikkelingen op het Gebied van Groene Energie.

De Minister kreeg Tijdens zijn Bezoek een Rond Leiding op het Centrum en was Één van de Eersten, die het Zo GehetenBeleving Pad’ heeft Bezocht.

Het Sculptuur The Ones at Sea maakte Kunstenares Micky Hoogendijk Speciaal voor deze Locatie. Het symboliseert de Connectiviteit, waar Rijks Water Staat met het OEC naar streeft.

Erwin Stam Tuinstudio | Officiele opening Offshore Expertise Centrum

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image